Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy. cz. 15 - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-05, 11:19   #4321
lusmarija
Wtajemniczenie

Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
A u nas zimno i pada... I z rana jacyś chłopacy stroili auto, które stoi pod blokiem. A że TŻ mieszka na pierwszym piętrze, to możemy to coś podziwiać. Prawdopodobnie jest to auto ślubne (wydaje mi się, że to na tablicach widziałam), ale jest okropnie przystrojone
oj a u mnie tak cieplutko i słoneczko piękne

raz byłam na weselu w Swieta i pamiętam jak byłyśmy z mamą u fryzjera dnia poprzedniego i potem spałyśmy jak na szpilkach, żeby nam się troszkę chociaż ta fryzura przetrzymała

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
moj tez sie powiekszył
bardzo milo ze pytasz o dziadka, nie jest najlepiej ale jakos sie trzyma, w srode przed weselem ma chemie i powiedzial ze jesli sie bedzie slabo czul to niestety nie przyjdzie na wesele, ale mam nadzieje ze bedzie dobrze i chociaz na chwile zawitaja,
a stresik jest chociaz bardziej stresuje mnie remont mieszkania, tzn to ze jeszcze nie jest gotowe a w planach bylo ze 2 tygodnie przed slubem panowie skoncza,
to z naszej strony możesz mieć zagwarantowane kciuki, żeby jednak dziadek pojawił się choć na chwilkę na weselu

spokojnie, jeszcze troszkę czasu jest wiec na pewno zdążycie a z remontami tak juz niestety jest, że się potrafią mocno przeciągać

witam nową PM, pokaż sukienkę

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 11:22   #4322
madmuazelle
BAN stały

Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.

Cześć

Dopiero co wstałam,czekam teraz na śnadanie bo tż robi.

Certi,dziękuje że pytasz. Czuje sie nadal tak samo jak wczoraj,najgorsze jest te łzawienie oczu. :/
To życze ci miłego spacerku. Noi pogłaskaj ode mnie uszatka.

Witaj nową PM2010 Karine87.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-04-05 o 11:24
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 11:29   #4323
metkaa
Zakorzenienie

ja tez dietka od jutra w czwartek odbieram suknie
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 13:49   #4324
karinaaa87
Przyczajenie

dziekuje wszystkim za mile przywitanie
sukienke pokaze moze wieczorkiem,bo siostra pojechala na wycieczke ze swoim facetem i zabrala aparat
Kurcze swieta to naprawde straszny czas nic tylko jedzenie i jedzenie..
heh tez czuje,ze mi brzuch urosl Ale nie ma tego zlego od jutra basenik i fitness co by nie przytyc do slubu za bardzo
metkaa to widze,ze Twoj czas juz sie zbliza ale fajnie!Jaka bedziesz miala sukienke?Sa gdzies w watku jej zdjecia?czy dopiero w czwartek zobaczymy?
madmuazele czyzbys miala alergie,ze oczka Ci lzawia??

Edytowane przez karinaaa87
Czas edycji: 2010-04-05 o 13:51
karinaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 15:14   #4325
madmuazelle
BAN stały

karina,nie mam alergii. Mi oczy łzawią bo mam katar/jestem przeziębiona.
Stary 2010-04-05, 16:09   #4326
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

