|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Cytat:
Cześć ![]() A dziś znowu do rodziny ![]() Kompletnie nic mi się nie chce. Chęci do robienia czegokolwiek coraz mniej ![]() Ok, zamiast narzekać to idę
|
|
|
#1832 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Cytat:
|
|
#1833 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
pewnie mi wszystkiego nie pocytowalo
![]() Cytat:
losuxa kochałam! kolczyki w zwieraczach i te sprawy. Cytat:
Cytat:
ojciec mi mówił, że kolega w pracy im opowiadał, że był w kościele :"nie powiem po nazwisku bo znacie, ale w niedzielę siedzę w kościele i wraca taka jedna od ołtarza, ręce złożone, jakby mogła to by na kolanach tam szła. Mija sąsiadkę i mówi >>obyś zdechła!<<" ![]() dajcie spokój z tymi pracami maturalnymi. nie ogarniam tego jak można kupić pracę. tym bardziej w klasie humanistycznej i jeszcze jak nauczyciel może sprzedawać ![]() u mnie w klasie chyba nikt nie kupuje, chociaż nie wiem, przynajmniej nikt się nie chwalił tym. wiem, że ktoś tam ma po koleżance jakąś pracę. Cytat:
)cześć ![]() zgadzam się ! niektóre to wyglądają jakby jakiegoś pieprza tam miały, a Tobie pasi Kamila bo Twój Tż to energy2000. Cytat:
Cytat:
żal.moja koleżanka jeździła 1,5 roku ponad 300km pociągiem na zajęcia z rysunku, wydawała na to około 2000zł/m-c, ale poszła na architekturę. Była w ścisłej czołówce ale w Gdańsku jest tak, że pierwszy etap to rysunek, jest to w maju już, czyli nie ma jeszcze wyników matur. Rysunek musi pójść dobrze (chyba Justyna albo Kamila pisała, że ten rysunek mało ważny) bo odpadniesz w przedbiegach z rysunku przechodzi dalej 200osób (na ponad 1000chętnych), więc w sumie poziom jest wysoki, bo większość jest dobrze przygotowana z rysunku, jeśli odpadają to później przy wynikach matur. Także jak się odpadnie po rysunku to już amba fatima .jest 11:00 a ojciec jeszcze nie wpadł mi do pokoju z wiadrem wody ![]() pewnie przyszykował arsenał na dole ![]() zaraz zejdę uzbrojona w butelkę wody miłego dnia Żbiki;* PS. Weronika, kocham Twoje włosy (miałam już dawno zapytać, tylko ciągle mi ze łba wypadało - jak ten konkurs Perspektyw? już były wyniki? )
|
|
#1834 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja jestem w klasie humanistycznej i u mnie sporo osób kupuje.
|
|
|
#1835 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a moje rolki leżą w pokoju ,bo nie mam z kim jeździć . .![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
już jestem.a nie wpadłam, bo jakoś nie chce smęcić. Cytat:
Cytat:
Dzień dobryy ;*** nie chce matury. nie chce iśc do szkoły. najlepiej wyjechac gdzieś i miec to wszystko w dupie. boję się przyszłości. |
||||||
|
|
|
#1836 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18360056] ale boski a moje rolki leżą w pokoju ,bo nie mam z kim jeździć . .![]() moja bratowa obcięła swoje dłuugie włosy na krótko i pofarbowała na miedziany kolor no Żbiku nie pałuj mnie już jestem.a nie wpadłam, bo jakoś nie chce smęcić. do mnie brat wszedł do pokoju z pistoletem Dzień dobryy ;*** nie chce matury. nie chce iśc do szkoły. najlepiej wyjechac gdzieś i miec to wszystko w dupie. boję się przyszłości.[/QUOTE] Damy radę ;*
|
|
#1837 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1838 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej ;*
Nie wiesz czy kolega wypisywał środki stylistyczne itd w tym wypracowaniu?
|
#1839 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1840 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1841 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18360056]
nie chce matury. nie chce iśc do szkoły. najlepiej wyjechac gdzieś i miec to wszystko w dupie. boję się przyszłości.[/QUOTE] Ja też się boję, poradzimy sobie ![]() Dzień Dobry. Nie jestem mokra, ale zostałam obudzana atakiem z pistoletu na wodę.
|
|
|
|
#1842 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Riddim fajnie wyglądasz z tym kolczykiem. dzisiaj wos wos i wos. miłego;*
|
|
#1843 |
|
Wtajemniczenie
|
Niepotrzebnie weszłam sobie na wątek maturzystek z 2009, w którym podawały swoje wyniki.
