Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy. cz. 15 - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-03, 12:34   #4261
gospella
Wtajemniczenie

Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Wczoraj załatwiliśmy wreszcie dekorację Kościoła, po 3 godzinach rozmów z pozostałymi parami(jest Nas razem 5 par) uzgodniliśmy wspólną dekorację, będą żywe kwiaty a na tym mi zależało najbardziej

Pozostało Nam zaledwie 83 dni do ślubu WOW
fajnie macie z tymi dekoracjami, można poszaleć przy podziale na 5 par
my ślubujemy sami, na szczęscie nie miałam napięcia na kwiaty w kościele i będzie bukiet robiony przez Panią kościelną chyba z lili czy coś jakis biały lub ecru mi tam wszystko jedno, i tak nie zauważę

gratulacje 83 dni, poniżej setki lecą te dni jak szalone u nas 55
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 13:04   #4262
certina4
Wtajemniczenie

Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.

cześć PMki

ale dzisiaj u nas zimno i ponuro, a pomyśleć że cały tydzień było cieplutko i świeciło słoneczko

byłam z koszyczkiem święcić, a od godziny robię 2 sałatki i na 15 zmykam do dziadków na obiad.

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 13:18   #4263
metkaa
Zakorzenienie

czesc
u mnie jedna wielka masakra zwiazana z remontem mieszkania, jest jeden wielki syf, dzis troszke sprobujemy ogarnac,
nie mam czasu nawet myslec o slubie, a to tak blisko
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 13:21   #4264
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
czesc
u mnie jedna wielka masakra zwiazana z remontem mieszkania, jest jeden wielki syf, dzis troszke sprobujemy ogarnac,
cześć ja myślę za Ciebie to już za 2 tygodnie aaaa

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 13:33   #4265
asiulek1705
Wtajemniczenie

NA ŚWIĘTA WIELKANOCNE WSZYSTKIM PMkom 2010 PRZESYŁAMY KOSZYK PEŁEN ŚWIĄTECZNYCH ŻYCZEŃ WPLECIONYCH POMIĘDZY WIOSENNE KWIATY, LUKROWANE BABKI, KOLOROWE PISANKI, CUKROWE BARANKI I BAZIE
Asiulek z TŻtem
Niestety nie jestem raczej w stanie nadrobić co od wczoraj działo się na wątku, ponieważ mam ręce pełne roboty Dzisiaj po raz pierwszy TŻ był ze mną w kościele ze święconką
Stary 2010-04-03, 13:34   #4266
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć ja myślę za Ciebie to już za 2 tygodnie aaaa
dzieki no jak nic tylko usiasc i krzyczec
Stary 2010-04-03, 13:53   #4267
madmuazelle
BAN stały

Cześć.

Ja tylko podczytuje,bo nie jestem w stanie się udzielać.Choróbsko mnie na dobre złapało i nie chce póki co odpuścić,ale walcze.
Życze Wam Pmki drogie WESOŁYCH ŚWIĄT/WESOŁEGO ALLELUJA I MOKREGO ŚMINGUSA DYNGUSA.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 14:03   #4268
201701300931
Konto usunięte

A ja nie wiem, jak u mnie będzie z dekoracjami. Wiem tylko, że w tym dniu ślubuje jeszcze jedna para... Jak dostaniemy potwierdzenie zapowiedzi z parafii TŻ, to wyślę mamę, żeby je zaniosła do kancelarii i od razu się popytała...

Wczoraj odbyliśmy pierwszą spowiedź przedślubną Trafiliśmy bardzo dobrze, nie było czym się denerwować I obejrzeliśmy nasze zapowiedzi w parafii TŻ
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 14:26   #4269
anesh_
Zakorzenienie

Cześć i czołem
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 14:27   #4270
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
A ja nie wiem, jak u mnie będzie z dekoracjami. Wiem tylko, że w tym dniu ślubuje jeszcze jedna para... Jak dostaniemy potwierdzenie zapowiedzi z parafii TŻ, to wyślę mamę, żeby je zaniosła do kancelarii i od razu się popytała...

