|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.
Cytat:
przy dobrych wiatrach 48-49kg. Do tego mam niestety problemy skórne-rany nie chcą się goić i zostają blizny po nich więc nie wiem jak to będzie z dekoldem i plecami
jesteśmy razem-13.02.2008 zaręczyny-1.07.2009 ślub cywilny-1.07.2010 ślub kościelny 7.08.2010 Edytowane przez Ellin_ak Czas edycji: 2010-04-06 o 13:43 |
|
|
|
|
#4412 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.
Cytat:
|
|
#4413 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jak ją zobaczyłam czułam że będziemy do siebie pasować
|
|
|
|
|
#4414 |
|
Wtajemniczenie
|
No to masz dobre wyczucie
![]() Kurcze łapie mnie dołek Chyba przez tę okropną pogodę ![]()
|
#4415 |
|
Zadomowienie
|
cześć dziewczynki!
a ja klikam do was z domku--->wolny tydzień mam ![]() nadrabiam
|
|
#4416 |
|
Rozeznanie
|
I obiecane zdjęcia bielizny- Tż jeszcze w pracy to popstrykałam.
Komplet czerwony- sztywny biustonosz, stringi i pas do pończoch. Mają ładną koronkę( widać to drugim zdjęciu) Załącznik 3009487 Załącznik 3009488 i komplet srebrny, taki błyszczący- miękki. Załącznik 3009489 Załącznik 3009490
jesteśmy razem-13.02.2008 zaręczyny-1.07.2009 ślub cywilny-1.07.2010 ślub kościelny 7.08.2010 Edytowane przez Ellin_ak Czas edycji: 2010-04-06 o 13:57 |
|
|
|
#4417 | |
|
Zakorzenienie
|
Hello girls
Cytat:
Co do Bonnie, to ostatnio sobie ją oblookałam, bo była na wystawie salonu, obok którego codziennie przechodzę Muszę stwierdzić, że ładna ![]() Co do zaproszeń, to mi najbardziej podobają się konwalie (nr. 1 ), ale jak ktoś już wcześniej wspomniał bardziej pasowałyby na wesele w maju. Na drugim miejscu zaproszenie nr 3
|
|
|
|
|
#4418 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4419 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mi się podoba zaproszenie 1 ![]() Cytat:
![]() ja na pewno część rzeczy spakuję wczesniej, bo spimy tam gdzie mamy wesele ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4420 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4421 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe tez wiem co tam jest ale i tak milo z ich strony - na pewno sie przyda![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4422 |
|
Rozeznanie
|
u nas z alkoholu też będzie tylko wino i jest ważnym elementem- co jakiś czas sukcesywnie degustujemy rożne wina i już mamy wybrane jedno białe-jeszcze czerwone jakieś.
|
|
|
|
#4423 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cos sobie zrobilam w Firefoxie i nie widze ikonek, zdjec, avatarow itp. ![]() ![]() bo teraz musze pisac w znienawidzonym Explorerze
|
|
|
|
|
#4425 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba 7 dziewczyn (w tym siostra i bratowa TZ oraz zona i narzeczona moich dwóchy kuzynów) rodzi przed samym śłubem ![]() Opiekunkę chyba jakąś musimy zorganizować, żeby one nam przed północą z wesela nie pouciekały .... Cytat:
Ellin, sukieneczka bardzo ładna Wygląda na bardzo króciutką, ale na Tobie już znacznie lepiej ... |
||
|
|
|
#4426 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jakieś loki może- w nich czuję się najlepiej. Zastanawiam się nad dodatkami- wydaje mi się że biżuteria to za dożo do tych koronek...może jakiś kwiat we włosy?np taki: http://allegro.pl/item983795061_koko...owa_ps014.html
jesteśmy razem-13.02.2008 zaręczyny-1.07.2009 ślub cywilny-1.07.2010 ślub kościelny 7.08.2010 Edytowane przez Ellin_ak Czas edycji: 2010-04-06 o 14:18 |
|
|
|
|
#4427 | |
|
Konto usunięte
|
Chcieliśmy zrobić, ale nie mamy tyle pomysłów
Więc zdamy się na ludzi Kolega zaproponował, że kupi bajeczki dla dzieci - mam nadzieję, że faktycznie to zrobi Chociaż wiem, że pozabieramy z domów sporo książek z baśniami i bajkami dla dzieci. Tyle, ze najpierw trzeba kupić mieszkanie ![]() Cytat:
lain a masz w opcjach zaznaczone "pobieraj obrazki automatycznie" ? Edytowane przez 201701300931 Czas edycji: 2010-04-06 o 14:17 |
|
|
|
|
#4428 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Ale pędzicie. Chwilę mnie nie było i znów muszę nadrabiać
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dla wujka ![]() Cytat:
Zmieszczę się w niej ze świadkową ![]() Cytat:
![]() No to Wam się nieźle rodzinka powiększa ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
![]() Sama byś musiała listę zrobić ![]() Skoro śpicie tam, gdzie macie wesele, to dopisz jeszcze coś do spania, bieliznę i ciuchy na drugi dzień, buty i nie wiem co jeszcze ![]() Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#4429 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ale,ja nie jestem w ciąży. ![]() Cytat:
![]() To super,że tobie,jak i przede wszystkim dziecku podobało się na basenie.
|
||
|
|
|
#4430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w opcjach owszem mialam pobieranie obrazkow automatycznie, ale nie wiem jakim cudem mi sie dodal Wizaz na liste witryn zablokowanych do automatycznego pobierania ja tego nie zrobilam a przynajmniej nie swiadomie ja kiedys uzywalam Opery i bardzo sobie chwalilam dopoki przy ktorejs aktualizacji nie skasowal sie ogromny zbior moich zkladek i tak siw wkurzylam, ze przerzucilam sie na firefoxa poki co jestem zadowolona aczkolwiek ostatnio bardziej populary zrobil sie google chrome i zastanawiam sie czy by sobie na probe nie zainstalowac
Edytowane przez lain Czas edycji: 2010-04-06 o 14:36 |
|
|
|
|
#4431 |
|
Rozeznanie
|
poza tymhttp://allegro.pl/item983795061_kokowki_ozd oba_slubna_do_wlosow_nowa _ps014.html, znalazłam jeszcze takie: http://allegro.pl/item978085808_roza...cz_kolory.html i srebrny
http://allegro.pl/item983348046_spin..._4_kolory.html. moze coś w srebrnym zeby pasował do butów. Ja używam tylko Opery- jeszcze nic mi się nie stało złego z nią, a funkcjonalność jest niesamowita! Teraz jak dodali jeszcze przesuwanie zakładek i kolejne miejsce w szybkim wybieraniu, jestem w niebie! Przez IE przechodzi mnóstwo wirusów bo ma dziury, i niestety FF ma to samo. Chrome jest fajny i warto go mieć bo czasami jakiś geniusz napisze jakąś aplikację tylko pod IE i wtedy na chromie można otworzyć bez problemu.
jesteśmy razem-13.02.2008 zaręczyny-1.07.2009 ślub cywilny-1.07.2010 ślub kościelny 7.08.2010 Edytowane przez Ellin_ak Czas edycji: 2010-04-06 o 14:43 |
|
|
|
#4432 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze, widzę, że każdemu podobają się inne zaproszenia. Mi się podobają wszystkie trzy w 1 te konwalie są slodziutkie i z konwaliami mam właśnie zaproszenie w domu sprzed kilku lat, naprawdę są piękne, te kolejne mają jeszcze dodatkowo złocenia, złote podobają mi się, będą pasować do nas, do wystroju sali(chociaż nie ma to nic do rzeczy) i są w takich moich kolorach, a znowu te w pastelowym fiolecie są takie weselsze i też piękne. No nie mam pojęcia. Pokażę jeszcze dziś mamie. Cytat:
![]() Dzięki za listę na pewno mi się przyda! za to ta wcześniejsza jest rozbrajająca! jeszcze nie słyszałam, żeby Państwo Młodzi szli na wesele tak wyposażeni- zwariować można!zapewne po to ten kaftan bezpieczeństwa! Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dzięki za opinie.Dziś właśnie TŻ zadzwonił do sali, umówiliśmy się na pt. kurcze jakoś się przejmuję, bo drugą zaliczkę mieliśmy wpłacić na 5 m-cy przed weselem a dziś jest 4 m-ce i 1 dzień. Wprawdzie właścicielka miała dzwonić, no ale nie zrobila tego i jedziemy w pt. jakoś się boję, żeby nie było żadnych konsekwencji z tego. TZ rozmawiał z nią no i mówi, że wszystko jest ok, ale jakoś mam obawy. no i jak gadaliśmy przy zamawianiu sali, to rozmawialiśmy że płacimy za wszystko w pn po weselu, a dziś jeszcze raz czytałam umowę, bo już nie pamiętałam i jest że na 2 tygodnie przed. Już sama nie wiem. A co jeśli by nam się nie spodobało coś, czy było niedobre jedzenie czy cokolwiek? jak już zapłacimy kasę, to mam wrażenie, że będzie gorzej. dziewczyny, które płacą od osoby- też tak płacicie wszystko przed? Cytat:
![]() Dzięki za opinię co do zaproszeń! Cytat:
![]() Co do dodatkow, to też myślę, zeby nie bylo przesadzone to kwiat we włosy będzie super! Może jakiś większy i w mocniejszym kolorze? Cytat:
![]() My jeszcze nie mamy wódki, nioe bardzo wiemy jaką wybrać- TZ chce Stumbras z kłosem, ja myślałam o Nemiroff czarnej lub złotej. A wy jaką macie wódkę, te które kupiły?
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2010-04-06 o 14:45 |
||||||||||
|
|
|
#4433 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4434 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wódke mamy sobieskiego. A zaproszenia z konwalią najładniejsze
|
|
#4435 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bierzemy tak bo Tz jest niewierzący i zależało mu na cywilnym-takim jak on sobie wymarzył. Dodatkowo mamy problemy z dokumentami i chcemy wcześniej wyrobić (zmieniałam imię i mam nieważny paszport. Żeby gdzieś pojechać musiałabym mieć drugi dokument tożsamości na wszelki wypadek- a ja innego poza dowodem nie mam więc to ważne). Po kościelnym będziemy mieli wszystko już gotowe. Nic nas to dodatkowo nie kosztuje a tylko zyskujemy wiele spokoju. Tż się śmieje, że podwójnie się zabezpieczy żebym mu nie uciekła i że przysięgi się trochę różnią więc na wszystkie sposoby będziemy już małżeństwem![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- myślę że po prostu nie pomyślała. Szkoda bo ja starałam się zawsze wyjść naprzeciw jej potrzebom. Trzeba sobie pomagać w końcu. Mogła chociaż do mnie zadzwonić wcześniej i powiedzieć ze jej zależny czy coś...a tak to mam taki niesmak...nawet nie zapytała mnie czy mi to w ogólne pasuje! |
|
|
|
|
#4436 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie pamietalam jak to u mnie jest, wiec rzucilam okiem do umowy i tam jest napisane, ze koncowe rozliczenie nastapi do dni 20.10.2010!! (a wesele jest 31 lipca!). zastanawiam sie czy to jakas pomylka czy rzeczywiscie az tak dlugo moga poczekac ![]() juz widze ![]() Cytat:
nie znam osoby ktora by jej nie lubila, wiec mysle, ze bedzie ok![]() zainstalowalam to Google Chrome i wlasnie na tym smigam, ale jakos mi tak dziwnie chyba zaraz wroce do Firefoxa szczegolnie, ze mam w nim tak sliczny motyw u gory ![]() eh chyba jestem mistrzem robienia wszytkiego innego niz powinnam teraz biore sie za adresowanie zaproszen do wyslania za granice akurat skoczymy na poczte po drodze do kosciola (TZ dzis chce odebrac metryke chrztu )
|
||
|
|
|
#4437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do sali, to płacimy po weselu. Wcześniej tylko zaliczkę 100 zł wpłaciliśmy. Mam niezbędnik podzielony na 3 części: DO TOREBKI ŚWIADKOWEJ: 1. Agrafki 2. Bibułki matujące 3. Chusteczki higieniczne 4. Stoperan 5. Woda i słomka 6. Błyszczyk 7. Bezbarwna pomadka 8. Lusterko 9. Telefony do kamerzysty/fotografa, kierowcy, świadków, kogoś z obsługi sali, fryzjerki, kosmetyczki, taksówki 10. Dowody osobiste 11. Kartki od spowiedzi 12. Umowy (świadek) 13. Torba na koperty (świadek) Gdyby świadkowa miała za małą torebkę, to może upchnę to siostrze do torebki Wybrałam tu rzeczy, które mogą się przydać w kościele, przed i po mszy.DO PODRĘCZNEGO KUFERKA 1. Igła i nici 2. Małe nożyczki 3. Wsuwki 4. Lakier do włosów 5. Gumy do żucia 6. Mały ręczniczek 7. Przezroczysty lakier 8. Pilniczek 9. Chusteczki do demakijażu 10. Kosmetyki do poprawy makijażu 11. Plastry 12. Tabletki przeciwbólowe 13. Tabletki na zgagę 14. Krem do rąk 15. Krem do twarzy 16. Super glue 17. Szpilki 18. Grzebień 19. Zapasowe soczewki, pudełeczko, płyn 20. Patyczki do uszu/ waciki 21. Wykałaczki 22. Krople do nosa 23. Ramiączka do biustonosza i do sukni 24. Wapno, Fenistil, Encorton Ten zestaw będziemy mieć przy sobie na sali, bo możliwe, że nam się tam przydadzą. DO PUDŁA W POKOJU PM: 1. Saszetka vanisha/proszku do prania 2. Golarka 3. Dezodoranty 4. Perfumy 5. Mydło 6. Ręcznik 7. Bandaż 8. Zmywacz do paznokci 9. Obcinacz do paznokci 10. Tampony 11. Chusteczki do higieny intymnej 12. Zapasowe majtki 13. Zapasowe skarpetki dla Pana Młodego 14. Zapasowa koszula 15. Zapasowe pończochy 16. Zapasowe buty 17. Szczoteczki do zębów i pasta 18. Suszarka (w razie niespodziewanego prania sukni/koszuli) 19. Guziki 20. Penseta Na tej ostatniej liście mam rzeczy, których użycie uważam za najmniej prawdopodobne, albo takie, których i tak nie możemy użyć na sali, tylko potrzebujemy do tego osobnego pokoju
|
|
|
|
|
#4438 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Laseczka z CiebieCytat:
![]() Cytat:
![]() Na szczęście teściowie przyjechali coś jeszcze z sali zabrać i nam przywieźli co trzeba A i zapomniałam Wam napisać, że odebrałam w piątek nowy dowód i nawet mi się moje zdjęcie w nim podoba
|
|
#4439 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
już też sobie pomyslałam że ciuszki na drugi dzień muszę wziać.. tylko my poprawiny mamy w domku, więc coś luźniejszego włożę.. i chyba nie pojadę z TŻtem po garniak, bo chyba pójdę do pracy.. a teraz nie za bardzo mogę dopuścić, bo TŻ chyba będzie rezygnował z pracy, a teraz kasa nam się bardzo przyda.. i się teraz wkurzam na wszystko, głowa mnie strasznie boli i nasze mieszkanko stoi teraz pod wielkim znakiem zapytania![]() Cytat:
![]() co do wódki to my mamy sobieskiego
|
||
|
|
|
#4440 |
|
Rozeznanie
|
http://www.pakamera.pl/do-wlosow-spi...c-nr280470.htm a moze taki kwiat? woalka to chyba już za duzo by było...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.

Ślicznie
Taka urocza, zwiewna sukienka. I muszę powiedzieć, że masz świetną figurkę
Chyba jesteś taki bledzioszek jak ja? Czy to wina oświetlenia/aparatu?

Chyba przez tę okropną pogodę 

Muszę stwierdzić, że ładna 

drugi byl juz duzo lepszy, ale chyba jeszcze sprobujemy z rodzinka proseco... ono byloby takie delikatnie musujace i orzezwiajace, a w dodatku nie boli po nim glowa 

ja tego nie zrobilam
dzięki za opinie.