Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-07, 01:43   #361
Alguien
Zadomowienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV

carmena to super wiesci, cieszymy sie razem z Toba
roztrzepaniec radze zrobic jedno - olac tego faceta i tyle, im wczesniej to sie stanie, tym lepiej dla Ciebie. Glowa do gory!
Alguien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 05:54   #362
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV

Dzis ja pierwsza, ostani dzien w tym tygodniu do pracy, musze isc bo szkole dziewczyne na zastepstwo! ale powiem wam ze mam po dziurki w nosi tej mojej pracy...w czwartek mam wizyte zobaczymy co i jak, mala miala czkawke i mnie obudzila...
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 07:25   #363
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
odnosnie unikania szkodliwych rzeczy w ciazy... to ja unikam jedzenia tego co moze sie okazac nie zdrowe tj tatar czy metka bo jest ryzyko ze mozna sie zarazic toxoplazmoza nie przechodzilam jej wiec wole nie ryzykowac tak samo jest z surowym jajkiem wole unikac salmoneli niz poznije sobie w brode pluc
Ja mysle tak samo
Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
dziewczyny ktore palily czy was tez ciagnie dalej do fajek? mnie normalnie czsem tak skreca ze szok. pol roku juz nie pale i myslalam ze bedzie spokoj z tym a tu zonk. jak narazie jestem pewna ze jak przestane karmic to pierwsza rzecz jaka wezme do reki to bedzie fajka
Cytat:
Napisane przez pszczolka87 Pokaż wiadomość
ja mam takie samo podejćście jak Ty.. nospy coprawda nie brałam bo nie miałam żadnych takich dolegliwości, ale jeśli chodzi o jedzenie to mam tak samo... tylko co do alkoholu i papierosów to wyznaję zasadę że do ust nie wezmę nawet łyczka ani bucha

mnie nie ciągnie do fajek... no czasem trochę mi się chce jak ktoś przy mnie pali.. ale to nie jest jakaś taka strasznie intensywna chęć w ogóle mam nadzieję że po ciąży już nie wrócę do nałogu.. zwłaszcza że mój mąż rzucił w ciąży razem ze mną
Ja palilam prawie 10 lat, rzucilam 2 lata temu ale popalalam od czasu do czasu... no ale odkad jestem w ciazy to nie wzielam do ust i teraz strasznie mi smierdza fajki, normalnie
Co do alko to nie wzielam i nie wezme nawet łyka, chce mi sie ale potrafie sie pohamowac, dziecko jest teraz najwazniejsze

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki ja zaganiana przed ślubem... kupiłam dzisiaj sukienkę i buty....

a wczoraj TŻ oficjalnie się oświadczył
Oooo nice
Pokaz sukienke i buty A my wybralismy obraczki
Cytat:
Napisane przez eleonoremio Pokaż wiadomość

Bastus szybko zaczął mówić tak po swojemu juz z rok temu a teraz juz coraz lepiej mu wychodzą słowa i szybko się ich uczy teraz jest na etapie własnej odmiany np spamy bo spać , jechamy bo jechać, , nieraz mu wychodzi przykładowe zdanie "już nie ćpamy' co znaczy już nie śpimy ..

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
Uwaga, wklejam moj brzuszek - 30t 2d
Ale chudzinka, pieknie

Dziewczyny a ja juz wstalam bo ide dzis do gina na usg, jestem starsznie ciekawa jak tam moja dzidzia

Edytowane przez caprica6
Czas edycji: 2010-04-07 o 07:27
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 07:32   #364
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Witajcie dziewczynki! Wpadłam powiedzieć dzień dobry. Jem śniadanko i do pracy. Nie mam teraz w ogóle czasu. Byłam wczoraj w szkole rodzenia na 1 zajęciach. Położna bardzo fajna. Myślę, że będzie dobrze.
Może Was nadrobię jutro.
Miłego dnia
Stary 2010-04-07, 08:21   #365
papeteria
Zakorzenienie

cześć dziewczyny
anoxa
pewnie też bym wtedy nie gotowała obiadów no chyba że bym mnie na co naszło
lilka ja mleko rzadko pije ale jak z kartonika to nieprzegotowane.

Cytat:
no moj tez mial dokladnie takie same pory kiedy kopal i sie krecil. a teraz caly czas prawie. do gina de w czwartek wiec na pewno o wszystko wypytam

slyszalyscie cos o syndromie ponospowym u dzieci? ze niby dzieci maja problemy ze ssaniem i wady wymowy. moja gin nic nie mowila a dzis jedna dziewczyna z innego watku mi o tym napisala
z tymi ruchami mam tak samo...
a z tą nospą to słyszałam, że z napięciem nerwowym może być problem na początku, ale nie wiem jak z tym do końca jest.
W każdym bądź razie nie ma się co nakręcać za bardzo.Inaczej lekarze by chyba nie przepisywali
Moja mama brała z moją siostra regularnie nospe i wszystko ok.
misiulka no uroki ale my też kiedyś wierciliśmy tzn tż w bloku na tyle mieszkańców co chwile jakieś remonty.

Jeszcze mi dwie strony zostaly do nadrobienia, teraz lece do mamy i na zakupy....
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 08:46   #366
itakasia
Zakorzenienie

witam
poranna kawka
Załącznik 3011812
ja nigdy nie palilam, tzn zdarzylo sie kilka razyw zyciu, ale to stricte imprezowo wiec nie mam problemu. w moim najblizszym otoczeniu pali tylko tata, ale nigdy przy ludziach, i kuzynka, ktora wlasnie urodzila wiec nie pali. spokoj mam z tym
roztrzepaniec
a ty zaakaceptowalas sytuacje? kochasz meza? masz fantasyczna! sytuacje, mimo wszystko. maz stanal na wysokosci zadania, niewielu tak potrafi. moze warto zostawic przeszlosc i zudowac silna przyszlosc i rodzine.
caprica
powodzenia na wizycie!
Stary 2010-04-07, 08:55   #367
hd2005
Zakorzenienie

Witam po świętach
melduję się na nowym wątku i zabieram się do czytania!

---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

Cytat:
hello ja po spacerku... w parku pięknie dziś cały dzień świeciło słonko Wrzucam fotki.. na pierwszej cała rodzinka, tylko Klara się odwróciła potem ja no i na końcu brzuszek i moja nowa tuniczka z h&m Widać że moje włoski są trochę jaśniejsze? powiedzcie że tak!!!
pszczólka - śliczne zdjęcia i te kwiatki... hmmmm wiosna!

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 08:56   #368
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cześć Tydzień tylko mnie nie było, a tu już kolejna część nie nadążam za Wami a nieobecność spowodowana oczywiście świętami, a po miałam tyle prania, że od wczoraj nic innego nie robie tylko piorę. Co do dzidziusia to nadal nie wiem czy to chłopczyk czy dziewczynka, bo na USG odwrócił się pleckami. Chyba pójdę na to USG 3D tylko muszę znaleźć ginekologa, który robi je w miarę tanio, bo ostatnio krucho z kasą, a po świętach tym bardziej.
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 09:00   #369
aniaa22
Zakorzenienie

dzien dobry

ja dzisiaj nawet pospalam bo synek tylko raz mnie obudzil kopniakami ale zaraz przestal wiec pierwszy raz od paru dni jestem wyspana
lece jakies sniadanko wciagnac
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 09:00   #370
itakasia
Zakorzenienie

hd, kwiatuszek
witajcie po swietach?
Stary 2010-04-07, 09:02   #371
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie my dzisiaj od rana swietujemy a potem bylismy na spacerku na plazy wrzucam fotki dla tych co nie mam na nk
Aniu, pięknie wyglądasz! Ciąża Ci służy
Aż sie rozmarzyłam... morze...

Stary 2010-04-07, 09:03   #372
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
caprica
powodzenia na wizycie!
Nie dziekuje

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 09:09   #373
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Piesol zostal w domu rano wyszedl zrobilismy ok 300km 2,5h zjedlismy u nich sniadanie , pojechalismy do jednej i drugiej babci tz-ta i wrocilismy do psa Ona zdziwiona tylko to co nie zostaniecie na dluzej? No sory pytanie z pupy... a co pies sie sam wyprowadzi???? I oczywiscie na wejsciu mi musiala powiedziec jaka ja gruba jestem... to jej mowie, ze nie gruba tylko w ciazy!!!!
dobrze powiedziałaś ! głupia pińdzia!
I dobrze to wykombinowaliście

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
A co to znaczy dużo rzeczy??? czyli jakich ???
Witaj
proponuje przeczytać nasze wątki wszystkiego sie dowiesz, zobaczysz zdjęcia itd. Wklejamy namiętnie nasze zdobycze

Stary 2010-04-07, 09:09   #374
Daysy85
Zakorzenienie

Cześć.
Roztrzepaniec89 Przede wszystkim nie płacz bo jak płaczesz to Maleńka czuje się tak samo jak Ty, bardzo jej smutno.Myśl przede wszystkim o niej , wiem , że to wcale nie jest łatwe bo ja też sporo się denerwuje i rzadko udaje mi się opanować.
No cóż u mnie w otoczeniu tak się zdarza, że mam wrażenie że są osoby , które celowo zachowują się tak jak się zachowują byle by mnie wkurzyć!

Nie mogę doczekać się jutra moje USG !!!!
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 09:15   #375
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasandra82 Pokaż wiadomość

Jak wy wklejacie to i pokażę mój bębenek sprzed dwóch dni - 24 tc
jaki śliczny brzusio
Na serio - bardzo ładny!!!!!

Stary 2010-04-07, 09:16   #376
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
Aniu, pięknie wyglądasz! Ciąża Ci służy
Aż sie rozmarzyłam... morze...
dzieki
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 09:18   #377
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Jestem, jestem
Nadrabiałam te 9 stron ;]
To i ja pochwalę się swoim Wielkanocnym jajeczkiem

Zdjęcie z 20 tygodnia, teraz aż się boję robić nowego bo jestem taka buła, że ho ho
słodziak

Stary 2010-04-07, 09:35   #378
agravka
Wtajemniczenie

hej kochane!
ja juz w warszawie po swietach niestety nie dalam rady nadrobic wszystkiego, ale jestem w MIARE na biezaco
widze, ze z tymi samochodami to jakas plaga... masakra... jakos dwa tyg przed swietami kupilismy auto, wrocilam nim do rodzicow i wszystko bylo ok do momentu kiedy oddalismy go do przegladu i wymiany paska rozrządu... i sluchajcie stanal nam na srodku drogi i nie chcial zapalic... w wyniku tego wczoraj nowy samochod zostal u mechanika a my musielismy wrocic starym... zli jak nie wiem...ale to tylko rzecz...
poza tym bylam na glukozie i powiem Wam, ze nie bylo az tak strasznie-do przezycia jak dla mnie, ale ja luuuubie slodkie
poza tym zrobily mi sie zylaki ale nie tylko na nogach ale i na wardze sromowej... lykam jakies tabletki na zylaki i smaruje sie zelem lioton 1000. mam nadzieje, ze pomoze...
poza tym skraca mi sie szyjka... a i mierzyli mi miednice i wyszlo, ze najprawdopodobniej bede musiala miec ciecie, bo granica jest 19 (chyba cm) a ja mam 17,5 a podobno rozszerzy sie jeszcze tylko pare mm.
co jeszcze? porobilam male zakupki dla mojej Adusi, ktore zaraz Wam wkleje
pogoda slaba w wawie dzis mimo wszystko zycze milego dzionka!!!
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 09:39   #379
Xawmeli
Rozeznanie

hej mamusie ....macie piękne brzusie......jakie u mnie ładne słoneczko dziś eh....a Nadinka od rana daje o sobie znać ...
roztrzepaniec wiem jedno--CZAS leczy rany...
Xawmeli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 09:41   #380
bassienkaw
Zakorzenienie

Cytat:
tez czytalam o tych porach aktywnosci i jestem przerazona

a my dusimy cebulke i zaraz do niej kaszanka powedruje (cos dla Siali he he)

Basiu masz racje nie ma co sie nakrecac bez potrzeby
Dokładnie, jakby tak człowiek miał się nakręcać o wszystko możnaby zwariować. Najważniejsze to myśleć pozytywnie - to jest podstawa sukcesu - we wszystkim

Cytat:
Napisane przez żabka19 Pokaż wiadomość
Zuziunia Gratulacje! Ja dnia oswiadczyn wyczekuje ,ale czuje ,ze jeszcze sobie poczekam..
Bassienka masz super podejscie do ciazy. Ja to sie trzese nad tym moim brzuszkiem jak nad jajkiem ,mam nadzieje ,ze w drugiej ciazy bede miala podejscie blizsze do twojego.
Siala_Bala fajne zdjecie

Podsuncie mi jakis pomysl na prezent na chrzciny? Za jakies 2 tyg. zostane chrzestna ,zupelnie nie wiem co kupic ,pieniadze odpadaja.
Wiesz co w pierwszej ciąży miałam podobne nastawienie, mimo, że moja ciąża była zagrożona. Nie mam zamiaru trzęść się nad brzucholem jak nad jajkiem, tak samo jak nad dzieckiem. Przy pierwszym się nie trzęsłam i na dobre mi to wyszło ale z drugiej strony rozumię mimo wszystko kobiety, które tak się martwią i boją o wszystko...
CO do prezentu na chrzest... to dla chłopczyka czy dla dziewczynki? Myśmy dostali trochę kasy i sporo złota dla Łucji, i jakieś tam poszczególne pierdoły. Nie wiem czy rodzinka w ktorej zostajesz chrzestną jest wierząca czy jak... można np kupić śliczną biblię dla dzieci i do tego czy właśnie coś ze złota, czy jakiś prezent praktyczny.

Cytat:
sporo osob kupuje bujaczki albo hustawki

dziewczyny ktore palily czy was tez ciagnie dalej do fajek? mnie normalnie czsem tak skreca ze szok. pol roku juz nie pale i myslalam ze bedzie spokoj z tym a tu zonk. jak narazie jestem pewna ze jak przestane karmic to pierwsza rzecz jaka wezme do reki to bedzie fajka
Wiesz co ja nigdy nie uważałam się za nałogowca, bo jak chciałąm to mogłam tydzień, dwa czy trzy nie palić... ale prawdą jest, że lubiałam sobie puścić dymka... ale nie ciągnie mnie. Choć czasem na początku mimo że zapach fajek mnie odrzucał jak ktoś palił, to ciągło mnie do choćby buchnięcia od tak... choć pewnie by mi się niedobrze zrobiło. Co do skończenia karmienia, palenia itd... to wiesz do tego czasu jeszcze sporo może się zmienić.

Cytat:
ja mam takie samo podejćście jak Ty.. nospy coprawda nie brałam bo nie miałam żadnych takich dolegliwości, ale jeśli chodzi o jedzenie to mam tak samo... tylko co do alkoholu i papierosów to wyznaję zasadę że do ust nie wezmę nawet łyczka ani bucha
Wiesz co do fajek mnie nie ciągnie jako tako... nie mam potrzeby. Natomiast lampka wina od czasu do czasu, czy łyk piwa to dla mnie nic strasznego. Ale i tak widzę, że podejście mamy podobne, a to cieszy )

No nic dziewczynki, dzień dobry wszystkim... ja właśnie zrzucam zdjęcia ciuszków od Łucji na komputer... a za chwilę uciekamy do biblioteki po nowe książki, bo została mi już tylko jedna, a widze, ze zwolnily sie rezerwacje na dwie ktore chce przeczytac... i do ciuchacza, bo dzisiaj dostawa...

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 09:47   #381
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
hej kochane!
ja juz w warszawie po swietach niestety nie dalam rady nadrobic wszystkiego, ale jestem w MIARE na biezaco
widze, ze z tymi samochodami to jakas plaga... masakra... jakos dwa tyg przed swietami kupilismy auto, wrocilam nim do rodzicow i wszystko bylo ok do momentu kiedy oddalismy go do przegladu i wymiany paska rozrządu... i sluchajcie stanal nam na srodku drogi i nie chcial zapalic... w wyniku tego wczoraj nowy samochod zostal u mechanika a my musielismy wrocic starym... zli jak nie wiem...ale to tylko rzecz...
poza tym bylam na glukozie i powiem Wam, ze nie bylo az tak strasznie-do przezycia jak dla mnie, ale ja luuuubie slodkie
poza tym zrobily mi sie zylaki ale nie tylko na nogach ale i na wardze sromowej... lykam jakies tabletki na zylaki i smaruje sie zelem lioton 1000. mam nadzieje, ze pomoze...
poza tym skraca mi sie szyjka... a i mierzyli mi miednice i wyszlo, ze najprawdopodobniej bede musiala miec ciecie, bo granica jest 19 (chyba cm) a ja mam 17,5 a podobno rozszerzy sie jeszcze tylko pare mm.
Agravka- bądź dobrej myśli

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

podsumowanie po świętach:

na plusie dodatkowe 0,5 kg czyli dobry wynik biorąc pod uwagę, że teściowa świetnie gotuje i było mnustwo smakołyków
  • Razem 5,5 na plusie
  • Rozstępów brak
  • Pępek coraz mniejszy
  • M poczuł ruchy malucha (czas najwyższy, w końcu to 24 tc)
  • psiak odsypia świąteczne podróże
  • lodówka załadowana smakołykami poświątecznymi

Stary 2010-04-07, 09:48   #382
Xawmeli
Rozeznanie

Cytat:
hej kochane!
biedulko ale się tam u Ciebie porbiło....będzie dobrze mnie od wczoraj nie da się tego ująć inaczej jak poprostu dupka boli na maxa--jakbym na koniu z 10 godzin jeździła szok
co do samochodów--my sprzedaliśmy koła i jeszcze są na samochodzie-mąż ściągnąć je miał ale mówił, że dziś to zrobi i jak wieczorkiem jechaliśmy do znajomych to złapaliśmy kapcia i masz tu babo placek ehh.......
Stary 2010-04-07, 09:49   #383
hd2005
Zakorzenienie

poprosiliśmy siostrę M o kupienie kilku rzeczy dla maluszka w Londynie. Wybraliśmy w necie i na święta przywiozła. Wklejam zdjęcia z netu

Załącznik 3011887Załącznik 3011888Załącznik 3011889

Stary 2010-04-07, 09:52   #384
itakasia
Zakorzenienie

zmierzylam sie i nadal mam 89cm
agravka
wspolczuje problemow z szyjka i zylakami. a samochody to poprostu skrabonka. ja przed swietami postanowilam zrobic w moim wiosenne porzadki: sprzatanie komplet, zmiana opon, wymiana stabilizatorow po zimie i poszlo na NIC 500zl
Stary 2010-04-07, 09:57   #385
agravka
Wtajemniczenie

wrzucam zdjecia zakupów
Stary 2010-04-07, 09:57   #386
bassienkaw
Zakorzenienie

No to wrzucam rzeczy mojej małej strojnisi...
Trenczyk czarny, tutaj trochę rozjaśniony by było widać co i jak...
Buciki, w których zakochało się dziecię, sama sobie wybrała i ona te chce i te... i rozmiar jej był, i pasował bardzo dobrze... i ona już ich nie ściągnęła...
Bluzeczka ze snoopym, sukienka w paseczki i pomarańczowa bluzeczka z ciuchlandu - każda sztuka 2zł
No i kolczyki na zmianę... a na koniec mój Pucek!

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 10:05   #387
pszczolka87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez roztrzepaniec989 Pokaż wiadomość
Mówię o biologicznym ojcu - mąż nie tylko zaakceptował Misiulkę, ale traktuje ją jak własną... Rozmawia z nią, całuje brzuszek - będzie świetnym, kochającym tatą Ale i tak rozmowy z tym biologicznym ciężko przeżywam - przyjaźniliśmy się i chciałabym, żeby tak zostało, ale dla niego jestem "dodatkiem" do problemu... Szczególnie, że przypomina mi jak było nam dobrze dopóki "to" się nie pojawiło Sprawia, że czuję się winna, ciesząc się z naszego maleństwa
Kochana.. wiem że łatwo mówić jak się samemu nie było w takiej sytuacji... ale masz naprawdę wielkie szczęście... mało który mężczyzna zdecydowałby się na takie poświęcenie jak Twój mąż.. jestem pełna podziwu dla niego, musi Cię naprawdę bardzo kochać.. A ojciec dziecka? Olej go.. on kiedyś napewno zmądrzeje i będzie żałował tego co stracił, bo Wasze dziecko będzie miało innego ojca... zobaczysz.. To straszne że jest jeszcze tylu mężczyzn którzy uważają że dziecko to problem kobiety a oni umywają ręce.. ale nie myśl o tym, tylko się ciesz bo jesteś w nprawdę świetnej sytuacji

Ja już po śniadanku i zaraz uciekam na spacerek z koleżanką z pracy która ma urlop W Szczecinie cieplutko i praży słoneczko- aż chce się żyć

W ogóle zachowuję się w ciąży jak furiatka.. co te hormony ze mną robią Wczoraj obraziłam się na męża i płakałam pół dnia (nie powiem Wam za co ta afera bo poprostu mi wstyd) a wieczorem jaks ię zastanowiłam to nie wiedziałam już sama o co mi chodziło hehe.. Biedny ten mój Wojtuś jest ze mną... ale podziwiam go.. jest tak wyrozumiały że szok... przemilczy wszystko, nie denerwuje się, a jak go później przepraszałam to powiedział że on się nie gniewa bo wie że to nie ja tylko moje hormony

Wczoraj zjadłam na obiadek 0,5 kg krewetek w ziołach... mniam mniam... i dziś znowu mam ochotę
pszczolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 10:27   #388
Xawmeli
Rozeznanie

Cytat:
wrzucam zdjecia zakupów
skąd takie ładne.....?
Stary 2010-04-07, 10:36   #389
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Xawmeli Pokaż wiadomość
skąd takie ładne.....?
z ciuchlandu nic nie kosztowalo wiecej niz 10 zl! w dodatku ciuszki sa jak nowe
Stary 2010-04-07, 10:40   #390
Xawmeli
Rozeznanie

Cytat:
z ciuchlandu nic nie kosztowalo wiecej niz 10 zl! w dodatku ciuszki sa jak nowe
super!!!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości