etorebka cz.VII, już mamy wiosenną kolekcję!! - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-04, 22:20   #4441
martini.
Zakorzenienie

Dot.: etorebka cz.VII, już mamy wiosenną kolekcję!!

Cytat:
Napisane przez synesthesia Pokaż wiadomość
Złapałam ją xD Po pierwsze kupujemy raczej we wtorek dopiero a po drugie nie jest pewne czy dołoży do Haddi no nic, miejmy nadzieje xD
Ale spokojnie, "co nagle, to po diable" jak to mówią Może siostra potrzebuje czasu do namysłu po prostu
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-04, 22:52   #4442
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Cytat:
Napisane przez whoaboa Pokaż wiadomość
O, nie przepada? To dobrze.

Generalnie to każda na coś zbiera i prosi o skorzystanie z kodu.
Wiem i dla tego to napisałam
Nie wiedziałam że rabat nie przepada.
Stary 2010-04-04, 22:56   #4443
a*a*a*
Ania

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Od razu lepiej

Ależ spokojnie, będzie w dobrym humorze, to pójdzie lepiej

a*a*a* jeśli Cię to pocieszy, to u mnie też mocno średnio jest zawsze w święta, ale ja się już nie przejmuję, to jedyne, co możesz zrobić

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
ja już sobie wyobraziłam to pudło
Czyli wychodzi na to że ja jestem do tyłu z prezentami bo u was już zając był

To da woda święcona wczoraj
Tak, JA i Emilka

No i coś nas łączy szkoda że niezdecydowanie

a*a*a* - tak mi przykro a to niby święta i atmosfera ma być wyjątkowo rodzinna i miła

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Aaa te ... nie bardzo wiem czy do wtorku się uzbiera komplet ... jakoś słabo "schodzą"
Ja bym je brała ale nie w tym kolorze

Dziewczynki chcecie mi kupić Mabel?
Przejrzałam sobie cały asortyment etorebki, i tak:
1. Mabel- podoba mi się fason, to że nie jest ogromna, kolory jak najbardziej w porządku
2. Sissi- jak wyżej, tylko kolory bardziej wymagające, bo jednak zielony kolor fajnie by było z czymś zestawić, a biały też ttrzeba lubić
3.Liya- fajna, taka niezobowiązująca, te marszczenia, ładna
4. Simon- podoba mi się odkąd odkryłam etorebkę, jest taka inna niż wszystkie, no i ten kolor
5. Haddi- no śliczna ona jest po prostu

Dlatego zachęcam do korzystania z kodu...
Stary 2010-04-04, 23:07   #4444
synesthesia
Zakorzenienie

Nie tyle zastanowić się, co kasy mieć... Na upartego moge oddać jej nawet więcej niż ta stówę... byle pozyczyła te 140 zł do końca miesiąca
synesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-04, 23:27   #4445
annita
BAN stały

Wiem, że wątek Flavi przewijał się już wiele razy.. ale chciałabym dodać zdjęcia torebki w świetle dziennym! )

Mokrego poniedziałku
annita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-04, 23:47   #4446
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość

Ja mam około 49 torebek....jeszcze niedawno było więcej ale porozdawałam trochę w pracy i ciotce używam je na zmianę ale są też takie których już nie ubiorę....

Wiecie co...źle się czuję....niedobrze mi i w ogóle.....nie ma to jak pochorować się na święta.
Harajuku, ile masz torebek?? Ja bym się nie nadawała do takiej kolekcji z reguły jestem niezdecydowana i gdybym tak co rano gdybała i analizowała którą zabrać, to miałabym jak w banku spóźnienia na pociąg do pracy Podziwiam i zazdroszczę

A jak dziś się czujesz? Lepiej?

Cytat:
Napisane przez sydunia Pokaż wiadomość
Nigdy u mnie nie dostawało się prezentów na wielkanoc
U mnie też nie ma takiego zwyczaju a nie pogardziłabym torebusią

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Kali te Święta chyba źle na Ciebie wpływają ... co jak co, ale TY Emilke ?