aniolek, chilanes: no wlasnie u nas sie nie rozdaje zaproszen tylko po prostu mówie komus , że moze przyjsc do kosciola jak ma ochote. np mama mojej przyjaciółki powiedziała sama , że przyjdzie i tyle
Stary 2010-04-05, 18:02   #4327
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karinaaa87 Pokaż wiadomość
Witajcie wszystkie przyszle Panny Młode
Od pewnego czasu kukam na wasze wypowiedzi aż do dzisiaj gdzie zdecydowałam zacząć się udzielaćJeśli oczywiście pozwolicie dolączyc do Waszego grona
W tym roku planuje wziasc slub niestety tylko cywilny gdyz narzeczony nie jest z Pl,nie ma chrztu itp i koscielny bedziemy miec za rok.
Szkoda,ze musze czekac tyle czas na wielkie wesele,ale czego sie nie robi z milosciWazne,ze juz od czerwca bede zona,heh
Sukienke mam,buty rowniez..brak mi jedynie torebki,ale nigdzie znalesc nie moge w takim kolorze jakbym chciala;/Do tego musze zrobic dokladna rezerwacje w urzedzie stanu cywilnego i w hotelu.
Pozdrawiam was wszystkie i troszke spoznione,ale jednak zyczenia Wesolych Swiat dla Was i waszych TZ.
witam nową PM
Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
aniolek, chilanes: no wlasnie u nas sie nie rozdaje zaproszen tylko po prostu mówie komus , że moze przyjsc do kosciola jak ma ochote. np mama mojej przyjaciółki powiedziała sama , że przyjdzie i tyle
no właśnie, a u nas grzecznościowo wręcza się zaproszenia na sam ślub lub tym, których obecność jest nam obojętna wysyłamy zawiadomienia

Metkaa mdleję na widok Twojego suwaka! 12 dni
Stary 2010-04-05, 20:08   #4328
madmuazelle
BAN stały

To fakt,już niedługo meetki dzień. Super

ale tu pustki

Czas edycji: 2010-04-05 o 20:18
Stary 2010-04-05, 20:52   #4329
chilanes
Zakorzenienie

ano nasza Metkaa już za 12 dni przestanie być Panną Ciekawe jak tam jej poziom stresu
Stary 2010-04-05, 21:07   #4330
certina4
Wtajemniczenie

witaj nowa PM

ale jestem zmęczona- padam na twarz, dużo chodziliśmy dzisiaj a obiad jedliśmy przed 19 i już nie mam dzisiaj na nic siły

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 21:30   #4331
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
ano nasza Metkaa już za 12 dni przestanie być Panną Ciekawe jak tam jej poziom stresu
maatko 2 tygodnie do slubu ... a ja w swieta pierwsze 10 zaproszen rozdałam łał .... metuś kochana trzymaj się ...
awy reszta też ... trzymajcie za mnie kciuci.. ucielam sobie pol wskazujacego prawego palca puszka ... wiec jak i mowia do wesela sie zagoi to mnie panika ogarnia bo to 68 dni gojenia. zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa duzo jak na moj paluszek.... oooooooooooooooo TZ przyszedl.. musze konczyc .. milego wieczoru
Stary 2010-04-05, 22:10   #4332
lusmarija
Wtajemniczenie

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 22:14   #4333
madmuazelle
BAN stały

certi,no to teraz czas na relaks,po ciężkim dniu się należy.

ewo,za rozdane zaproszenia
I za szybkie zgojenie paluszka,jak sama napisałaś tak i ja napisze,do wesela się zagoi.

A i zapomniałam Wam powiedzieć,tż pare dni temu był u fryzjera.Wrócił do domu,po czym oznajmił że rozmawiał z fryzjerką o tym,że ma dylemat jaką fryzure ma mieć na swój ślub/wesele. No to mu fryzjerka powiedziała, że w krótkich mu ładnie. Smiałam się z tego jego dylematu,bo mnie też się pytał o to wcześniej.

Teraz tak patrze a tu 3-jki za mną chodzą,bo to mój 6 933 post i post wątkowy 4 333.
Jestem naznaczona,albo i też nawiedzona.

Czas edycji: 2010-04-05 o 22:18
Stary 2010-04-05, 22:25   #4334
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
maatko 2 tygodnie do slubu ... a ja w swieta pierwsze 10 zaproszen rozdałam łał .... metuś kochana trzymaj się ...
awy reszta też ... trzymajcie za mnie kciuci.. ucielam sobie pol wskazujacego prawego palca puszka ... wiec jak i mowia do wesela sie zagoi to mnie panika ogarnia bo to 68 dni gojenia. zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa duzo jak na moj paluszek.... oooooooooooooooo TZ przyszedl.. musze konczyc .. milego wieczoru
cześć Ewa Ty biedulko, jak żeś to specjalisto zrobiła

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
certi,no to teraz czas na relaks,po ciężkim dniu się należy.

ewo,za rozdane zaproszenia
I za szybkie zgojenie paluszka,jak sama napisałaś tak i ja napisze,do wesela się zagoi.