Wczoraj odbyliśmy pierwszą spowiedź przedślubną Trafiliśmy bardzo dobrze, nie było czym się denerwować I obejrzeliśmy nasze zapowiedzi w parafii TŻ
po nas tez jeszcze jedna para slubuje ale my akurat nie chcemy dekoracji kosciola wiec nawet jakby tamci dzwonili to i tak sie nie godzimy
Stary 2010-04-03, 14:49   #4271
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
No to Madzia za zakończenie tych pertraktacji dekoracyjnych Jakim cudem Ci się udało przekonac wszystkie 4 pary skoro im się aż tak strasznie podobały tamte dekoracje?

U mnie nie świeci słoneczko Może jeszcze się pojawi...

Ja pójdę święcic jedzonko na 12 bo na 10 się już nie obrobie
To się nazywa mieć siłę przebicia
Przekonały ich moje argumenty które były rzeczywiście konkretne;
a nie te bramy
I dekoracja będzie się składała głównie z kwiatów, tiul będzie tylko na krzesłach Pary Młodej i nigdzie więcej
A tamte Pary to miały takie pomysły że masakraaaa, całe szczęście że dekoratorce się podobało moje wyobrażenie i potem tamte Pary też już próbowały załapać tę wizję i się dogadaliśmy
Jedynym ustępstwem były sztuczne płatki na dywanie w Kościele, ale jeśli ich nie zechce któraś z Par to oni się tym zajmą ponieważ przez te parę godzin ta Pani będzie czuwała nad tymi dekoracjami
Ja sama nie wiem czy chcę te płatki czy nie

I powiem Wam że My z TŻ byliśmy najbardziej wyluzowaną Parą tam, pozostałe Pary jakieś zestresowane były
Hmm przecież to tylko deko. Kościoła

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
fajnie macie z tymi dekoracjami, można poszaleć przy podziale na 5 par
my ślubujemy sami, na szczęscie nie miałam napięcia na kwiaty w kościele i będzie bukiet robiony przez Panią kościelną chyba z lili czy coś jakis biały lub ecru mi tam wszystko jedno, i tak nie zauważę

gratulacje 83 dni, poniżej setki lecą te dni jak szalone u nas 55
W Kościele w którym ślubuje jest 5 par łącznie i z racji tego że tamte Pary chciały mieć mega wypasioną dekorację a Ja chciałam bardzooo delikatną więc musiałam zareagować bo bym miała takie deko. Kościoła że padłabym z wrażenie<w negatywnym sensie>

Znikam umyć szybki Mojej Niuni

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 16:20   #4272
madmuazelle
BAN stały

No wróciłam/liśmy z Kościoła,koszyczek z żarełkiem poświęcone.
A i ile ludu było i przed kościołem jaka długaśnaa kolejka była Pani robiła zdjęcia w Kościele do gazety,a ja taka rozemłana,obsmarkana.
Stary 2010-04-03, 16:50   #4273
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
No wróciłam/liśmy z Kościoła,koszyczek z żarełkiem poświęcone.
A i ile ludu było i przed kościołem jaka długaśnaa kolejka była Pani robiła zdjęcia w Kościele do gazety,a ja taka rozemłana,obsmarkana.
ja wczoraj bylam na spowiedzi w kosciele i tez jakis facet robil zdjecia
Stary 2010-04-03, 17:18   #4274
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

stwierdziłam, że na zaproszeniach powinno być napisane "w razie niemożliwości przybycia prosimy o kontakt do..." a nie "prosimy o potwierdzenie przybycia..." bo do nas zadzwoniły tylko 2 osoby, a podobno wszyscy mają być, bo uważają, że nie odmówili jak dostali zaproszenie wiec będą
dostaliśmy maskaryczna ilość jedzenia od mamy, nie wiem kiedy to zjemy bo coddzienie mamy 2 obiady do obskoczenia... czy ktoś kiedyż mroził szynkę? ...bo ja zamroziłam własnie, będzie dobra?
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 17:46   #4275
Martoolka87
Zakorzenienie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18333654]stwierdziłam, że na zaproszeniach powinno być napisane "w razie niemożliwości przybycia prosimy o kontakt do..." a nie "prosimy o potwierdzenie przybycia..." bo do nas zadzwoniły tylko 2 osoby, a podobno wszyscy mają być, bo uważają, że nie odmówili jak dostali zaproszenie wiec będą
dostaliśmy maskaryczna ilość jedzenia od mamy, nie wiem kiedy to zjemy bo coddzienie mamy 2 obiady do obskoczenia... czy ktoś kiedyż mroził szynkę? ...bo ja zamroziłam własnie, będzie dobra?[/QUOTE]