U mnie też nie
Za to moja mama dostała dzisiaj świetny prezent. Ktoś jej wybił szybę w samochodzie
Ojej....co za wandale

Cytat:
Napisane przez a*a*a* Pokaż wiadomość
Ja kiedyś znalazłam dwie stówy na ulicy, fruwały po ulicy koło takiego opuszczonego domu Przydałoby się to powtórzyć

U mnie też nie W ogóle te święta mają u mnie jakiś inny wymiar (w porównaniu np. z Bożonarodzeniowymi)

Ehhh, właśnie wróciłam od dziadków z takiego powiedzmy świątecznego obiadku i jestem po prostu wykończona, zła i podirytowana. Atmosfera świąteczna przynajmniej z założenia powinna być jakaś wesoła a ja myślałam, że w pewnym momencie wstanę i wyjdę. Dziadek drze się na babcię, babcia mówi, że te święta to pewnie jej ostatnie, co chwilę oczami mruga, łzy powstrzymuje, ojciec widzę że zaraz wyjdzie z siebie i nie wie już co powiedzieć, mama się dziadkowi naraziła bo sobie jaśka pod plecy podłożyła siedząc na krześle a wg dziadka tak nie można bo guzikiem obedrze tapetę ze ściany, jak powiedziała do babci żeby żurku jej trochę mniej nałożyła to dziadek do niej że może w ogóle nie jeść, jakby im noże dać to by się chyba pozarzynali, ehhh... mam dość. Przepraszam chciałam to z siebie wyrzucić. Przyszłam na wizaż mając nadzieję, że to mnie trochę pochłonie no i w sumie jest fajnie, już mi lepiej
najważniejsze, że już jest lepiej ja sama coś nerwowa ostatnio - jakaś depresja wiosenna albo mega spóźniony PMS

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
U mnie jak zwykle nerwy szargała mi mamusia, ona ma zawsze takie wejścia dziwne Ale ogólnie było ok i wesoło, tylko mój żołądek już wysiadł i ledwo dycham i zaraz pęknę
E tam, mamusie tak mają - się tym nie przejmuj (moja próbowała rozpić mi męża częstując czym chata bogata) , ze pękniesz tym bardziej ..... nie tylko Ty masz taki problem

Cytat:
Napisane przez a*a*a* Pokaż wiadomość

Ja bym je brała ale nie w tym kolorze

Dziewczynki chcecie mi kupić Mabel?
Przejrzałam sobie cały asortyment etorebki, i tak:
1. Mabel- podoba mi się fason, to że nie jest ogromna, kolory jak najbardziej w porządku
2. Sissi- jak wyżej, tylko kolory bardziej wymagające, bo jednak zielony kolor fajnie by było z czymś zestawić, a biały też ttrzeba lubić
3.Liya- fajna, taka niezobowiązująca, te marszczenia, ładna
4. Simon- podoba mi się odkąd odkryłam etorebkę, jest taka inna niż wszystkie, no i ten kolor
5. Haddi- no śliczna ona jest po prostu

Dlatego zachęcam do korzystania z kodu...
Liye polecam a czaję się na Haddi ......najlepiej zbieraj rabacik, bo wszystkie boskie
Stary 2010-04-05, 00:35   #4447
grewana
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny
Z góry uprzedzam, że jestem tu nowa - tu znaczy w waszym e-torebkowym świecie Niedawno odkryłam ten wątek, przejrzałam więc stronkę e-torebki i katalog z waszymi real zdjęciami. I tu pojawia się pewne pytanie i liczę na waszą odpowiedź. Otóż spodobały mi się dwie torebki oglądane w waszym katalogu, ale niestety nie ma ich chyba na e-torebce (albo mam problem ze znalezieniem:/). Czy to oznacza, że zostały wycofane już tak na stałe, czy to działa jakoś tak, że jest szansa, że dany fason jeszcze wróci, że tak powiem? Jeśli tak, to kiedy można by się tego spodziewać? Jak to jest? A może któraś z Was jest chętne sprzedać swoją torebkę, bo np. już jej się znudziła?
Te dwie, które mnie zainteresowały to: Noreen i Amberlyn

grewana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 00:53   #4448
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez grewana Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Z góry uprzedzam, że jestem tu nowa - tu znaczy w waszym e-torebkowym świecie Niedawno odkryłam ten wątek, przejrzałam więc stronkę e-torebki i katalog z waszymi real zdjęciami. I tu pojawia się pewne pytanie i liczę na waszą odpowiedź. Otóż spodobały mi się dwie torebki oglądane w waszym katalogu, ale niestety nie ma ich chyba na e-torebce (albo mam problem ze znalezieniem:/). Czy to oznacza, że zostały wycofane już tak na stałe, czy to działa jakoś tak, że jest szansa, że dany fason jeszcze wróci, że tak powiem? Jeśli tak, to kiedy można by się tego spodziewać? Jak to jest? A może któraś z Was jest chętne sprzedać swoją torebkę, bo np. już jej się znudziła?
Witamy no jeśli nie ma na etorebce to model został wyprzedany .. jeśli chodzi o Amberlyn to na pewno jej nie będzie bo już dziewczyny pytały pana K z etorebki jeśli chodzi o noreen to nie mam pojęcia, najlepiej wyślij maila do etorebki z pytaniem na pewno odpowiedzą
/A.H/
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 01:04   #4449
mourie
Zakorzenienie

Cytat:
Otóż spodobały mi się dwie torebki oglądane w waszym katalogu, ale niestety nie ma ich chyba na e-torebce (albo mam problem ze znalezieniem:/). Czy to oznacza, że zostały wycofane już tak na stałe, czy to działa jakoś tak, że jest szansa, że dany fason jeszcze wróci, że tak powiem? Jeśli tak, to kiedy można by się tego spodziewać?
Raczej nie ma co liczyć, żeby do sprzedaży wróciły torebki ze starych kolekcji
mourie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 01:09   #4450
grewana
Wtajemniczenie

No to szkoda Zwłaszcza ta Amberlyn bardzo mi wpadła w oko. No nic trzeba będzie się zdecydować na którąś z pozostałych Dzięki za szybkie odpowiedzi

Stary 2010-04-05, 01:12   #4451
mourie
Zakorzenienie

Cytat:
No to szkoda Zwłaszcza ta Amberlyn bardzo mi wpadła w oko. No nic trzeba będzie się zdecydować na którąś z pozostałych Dzięki za szybkie odpowiedzi
Może Alice? Ona jest taka jakby kuferkowata? Teraz w dodatku jest jeszcze w promocji
mourie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 01:28   #4452
grewana
Wtajemniczenie

Alice też całkiem fajna, ale już chyba bardziej widzi mi się Pheby - zwłaszcza na tych real zdjęciach (są naprawdę meeega pomocne !!! )

Stary 2010-04-05, 01:47   #4453
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Może pocieszy Cię fakt, że Amberlyn była bardzo wadliwa i dużo dziewczyn ją reklamowało

Cytat:
Alice też całkiem fajna, ale już chyba bardziej widzi mi się Pheby - zwłaszcza na tych real zdjęciach (są naprawdę meeega pomocne !!! )
Pheby jest bardzo fajna Swego czasu sama się na nią czaiłam, bo potrzebuję jasnej torebki, ale pojawiła się nowa Cherry i to chyba raczej na nią padnie Jednakowoż, czekam na Twoje fotki, może zmienię zdanie

Aha, i niestety (tzn. dla Twojego portfela niestety ), jak wpadłaś raz, to już się nie wyrwiesz
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 02:14   #4454
inc0rrect
Zakorzenienie

a moze ma cos byc w ofercie etorebki w kolorze pudrowego rozu?

Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM

W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne

Edytowane przez inc0rrect
Czas edycji: 2010-04-05 o 02:26
inc0rrect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 08:18   #4455
yoasikowa
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez anah Pokaż wiadomość
rozumiem, ze nie poszukujesz jej na etorebce
Miała być listonoszka a nie kopertówka. Właśnie na etorebce nie mają nic takiego, ale Wy mając doświadczenie w wynajdowaniu fajnych torebek nawet czasami poza etorebką, mogłyście widzieć coś fajnego i móc polecić
Stary 2010-04-05, 09:11   #4456
DariaKelly
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez inc0rrect Pokaż wiadomość
a moze ma cos byc w ofercie etorebki w kolorze pudrowego rozu?
tego nie wie nikt
DariaKelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 09:15   #4457
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny
Cześć, zobacz co mam w podpisie
Stary 2010-04-05, 09:58   #4458
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez annita Pokaż wiadomość
Wiem, że wątek Flavi przewijał się już wiele razy.. ale chciałabym dodać zdjęcia torebki w świetle dziennym! )

Mokrego poniedziałku
PięknaUh i mnie na łopatki rozłożyłaś tym zdjęciem- dlaczego ja jej nie kliknęłam

Cytat:
Cześć dziewczyny
Witaj
Jak już dziewczyny pisały, wątpliwe jest to, że torebki ze starej kolekcji wrócą- ale zawsze można się zapytać i upewnić
Jak już ktoś wyżej napisał, prawdopodobnie przez ten wątek i etorebkę wpadniesz po uszy w nałóg torebkowy- wszystkie tak miałyśmy

