|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.
Cytat:
raz byłam na weselu w Swieta i pamiętam jak byłyśmy z mamą u fryzjera dnia poprzedniego i potem spałyśmy jak na szpilkach, żeby nam się troszkę chociaż ta fryzura przetrzymała ![]() Cytat:
![]() spokojnie, jeszcze troszkę czasu jest wiec na pewno zdążycie ![]() witam nową PM, pokaż sukienkę
|
|
#4322 |
|
BAN stały
|
Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.
Cześć
![]() Dopiero co wstałam,czekam teraz na śnadanie bo tż robi. ![]() Certi,dziękuje że pytasz. Czuje sie nadal tak samo jak wczoraj,najgorsze jest te łzawienie oczu. :/To życze ci miłego spacerku. Noi pogłaskaj ode mnie uszatka. ![]() Witaj nową PM2010 Karine87. Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-04-05 o 11:24 |
|
|
|
#4323 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez dietka od jutra
w czwartek odbieram suknie
|
#4324 |
|
Przyczajenie
|
dziekuje wszystkim za mile przywitanie
![]() sukienke pokaze moze wieczorkiem,bo siostra pojechala na wycieczke ze swoim facetem i zabrala aparat ![]() Kurcze swieta to naprawde straszny czas nic tylko jedzenie i jedzenie.. heh tez czuje,ze mi brzuch urosl Ale nie ma tego zlego od jutra basenik i fitness co by nie przytyc do slubu za bardzometkaa to widze,ze Twoj czas juz sie zbliza ale fajnie!Jaka bedziesz miala sukienke?Sa gdzies w watku jej zdjecia?czy dopiero w czwartek zobaczymy ?madmuazele czyzbys miala alergie,ze oczka Ci lzawia?? Edytowane przez karinaaa87 Czas edycji: 2010-04-05 o 13:51 |
|
|
|
#4325 |
|
BAN stały
|
karina,nie mam alergii.
|
|
|
|
#4326 |
|
Wtajemniczenie
|
aniolek, chilanes: no wlasnie u nas sie nie rozdaje zaproszen tylko po prostu mówie komus , że moze przyjsc do kosciola jak ma ochote. np mama mojej przyjaciółki powiedziała sama , że przyjdzie i tyle
|
#4327 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Metkaa mdleję na widok Twojego suwaka! 12 dni
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4328 |
|
BAN stały
|
To fakt,już niedługo meetki dzień.
Super ![]() ale tu pustki
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-04-05 o 20:18 |
|
|
|
#4329 |
|
Zakorzenienie
|
ano nasza Metkaa już za 12 dni przestanie być Panną
Ciekawe jak tam jej poziom stresu
|
#4330 |
|
Wtajemniczenie
|
witaj nowa PM
ale jestem zmęczona- padam na twarz, dużo chodziliśmy dzisiaj a obiad jedliśmy przed 19 i już nie mam dzisiaj na nic siły
|
|
|
|
#4331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
łał .... metuś kochana trzymaj się ...![]() awy reszta też ... trzymajcie za mnie kciuci.. ucielam sobie pol wskazujacego prawego palca puszka ... wiec jak i mowia do wesela sie zagoi to mnie panika ogarnia bo to 68 dni gojenia. zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa duzo jak na moj paluszek.... oooooooooooooooo TZ przyszedl.. musze konczyc .. milego wieczoru
|
|
|
|
|
#4332 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#4333 |
|
BAN stały
|
certi,no to teraz czas na relaks,po ciężkim dniu się należy.
![]() ewo,za rozdane zaproszenia ![]() I za szybkie zgojenie paluszka,jak sama napisałaś tak i ja napisze,do wesela się zagoi. ![]() A i zapomniałam Wam powiedzieć,tż pare dni temu był u fryzjera.Wrócił do domu,po czym oznajmił że rozmawiał z fryzjerką o tym,że ma dylemat jaką fryzure ma mieć na swój ślub/wesele. Smiałam się z tego jego dylematu,bo mnie też się pytał o to wcześniej. ![]() Teraz tak patrze a tu 3-jki za mną chodzą,bo to mój 6 933 post i post wątkowy 4 333. Jestem naznaczona,albo i też nawiedzona.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-04-05 o 22:18 |
|
|
|
#4334 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Śmieszni Ci nasi TŻci- mój też zastanawia się nad fryzurą na ślub , a jeszcze lepiej bo kolega go pytał ostatnio czy go pomalują na ślub bo on mówił że sam był pomalowany, żeby się nie świecić i lepiej na zdjęciach wyglądać mój TŻ był zszokowany |
||
|
|
|
#4335 |
|
BAN stały
|
ależ prosze bardzo certi
No to czeka cię jutro zabiegany dzień. ![]() No,to fakt śmieszni są nasi tż-ci śmieszni,bo ja myślałam że faceci nie mają takich fryzurowych dylematów,a tu prosze jak o tym o slyszałam to myślałam że padne ze śmiechu. O matko,ale umalowanie P Mlodego,przebija problemik z fryzurą. ![]() Tak sobie weszłam na nasz Pm-kowy kalendarz i za 5 dni 10.04.2010 ślubować będą: 10 Selene86 Shilla Flatronka Bernadeta85 Yovitka21 Szkoda,że te dziewczyny się nie udzielają. ![]() ale za 12 dni- 17.04.2010 ślubować będą: Metkaa ![]() Malwa8806 Kasiulinka Lavandula82 a potem kolejne Pm-ki staną na ślubnym kobiercu dnia 24.04.2010
Foczka888 Marina123 kluskapieguska justytutka Guska1979 ![]() Remmi ![]() she_wolf Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-04-05 o 23:09 |
|
|
|
#4336 |
|
Konto usunięte
|
nieźle
bo fryzjerem jest sobie sam z maszynką do golenia przez swięta chyba tylko z 1 kg w górę, ale w piątek przymiarka i to druga wiec muszę trzymać wagę... echhh Jak widzę Metki suwak to mi się przypomina, że mam tylko tydzień dłużej Jutro musimy kupić Porto dla rodziców na podziekowanie do skrzynek i szampana. Muszę też pogonić TŻta po buty bo musi mieć na przymiarke garniaka. I czas kończyć winietki i zrobic plan stołów....a ja jeszcze wszytskich nazwisk nie mam... Edytowane przez 5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b Czas edycji: 2010-04-05 o 23:12 |
|
|
|
#4337 |
|
BAN stały
|
Znów coś mi się przypomniało.
Ja dzisiaj rozmawiałam ze swym przyszłym szwagrem,pytałam go czy ma/zaprosił już kogoś do towarzystwa na nasze wesele.Po czym odpisał,że jeszcze nie ale napewno się chętna znajdzie.
|
|
|
|
#4338 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4339 |
|
BAN stały
|
Apropo nazwisk gusia,to mi też przypomniałaś,że tż musi się zapytać o dane osobowe mężczyzny tż-towej kuzynki ( bo potrzebne nam do zaproszenia ),bo ona go od jakiegoś czasu ma,co było dla nas zaskoczeniem ale takim bardzo miłym zaskoczeniem.Gdyż wuja tz-ta/jej tato nam mówił/powiedział,że ona to czasu nie ma na facetów,bo praca,a jak nie praca to dużo podróżuje.Nooo podróżuje wciąż,ale teraz ze swym mężczyzną.
![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18376009]Melduję, ze Selene i Lavendula udzielja się na kwietniowym wątku.[/QUOTE] Meldunek przyjęty. ![]() edith87,jeśli jesteś PM 2010 zapraszamy do dyskusji. ![]() Nowe PM-ki są mile widziane.
|
|
|
|
#4340 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Melduję się o poranku Mam dzisiaj urlop A ja mam tyle rzeczy do zrobienia |
|
|
|
#4341 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cześć dziewczęta już po Świętach Ja też niestety nie za bardzo ograniczyłam jedzenie ale od dzisiaj dietka, więc chyba szybko dojdę do siebie. Szczerze powiem że jednak cieszę się iż święta mi szybko minęły, bo pomimo, że były fajne to i męczące... Taka dzisiaj pogoda, że nie mam ochoty nosa poza dom wystawić
|
|
#4342 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć, ale fatalna pogoda, nie wiem co będzie z moimi przedpołudniowymi planami
ja to bym chyba mimo deszczu gdzieś pojechała, ale nie wiem czy TŻ będzie taki chętny a jeszcze do Niego nie piszę, bo pewnie śpi...no masakra z tą pogodą |
|
|
|
#4343 |
|
Przyczajenie
|
dzien dobry dziewczyny
![]() Kurcze nie wiem jaka pogoda u Was,ale w Krk od rana deszcz;/A tez mam pare spraw do zalatwienia i trzeba wyjsc z domu pomimo wielkiej niecheci;/ Heh rozbawilyscie mnie tym,ze wasi TZ tak sie stresuja fryzjerem itp Znajac mojego bedzie podobnie Ale juz chyba wole tych co sie przejmuja niz tak jak TZ mojej kolezanki ktory ogolnie caly slub i wszystko co z nim zwiazane ma gleboko w d...;/.Powiedzial,ze obojetne mu jakie kwiatki beda,jak stoly poustawiane itd No,ale coz zrobic.Madmuazelle pytalam o lzawienie gdyz ja mam wlasnie alergie,ale zaczyna mi sie dopiero w okresie do okolo maja do polowy sierpnia i wlasnie mysle jakto na slubie bedzie zebym nie dostala ataku kichania heh,ale mysle ze tabletki i jakies inne wspomagacze dadza rade![]() Ok kochane zmykam na sniadanko,a Wam zycze milego i slonecznego pomimo brak slonca dnia buzka
|
|
|
|
#4344 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
#4345 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie!
Ja dziś sama w pracy do południa i będzie ciężko... ze ślubnych spraw- mamy załatwioną muzykę do kościoła, ja mam już akt urodzenia. Dodzwoniłam się też do miejsca gdzie byłam chrzczona i ksiądz z wielką łaską powiedział że jeśli mu wyślę kopertę ze znaczkiem zwrotnym-odeśle mi akt chrztu i bierzmowania. Ja nie mam tam kiedy pojechać bo do południa jestem w pracy a po południu na uczelni, a nie chcę prosić nikogo z rodziny p ostatnich perypetiach. Nie zrobiłam jeszcze zdjęć bielizny bo Tż był cały czas w domu ![]() Jutro podejście nr 2 do urzędu stanu cywilnego-mam nadzieję że to załatwimy w końcu. W sobotę spisujemy protokół u księdza. Boimy się jak to będzie-szczególnie Tż. aa i sukienka- będę dziś dzwonić żeby się umówić na taką już prawdziwą przymiarkę z całą suknią. Już się nie mogę doczekać!!! a pogoda straszna... |
|
|
|
#4346 | |||
|
Wtajemniczenie
|
witam deszczowo po świętach, my w niedzielę stwierdzilismy, że jest cudowna pogoda i pojechaliśmy nad jeziorko i nocowalismy, także święta na łonie przyrody, objedzeni w miarę, ale i opaleni, a dziś masakra
leje od rana w nocy zresztą też lało.jestem po tym wypadzie cała obolała, wykończona chyba spacerami, pies padł wczoraj na posłanko jak zabity i my też, spalismy od 20 ![]() nadrobiłam i odpisuje ![]() Cytat:
![]() oj po świętach to i ja będę dietę trzymać ![]() Cytat:
Cytat:
a jutro oboje idziemy do kosmetyczki na czyszczenie buziaczków także tżcik też czuje presję ![]() ale dziś nic mi się nie chce. okropna pogoda, pospałabym. na szczęscie jestem jeszcze w domku do ok 9.45
|
|
#4347 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za wszystkie załatwione sprawy Nic się nie bójcie
|
|
#4348 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Certi, Tobie chyba pogoda najbardziej pokrzyżowała plany Aha, witam nową PM No teraz to już naprawdę masakra - mamy pierwszą wiosenną burzę ![]() Mam nadzieję, że szybko przejdzie ... Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2010-04-06 o 08:36 |
||
|
|
|
#4349 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4350 |
|
Rozeznanie
|
tylko że od tej rozmowy wiele zależy- Tż jest niewierzący i na podstawie rozmowy ksiądz wyraża zgodę na taki łączony ślub. Pewnie będzie ok, ale obawa jest.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.

chociaz bardziej stresuje mnie remont mieszkania, tzn to ze jeszcze nie jest gotowe a w planach bylo ze 2 tygodnie przed slubem panowie skoncza,

Czuje sie nadal tak samo jak wczoraj,najgorsze jest te łzawienie oczu. :/
Ale nie ma tego zlego od jutra basenik i fitness co by nie przytyc do slubu za bardzo

Super

łał .... metuś kochana trzymaj się ...