|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII
Kiedyś używałam waxa i polecam faktycznie nie wypadaja ale jakoś specialnie szybciej mi nie rosły
---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Dzieczynki pomocy ale mam lenia nie chce jutro do pracy miałam urlop czw, piatek i sie rozleniwiłam jak ja wstanę o 5 !!!!!!!!!!!!!
|
#3182 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII
Cytat:
|
|
|
|
|
#3183 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
Daysy oglądałam dziś Cię z mamą na nk I już wiem jak jesteśmy spowinowacone nawet mama doszukała się podobieństwa do kogoś tam (ale ja nie szczaiłam do kogo).Agatku a Ty nie myślałas o zmianie imienia? Ja miałam taką koleżankę, nazywała się Wioletta Agnieszka i wszyscy do niej Agnieszka mówili i w 3 klasie gimnazjum poszła z matką do USC i złożyła jakieś podanie i zmienili w papierach i ma jedno imię teraz. Ja mam jedno imię, ale dzieci będą miały dwa. Potencjalny synek na drugie Józef. A córka to nie wiem jeszcze, może po babci. Dla dziewczynki podoba mi się Agata i Liliana Dla syne Szymek, Filip. |
|
|
|
#3184 |
|
Zakorzenienie
|
iwka czyli rozumiem, ze mając karte euro 26 (od nagłych przypadków jak to nazwałas
) jakby co, to tutaj nikt mnie nie zbada, nie zrobi usg itp tak??moja kolezanka tez po slubie złozyła podanie aby jej zniesli pierwsze imie ( miała Iwona) a została tylko przy drugim (Magdalena) |
|
|
|
#3185 |
|
Zakorzenienie
|
Scio no co Ty gadasz ja od dawna wiem , mama mi wytłumaczyła nasze powinowactwo. A do kogo jestem podobna bardzo mnie to ciekawi kogo się we mnie doszukałyście bo mnie się wydaje , że bardziej do rodziny ojca mojego niż mamy :P
Ale proszę napisz mi
|
|
|
|
#3186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może chodziło o Twojego tatę? No nie wiem? Ja jakoś okazji nie miałam się wypytać wcześniej.Ale pamiętam jak byliśmy ciocię i wujka na wesele zapraszać, a oni mówią, że mają zaproszenie do Kielc na ślub. Mega zaskoczenie jak potem skojarzyłam, że to do Was. Musimy się kiedyś koniecznie spotkać. |
|
|
|
|
#3187 | |
|
Zakorzenienie
|
Katunia
i Madzialenka używam odżywki wax, bo jedna z dziewczyn tutaj mi poleciła (zabij mnie, nie pamiętam kto to był ) no i już dziś 2 raz ją użyłam, siedzę właśnie w ręczniku zawiniętym i jeszcze maseczka na twarzy peel off Cytat:
Scio- myślałam o tym aby zmienić, ale wtedy dowód, jeździć to tu to tam, jeszcze nie wiadomo ile by mnie skasowali (a teraz kasy zbytnio nie mam) Tak jakoś się przyzwyczaiłam już do tego... do wszystkich mówię, że Agata, a w papierku inaczej. Ale z drugiej strony... marzę o tym aby moja córa miała tak na imię Albo Aniela
|
|
#3188 |
|
Zakorzenienie
|
Ja Ci tu napisze o co chodzi.
Moja ciocia Zosia to była siostra rodzona mojej mamy. Miała męża Jana i on jest od Was z rodziny :P Tak mi wytłumaczyła mama. A ciocia Zosia była chrzestną Twojej mamy o ile dobrze pamiętam
|
|
|
|
#3189 |
|
Zakorzenienie
|
Agatku - to widze wieczor pieknosci masz
![]() zaraz zobacze co to za odzywka a moze tez sobie zaraz peeling i maseczke zrobie meza nie ma wiec moge sie pobawic
|
|
|
|
#3190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko mama zaczęła wymieniać jeszcze jakieś inne osoby, których ja w ogóle nie kojarzę.
|
|
|
|
|
#3191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba dlatego ja miałam od dziecka o niej takie przekonaine że ona jest tylko moja :P To taka głupota z dzieciństwa, pomimo tego że mam bardzo dużą rodzine i wiem że nie byłam dla niej jedyna. Brakuje mi jej zaraz się popłaczę!
|
|
|
|
|
#3192 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro wrzuce foto.Cytat:
dobranoc ![]() wrzucam fotke farby, u mnie wyszło troszke inaczej, chyba ciemniej
"W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca." Paulo Coelho Edytowane przez india83 Czas edycji: 2010-04-05 o 21:47 |
||
|
|
|
#3193 |
|
Zakorzenienie
|
biorac tabsy i robiac test moze wyjsc zly wynik ?
![]() na szczescie odlozylam je w zeszlym tygodniu...a kwas foliowy biore od paru tygodni ale mam dzisiaj kaca.. wczoraj kolega ze studiow wyciagnal nas na impreze o jezu ale popilismy... ale o dziwo nie zygalam, pierwszy raz od nie wiem kiedy... ![]() dzisiaj typowo rodzinnie teraz mam deski ide pod prysznic i tv bede ogladac |
|
|
|
#3194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rób rób maseczki, póki małż nie widzi Mojemu czasami robię maseczkę peel off, bo ja uwielbiam ją później ściągać, zdzierać z jego uroczej mordki "kochanie masz dziś dzień spa... leż i delektuj się"
|
|
#3195 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hehe...ja też ostatnio stosuję taki patent...wykorzystać i porzucić...a co tam...można poszaleć...a jak się trafi jeszcze fajne ciacho
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczerze mówiąc to my jakoś nie byliśmy blisko, rzadko się odwiedzałyśmy, bo moja babcia nie żyje dobrze z bratem. Ma o niego dużo żali. Dla mamy to była ważna osoba. Wiele jej w życiu pomogła. Ja tez miałam taką minę. Myślę sobie co jest??? W oczach mi się mieni. ![]() No ale cóż świat jest bardzo malutki
|
|
|
|
|
#3197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem zrobie mu peeling, maseczke, kremikiem wysmaruje a ja koncze to pyta "kochnie to juz koniec...? " ach ci mezczyzni tylko by ich rozpieszczac
|
|
|
|
|
#3198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisz mi gdzie pracujesz to może znowu Cię odwiedzę
|
|
|
|
|
#3199 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kojarzy mi się z piosenką "Cały bym Paryż dał za tę noc z Renatą, cały świat za tę noc z Renatą"...
|
|
|
#3200 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja na szczescie bardzo rzadko mam zwroty ![]() Cytat:
nie mam się ochoty pchac w jakieś znajomości i związki, tylko korzystam z niezobowiązującej przyjemności ![]() Cytat:
Świat to za mało
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-04-05 o 22:15 |
|||
|
|
|
#3201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A moja babcia Regina ale i tam mówimy że to babcia Renia a tak naprawdę to 2 róże imiona...
|
|
|
|
|
#3202 |
|
Zakorzenienie
|
Daysy - wyslalam Ci zaproszenie na nk
|
|
|
|
#3203 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3204 |
|
Zakorzenienie
|
Popodgladałam Cie troszkę
slicznie z brzusiem wygladasz ![]() Dobranoc kobietki, ja mykam spac bo brzuszek juz chce odpoczac slodkich snow |
|
|
|
#3205 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Katunia
Akurat zdjęcie robione było po strasznie długim spacerku więc byłam już zmęczona ale na przytulanki z kotkiem zawsze mam siłe
|
|
|
|
#3206 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamiętam, ze w podstawówce dzieciaki się chwaliły jak mają na drugie imię a ten kto miał jedno, był taki pokrzywdzony.. Ja jestem Anna Katarzyna ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, a mi z mężem 3 kwietnia minęło pół roku... ahhh
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2010-04-05 o 22:39 |
||
|
|
|
#3207 |
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki przyszłam sie przywitac wieczornie po świętach od nas właśnie wyszli goście i opanowałyśmy z teściową całą kuchnię naczyń masakra
nawet nie nadrabiam będę miała co robić jutro w pracy ![]() ściałam się pochwalić arutek mój zrobił nam prezent na zajączka i wyszedł na chwilkę z klatki posiedział na górze troszkę potem pofruwał i grzecznie wrócił sam do klateczki na noc idę spać bo mi się język plącze po drinkach doooooobranoc
|
|
#3208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już mieszka w W-wie, a domek jest do sprzedania, za ogromną sumkę. Wiem, ze mu tam źle w tej W-wie w bloku, bo on do podwórka był przyzwyczajony. Ja ostatni raz na ślubie. Byłam w szoku, że przyszedł.
|
|
|
|
|
#3209 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku ja to się chyba nie położe dziś spać :P
Jakieś pół godziny temu załączyłam youtube i słucham muzyki ... no i pisze tu z Wami i się wciągnęłam bo już dawno nie słuchałam ....i jestem jakoś tak podekscytowana bo szukam kawałków których dawno nie słuchałam... chyba mi się maleństwo zaraz obudzi i będzie tańczyć w brzuchu :P Muszę dodać że mam na rano do pracy, Scio ... hmm miłego z jego strony, że się zjawił. Na pewno wiedział że ciocia by chciała Cię zobaczyć. Ja to będę miała wyrzuty sumienia bo mama jeździła do cioci przed śmiercią a Ciocia zdjęć się nie mogła doczekać i tak prosiła żeby chociaż jedno jej pokazać... głupia byłam mogłam zanieść do szybkiego wywołania w Rossmanie za 1zł była ta opcja... mogłam wywołać kilka przecież to nie chodziło o kasę a bym jej przyjemność sprawiła ale jakoś tak zeszło. Pamiętam , że mam wciąż do mnie tak mówiła że Ciocia pyta o te zdjęcia i nie może się doczekać... i nie zdązyłam
http://abcslubu.pl/suwak/11_06_2008_31_12_2007_68.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2009082201801830.png http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73lazf6xwo.png Edytowane przez Daysy85 Czas edycji: 2010-04-05 o 23:00 |
|
|
|
#3210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.

I już wiem jak jesteśmy spowinowacone 
) jakby co, to tutaj nikt mnie nie zbada, nie zrobi usg itp tak??
i jeszcze maseczka na twarzy peel off
(a teraz kasy zbytnio nie mam) Tak jakoś się przyzwyczaiłam już do tego... do wszystkich mówię, że Agata, a w papierku inaczej. Ale z drugiej strony... marzę o tym aby moja córa miała tak na imię 

zaraz się popłaczę!