A i zapomniałam Wam powiedzieć,tż pare dni temu był u fryzjera.Wrócił do domu,po czym oznajmił że rozmawiał z fryzjerką o tym,że ma dylemat jaką fryzure ma mieć na swój ślub/wesele. No to mu fryzjerka powiedziała, że w krótkich mu ładnie. Smiałam się z tego jego dylematu,bo mnie też się pytał o to wcześniej.

Teraz tak patrze a tu 3-jki za mną chodzą,bo to mój 6 933 post i post wątkowy 4 333.
Jestem naznaczona,albo i też nawiedzona.
dzięki Kochana zaraz relaksik rozpocznę przy miłej lekturce, ale długo i tak czytac nie będę bo jutro od rana weterynarz a potem wycieczka więc trzeba wcześnie wstać...

Śmieszni Ci nasi TŻci- mój też zastanawia się nad fryzurą na ślub, a jeszcze lepiej bo kolega go pytał ostatnio czy go pomalują na ślub bo on mówił że sam był pomalowany, żeby się nie świecić i lepiej na zdjęciach wyglądać mój TŻ był zszokowany i nie wiedział co powiedzieć

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2010-04-05, 23:07   #4335
madmuazelle
BAN stały

ależ prosze bardzo certi No to czeka cię jutro zabiegany dzień.
No,to fakt śmieszni są nasi tż-ci śmieszni,bo ja myślałam że faceci nie mają takich fryzurowych dylematów,a tu prosze jak o tym o slyszałam to myślałam że padne ze śmiechu. O matko,ale umalowanie P Mlodego,przebija problemik z fryzurą.

Tak sobie weszłam na nasz Pm-kowy kalendarz i za 5 dni 10.04.2010 ślubować będą:

10

Selene86
Shilla
Flatronka
Bernadeta85
Yovitka21

Szkoda,że te dziewczyny się nie udzielają.

ale za 12 dni- 17.04.2010 ślubować będą:

Metkaa

Malwa8806
Kasiulinka
Lavandula82

a potem kolejne Pm-ki staną na ślubnym kobiercu dnia 24.04.2010

Foczka888
Marina123
kluskapieguska
justytutka
Guska1979
Remmi
she_wolf

Czas edycji: 2010-04-05 o 23:09
Stary 2010-04-05, 23:09   #4336
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

nieźle muszę zapytać TŻta czy też go umówić do kosmetyczki
bo fryzjerem jest sobie sam z maszynką do golenia i dylematów fryzurowych brak...

przez swięta chyba tylko z 1 kg w górę, ale w piątek przymiarka i to druga wiec muszę trzymać wagę... echhh

Jak widzę Metki suwak to mi się przypomina, że mam tylko tydzień dłużej .... Remii a jak u Ciebie???
Jutro musimy kupić Porto dla rodziców na podziekowanie do skrzynek i szampana. Muszę też pogonić TŻta po buty bo musi mieć na przymiarke garniaka. I czas kończyć winietki i zrobic plan stołów....a ja jeszcze wszytskich nazwisk nie mam...

Edytowane przez 5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Czas edycji: 2010-04-05 o 23:12
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 23:12   #4337
madmuazelle
BAN stały

Znów coś mi się przypomniało. Ja dzisiaj rozmawiałam ze swym przyszłym szwagrem,pytałam go czy ma/zaprosił już kogoś do towarzystwa na nasze wesele.Po czym odpisał,że jeszcze nie ale napewno się chętna znajdzie.
Stary 2010-04-05, 23:12   #4338
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Cytat:
ależ prosze bardzo certi No to czeka cię jutro zabiegany dzień.
No,to fakt śmieszni są nasi tż-ci śmieszni,bo ja myślałam że faceci nie mają takich fryzurowych dylematów,a tu prosze jak o tym o slyszałam to myślałam że padne ze śmiechu. O matko,ale umalowanie P Mlodego,przebija problemik z fryzurą.

Tak sobie weszłam na nasz Pm-kowy kalendarz i za 5 dni 10.04.2010 ślubować będą:

10

Selene86

Shilla
Flatronka
Bernadeta85
Yovitka21

Szkoda,że te dziewczyny się nie udzielają.

ale za 12 dni- 17.04.2010 ślubować będą:

Metkaa

Malwa8806
Kasiulinka
Lavandula82

a potem kolejne Pm-ki staną na ślubnym kobiercu dnia 24.04.2010

Foczka888
Marina123
kluskapieguska
justytutka
Guska1979
Remmi
she_wolf
Melduję, ze Selene i Lavendula udzielja się na kwietniowym wątku.
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 23:43   #4339
madmuazelle
BAN stały

Apropo nazwisk gusia,to mi też przypomniałaś,że tż musi się zapytać o dane osobowe mężczyzny tż-towej kuzynki ( bo potrzebne nam do zaproszenia ),bo ona go od jakiegoś czasu ma,co było dla nas zaskoczeniem ale takim bardzo miłym zaskoczeniem.Gdyż wuja tz-ta/jej tato nam mówił/powiedział,że ona to czasu nie ma na facetów,bo praca,a jak nie praca to dużo podróżuje.Nooo podróżuje wciąż,ale teraz ze swym mężczyzną.

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18376009]Melduję, ze Selene i Lavendula udzielja się na kwietniowym wątku.[/QUOTE]
Meldunek przyjęty.

edith87,jeśli jesteś PM 2010 zapraszamy do dyskusji.
Nowe PM-ki są mile widziane.
Stary 2010-04-06, 07:31   #4340
agawoo
Zakorzenienie

Dzień dobry

Melduję się o poranku Mam dzisiaj urlop Ale pogoda się tak popsuła, że nic, tylko pod kołdrą siedzieć ...
A ja mam tyle rzeczy do zrobienia
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 07:36   #4341
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Witajcie wszystkie przyszle Panny Młode
Od pewnego czasu kukam na wasze wypowiedzi aż do dzisiaj gdzie zdecydowałam zacząć się udzielaćJeśli oczywiście pozwolicie dolączyc do Waszego grona
W tym roku planuje wziasc slub niestety tylko cywilny gdyz narzeczony nie jest z Pl,nie ma chrztu itp i koscielny bedziemy miec za rok.
Szkoda,ze musze czekac tyle czas na wielkie wesele,ale czego sie nie robi z milosciWazne,ze juz od czerwca bede zona,heh
Sukienke mam,buty rowniez..brak mi jedynie torebki,ale nigdzie znalesc nie moge w takim kolorze jakbym chciala;/Do tego musze zrobic dokladna rezerwacje w urzedzie stanu cywilnego i w hotelu.
Pozdrawiam was wszystkie i troszke spoznione,ale jednak zyczenia Wesolych Swiat dla Was i waszych TZ.
Witaj wśród nas Będzie nam miło, jeśli będziesz spędzać z nami jak najwięcej czasu
Cześć dziewczęta już po Świętach Ja też niestety nie za bardzo ograniczyłam jedzenie ale od dzisiaj dietka, więc chyba szybko dojdę do siebie. Szczerze powiem że jednak cieszę się iż święta mi szybko minęły, bo pomimo, że były fajne to i męczące... Taka dzisiaj pogoda, że nie mam ochoty nosa poza dom wystawić Szaro, ponuro i leje bleee
Stary 2010-04-06, 07:36   #4342
certina4
Wtajemniczenie

cześć, ale fatalna pogoda, nie wiem co będzie z moimi przedpołudniowymi planami ja to bym chyba mimo deszczu gdzieś pojechała, ale nie wiem czy TŻ będzie taki chętny a jeszcze do Niego nie piszę, bo pewnie śpi...

no masakra z tą pogodą

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2010-04-06, 07:40   #4343
karinaaa87
Przyczajenie

dzien dobry dziewczyny
Kurcze nie wiem jaka pogoda u Was,ale w Krk od rana deszcz;/A tez mam pare spraw do zalatwienia i trzeba wyjsc z domu pomimo wielkiej niecheci;/
Heh rozbawilyscie mnie tym,ze wasi TZ tak sie stresuja fryzjerem itpZnajac mojego bedzie podobnieAle juz chyba wole tych co sie przejmuja niz tak jak TZ mojej kolezanki ktory ogolnie caly slub i wszystko co z nim zwiazane ma gleboko w d...;/.Powiedzial,ze obojetne mu jakie kwiatki beda,jak stoly poustawiane itd No,ale coz zrobic.
Madmuazelle pytalam o lzawienie gdyz ja mam wlasnie alergie,ale zaczyna mi sie dopiero w okresie do okolo maja do polowy sierpnia i wlasnie mysle jakto na slubie bedzie zebym nie dostala ataku kichania heh,ale mysle ze tabletki i jakies inne wspomagacze dadza rade
Ok kochane zmykam na sniadanko,a Wam zycze milego i slonecznego pomimo brak slonca dniabuzka
karinaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 07:49   #4344
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
cześć, ale fatalna pogoda, nie wiem co będzie z moimi przedpołudniowymi planami ja to bym chyba mimo deszczu gdzieś pojechała, ale nie wiem czy TŻ będzie taki chętny a jeszcze do Niego nie piszę, bo pewnie śpi...

no masakra z tą pogodą
łączę się w bólu z powodu pogody
Stary 2010-04-06, 07:53   #4345
Ellin_ak
Rozeznanie

Witajcie!
Ja dziś sama w pracy do południa i będzie ciężko...
ze ślubnych spraw- mamy załatwioną muzykę do kościoła, ja mam już akt urodzenia. Dodzwoniłam się też do miejsca gdzie byłam chrzczona i ksiądz z wielką łaską powiedział że jeśli mu wyślę kopertę ze znaczkiem zwrotnym-odeśle mi akt chrztu i bierzmowania. Ja nie mam tam kiedy pojechać bo do południa jestem w pracy a po południu na uczelni, a nie chcę prosić nikogo z rodziny p ostatnich perypetiach.
Nie zrobiłam jeszcze zdjęć bielizny bo Tż był cały czas w domu
Jutro podejście nr 2 do urzędu stanu cywilnego-mam nadzieję że to załatwimy w końcu. W sobotę spisujemy protokół u księdza. Boimy się jak to będzie-szczególnie Tż.
aa i sukienka- będę dziś dzwonić żeby się umówić na taką już prawdziwą przymiarkę z całą suknią. Już się nie mogę doczekać!!!
a pogoda straszna...
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 08:01   #4346
gospella
Wtajemniczenie

witam deszczowo po świętach, my w niedzielę stwierdzilismy, że jest cudowna pogoda i pojechaliśmy nad jeziorko i nocowalismy, także święta na łonie przyrody, objedzeni w miarę, ale i opaleni, a dziś masakra leje od rana w nocy zresztą też lało.
jestem po tym wypadzie cała obolała, wykończona chyba spacerami, pies padł wczoraj na posłanko jak zabity i my też, spalismy od 20
nadrobiłam i odpisuje