Hej
Wpadłam tylko na chwilkę i zerknęłam na ostatni post, więc odpisuję: Ja notorycznie mrożę szynki/wędliny i zupełnie nic się z nimi nie dzieje, więc nie musisz się martwić - szynka będzie dobra
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 17:56   #4276
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
po nas tez jeszcze jedna para slubuje ale my akurat nie chcemy dekoracji kosciola wiec nawet jakby tamci dzwonili to i tak sie nie godzimy
w ogóle nic? nie to ze mnie to dziwi, my będizmy mieć jeden bukiet
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18333654]stwierdziłam, że na zaproszeniach powinno być napisane "w razie niemożliwości przybycia prosimy o kontakt do..." a nie "prosimy o potwierdzenie przybycia..." bo do nas zadzwoniły tylko 2 osoby, a podobno wszyscy mają być, bo uważają, że nie odmówili jak dostali zaproszenie wiec będą
[/QUOTE]
heehe też mam takie wrażenie, wg porsimy o potwierdzenie jest jasne, ale jak widać jak Polska długa i szeroka nie dla wszytkich
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 18:06   #4277
sjoanna
Zakorzenienie

Wielkanoc nadchodzi więc życzyć nie szkodzi,
Wielkiego Zająca, pisanek tysiąca,
Dyngusa mokrego i wiele dobrego!

Wesołego ALLELUJA!

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 18:30   #4278
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
przyszly nasza zaproszenia i juz je od wczoraj rozdajemy takie
Załącznik 2998517
wczoraj juz kilku znajomych dostalo i dzis rozdamy kolejne a na weekend mamy w planie rozdac calej rodzinie - bedzie intensywnie

Cytat:

Nie wiem jak inne/reszta dziewczyn,ale ja mam skleroze.
Ja niestety też

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
A proszę bardzo http://allegro.pl/item972815565_swar..._kolczyki.html

Chyba Marta już zamówiła
Zgadza się Wczoraj wpłaciłam pieniążki, więc mam nadzieję, że do końca przyszłego tygodnia już u mnie będą

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Cześć! Żyję i dzięki za martwienie się!
Mam troche na głowie i nie miałam czasu wejść na wizaż.
Jestem teraz w NDZ i problem z netem na lapku, więc walczę..
No jesteś wreszcie

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
Martulku upiekłam cielaczka super troche za mała blaszkę wiziełam, ale wysżło ok i urosło i miękkie
Cieszę się, że się udało Ja też dziś upiekłam i już nawet zjedliśmy z TŻ po kawałku

Cytat:
czesc
A to już za 2 tygodnie
Czekamy z niecierpliwością na relację

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Cześć i czołem
Kluski z rosołem Cześć

Cytat:
To się nazywa mieć siłę przebicia
Gratuluję udanych negocjacji

Byliśmy dziś z TŻ pierwszy raz ze swoją własną osobistą święconką Fajnie było, ale nas ksiądz wcale nie pokropił
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 18:59   #4279
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Życzenia --> http://www.gratka.pl/zyczenia/?token...81755dd2752f3c
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 19:01   #4280
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cześć Wszystkim

Wesołych, Rodzinnych i Słonecznych Świąt Wam życzę

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
Tosia biedny ten Twój ciciuś....
Skąd wiedziałaś, że Sela jest zwana Cicią?
Kochana moja reaguje na "cicici" zamiast "kici kici"
Jestem o nią o tyle spokojniejsza, że opóźniliśmy wyjazd i byłam z nią u wetki, dostała leki i następnego dnia czuła się lepiej.
No ale wewnątrz i tak się martwię

Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
dziękuję mi bardzo się podoba chociaż dużo osób mówi że dol za bardzo wypasiony ale co zrobić jak to moja wymarzona
dobrej nocy
Przepiękna jest
Ciekawa jestem ceny jeśli to nie tajemnica

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Byliśmy dziś z TŻ pierwszy raz ze swoją własną osobistą święconką Fajnie było, ale nas ksiądz wcale nie pokropił
My jako, że koszyczek kupiliśmy wybieraliśmy się z koszyczkiem naszym i mojej mamy.
A teściowie stwierdzili, że skoro i tak idziemy, to oni nie będą osobno szli, tylko się dołożyli do naszego koszyczka, który z małżeńskiego stał się rodzinnym i ważył z 2kg

Ksiądz nas mocno pokropił, jak wszystkich zresztą. I tak się mocno zamachnął, że końcówka kropidła z pewnym momencie się oderwała i pofrunęła na 20m
Ludzie ryknęli śmiechem, ksiądz się zarumienił i potem już nerwowo to kropidło trzymał
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 19:10   #4281
madmuazelle
BAN stały

Ja z tż-tem siedzieliśmy przy brzegu ławki i tak nic nie poczułam.
Zapomnialam napisac,że jakieś małe męskie bobo mnie zaczepiało,bo siedziało z rodzicami za moimi plecami.
Stary 2010-04-03, 19:21   #4282
moniczka2123
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Cześć Wszystkim

Wesołych, Rodzinnych i Słonecznych Świąt Wam życzę

Skąd wiedziałaś, że Sela jest zwana Cicią?
Kochana moja reaguje na "cicici" zamiast "kici kici"
Jestem o nią o tyle spokojniejsza, że opóźniliśmy wyjazd i byłam z nią u wetki, dostała leki i następnego dnia czuła się lepiej.
No ale wewnątrz i tak się martwię

Przepiękna jest
Ciekawa jestem ceny jeśli to nie tajemnica

My jako, że koszyczek kupiliśmy wybieraliśmy się z koszyczkiem naszym i mojej mamy.
A teściowie stwierdzili, że skoro i tak idziemy, to oni nie będą osobno szli, tylko się dołożyli do naszego koszyczka, który z małżeńskiego stał się rodzinnym i ważył z 2kg

Ksiądz nas mocno pokropił, jak wszystkich zresztą. I tak się mocno zamachnął, że końcówka kropidła z pewnym momencie się oderwała i pofrunęła na 20m
Ludzie ryknęli śmiechem, ksiądz się zarumienił i potem już nerwowo to kropidło trzymał
kobietko moja kochana krawcowa uszyje mi ja za 1900 zł

moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 19:28   #4283
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień Doberek

Życzę Wam wszystkim:
Wesołych Świat Wielkanocnych,
spokoju ducha, wiary w Boga i w Ludzi.
Umiejętności dostrzegania piękna tego świata
i oczywiście wiary w Siebie i swoje możliwości

Wczoraj załatwiliśmy wreszcie dekorację Kościoła, po 3 godzinach rozmów z pozostałymi parami(jest Nas razem 5 par) uzgodniliśmy wspólną dekorację, będą żywe kwiaty a na tym mi zależało najbardziej

Poza tym jutro jedziemy z kolejnymi zaproszeniami do rodzinki, bo już na Nas czekają Więc jutro chyba 6 zaproszeń wręczymy, a w poniedziałek około 10 -hurtem Bo akuratnie rodzina TŻ będzie blisko siebie Po świętach pozostaną Nam do zaproszenia znajomi i chyba nikt więcej taką nadzieję bo już mam dość

Piękne słoneczko świeci
Potem jadę po TŻ i jedziemy święcić pokarm
A za rok już jako małżeństwo się wybierzemy hehe

Pozostało Nam zaledwie 83 dni do ślubu WOW
To gratulacje
Ja mam inny problem: my z dwoma pozostałymi parami zgadzamy się co do dekoracji,ale żadna kwiaciarnia nam jej nie chce zrobić ...
I w końcu chyba będziemy musieli się zdecydować na coś innego ...

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość

My byliśmy dzisiaj 2 razy - najpierw z koszykiem rodziców TZ-ta (wkurzyłam się przez to, ale to inna sprawa ) a potem z moim - i w obu przypadkach ksiądz tak na nas chlupnął wodą, że nie wiem czy z nogami do nieba nie pójdziemy
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 19:38   #4284
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Dziękuje. i nawzajem.
Jaki słodziak.
Mój przyszły mąż to też Krzysiu

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
ja wczoraj bylam na spowiedzi w kosciele i tez jakis facet robil zdjecia
O prosze,to będziemy sławne.

Marto,no to musimy zacząć brać lecytyne na pamieć.
Stary 2010-04-03, 22:35   #4285
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

dostaliśmy maskaryczna ilość jedzenia od mamy, nie wiem kiedy to zjemy bo coddzienie mamy 2 obiady do obskoczenia... czy ktoś kiedyż mroził szynkę? ...bo ja zamroziłam własnie, będzie dobra?[/QUOTE]
my tez tak napiszemy na zaproszeniach. Tylko pewnie znajdzie sie jakas wredna osoba i nie powiadomi
A jesli chodzi o szynke to mozna mrozic

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

Cytat:
O prosze,to będziemy sławne.
No ba my to jak gwiazdy jestesmy

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Widzę, że kompletna cisza zapanowała .Ale to chyba taka przedświąteczna to smacznego jajeczka jutro życzę wszystkim PM-kom dobranoc
Stary 2010-04-03, 22:43   #4286
lusmarija
Wtajemniczenie

dobry wieczór, dobranoc i Wesołych Świąt

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-04, 00:00   #4287
moniczka2123
Zadomowienie

Kobietki ja dziś byłam w pracy do 18 później zrobiłam sałatki sprzątnelam resztę bałaganu wzięłam relaksacyjna kampiel i zrobiłam sobie piling całego ciała pomalomwałam pazury i w końcu mogę iść spać.jutro wyjeżdżam na święta do Tż-ta bo jego rodzice zaprosili mnie i pewnie wrócę dopiero we wtorek więc to piękne święta będą we wtorek najprawdopodobniej odbierzemy już obrączki jeśli będą gotowe. Moje drogie życzę wam SPOKOJNYCH RADOSNYCH RODZINNYCH ŚWIAT WIELKIEJ NOCY SPĘDZONYCH W FAJNYM NASTROJU.SMACZNEGO JAJKA I MOKREGO DYNGUSIKA WESOŁEGO ALLELUJA PM-ki 2010!

moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-04, 10:33   #4288
chilanes
Zakorzenienie

Spokojnych Świąt Wielkiej Nocy

Nam zostało 1 zaproszenie do wręczenia i kilka na sam ślub, ale te na sam ślub to na jakiś miesiąc przed ślubem zapewne damy

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2010-04-04 o 10:34
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-04, 11:55   #4289
madmuazelle
BAN stały

Cześć.

Musze się Wam czymś podzielić,wchodze na nk a tam na poczcie ta oto wiadomośc od tż-ta:

Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Miłość może nas pogrążyć w ogniu piekieł, albo zabrać do bram raju - ale zawsze gdzieś nas prowadzi. I czas się z tym pogodzić, albowiem jest ona treścią naszego istnienia. Miłości trzeba szukać wszędzie, nawet za cenę długich godzin, dni, tygodni smutku i rozczarowań. Bowiem kiedy wyruszymy na poszukiwanie miłości - ona zawsze wyjdzie nam na przeciw. I nas wybawi...

Stary 2010-04-04, 12:26   #4290
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześć.

Musze się Wam czymś podzielić,wchodze na nk a tam na poczcie ta oto wiadomośc od tż-ta:

Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Miłość może nas pogrążyć w ogniu piekieł, albo zabrać do bram raju - ale zawsze gdzieś nas prowadzi. I czas się z tym pogodzić, albowiem jest ona treścią naszego istnienia. Miłości trzeba szukać wszędzie, nawet za cenę długich godzin, dni, tygodni smutku i rozczarowań. Bowiem kiedy wyruszymy na poszukiwanie miłości - ona zawsze wyjdzie nam na przeciw. I nas wybawi...

pięknie

Twój TŻ to niezły romantyk

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości