|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4951 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Cytat:
![]() Ja wstawilam warzywa na saltke i jaja ![]() ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4952 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Cytat:
Ja mam takie etapy: nachodzi mnie na malowanie to maluję przez dwa tygodnie, potem biżuteria to po całym domu walają się koraliki a mój pies ma frajdę (w przeciwieństwie do M,któremu zawsze koraliki wbijają się w stopy) potem szycie itd. A w nawiązaniu do guzików to chodzę od 3 dni z urwanym guzikiem w płaszczu ![]() Aniu, Karolciu - dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez hd2005 Czas edycji: 2010-04-02 o 09:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4953 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja wstawilam schab do piekarnika i tez zaraz musze warzywa wstawiac |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4954 |
Raczkowanie
|
Aja dzisiaj wstałam i mam jakiegoś doła i nic mi się nie chcę a jak pomyślę że mnie jeszcze pieczenie czeka i pichcenie w kuchni to mam już dość tych świąt.Mam nadzieję że szybko zlecą, a pogoda jeszcze mnie dobija
![]()
#4955 |
Zakorzenienie
|
to chyba tylko ja jade na gotowe do mamy na swieta ... ogolnie mam dosyc, wczoraj przyjechaly dzieciaki siostry tż... mlody-3 latek od rana drze morde bo mu to sprawia frajde.... a dziadkowie nawet nie powiedza zeby sie przymknal... a to wszystko skutki wychowywania przez babcie... przyrzekam sobie ze moje dziecko nie trafi w ich rece !
i chyba kurcze po swietach zostane u matki, bo mam tydzien wolnego od uczelni... nie wytrzymuje nerwowo juz u tesciow, a tż jakos beze mnie wytrzyma. hd piekne prace, podziwiam starannosc ![]() ![]() niezawsze spoznione zyczonka urodzinowe!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4956 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki!
JA dziś od 5.30 na nogach bo byliśmy na giełdzie i w Tesco. Teraz wstawiłam żur, szynkę i zabieram się za ciasto. No i sprzątanie mi zostało. W Tesco kupiłam 3 pak bodziaków za 13 złotych. Było pare wyprzedaży ale dla dziewczynek, dorwałam tylko jedno opakowanie na 56 cm. Ale sa urocze! Paskudna pogoda u nas, leje i strasznie zimno. Aha HD kolczyki przyszły i sa przepiękne!!! Dziękuje bardzo! |
![]() ![]() |
![]() |
#4957 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4958 |
Rozeznanie
|
madziorek ja dlatego świąt nie lubię, ta cała bieganina, porządki, a to tylko 2 dni
|
![]() ![]() |
![]() |
#4959 |
Zakorzenienie
|
Wiolek, Caprica, Bajka dzieki
![]() Hd sliczne wszystko jak zawsze! Kolorek ciemny wyszedl na wlosach jak na braz zobacze na zywo pewnie niedlugo ;P Ja dzisiaj musze zurek i jajka faszerowane zrobic ![]() Pode sie wykapie i zdjecia powrzucamm pozniej. |
![]() ![]() |
![]() |
#4960 |
Zakorzenienie
|
Co do świąt to my też idziemy do mamy na gotowe...i nigdy nie chce pomocy a mam do niej 15 minut, ona to ma taki charakterek ze wszystko sama i ze najlepiej
![]() ![]() Ja wypiore tylko pościel jeszcze i ogarne mieszkanko. Dziś paste jajeczna zrobie bo ktoś na forum mi smaka narobił ![]() I zakupy najważniejsze zostały a ludzi pewnie full będzie . Mieliśmy iść o 7:00 po nocce Tż ale mu się nie chciało woli iść po południu jak tłumy będą i wszystkie warzywa poobijane ![]() No i wieczorkiem rolade serowa zrobimy to do mamci pół zaniesiemy. |
![]() ![]() |
![]() |
#4961 |
Zakorzenienie
|
ja specjalnie rano wstalam i juz zakupy mam zrobione tylko jutro pieczywo i koniec
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie żałuję ci oczywiście ![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- co do pieczywa to ja nauczyłam się mroźić świeżutkie zaraz po kupnie tzn. np cały chleb porcjuje do woreczków po kilka kromek lub po dwie buły i bach do zamrażarki.Przed jedzeniem wyciągam kilka godzin wcześniej i jest jak świeżutki. Jest to pewien sposób na oszczędność, i na wiecznie świeże pieczywo ![]() ![]() ![]() Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-04-02 o 11:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4963 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do pieczywa to na swieta tez zamroze zeby bylo swieze no i bulki do pieczenia w domu kupilam. na codzien nie mroze pieczywa bo miejsca zawsze w zamrazarce brakuje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4964 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zarobiłam ciasto, ale mnie ręce bola. Musi poleżeć w lodówce i wieczorkiem będziemy piec. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4965 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- och, super ![]() ![]() Dzisiaj rano właśnie się zastanawiałam jak tam działa nasza poczta ![]() ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() Właśnie, już niedługo szkoła rodzenia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4966 |
Zakorzenienie
|
Zjadłabym teraz pachnącą swojską kiełbaskę
![]() ![]() Wogóle to przed chwilą zjadłam jabłko i mam zgagę ..... Alguien może niedługo wstanie , bo nam się wątek powoli kończy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() NAwet nie zauważyła, że zbliżamy sie do końca III częsci. Strasznie lecimy. Ciekawe ile naskrobiemy do porodów? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4968 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kończymy na 5000 postów? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4969 |
Raczkowanie
|
już też to pisałam że strasznie szybko leci nasz wątek do sierpnia to z 10 części naskrobiemy
![]() Podaję wam mojego linka na nk bo niemam żadnej z was http://nasza-klasa.pl/profile/19389265 no to zaproszenia możecie wysyłać.w święta będę miała więcej czasu żeby na necie siedzieć.No a teraz zmykam bo sie z robotą niewyrobię.Papa do potem
http://www.suwaczki.com/tickers/860ianli82cylfil.png http://www.suwaczki.com/tickers/qq87df9httm66ig4.png http://s2.pierwszezabki.pl/038/038052990.png?4563 Edytowane przez madziorek026 Czas edycji: 2010-04-02 o 11:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4970 |
Zakorzenienie
|
TAK. Ostawiam, że po Świętach będziemy już w IV części. Ok ide do kuchni kontynuować sprzątanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4971 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już dzisiaj będziemy w IV wątku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4972 |
Zakorzenienie
|
ostatnim by alguien mogła zamknąć wątek, jak sporo przekroczymy po 5000 prawdopodobnie szefowa zamknie jak to miało miejsce w którejś z części ...ja kochane lece na pocztę więc prawdopodobnie spotkam się z wami już w kolejnej części
![]() Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-04-02 o 11:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4973 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja juz schab wyjelam z piekarnika i biore sie za obieranie warzyw do salatki |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4974 |
Rozeznanie
|
kasandra82, Basia84 śliczne brzuszki
![]() ![]() hd2005 świetny stroik ![]() ![]()
![]() |
#4975 |
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4976 |
Zadomowienie
|
a ja byłam na zakupach i kupiłam wanienke, nożyczyki do paznokci, szczotke do włosków, rożek i śpiworek taki bawełniany nie za gruby i za wszytsko dałam 105 zł i jestem bardzo zadowolona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4977 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() PS. wysłałam Ci wiadomość na maila ![]() Ja zaraz wybieram się z mężem na spacerek do parku, bierzemy aparat i mamy zamiar zrobić sobie małą sesję zdjęciową bo nie mam jeszcze żadnych zdjęć w ciąży ![]() W ogóle ze względu na to że teraz mieszkamy za darmo w mieszkaniu które wynajmujemy w ramach kaucji którą wcześniej wpłacaliśmy to w tym miesiącu zaszalałam zakupowo ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4978 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na ślub darowałam sobie wszelkie opalanie, stwierdziłam, że ani chęci, ani czasu, ani pieniędzy ![]() Ile Ci zostało wolności jeszcze? ;D Cytat:
![]() M rozwalił kurtlę na rękawie, takie rozdarcie w literkę L, kurtka moro to ja cwana przyszykowałam 2 kolory nici jakie miały być użyte i dawaj, rękę w rękaw by nie zaszyć rękawa i szyję.. objechałam jedną prostą i obróciłam kurtkę by jechać drugim kolorem drugą prostą.. skończyłam, efekt taki, że aż byłam dumna.. tż ubiera kurtkę i co? I rękaw zaszyty ![]() Najlepsze jest to, że od środka przecięliśmy moje szycie żyletką i cała reszta się trzyma do teraz ![]() ![]() ![]() No o przyszywałam sobie guziki dwa w płaszczy.. jeden przyszyłam w porządku, drugi przyszyłam i co? I mam guzik wszyty na środku kieszeni ![]() ![]() Normalnie zasługuję na nagrodę złotej igły czy coś ![]() Ale ostatnio szyłam spodnie tżta - też rozdarcie w literkę L i wyszło tak super, że tż nie mógł znaleźć szycia. Oglądał obie nogawki i nie widział ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jesteście pierwszymi widzami ![]() Już sprawdzam maile ![]() Edytowane przez hd2005 Czas edycji: 2010-04-02 o 13:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4980 |
Zakorzenienie
|
A to ja wkleję Wam zdjęcie mojego turystycznego brzucha
![]() Było na NK ale nie każda ma każdą ![]() Teraz zauważyłam, ze wyglądam jak łysa ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg Edytowane przez Siala_Bala Czas edycji: 2010-04-02 o 13:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:35.