Niektóre (a nawet sporo ) pisały, że tyle się uczyło a potem tak mało % Chyba się normalnie załamię
|
|
#1844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1845 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No. Ja też bardzo się zdziwiłam, kiedy on tak wprost zapytał. U mnie zaraz by się obrazili za takie coś. Siostra to w ogóle poczucia humoru nie ma. ![]() Skończył się. Dostałam maila, że moja praca wpłynęła po upływie czasu. Wysłałam priorytetem 2 dni wcześniej, a priorytet powinien następnego dnia dojść *(przed 14 wysyłałam). Szkoda, bo pisałam to 3 dni. Cytat:
![]() _______ Wpadłam na chwilę. Wiecie co? Kiedyś weszłam z kompa domowego na wizaż (ogólnie korzystam z mojego laptopa), wchodzę do dużej pokoju, a moja siostra siedzie na naszym wątku !!! Jak weszłam, to zamknęła szybko stronę, czyli pewnie wie, że to ja. Zablokowałam wizaż na tamtym kompie, bo nie życzę sobie, aby moja siostra bawiła się w śledzika. ![]() Jadę do dziadka. Miłego
|
|
#1846 | |
|
Zakorzenienie
|
dobra teoria ! polać jej !
![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
buu, to lipton :/ w makrelkę
|
|
#1847 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobra, trzymam Cię za słowo
|
|
#1848 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1849 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Fajnie bo u nas ktoś robił sprawdziany powtórzeniowe, no dobra, był jeden, z matmy ![]() Rodzice wiedzieli, zostali postawieni pod ścianą. Najpierw mi pozwolili, bo myśleli, że mi przejdzie. Potem zaczęli się buntować to powiedziałam, że sama się pokłuję (w akcie desperacji byłam gotowa kupić wenflon i położyć na biurku, żeby widzieli) i poskutkowało, bo tata zawiózł mnie do salonu :P Cytat:
Ewolucjonizm jest tak nudny i beznadziejnie długi, że się tego czytać odechciewa... A w przyszłym tyg klasówka.Emo-martynka to taki blog pisany PoKeMoNeM, taki głupi, że aż śmieszny ![]() Więcej chemii niż biologii i mnóstwo genetyki. Wiem, że lubisz ![]() Cytat:
To nie tak, że rysunek jest mało ważny, bo to 2/3 sukcesu Chodzi o to, że nie jest tak trudny jakby się wydawało i można się do niego przygotować bez wyrzucania kupy kasy przez tyle czasu.Bingo ![]() *** Prezentacja odcinek.... to się robi jak Moda na sukces. Dzisiaj jak tego nie skończę to się pochlastam ;\ No i z człowiekiem lecimy nocą
|
|||
|
|
|
#1850 |
|
Konto usunięte
|
Żbiki jak dobrze że Was mam
. idę sobie na spacerek.PS. Weronika też bym tak zrobiła .
|
|
|
|
#1851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na biotechnologii jest więcej chemii niż biologii? Gdzie? ![]() Mój brat to studiuje. Chemię miał chyba tylko na 1 lub 2 roku. lub, nie i.
|
|
|
#1852 | |
|
Zakorzenienie
|
O, koniecznie się polej, bo będziesz starą panną.
Okej, zadzwonię do CKE czy gdzieś, żeby Was inaczej oceniali. ![]() Cytat:
![]() A ja to nie wiem na co w końcu chcę iść. Genetykę lubię i biotechnologia ogólnie mi się podoba. Ale potrzebuje jeszcze jakiejś alternatywy, z biologią związanej. Nie wiem co to by mogło być, sama biologia ? Nudna mi się wydaje i nie wiadomo co po tym. |
|
|
|
|
#1853 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieńboberek
![]() Hmm siedzę i zamulam bo mi się nie chce do nauki siąśc Ugh, chyba siąde do chemii bo do bioli weny nie mam, albo nie, wiem poczytam książkę do prezentacji
|
|
#1854 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak byliśmy na SGGW to nam powiedzieli, że jeśli jesteśmy bardziej biologiczni niż chemiczni to biotechnologia raczej nie dla nas. Cytat:
![]() Ja tak patrzę na tą weterynarię i aż mnie brzuch boli. Zajrzałam do wątku '09 i faktycznie raczej słabo pozdawały. Ja nie chcę nic z 6 z przodu. |
||
|
|
|
#1855 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Widzę,że u was tak samo jak u mnie coraz mniej chęci do nauki ![]() Staram się pocieszać,że jeszcze miesiąc a później 4 msc wolnego i będzie czas żeby schować książki i uporządkować biurko. Przydałoby się teraz sprężyć a mi się tak strasznie nie chce... Ile czasu dziennie poświęcacie nauce? Rozwiązujecie jakieś testy na bieżąco czy tylko powtarzacie z książek? |
|
|
|
#1856 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mi to się głównie kojarzy z krowami, inseminacja, leczenie, kiedyś widziałam cesarkę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a Wesele w końcu wywaliłam.Ale jestem farciarz i mi kolega pomoże dzisiaj napisać tą prezentację ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18360056]nie chce matury. nie chce iśc do szkoły. najlepiej wyjechac gdzieś i miec to wszystko w dupie. boję się przyszłości.[/QUOTE] Ej, co się dzieje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ----- Uwaga, byłam w kościele idę napisać trzy listy z niemieckiego i potem tą prezentację będziemy robić
|
|||||||
|
|
|
#1857 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poczułam powołanie do wkładania ręki po pachę krówkom pod ogon.98% z fizyki? Na sterydach jakichś mózgowych musiała jechać:P Ja z polskiego i niemieckiego na szał też nie liczę, ale niektóre chore uczelnie chcą przy biologii i chemii jeszcze język, czego kompletnie nie rozumiem. |
|
|
|
|
#1858 |
|
Zadomowienie
|
Ja tam się ucieszę, jak z rozszerzonej matmy będę miała 70%. To naprawdę szczyt moich marzeń.
I chcę zdać polski ![]() Ej, do Żbików z fejsbukami. Zobaczyłam taką grupę "Masz mnie w znajomych, a nie mówisz mi cześć na ulicy" i pomyślałam sobie, że w sumie mam kilka takich osób na liście. Bo dodałam dużo ludzi których znam słabo albo znałam kiedyś. I jak zobaczyłam tę grupę, to uświadomiłam sobie, że to takie... lewe ![]() Bądź co bądź fejsbuk jest dość intymny. Na nk tak naprawdę nie dzieli się żadnymi informacjami (zresztą nk jest głupia, ja już trzymam tylko dla for uczelni i żeby w lipcu zobaczyć, kto gdzie się dostał ), a w fb na przykład rozwiązuję sobie test jaką wódką jestem i uważam, że to tak wiele mówi o moim charakterze, że niekoniecznie chcę, żeby wszyscy znali wynik, o! :<Co o tym sądzicie? |
|
|
|
#1859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i mówi że będzie co tydzień piec . A ja się nie daję i zamiast ciast zjadłam dziś 1 jabłko . Nie dam się ! Nie będę tyć!
|
|
#1860 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo najlepsi weterynarze do krów to tacy po 1,9m w długimi łapami ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=345340&page=111 na samym dole, jednak 94%... 100% z angielskiego, ciekawe, czy R dziewczyna stronę wcześniej pisała, że 99% z R ![]() Jak któraś miałam 60-70 parę, to od razu pisały, jaki świetny wynik, itd... I jeszcze coś, jedna dziewczyna studiuje politologię na UWr, to samo co mój kolega. ![]() Cytat:
![]() Ja na facebooku w sumie nie mam ludzi, których nie znam. Nie to co na nk ale nie założę od nowa, bo jestem moderatorem we wszystkich trzech klasach skończę liceum, to zrobię przesiew, i tak mnie już nie będą znać
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.

wyjątkowo Ci pasuje.
żal.
)
.

idę napisać trzy listy z niemieckiego i potem tą prezentację będziemy robić