I ja z ciekawości policzyłam swoje torebki, przy Was ( a tym bardziej przy Harajuku) wypadam kiepsko- dokładnie 10. W tym 3 etorebkowe. Jednej wystawionej na all nie liczę, planuję kupić Flavię jeszcze (chyba) i w ogóle się zastanawiam czy nie sprzedać paru ( w tamtym roku zrobiłam taką mega wyprzedaż i nawet nieźle na tym wyszłam).

a*a*a* Nie przejmuj się, tak to jest- rodzinne uroczystości czy spotkania podczas świąt rzadko są choćby neutralne. Najlepiej się nie przejmować, niektórych uwag " nie słyszeć" i jakoś przeczekać. U mnie niby zgoda w rodzinie, ale atmosfera kiepska- niedawno odeszły dwie bliskie mi osoby i ich nieobecność wpływa na wszystkich bardzo przygnębiająco.

Edytowane przez nebya
Czas edycji: 2010-04-05 o 10:03
nebya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 10:32   #4459
starlit
catch me if I fall.

Cytat:

Mokrego poniedziałku
piekna jest gdyby sie znowu pojawila, od razu bylaby moja
ale i tak uwielbiam swoja turkusowa, ta ekoskorka jest super i wykonanie, a podszewka mi nie przeszkadza
Stary 2010-04-05, 10:52   #4460
Dominicana
Zadomowienie

Witam,
po raz pierwszy w tym watku
Wlasnie zamowilam pierwsza torebka z etorebki i z niecierpliowscia czekam na przesylke
Mam nadzieje, ze bede zadowolona
Dominicana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 10:54   #4461
aako
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dominicana Pokaż wiadomość
Witam,
Wlasnie zamowilam pierwsza torebka z etorebki i z niecierpliowscia czekam na przesylke
gratulacje
przyznaj sie jaką

aako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 10:57   #4462
paulaql
Raczkowanie

Cytat:

Mokrego poniedziałku
To chyba najpiękniejsze zdjęcie flavii

A mój kod ktoś przytuli?
paulaql jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 10:57   #4463
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Witam,
Którą?

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 11:00   #4464
Dominicana
Zadomowienie

zamowilam czarna emilke
i juz mam ochote na szara

jak czarna mnie zadowoli to szara tez chyba klikne
Misiek mnie ukatrupi, ale co tam. Bede miec nowe torebki
Dominicana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 11:01   #4465
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
Witam,
zdradzisz jaką kupiłaś ? edit: już doczytałam ... myślę że będziesz zadowolona ale i tak czekamy na relację i zdjęcia
i witamy w naszym gronie
/A.H/

Edytowane przez farfalla
Czas edycji: 2010-04-05 o 11:02
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 11:07   #4466
karolag22
Zadomowienie

Cytat:

Mokrego poniedziałku
Flavia świetnie wyszła na twoich zdjęcicach

Cytat:
Witam,
A co zamowilas?

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Cytat:
zamowilam czarna emilke
i juz mam ochote na szara

jak czarna mnie zadowoli to szara tez chyba klikne
Misiek mnie ukatrupi, ale co tam. Bede miec nowe torebki
Emilki sa sliczne Bardzo dobry wybor
karolag22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 11:09   #4467
DariaKelly
Rozeznanie

Dostałam kasę na Flavie

Usmiecham sie do chetnych na mój kod
DariaKelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 11:24   #4468
Achnes
Zadomowienie

Dziewczyny,
sama myślę nad 2 torebkami i tu pytanie do osób, które je już mają... Chodzi mi o czarną chanelkę (model felicyty) i o szarą haddi... Jak się noszą?
Achnes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 11:36   #4469
PaulinaPPP
Zadomowienie

Trochę mam do nadrobienia przez te Święta

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
No możesz ale pomyśl że jak ją odeślesz z reklamacją do etorebki to oni Ci oddadzą pieniążki albo wymienią na coś całkiem nowiutkiego Ja bym tak zrobiła, lepiej mieć ładną torebkę na wiosnę niż nosić rozpadającą się torebkę o ślicznym fasonie
Szkoda że tak się nie postarali z tą Amberlyn - mają nauczkę bo ona była chyba najczęściej reklamowaną torebką
Reklamuj i weź za to Mabel i będziesz zadowolona - gwarantuję !
No szczerze przyznaję że zastanawiam się nad tym bo Amberlyn jest w coraz gorszym stanie a Mabel jest przepiękna

Cytat:
Napisane przez losek78 Pokaż wiadomość
ja tez sie przyŁączam oczywiście do zyczen świątecznych

WesoŁych świąt , smacznego jajka i mokrego dyngusa

a na dokŁadke zdjęcia mabel turkusowej - jestem bardzo z niej zadowolona , kolor i fason zupeŁnie dla mnie i w moim stylu , skórka jest mięciutka - nie wiem jeszcze jak sie będzie nosić ? ale super wygląda , jest mega pojemna a jednoczesnie nie jest wielgachna jak inne - tekże polecam ,
podszewka troszku szeleszcząca ale minimalnie ,
rączki odpowiednio dŁugie - mieszczą sie nawet na ramieniu

kolor jak na środkowym zdjęciu (zdjecie bez lampy)- może ciut jesniejszy , i żadnego tandetnego bŁysku

Śliczna ta Mabel

Cytat:
Napisane przez an.ka Pokaż wiadomość
Mnie też się ten zamek czasem rozchodzi Ale to chyba ciężko reklamować, bo nie jest to wada "na stałe". Zresztą ja trochę w Amberlyn zainwestowałam (oddając ją do kaletnika), więc chyba nie opłaca mi się jej reklamować. Żałuję, że nie zrobiłam tego, jak mi się te mocowania rączki urwały, jakbym wtedy wiedziała, że będzie mieć tyle wad ta torebka, na pewno bym ją reklamawała, prosząc o zwrot pieniędzy (bo byłaby to już druga reklamacja).
WESOŁYCH ŚWIĄT, dziewczyny!!!
Jak nie zamek to coś innego się na pewno znajdzie taki już urok Amberlyn

Cytat:
Napisane przez karolag22 Pokaż wiadomość
Bilans: 12 torebek, w tym 6 z etorebki
Ja wzięłam się też za podliczanie to z tych co pamiętam (bo nie mam ich wszystkich teraz przy sobie) to 9 z etorebki i gdzieś około 5 innych znajdą się też jakieś w szafie których nie noszę ,ale mniej więcej wszystkich jest koło 14-16

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość

Ja mam około 49 torebek....jeszcze niedawno było więcej ale porozdawałam trochę w pracy i ciotce używam je na zmianę ale są też takie których już nie ubiorę....
Niezłą masz kolekcję

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Wiedziałam harajuku-fish że wszystkich przebijesz Znowu wzięło was na liczenie, ech ja już dobijam do 30 sztuk z czego 6 to etorebki, ale wkrótce będzie ich więcej Gdyby nie ty to byłabym najbardziej(w sensie torebkomaniaczka). A tak właściwie to należy nam się własna buźka bo ten brzydal nas stawia w złym świetle
A mi wszyscy mówią że jestem etorebkomaniaczką muszę im pokazać ten wątek

Cytat:
Napisane przez losek78 Pokaż wiadomość
a to ja nie wiem co ja tu robie ???
- ja naliczylam razem 10 wszystkich ale z 4 chodze na zmiane i są to codzienne torebki w tym 3 etorebki

a reszta takie maŁe na imprezy -

rok temu mialam wiecej torebek ale sprzedaŁam bo juz mi sie nie podobaŁy -
nie moge odżaŁowac bo 2 sprzedaŁam chanelkowe jakos tak wydwalo mi sie ze juz ich nie potrzebuje ale teraz mi ich brak i kusi mnie ta chanelka z etorebki
10 torebek to też nie jest źle

Cytat:
Napisane przez sydunia Pokaż wiadomość
Nigdy u mnie nie dostawało się prezentów na wielkanoc
U mnie w sumie też nie było to tak ważne jak np. na gwiazdkę ale coś tam się dostawało jak było się małym dzieckiem Pamietam że dawno temu robilismy z braćmi gniazda i czekaliśmy aż zając tam coś podrzuci ,ale były to skromne prezenty najczęściej słodycze później oczywiście wyrośliśmy z tego(jak dowiedzieliśmy się że zając nie podrzuca prezentów ) Ja z TŻ nie robimy sobie żadnych prezentów na zająca

Cytat:

Mokrego poniedziałku
Ślicznie się prezentuje
PaulinaPPP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 11:37   #4470
losek78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Achnes Pokaż wiadomość
Dziewczyny,
sama myślę nad 2 torebkami i tu pytanie do osób, które je już mają... Chodzi mi o czarną chanelkę (model felicyty) i o szarą haddi... Jak się noszą?
ja mam podobny dylemat - bylam juz zdecydowana na haddi a tu felicity od nowa mnie kusi - bo stwierdzilam ze jednak mam ją z czym nosic , tylko jakis rabacik by sie przydal

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości