|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka cz.VII, już mamy wiosenną kolekcję!!
Cytat:
Naprawdę świetnyCytat:
Zdjęcia znajdziesz w katalogu, link do niego jest na pierwszej stronie wątku |
||
|
|
|
#4172 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy któraś z Was mogłaby wkleić zdjęcie Chanelki na człowieku?
Bo ładna jest, ale patrząc na wymiary ze strony wydaje mi się trochę za duża jak dla mnie no i dlatego chciałąbym zobaczyć jak wygląda na ramieniu. Bo zapomniałam dodać, że jej kupno też mnie kusi
|
#4173 |
|
Raczkowanie
|
ze tez nie wpadlam, zeby przeczytac pierwszy post. od razu przeszlam do tych koncowych.
![]() dziekuje bardzo, przepraszam i biore sie za ogladanie! ![]() sydunia, dziekuje za odpowiedz!
Edytowane przez En.do. Czas edycji: 2010-04-02 o 20:39 |
|
|
|
#4174 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() w zeszlym tygodniu kupilam Elvie, a teraz intensywnie zastanawiam sie nad Emilką i Flavią i mam problem bo lubie torebki zakładane na ramie, a te są takie sliczne koniecznie zajrzyj do katalogu i obgladnij sobie zdjecia
|
|
#4175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byłam dzisiaj z synkiem na małych wiosennych ciuchowych dziecięcych zakupach, ale przy tym naoglądalam się czarnych chanelek i na manekinach i na kupujących... |
|
|
|
|
#4176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4177 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Oto zatrzask w Simon widziany od góry ![]() Też byłam pełna obaw o ten zatrzask, ale dzisiaj Simon miała swój debiut i spisała się świetnie Naprawdę, jestem jeszcze bardziej zachwycona niż wczoraj Dodaję jeszcze bonus w postaci Simon na mnie. Proszę, niech Was nie przerazi ten bałagan z tyłu - właśnie pakuję się do domu
|
|
#4178 |
|
Zadomowienie
|
Świetna ta Mabel
), że nie ma jej w innych kolorach. Turkusową mam już Noel i wystarczy, a fioletu nie lubię
|
|
|
|
#4179 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo dziękuję za fotkę, aż tak nie widac 'dziur' przy zapiętym zatrzasku
Co mnie utwierdza w wyborze Simon z tym że u mnie jasna będzie. Mam nadzieję że jakoś teraz w święta ją kupie ^^
|
|
#4180 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na pewno się nią nie zawiedziesz, a jakby co, to możesz do mnie pisać z pretensjami
|
|
#4181 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki nie czytam Was na bieżąco, bo jest to baaardzo trudne ze względu na Waszą produktywność
, więc z góry przepraszam, jeżeli to pytanie się już tu pojawiło...1. Jakiś czas temu P. Krzysztof pisał Wam, że beżowej Flavii już nie będzie, czy pojawiły się jakieś nowe informacje, że może jednak się pojawi? ![]() 2. Któraś z Was też pisała, że uzyskała info, że nowości na stronie to jeszcze nie koniec nowości, i że coś jeszcze ma się pojawić- wiadomo coś? Jeszcze coś się pojawi?
|
#4182 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z szybkiego shoppingu
4 godziny mnie nie było a tu tyle stron do nadrobienia.....zostawić Was baby to bez opamiętania i litości ![]() ehhh....idę oglądać bo doczytałam że jakieś nowe fotki ktoś wrzucił....
|
#4183 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4185 |
|
Zakorzenienie
|
Witam po przerwie siostry torbomaniaczki
![]() Całkiem fajna ta nowa kolekcja.Zakochałam się oczywiście we Flavii beżowej(której nie ma .Nie wiecie może,czy Flavia jeszcze będzie dostępna?Edit:z tego co przeczytałam to mogę tylko o niej pomarzyć
Edytowane przez burn-it-up Czas edycji: 2010-04-02 o 21:59 |
|
|
|
#4186 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4187 |
|
Zakorzenienie
|
witam, tak na szybciutko przejrzalam zalegŁe strony - widze że byŁ dziś urodzaj kurierow i dziewczyny macie już swoje torebeczki ,
![]() mnie tez pan szanowny kurier zaszczyciŁ swoia wizytą - niestety nie mógŁ trafic i musialam do niego wyjechac - ale juz ja mam - moja piekna mabel - stwierdzam że jest piekna , może troszuku przepŁaciŁam ( bo maŁy rabat miaŁam uskŁadany) ale w końcu raz sie żyje fotki chyba nie wstawie bo dziewczyny juz wstawiŁy troszke zdjęc turkusowej mabel teraz zbieram rabacik na fioletową haddi - chociaż simone też mi sie podoba zapraszam - korzystajce prosze z mojego kodu rabatowego
|
#4188 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
ale zobacz fotki turkusowej w naszym real katalogu na 1 stronie, też jest śliczna 2. W przyszłym tygodniu mają pojawić się jeszcze 2 nowe torebki ale narazie nic więcej nie wiadomo
|
||
|
|
|
#4189 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() hmmm dokładnie 3,5...z czego godzina do katowic i godzina do domu w sumie 1,5 h spędziłam w katowicach.hmmm dokładnie 3,5mnie nie było ...z czego godzina do katowic i godzina do domu w sumie 1,5 h spędziłam w h&mie....chciałam tyyyyyyyyle kupić ale musiałam się ostro powstrzymywać.... ale i tak wyszłam z pudrową narzutką, malinową bokserką i dwoma lakierami.....czyli skromnie chciałam jakąś chustę sobie kupić, ale jakoś weny nie miałam na chusty.....mierzyłam takiego fajnego nietoperza sweterkowego ale m mi było zbyt obcisłe a L za szerokie w ramionach....chciałam kupić sobie też czarną narzutkę sweterkową-mam już fioletową i kremową. Kremową kupiłam przed wczoraj chyba w innym h&mie i była na przecenie....a w katowicach ani jednej nie przecenili z tego samego modelu szkoda bo za 40 zł to bym wzięła bez wahania ![]() a na zakupy jednak wzięłam Flavię-nie zdążyłam się przepakować acha i ogólnie jestem zawiedziona biżuterią...Nie było NIC fajnego...na dziale divided to samo....no tragedia....kiedyś było tyle kolczyków do wybory a teraz to na siłę trzeba by było szukać czegoś.... ehh....jedynie ta narzutka mi się udała tak na prawdę szkoda, że nie było takiej samej ale czarnej...koniec offu
|
|
#4190 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pochwal się zdjęciami - jeśli możesz je zrobić Fotek nigdy dość, a turkusowa Mabel to nowość i za dużo jej tu nie ma jeszcze w katalogu ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
może na coś innego się skusisz? Po świętach jeszcze 2 nowe torebki mają być na stronie ...
|
||
|
|
|
#4191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I dziś znowu byłaś sama na zakupach?
|
|
|
#4192 | |
|
Zakorzenienie
|
A może mówią tak po to żeby kupwać to co jest a jednak dorzuca nowe(tak jak było z emilkami które powróciły )Cytat:
|
|
|
|
|
#4193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
toż to po świętach już jest ![]() tak, byłam sama.....
|
|
#4194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do zakupów - może i skromne ale udane najgorzej to wracać z pustymi rękoma a dokładniej z pustymi torbami Fajne chusty są w Vero Modzie i w C&A A biżuteria w Six |
|
|
|
|
#4195 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Turkusowa jest śliczna, miło się na nią patrzy, ale jakoś nie mogę się przekonać do kolorowych torebek noszonych przeze mnie ![]() wobec tego czekam do przyszłego tygodnia, bo chciałabym kupić jakąś torebeczkę, ale żadna mi się nie podoba
|
|
#4196 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=maggie82;18320510]To super że masz już swoją Mabel
Pochwal się zdjęciami - jeśli możesz je zrobić Fotek nigdy dość, a turkusowa Mabel to nowość i za dużo jej tu nie ma jeszcze w katalogu fotki zrobie jesli chcecie - nie ma problemu - postaram sie jutro , dzisiaj padŁam -świąteczne zakupy, potem wypieki , nienawidze tego caŁeogo szumu, przygotowań świątecznych, jeszcze jutro ostatnie sprzątanie ![]() a do pana kuriera pojechaŁam caŁa taka rozczochrana w pasiastych dresach rózowych , odebraŁam torebke i z tej radości dojechaŁam na ręczym do domu - dobrze że byŁo blisko bo bym hamulec zajechaŁa ![]()
|
#4197 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
pewnie wiele z nas chcialoby zeby sie okazalo, ze klamal
|
|
#4198 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak Ty to zrobiłaś????!!!!!:brzydal :
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
||||
|
|
|
#4199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://forum.szafa.pl/36/1545367/bla...i-mizensa.html Trzeba czatować moze się pojawi jakaś sztuka na all
|
|
#4200 |
|
Rozeznanie
|
uf cały dzień mnie Tu nie było, poszukuje zdjęcia Playa na ramieniu
![]() dobranoc
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:13.

Naprawdę świetny
otoz zastanawiala mnie do tej pory jakosc wykonania takiej torebki, chociaz teraz, po tylu komentarzach i jak widze takze duzych kolekcjach u wiekszosci z was, powoli przestaje miec watpliwosci. 
Zdjęcia znajdziesz w katalogu, link do niego jest na pierwszej stronie wątku
Bo ładna jest, ale patrząc na wymiary ze strony wydaje mi się trochę za duża jak dla mnie no i dlatego chciałąbym zobaczyć jak wygląda na ramieniu. Bo zapomniałam dodać, że jej kupno też mnie kusi 

Naprawdę, jestem jeszcze bardziej zachwycona niż wczoraj 

- jest idealna, właśnie taka jaką chciałam, myślę że bardzo zyskuje w tym turkusowym kolorze bo jest taka niespotykana
szkoda bo za 40 zł to bym wzięła bez wahania