Cytat:
dziekuje wszystkim za mile przywitanie
sukienke pokaze moze wieczorkiem,bo siostra pojechala na wycieczke ze swoim facetem i zabrala aparat
Kurcze swieta to naprawde straszny czas nic tylko jedzenie i jedzenie..
heh tez czuje,ze mi brzuch urosl Ale nie ma tego zlego od jutra basenik i fitness co by nie przytyc do slubu za bardzo
witaj
oj po świętach to i ja będę dietę trzymać
Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Kubusewa toś poszalała, trzymam kciku za gojenie, powinno soę zagoić
Cytat:

mój też był u fryzjera a jutro oboje idziemy do kosmetyczki na czyszczenie buziaczków także tżcik też czuje presję

ale dziś nic mi się nie chce. okropna pogoda, pospałabym. na szczęscie jestem jeszcze w domku do ok 9.45
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 08:21   #4347
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
Witajcie!
Ja dziś sama w pracy do południa i będzie ciężko...
ze ślubnych spraw- mamy załatwioną muzykę do kościoła, ja mam już akt urodzenia. Dodzwoniłam się też do miejsca gdzie byłam chrzczona i ksiądz z wielką łaską powiedział że jeśli mu wyślę kopertę ze znaczkiem zwrotnym-odeśle mi akt chrztu i bierzmowania. Ja nie mam tam kiedy pojechać bo do południa jestem w pracy a po południu na uczelni, a nie chcę prosić nikogo z rodziny p ostatnich perypetiach.
Nie zrobiłam jeszcze zdjęć bielizny bo Tż był cały czas w domu
Jutro podejście nr 2 do urzędu stanu cywilnego-mam nadzieję że to załatwimy w końcu. W sobotę spisujemy protokół u księdza. Boimy się jak to będzie-szczególnie Tż.
aa i sukienka- będę dziś dzwonić żeby się umówić na taką już prawdziwą przymiarkę z całą suknią. Już się nie mogę doczekać!!!
a pogoda straszna...
za wszystkie załatwione sprawy Nic się nie bójcie Myślę, że wszyscy się tym stresują, ale zawsze okazuje się, że było ok
Stary 2010-04-06, 08:29   #4348
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
witam deszczowo po świętach, my w niedzielę stwierdzilismy, że jest cudowna pogoda i pojechaliśmy nad jeziorko i nocowalismy, także święta na łonie przyrody, objedzeni w miarę, ale i opaleni, a dziś masakra leje od rana w nocy zresztą też lało.
jestem po tym wypadzie cała obolała, wykończona chyba spacerami, pies padł wczoraj na posłanko jak zabity i my też, spalismy od 20
nadrobiłam i odpisuje
Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
łączę się w bólu z powodu pogody
Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość

no masakra z tą pogodą
No to widzę, że nie tylko u mnie taki fantastyczny i słoneczny dzień Niedługo muszę iść na miasto i wcale mi się nie uśmiecha ....

Certi, Tobie chyba pogoda najbardziej pokrzyżowała plany

Aha, witam nową PM

No teraz to już naprawdę masakra - mamy pierwszą wiosenną burzę
Mam nadzieję, że szybko przejdzie ...

Edytowane przez agawoo
Czas edycji: 2010-04-06 o 08:36
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 08:32   #4349
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
No to widzę, że nie tylko u mnie taki fantastyczny i słoneczny dzień Niedługo muszę iść na miasto i wcale mi się nie uśmiecha ....
Ja nie muszę jak narazie wychodzić, ale planowałam sobie, że pójdę na zakupy, albo tak tylko, aby się poruszać, przejść itp. No ale w taką pogodę to musiałabym założyć kalosze i płaszcz przeciwdeszczowy
Stary 2010-04-06, 08:33   #4350
Ellin_ak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
za wszystkie załatwione sprawy Nic się nie bójcie Myślę, że wszyscy się tym stresują, ale zawsze okazuje się, że było ok
tylko że od tej rozmowy wiele zależy- Tż jest niewierzący i na podstawie rozmowy ksiądz wyraża zgodę na taki łączony ślub. Pewnie będzie ok, ale obawa jest.
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości