![]() |
#2251 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Koty
Mój Vito też zawsze wariował, wszędzie go pełno było ale teraz przechodzi samego siebie
![]() ![]()
#2252 |
Zadomowienie
|
w ogole dzisiaj wydarzyła się bardzo komiczna sytuacja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Wasze koty też mają konkretne pory do spania? Mój zawsze o 16 zasypia, chyba, że kogoś w domu nie ma to widać, że się męczy i wtedy śpi tak do 21. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2254 |
Zadomowienie
|
moj spi jak mu sie chce;p
#2255 |
Zadomowienie
|
Mój zawsze kładzie się spać ze mną 23-24 i budzi mnie o 5
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Zakorzenienie
|
a nasza małpa zgotowała nam dzisiaj istny sajgon w kuchni i na przedpokoju
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2257 |
Zadomowienie
|
O jej co jej sie stało
![]()
#2258 |
Zakorzenienie
|
no właśnie nic jej nie jest, podejrzewam że chcąc dobrać się do bułki zjadła trochę woreczka.. Kiedyś nie dopilnowałam jej a ta znalazła gumkę recepturkę i też ja zwymiotowała.
A poza wymiotami jej zachowanie jest całkowicie normalnie ![]() ![]()
![]() |
#2259 |
Zadomowienie
|
mój alfred ma kleszcza
![]()
#2260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak nas nie ma w domu to podejrzewam, że większość czasu śpi bo jedzenie jest nieruszone, zabawki też. Ja wracam koło 16:30 to od tej godziny się bawimy ![]() Z kolei jak np. w jakiś dzień pracuje w domu to widzę, że wstaje o 7, biega do 9-10, potem śpi tak do 13, znowu biega do 15-16 i znowu śpi i tak cały czas ![]()
![]() |
#2261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2262 |
Zakorzenienie
|
No to inaczej u Was, ale racja z tym, że jak w odmu pusto to koty śpią a potem wariują jak najęte
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
Wtajemniczenie
|
Moja Warka zdziczała na wiosnę... Łazi za mną krok w krok... Ja do toalety, ona za mną... Ja do sklepu, ona też...
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2264 |
Zakorzenienie
|
a moja Miłka dostałą ataku paniki i nie wychodzi od wczoraj spod łóżka :/ Dopiero teraz lekko wysuwa nos. Nie wiem co jej sie stało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2265 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2266 |
Zakorzenienie
|
Brat coś wczoraj się wściekał i ona chyba się wystraszyła. W poprzednim domu chyba musieli ją bić, bo jak ją wzięłam to bała się dosłownie wszystkiego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak znajomi wyszli to jeszcze przez 3 godziny nie chciały wyjść z ukrycia i całe się trzęsły ale potem to sobie odbiły goniąc się i bijąc do 3 w nocy ![]()
![]() |
#2268 |
Zakorzenienie
|
nie nie, ona się nie boi obcych. No nic, dałąm jej miski pod łóżko i czekam...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2269 |
Raczkowanie
|
a mojemu nie wiem co sie dzis stalo,rano przyjechal do mnie moj tata,zaczal glaskac kota,a ten naprawde dotkliwie go ugryzl i nie byla to moim zdaniem zabawa,bo nas tez pogryzuje,ale lekko,a jak krzykne au to puszcza i ucieka,po chwili wraca i znow sie bawi,no i po tym incydencie z tata chodzil dlugo taki napuszony,nie wiem co mu odbilo?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2270 |
Zakorzenienie
|
jakie noski mają wasze kociaki? Bardziej mokre czy suche? Bo moje kocię ma raczej mokrawy nosek i zastanawiam się czy to normalne... Szukałam trochę w internecie na ten temat, ale zdania są podzielone, jedni mówią że suchy to dobrze, a inni właśnie że mokry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2271 |
Wtajemniczenie
|
Wydaje mi sie, z moich obserwacji wynika ze zdrowe kotki maja lekko wilgotne noski, zbyt suche moga byc jednym z objawów gdy kotek choruje
|
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, czym i jak bawicie się ze swoimi kotami? Mój Deser ostatnio (od jakiegoś miesiąca, dwóch) cały czas gada, a mnie cholera bierze, bo potrafi siąść i "miau miau miau mru miau miau". _-_ Jedzenie ma, wodę ma, kuweta czysta, zabawa - ganianie za sznurkiem, kulka papieru, ganianie ręki pod kocem i takie tam już mu się znudziły.
Zastanawiam się nad kupnem jakiejś zabawki, ale nie jestem przekonana - po gabarycie papierowych kulek widzę, jakie są dla nich najlepsze rozmiary i waga, a głośne dźwięki koty odstraszają, jakieś dzwonki etc. Co tu z takim delikwentem zrobić? |
![]() ![]() |
![]() |
#2273 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Zobaczcie, jak ostatnio udało mi sie mojego Zuśka uchwycić ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- gąbczasta piłeczka (kosztuje grosze bo ok.1,5 zł i ma ich kilka sztuk), biega z nią po całym mieszkaniu, przynosi w pyszczku do mnie lub Tżta, my jej rzucamy i tak w kółko (taki mały aportujący piesek). Przy tym wszystkim cały czas o nas gada ![]() - piórka na patyku - albo jej gdzieś tam machamy albo rzucamy i ona aportuje ![]() - takie sznurki na patyku - jak wyżej - uciekająca myszka - http://www.krakvet.pl/trixie-zabawka...1-p-13318.html , siedzi sobie na tym i łapie myszkę - wszelkiego rodzaju papierki Inne myszki,piłki itp. jej nie interesują. Także ja polecam takie gąbczaste piłki - http://www.krakvet.pl/trixie-pika-gbki-4096-p-1405.html Generalnie jej zabawy opierają się na bieganiu po całym mieszkaniu, gadaniu i aportowaniu. Jak chce się bawić przychodzi do mnie lub Tżta z zabawką w pyszczku i gada oraz wymownie patrzy ![]() Merda także ogonem, więc śmiejemy się, że to taki kotopiesek ![]()
![]() |
#2275 |
Zakorzenienie
|
moja uwielbia sie bawic starą sznurówką
![]() ![]() wiecie co, chyba po roku w koncu trafiłam do odpowiedniego weterynarza ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2276 |
Wtajemniczenie
|
co kot to inne zabawki go interesuja, moja kotka, uwielbia kulki z papieru, ale do zabawy musze ja zachecac wydajac dzwieki typu 'ksy ksy ksy' oznaczajace ze bawimy sie...ogólnie myszki, i inne tego typu olewa, kocurek bardziej zabawowy, bawi sie wszytskim ale myszki w butach np znudzily juz mu sie, uwielbiaja sznurek wyciagniety z mojej pizamy frotte z myszka przywiozana na koncu, nosza go w zebach
![]() ![]() ![]() Edytowane przez marea Czas edycji: 2010-04-06 o 14:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2277 |
Zadomowienie
|
Mój kicio uwielbia wszystkie pluszaki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2279 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2280 |
Zakorzenienie
|
hmm, mam pytanie. Moja kotka z non stop cieknącymi oczami dostala nowe kropelki. Mam jej tez zakrapiac sztuczne łzy i teraz pytanie: czy jedno z drugim sie nie bedzie wypłukiwalo nawzajem?? łzy mam podawac dosc czesto (ok 4 razy dziennie), ale nie ma nas przez wiekszosc dnia wiec aplikacja jest przed wyjsciem z domu rano, a potem dopiero pod wieczór.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:47.