|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4861 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice część VI- kolekcja wiosna 2010.
Witajcie
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() gwiazdeczka świetna kartka ![]() ![]() Tyle co wygoiłam 1 opryszczkę na wardze tuż obok tej ranki co mi pozostała oa tamtej wyskoczyła mi nowa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4862 |
Zakorzenienie
|
uspokojcie sie juz z tą kiecką. mnie sie nie podoba ale moze madame pasuje i dobrze sie w tym czuje. dzis piekna pogoda, swietne sloneczko - laski wkladac kiecki!!!
![]()
#4863 |
Zakorzenienie
|
sweet zgadzam się z Tobą odnośnie tej kiecki
![]() ![]() ![]() Ale o gustach się nie dyskutuje ![]() ![]() kamila2006 od rana mam spódniczkę ![]() ![]()
![]() |
#4864 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie nie ma co podziwiac - to moj TZ jest dla mne guru jesli chodzi o opanowywanie zazdrosci. Chcialabym miec kiedys taka postawe jak on. Jak pomysle, ze moglby spedzac czas z kolezankami tak, jak ja z kolegami to szlag mnie trafia. Inna sprawa, ze ja z tymi kolegami widuje sie kilka razy w roku (jak juz przyjade do domu np. na tydzien to wlasciwie codziennie) Kiecka tez mi sie podoba ![]() Ja mam cos takiego: http://www.cogdziezaile.pl/produkty/medium/16159.jpg tyle ze bardziej firankowata ![]() ![]() Dobra wiem, pewnie Wam sie nie spodoba ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4865 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() wczoraj wpadl TZ - mial byc o 20.30 byl godzine pozniej. ja stwierdzilam ze mu nie daruje a tu sie okazalo ze on w samochodzie nie przestawil zegarka i jeszcze zadowolony przyszedl ze jest 7 minut przed czasem ![]() no i siedzielismy z rodzicami i %. na koniec moje kochanie podziekowalo mojej mamie mama pyta za co a on " Jola za taką teściową jak ty ![]() oni sa juz lata na TY wiec to normalne ![]() ![]() potem siedzielismy u mnie w pokoju a mojemu sie zaczelo amorow chciec a tu nie ma bo bylam do spowiedzi i chcialam dzis isc do komuni ![]() ![]() poza tym troche mi posłodził ![]() ![]()
#4866 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam 22 lata, a czasem wygladam jak 13latka, czasem jak 40 a czasem na swoj wiek. I strasznie fajnie mi z tym, bo zakladam to co mi sie PODOBA a nie to co pasuje w moim wieku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja mialam isc na rezurekcje w spodnicy ale zobaczylam termometr i "o,4" to zwatpilam ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4868 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Imprezka była udana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jechałyśmy z koleżanką o 24 po mieście i dostałyśmy mandat, bo nie zatrzymałyśmy się na stopie ![]() ![]() ![]() Dzisiaj znowu planujemy imprezę, Tż nawet zaproponował że może być naszym kierowcą ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4869 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez sweetish Czas edycji: 2010-04-04 o 11:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4870 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mogę się doczekać. Dzisiaj czekam na niego, przyjedzie pod wieczór. Wy też pomyślcie o czymś innym, owszem piękne miejsca powodują sentyment ale oprócz Krakowa są też inne ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
Wczoraj mieliśmy poważniejszą rozmowę. Zobaczymy jak się to potoczy. Jest dobrze, oby było tylko lepiej ![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Cytat:
![]() Każde pocieszenie dobre ![]() Ogółem siedzę i zamulam, czekam na Rybki z ferajny ![]() Miłego dnia Kochaniutkie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4871 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja mam 20 i nosze takie spodnice i nosic bede, a skoro Sweet uwaza, ze sa koszmarne i nikogo w takich nie widziala ( coz za wyrazna sygestia...) to pomyslalam, ze ona w tym wieku juz moze nie chodzi w takich rzeczach... Ja jak najbardziej tez czasem ubieram sie jak nastolatka a czasem jak powazna kobieta. Lubie falbanki, kokardki, motylki i mam gdzies to co ktos o mnie mysli. |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4872 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zreszta niewazne kto napisal pierwszy - chodzi o sam fakt i takie zacofane myslenie. Strasznie tego nie lubie i niemilosiernie sie denerwuje, kiedy slysze jak ktos tak pisze/mowi. Akurat pomiedzy wiekiem 15 a 20 nie ma az tak strasznej roznicy, zeby zaraz wyrozniac dla kazdego z nich inne ubrania. Wiadomo, ze staruszka nie bedzie chodzic w miniowkach (chociaz jak wyglada jak Tina Turner i jest po stu operacjach plastycznych to czemu nie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4873 |
Zadomowienie
|
ja bym była...ale jeśli tż-owi śnią się jakieś koleżanki to ja nie chcę o tym wiedzieć, zresztą chyba wychodzi z takiego samego założenia bo nigdy mi nie powiedział że coś takiego się zdarzyło
po pierwsze nie mamy świadomego wpływu na sny (generalizuję, bo czasem się da), czasem komuś się przypomni ex sprzed lat bo spotka np jej brata na ulicy, przyśni się i to nie musi nic oznaczać, a wiadomo partnerowi i tak będzie przykro... ja jak mi się przyśni ktoś (a często śni mi się, że się całuję, czasem kocham z kimś innym, albo go znam albo nie) to nie mówię o tym, bo ani TŻ-owi ta wiedza na nic się nie przyda, ani mnie na wyrzuty sumienia nie pomoże... wiadomo takie sny u mnie (częste) świadczą o tym, że wiele mi w związku brakuje ale o tym się już rozmawia w innym kontekście a nie "śniło mi się, że x to i tamto, to dlatego że o mnie nie dbasz" ![]() ale jakbym się dowiedziała było by mi cholernie smutno i źle, dlatego wiedzieć nie chcę... a co do ubierania się do wieku? phi, ja mam prawie 24 a pierwsza lepsza 16-stka ubiera się "doroślej" ode mnie... ![]()
"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5, jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę" - George Eliot Edytowane przez wilczyca Czas edycji: 2010-04-04 o 12:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4874 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4875 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() moim zdaniem to nie ma AŻ takiej wielkiej różnicy jeśli chodzi o ciuchach 15 latce czy tam 20 ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
E.J i sweetish zgadzam sie moim zdaniem jest chyba drobna roznica miedzy dziewczyna chodzaca do gimn(15l) a kobieta(20), wiekszosc ciuchow i mozna ubrac ale jednak nie wszystko, ale to tylko moje zdanie wiec prosze nie bic mnie ![]() a ja rano bylam w Kosciele, potem u tesciow(dostalismy zaproszenie na komunie) i u rodzicow, a teraz odpoczynek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4877 |
Zadomowienie
|
dziewczyny porobila sie sprzeczka o ciuchy
![]() ja mam 16 lat i znajomą która ma 25 wygląda młodo, ubiera się podobnie do mnie ![]() A to, że jednej się spódniczka podobała, a drugiej nie to uważam za normalne, jakby każdemu się jedno i to samo podobalo to byloby nuudno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TO ONA POWIEDZIAŁA, TO ONAAA! NA NIĄ KRZYCZCIE! NA NIĄ! ![]() Nafi odniosła się do tego co napisała EJ to niech sobie dyskutują co do tej wypowiedzi, a tu już trzeba i Madame w to wplątać koniecznie, a jak bedziemy dyskutować o tym czy puszczamy facetów samych na imprezy to przekopmy 1 część żeby się dowiedzieć, która ,,pierwsza tę tezę tu na forum wysuneła" ![]() Mi się spódnica podoba, ta Nafi szczególnie ![]() Co do wieku, zależy kto jaki ma styl, czasami 23 latka będzie wyglądać uroczo w bluzce z myszką miki jeżeli będzie to odpowiednia okazja, na luzie itd, innym razem po prostu jak ,,słodka idiotka". Każdy czuje się dobrze w czymś innym, ale jednak 15 a 20 lat to jest lekka różnica, z drugiej strony ja noszę rurki, topy, bluzy i 12 latki śmigają u mnie pod blokiem tak samo.
![]() ![]() |
![]() |
#4879 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny jak juz mowilam jestem zaproszona na komunie, jak i cala rodzina mojego meza oraz tesciowie ich corki, natomiast moi rodzice nie zostana zaproszeni, slusznie poczulam sie urazona troche? nie czuje sie dobrze w jego rodzinie a tak to chociarz byla by moja siostra
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4881 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4883 |
Zakorzenienie
|
tak brat meza i tesciowie jej corki sa proszeni
---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- a i nie jest to male przyjecie, cala rodzina byla zaproszona i jakos tak mi sie przykro zrobilo... |
![]() ![]() |
![]() |
#4884 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ja bym raczej niezręcznie się czuła i bym nie poszła na miejscu Twojej mamy i siostry, chyba że rzeczywiście ciepłe relacje bym z nimi i samym chłopcem utrzymywała, bo tak iść tylko po to żeby posiedzieć to chyba nie ma sensu.
![]() ![]() |
![]() |
#4885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- a i mama jest chora i nie poszlaby a siostra chetnie(ona byla tam nieraz), mama raz stanela w mojej obronie(jak wzieli nam odgrywki) i jej nie lubia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w ogóle pierwsze słyszę, żeby teściów zapraszać na komunię syna swojego brata ![]() teściowie siostry twojego TŻta? bo już się poplątałam ![]() ja już po "posiedzeniu wielkanocnym". dziś rano byłam z TŻtem w kościele. jeden z jego kumpli z gimnazjum, taki głupi wsiowy plotkarz oczywiście zdążył mi dupę obrobić ![]() jutro świętuję z TŻtem ![]() poszłam za ciosem jeśli chodzi o moją metamorfozę i kupiłam buty. mogą być? lepsze od tych z klamrą? ![]() myślę, że będą pasowały do wszystkiego. Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2010-04-04 o 19:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4888 |
Zakorzenienie
|
moj zaraz przyjedzie
![]() ![]()
#4889 |
Zakorzenienie
|
czyli tesciow swojej corki zapraszaja a tesciow swojego syna nie, i wiem, ze nie musza ale jak tamtych zapraszaja to sprawiedliwie bylo by tez moich zaprosic a nie tak tylko jedna strone..., skoro juz postanowili tesciow zapraszac to czemu nie zrobia tego tez z tesciami swojego syna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() osobiście bym nie zapraszała ani jednych ani drugich i spokój ![]() słuchaj, a może z teściami córki mają lepszy kontakt, czy coś takiego? sama nie wiem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.