|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Może nie dziś,nie jutro.Ale pewneo dnia.. i do konca życia- Zazdrośnic część X
Zaczęłam nadrabiać ale za dużo tego. Przeczytałam, że naj ma problem jak zorganizować święta i się zdołowałam. My każde święta spędzamy osobno, bo mieszkamy od siebie 100 km. Tż i jego mama byli zapraszani ze 3 razy ale jakoś zawsze im nie pasowało. Podczas poprzednich świąt już mu napisałam, że jestem jak współlokatorka raczej niż bliska osoba. Tyle, że wtedy miałam jeszcze nadzieję, że weźmiemy ślub i to się zmieni. A dziś już wiem, że tak będzie zawsze. Smutno
Możecie uznać, że stroję fochy i wymyślam ale dla mnie święta to czas spędzany z bliskim a on jest dla mnie bardzo ważnym człowiekiem. I smutno mi jak wiem, że będzie się widział z kolegami a ze mną nie.
|
|
|
|
#3962 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Może nie dziś,nie jutro.Ale pewneo dnia.. i do konca życia- Zazdrośnic część X
Cytat:
![]() Jaaa chętna ![]() Widzisz, odkąd pracujesz pieniądze nie chcą sie Ciebie trzymać ![]() ![]() ![]() ![]() Aleks !!!!!
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-04-02 o 21:58 |
|
|
|
|
#3963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3964 |
|
Zakorzenienie
|
No skoro on ani razu nie chciał przyjechać nawet na trochę, a mnie ani razu nie zaproszono to jakoś marne szanse na wspólne święta.
|
|
|
|
#3965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurczę, to jest dziwne, nawet mojego TŻ zapraszają :/ |
|
|
|
|
#3966 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
moja tez ak ma czasem ![]() Cytat:
ale zalozylam sobie konto oszczednosciowe i mam 1200 odlozone wiec tragicznie nie jest..po wyplacie wruce tam 500 zl i niech lezy i nie kusi ;P dobrze ze do tego konta nie mam karty bo by nic nie ulezalo sie ehhe :P
|
|
#3967 |
|
Zakorzenienie
|
Aleks a rodzice Tż lubią Cię ? Czy po prostu nie mają takiego zwyczaju zapraszania?
Candy dobrze,że masz to konto już się o Ciebie nie boję ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3968 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Katarakta, wyglądają przepysznie ![]() Ilsa, sałatka też niczego sobie ![]() Dziewczyny ale mi smutno...nie wiem co z tym Tż się dzieje. Byliśmy w kościele, niby ok, potem wychodzimy - założyli nam blokadę na koło. Tż się wkurzył, pokłócił się ze strażnikiem miejskim, prawie by go pobił...no ja nie wiem, co w niego wstąpiło na dodatek dalej utrzymuje, że chce być sam w święta i nie chce nigdzie iść, a już moja mama nas zaprosiła dawno i się zgodził, że pójdzie - a teraz oczywiście mówi, że nie...tak samo moi dziadkowie - tu jeszcze mówił, że może pójdzie (a wiem, że to dla nich ważne i że się cieszą, że przyjdziemy razem)...aż mi się płakać chce, bo zupełnie nie pomyśli, że robi przykrość mi i mojej rodzince... jakby tego było mało, to podwiózł mnie do domu i powiedziałam mu, żeby myślał nad tym co robi (chodzi mi o tę agresję), ogólnie atmosfera była niefajna i prawie się rozpłakałam jak wysiadałam...nie wiem nawet, czy w końcu się zobaczymy w święta - jak nie pójdzie ze mną chociaż do dziadków, to nie zamierzam specjalnie do niego jeździć...trudno, będą to bardzo smutne święta coś czuję ![]() a teraz się boję, żeby tylko do domu dojechał szczęśliwie, bo taki nabuzowany, że może jeździć nieostrożnie...ryczeć mi się chce ![]() przepraszam za ten elaborat, musiałam się wygadać
|
|
#3969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3970 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ ma tylko mamę i jest jedynakiem. Zasadniczo jego mama raczej mnie lubi, zawsze jak do niej jedziemy na weekend to ciepło mnie przyjmuje. I to raczej nie o nią chodzi tylko mój tż nie ma potrzeby spędzania ze mną świąt.
|
|
|
|
#3971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no właśnie nie palnął, tylko już kilka dni temu mi to powiedział...zresztą pisałam, że jest zdołowany przez różne sytuacje w pracy ale dzisiaj rano gadaliśmy o tym i myślałam, że już trochę mu się polepszyło - a teraz znowu ma humorykurczę, naprawdę nie chcę robić fochów w święta, ale jak chce pobyć sam to proszę bardzo - ja mu to ułatwię (chociaż mi wcale łatwo nie będzie). Ech mam nadzieję, że poukłada sobie wszystko w głowie, bo strasznie mnie to męczy i ciągle tylko chce mi się płakać na samą myśl:/
|
|
#3972 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3973 |
|
Zakorzenienie
|
Glen rozumiem, że ma ciężki okres w pracy i może mieć gorsze dni, ale nie powinien łamać obietnic. Też bym się o niego martwiła na Twoim miejscu
Btw. staraj się myśleć pozytywnie. wystarczy, ze spojrzysz na swój podpis
|
|
|
|
#3974 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hmm...to przykre ,że nie chce być z Tobą u Twojej rodziny w święta ![]() może jeszcze zmieni zdanie?? A jak nie, to nie namawiaj on sam powinien chcieć![]() ![]() Cytat:
a może porozmawiaj z Tż ,że chciałabyś spędzać z Nim RAZEM święta? Bo przecież to jest czas kiedy osoby które się Kochają chcą być razem.
|
|
|
#3975 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi no fakt, jedynie mój podpis mnie ratuje
postaram się nie dołować, przecież nie o to tu chodzi. Na pewno Tż się jutro odezwie, to pogadamy i może uda się wszystko jakoś poukładaćMadzia nie zamierzam go namawiać, powiem mu tylko, że jeśli nie pójdzie to sprawi przykrość mi i rodzince, ale oczywiście rozumiem, jeśli chce zostać sam...jakoś będzie Najbardziej zależy mi na dziadkach, bo dla nich to bardzo ważne i czekają na nas oboje...ale myślę, że Tż im tego nie zrobi
|
#3976 |
|
Zakorzenienie
|
to trzymam kciuki żeby jednak się zgodził przyjść do Twoich dziadków
![]()
|
|
#3977 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję wszystkim odnośnie pierogów. Tżowi smakowały, nawet dokładka była. Tylko się zdenerwował, że pracy dzisiaj nie ruszyłam...
Po za tym to tż zaproponował, że jutro poszukamy w internecie czegoś o ślubie, co i jak itd. Bo on nie wie co trzeba zrobić. Dodał, że łatwiej mu o dziecku pomyśleć, bo wie że będzie fajnie, a ślubem jako przysięgą przed jakimś gronem osób się denerwuje (ale mieszkania ze mną się nie boi, czy tego, że jego żoną będę). No i zeszło na to, czy by mi nie przeszkadzał ślub jeszcze na studiach. Ja wiem, że jeszcze młoda jestem (dla niektórych może zamłoda), ale takie mam wewnętrzne ciśnienie na dziecko (i od jakiegoś czasu mi się to nasila). Może boję się, że nie będę mogła mieć dzieci po 30 tak jak moja mama... No i tż też już chce. Jego to nawet nie musiałabym się prosić. |
|
|
|
#3978 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie,że Twój Tż interesuje się ślubem
i ma takie same plany,marzenia jak Ty no po ślubie będzie czas na dziecko
|
|
#3979 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3980 |
|
Zakorzenienie
|
to się kopulujcie, na zdrowie
![]()
|
|
#3981 |
|
Zakorzenienie
|
a Ty jesteś na 3 roku ?
|
|
|
|
#3983 |
|
Zakorzenienie
|
no to byś sobie poradziła
koleżanka na drugim urodziła i nic nie przegapiła
|
|
|
|
#3984 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czemu słodko dla mnie Prowokatorko Ty ![]() Cytat:
ja pamiętam dzień śmierci papieża. Mój kolega miał wtedy 18. urodziny i robił małą imprezkę w domu. Nie chciałam iść ze względu na papieża właśnie, bo lada moment mógł umrzeć, tż też się z nim kumplował i nie poszedł, no ale to był mój najlepszy kolega, więc co do czego pojechałyśmy do niego z koleżanką na 3 godzinki symbolicznie. Zabawa wiadomo średnio udana. Wracając pociagiem tak po 21. konduktor powiedział nam, że papież nie żyje. Nie mogłyśmy jakoś w to uwierzyć, ale jak wysiadłyśmy i usłyszałyśmy dzwony to już wiedziałyśmy, że to prawda. I oczywiście prosto do kościoła... Ale do dziś nie mogę sobie darować, że nie spędziłam tego wieczoru inaczej ![]() Cytat:
Cytat:
uwielbiam ruskie U mnie fajne te święta, lubię Wielkanoc, bo Bożego Narodzenia to nie Jutro kolejny dzień spędzam w kuchni, a na 22. u mnie rezurekcja, tż ma się namyślić czy ze mną pójdzie, czy u siebie na 6. ![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Aaaa i chciałam powiedzieć, że po świętach biorę się za siebie siostra tż niedawno skończyła karmić dziecko piersią i od tej pory schudła juz koło 10kg, a ja nie mogę 3-4? nie ma bata, będzie dieta
|
||||
|
|
|
#3985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaaa chce
|
|
|
#3986 |
|
Zakorzenienie
|
Oo Madziunia widzę że się dorwałaś do kompa, Twój niepokorny brat Cię dopuścił?
Jak dojechałaś do domku?
|
|
|
|
#3987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czemu Bożego Narodzenia nie lubisz?? Ty szczuplutka jesteś z czego chcesz się odchudzać ??
|
|
|
#3988 |
|
Zadomowienie
|
Ja się nie martwię, że bym coś przegapiła, tylko jako ciężarna pracy nie dostanę. Po za tym to byłoby nie rozsądne zachodzić teraz w ciążę, jak mam zajęcia na różnych oddziałach niekoniecznie sprzyjającym ciężarnym.
|
|
|
|
#3989 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się, że dojechałam, spełniam domowe świąteczne obowiązki, nadrobiłam pobieżnie prawie 30 stron i chyba na tym skończę
Ogolnie dzisiaj byłam wściekła rano, potem poszłam do spowiedzi. Nie zdarzyło mi się jeszcze tak z księdzem rozmawiac... wypytywal o seks, komu zależy bardziej, potem czy gdybym powiedziala mojemu, że do ślubu nie, to co on by zrobił. Czy to jest miłość, bo wg niego nie, bo on mnie nie szanuje. I czy jestem pewna, że gdybym była w ciązy, to on mnie nie zostawi i ze 100 razy pytal o to Potem pytał o to złe myślenie o mamie chłopaka no to powiedziałam, co pomyślałam: "Pójdę i zastrzelę ją kiedyś", na co się uśmiał do łez w konfesjonale, bo spodziewał się jakiegoś wyzywania, klnięcia No i zapytał, dlaczego (a ze świeza sprawa, bo z tej nocy) to mu powiedziałam i przyznał mi rację częściowo. Aż mi miło, że nie jestem nienormalna. I na koniec przeprosił mnie za zajęcie tak dużej ilości czasu Claris, dojechałam, byłam o 23.40 Masakra... Na prawdę kiedyś zostanę seryjnym zabójcą i dam popalić "ojej zapomniałam" paniom w kasie pkp I dopiero dzisiaj doszła od nich kasa na konto...Crozee, kochana Narzeczono Mimo wszystko gratuluję ![]() Gleniusia, bardzo nieładnie się Twoj zachowuje, zwłaszcza, że jest oczekiwany...
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2010-04-02 o 23:30 |
|
|
|
#3990 |
|
Zakorzenienie
|
to wszystko racja, ale z drugiej strony właśnie teraz jest najzdrowiej zajść w ciążę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.

Możecie uznać, że stroję fochy i wymyślam ale dla mnie święta to czas spędzany z bliskim a on jest dla mnie bardzo ważnym człowiekiem. I smutno mi jak wiem, że będzie się widział z kolegami a ze mną nie.

!!!!!

13.03.2008

siostra tż niedawno skończyła karmić dziecko piersią i od tej pory schudła juz koło 10kg, a ja nie mogę 3-4?
nie ma bata, będzie dieta