|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#361 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV
carmena to super wiesci, cieszymy sie razem z Toba
![]() roztrzepaniec radze zrobic jedno - olac tego faceta i tyle, im wczesniej to sie stanie, tym lepiej dla Ciebie. Glowa do gory! |
|
|
|
#362 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV
Dzis ja pierwsza, ostani dzien w tym tygodniu do pracy, musze isc bo szkole dziewczyne na zastepstwo! ale powiem wam ze mam po dziurki w nosi tej mojej pracy...w czwartek mam wizyte zobaczymy co i jak, mala miala czkawke i mnie obudzila...
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
#363 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Co do alko to nie wzielam i nie wezme nawet łyka, chce mi sie ale potrafie sie pohamowac, dziecko jest teraz najwazniejsze Cytat:
![]() Pokaz sukienke i buty A my wybralismy obraczki ![]() Cytat:
Ale chudzinka, pieknie Dziewczyny a ja juz wstalam bo ide dzis do gina na usg, jestem starsznie ciekawa jak tam moja dzidzia
Edytowane przez caprica6 Czas edycji: 2010-04-07 o 07:27 |
|||||
|
|
|
#364 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczynki! Wpadłam powiedzieć dzień dobry. Jem śniadanko i do pracy. Nie mam teraz w ogóle czasu. Byłam wczoraj w szkole rodzenia na 1 zajęciach. Położna bardzo fajna. Myślę, że będzie dobrze.
Może Was nadrobię jutro. Miłego dnia |
|
|
|
#365 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
![]() anoxa pewnie też bym wtedy nie gotowała obiadów no chyba że bym mnie na co naszło lilka ja mleko rzadko pije ale jak z kartonika to nieprzegotowane. Cytat:
a z tą nospą to słyszałam, że z napięciem nerwowym może być problem na początku, ale nie wiem jak z tym do końca jest. W każdym bądź razie nie ma się co nakręcać za bardzo.Inaczej lekarze by chyba nie przepisywali ![]() Moja mama brała z moją siostra regularnie nospe i wszystko ok. misiulka no uroki ale my też kiedyś wierciliśmy tzn tż Jeszcze mi dwie strony zostaly do nadrobienia, teraz lece do mamy i na zakupy.... |
|
|
|
|
#366 |
|
Zakorzenienie
|
witam
poranna kawka Załącznik 3011812 ja nigdy nie palilam, tzn zdarzylo sie kilka razyw zyciu, ale to stricte imprezowo wiec nie mam problemu. w moim najblizszym otoczeniu pali tylko tata, ale nigdy przy ludziach, i kuzynka, ktora wlasnie urodzila wiec nie pali. spokoj mam z tymroztrzepaniec a ty zaakaceptowalas sytuacje? kochasz meza? masz fantasyczna! sytuacje, mimo wszystko. maz stanal na wysokosci zadania, niewielu tak potrafi. moze warto zostawic przeszlosc i zudowac silna przyszlosc i rodzine. caprica powodzenia na wizycie!
|
#367 |
|
Zakorzenienie
|
Witam po świętach
melduję się na nowym wątku i zabieram się do czytania!---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- pszczólka - śliczne zdjęcia i te kwiatki... hmmmm wiosna! |
|
|
|
#368 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Tydzień tylko mnie nie było, a tu już kolejna część nie nadążam za Wami a nieobecność spowodowana oczywiście świętami, a po miałam tyle prania, że od wczoraj nic innego nie robie tylko piorę. Co do dzidziusia to nadal nie wiem czy to chłopczyk czy dziewczynka, bo na USG odwrócił się pleckami. Chyba pójdę na to USG 3D tylko muszę znaleźć ginekologa, który robi je w miarę tanio, bo ostatnio krucho z kasą, a po świętach tym bardziej.
|
|
#369 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() ja dzisiaj nawet pospalam bo synek tylko raz mnie obudzil kopniakami ale zaraz przestal wiec pierwszy raz od paru dni jestem wyspana ![]() lece jakies sniadanko wciagnac
|
|
|
|
#370 |
|
Zakorzenienie
|
hd, kwiatuszek
witajcie po swietach?
|
#371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aż sie rozmarzyłam... morze... |
|
|
|
|
#372 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I dobrze to wykombinowaliście ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Witaj proponuje przeczytać nasze wątki wszystkiego sie dowiesz, zobaczysz zdjęcia itd. Wklejamy namiętnie nasze zdobycze
|
|
|
|
|
#374 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Roztrzepaniec89 Przede wszystkim nie płacz bo jak płaczesz to Maleńka czuje się tak samo jak Ty, bardzo jej smutno.Myśl przede wszystkim o niej , wiem , że to wcale nie jest łatwe bo ja też sporo się denerwuje i rzadko udaje mi się opanować. No cóż u mnie w otoczeniu tak się zdarza, że mam wrażenie że są osoby , które celowo zachowują się tak jak się zachowują byle by mnie wkurzyć! Nie mogę doczekać się jutra moje USG !!!! |
|
|
|
#375 |
|
Zakorzenienie
|
jaki śliczny brzusio
![]() Na serio - bardzo ładny!!!!! |
|
|
|
#376 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#378 |
|
Wtajemniczenie
|
hej kochane!
ja juz w warszawie po swietach niestety nie dalam rady nadrobic wszystkiego, ale jestem w MIARE na biezaco widze, ze z tymi samochodami to jakas plaga... masakra... jakos dwa tyg przed swietami kupilismy auto, wrocilam nim do rodzicow i wszystko bylo ok do momentu kiedy oddalismy go do przegladu i wymiany paska rozrządu... i sluchajcie stanal nam na srodku drogi i nie chcial zapalic... w wyniku tego wczoraj nowy samochod zostal u mechanika a my musielismy wrocic starym... zli jak nie wiem...ale to tylko rzecz... poza tym bylam na glukozie i powiem Wam, ze nie bylo az tak strasznie-do przezycia jak dla mnie, ale ja luuuubie slodkie ![]() poza tym zrobily mi sie zylaki ale nie tylko na nogach ale i na wardze sromowej... lykam jakies tabletki na zylaki i smaruje sie zelem lioton 1000. mam nadzieje, ze pomoze... poza tym skraca mi sie szyjka... a i mierzyli mi miednice i wyszlo, ze najprawdopodobniej bede musiala miec ciecie, bo granica jest 19 (chyba cm) a ja mam 17,5 a podobno rozszerzy sie jeszcze tylko pare mm. co jeszcze? porobilam male zakupki dla mojej Adusi, ktore zaraz Wam wkleje pogoda slaba w wawie dzis mimo wszystko zycze milego dzionka!!! |
|
|
|
#379 |
|
Rozeznanie
|
hej mamusie
....macie piękne brzusie......jakie u mnie ładne słoneczko dziś eh....a Nadinka od rana daje o sobie znać ...roztrzepaniec wiem jedno--CZAS leczy rany...
|
|
|
|
#380 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale z drugiej strony rozumię mimo wszystko kobiety, które tak się martwią i boją o wszystko...CO do prezentu na chrzest... to dla chłopczyka czy dla dziewczynki? Myśmy dostali trochę kasy i sporo złota dla Łucji, i jakieś tam poszczególne pierdoły. Nie wiem czy rodzinka w ktorej zostajesz chrzestną jest wierząca czy jak... można np kupić śliczną biblię dla dzieci i do tego czy właśnie coś ze złota, czy jakiś prezent praktyczny. Cytat:
Cytat:
)No nic dziewczynki, dzień dobry wszystkim... ja właśnie zrzucam zdjęcia ciuszków od Łucji na komputer... a za chwilę uciekamy do biblioteki po nowe książki, bo została mi już tylko jedna, a widze, ze zwolnily sie rezerwacje na dwie ktore chce przeczytac... i do ciuchacza, bo dzisiaj dostawa... |
||||
|
|
|
#381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- podsumowanie po świętach: na plusie dodatkowe 0,5 kg czyli dobry wynik biorąc pod uwagę, że teściowa świetnie gotuje i było mnustwo smakołyków
|
|
|
|
|
#382 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() co do samochodów--my sprzedaliśmy koła i jeszcze są na samochodzie-mąż ściągnąć je miał ale mówił, że dziś to zrobi i jak wieczorkiem jechaliśmy do znajomych to złapaliśmy kapcia ![]() i masz tu babo placek ehh.......
|
|
|
|
|
#383 |
|
Zakorzenienie
|
poprosiliśmy siostrę M o kupienie kilku rzeczy dla maluszka w Londynie. Wybraliśmy w necie i na święta przywiozła. Wklejam zdjęcia z netu
Załącznik 3011887Załącznik 3011888Załącznik 3011889 |
|
|
|
#384 |
|
Zakorzenienie
|
zmierzylam sie i nadal mam 89cm
agravka wspolczuje problemow z szyjka i zylakami
|
#385 |
|
Wtajemniczenie
|
wrzucam zdjecia zakupów
|
|
|
|
#386 |
|
Zakorzenienie
|
No to wrzucam rzeczy mojej małej strojnisi...
Trenczyk czarny, tutaj trochę rozjaśniony by było widać co i jak... Buciki, w których zakochało się dziecię, sama sobie wybrała i ona te chce i te... i rozmiar jej był, i pasował bardzo dobrze... i ona już ich nie ściągnęła... Bluzeczka ze snoopym, sukienka w paseczki i pomarańczowa bluzeczka z ciuchlandu - każda sztuka 2zł No i kolczyki na zmianę... a na koniec mój Pucek! |
|
|
|
#387 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja już po śniadanku i zaraz uciekam na spacerek z koleżanką z pracy która ma urlop W Szczecinie cieplutko i praży słoneczko- aż chce się żyć![]() W ogóle zachowuję się w ciąży jak furiatka.. co te hormony ze mną robią Wczoraj obraziłam się na męża i płakałam pół dnia (nie powiem Wam za co ta afera bo poprostu mi wstyd ) a wieczorem jaks ię zastanowiłam to nie wiedziałam już sama o co mi chodziło hehe.. Biedny ten mój Wojtuś jest ze mną... ale podziwiam go.. jest tak wyrozumiały że szok... przemilczy wszystko, nie denerwuje się, a jak go później przepraszałam to powiedział że on się nie gniewa bo wie że to nie ja tylko moje hormony![]() Wczoraj zjadłam na obiadek 0,5 kg krewetek w ziołach... mniam mniam... i dziś znowu mam ochotę
|
|
#388 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#389 |
|
Wtajemniczenie
|
z ciuchlandu
nic nie kosztowalo wiecej niz 10 zl! w dodatku ciuszki sa jak nowe
|
|
|
|
#390 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
super!!!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:17.

Wczoraj obraziłam się na męża i płakałam pół dnia (nie powiem Wam za co ta afera bo poprostu mi wstyd