|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
kasiaher - fajny tatuaz i jak bylo? wrzuc zdjecia
|
|
|
#3572 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII
Cytat:
![]() Lekarza masz świetnego, jajcarz A Ty chodzisz do niego prywatnie czy na fundusz?U nas też mąż nie może być przy cesarce. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3573 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej dawno mnie tu nie było, nie mam kiedy zagladać
Cytat:
kasiaher fajny tatuaż, laska z ciebie atomufka fajne mieszkanko dalej nie nadrobiłam może uda mi sie wieczorem bo zaraz do domu idę. U nas po staremu, w świeta się objadłam, teraz trochę sie staram mniej jeść, bo znowu pujdą kg do góry. Buziaki
|
|
#3574 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
http://wiadomosci.onet.pl/1606730,26...,kioskart.html |
||
|
|
|
#3575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja bylam u dentysty... nie bylo tak zle ale oczywiscie dziurek sporo sie nazbieralo i trzeba leczyc... |
|
|
|
|
#3576 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki zabcia
|
|
|
|
#3577 |
|
Zadomowienie
|
aguś mnie też ósemka bardzo krzywa wyrosła ... dentystka ją widziała, nawet plombowała i nie kazała usuwac, więc chyba nie masz powodów do zmartwień
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3578 |
|
Zakorzenienie
|
szczerze, to tez tak mysle klion
![]() wiec w piatek sie dowiem co i jak ![]() gadalam z tesciowa podczas wspolnej pracy o tatuazu itp ona mowi, ze moj wybor i fakt, ze sa ladne, ale moge wlasnie zalowac i czy nie lepiej w siebie zainwestowac tylko tak mysle, ze na slownie chodze ja z jednej strony bym chaiala schudnac ale z drugiej strony kocham jesc i tak mysle nad jakimis masazami ujedrniajac0-wyszczuplajacymi na tatuaz mam odlozone pponad 200 zl wiec moze bym cos wymyslila stepper w domu mam, karnet na basen mam, wszystko mam heh :P ej wiem rolki
|
|
|
|
#3579 |
|
Zakorzenienie
|
Agus co do tatuażu to teściowa ma racje, lepiej zainwestować w siebie. Bo to wszystko fajnie i ładnie wygląda jak się jest młodym, ma się jędrną skórę, a tak po 60-tce to już nie bardzo.
Atomufka fajne to mieszkanko, perspektywa ogródka kusząca no i cena też przyzwoita. Kórnik to też całkiem sympatyczne miasto, więc myślę, że warto się zastanowić. Komunikacja z Poznaniem jest bardzo dobra, mnóstwo autobusów z dużą częstotliwością, poza tym to też nie jest bardzo daleko od Poznania, więc samochodem też się nie zbankrutuje. |
|
|
|
#3580 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki
![]() Przejrzałam ostatnie dwa dni i oto moje przemyślenia: Madzia – na tą kartę Euro 26 nikt Cię leczył tutaj nie będzie, a to dlatego, że przebywając tutaj ŻADNE ubezpieczenia nie są ważne poza ich. Co najwyżej dostaniesz rachunek do zapłacenia i będziesz sobie z Euro 26 dochodzić zwrotu. Ale na tą kartę do lekarza się nie zapiszesz, bo Cię zapytają o nr polisy, a Ty jej nie masz. Ta karta dotyczy tylko nagłych zachorowań i wypadków – wtedy Cię przyjmą, ale uprzedzam, opieka zdrowotna jest tutaj koszmarnie droga, więc przy pobycie w szpitalu suma ubezpeicznia może nie wystarczyć ![]() Maja – skąd Ty takie rzeczy wiesz? Miałam kumpla, miłośnika kolei, on też wiedział takie cuda. Mina kolesia musiała być bezcenna ![]() Aguś 87 – Tobie się ma podobać tatuaż, Tż może najwyżej wyrazić opinię. Jesteś zaszczepiona na żółtaczkę? Ale jak masz wątpliwości to może to odłóż i się jeszcze zastanów? Albo zrób henną, taki usuwalny? A z zębami mądrości – podejdź do dentysty, jeśli krzywo Ci rosną to mogą w końcu powykrzywiać pozostałe zęby. Wyrywania się nie bój – zawsze mogą Cię uśpić. Anika – Ty to maraton miałaś dziewczyno a nie święta Jak się czujesz? Następnym razem udawaj, że mdlejesz, że Ci słabo. Czasami działa.Rybulka – widzę że wciągneły Cię Simsy, a mały powoli wybiera się spojrzeć mamie w oczy Kumpele im wyżej były w ciąży śmiały się że to nie one się turlają ale ludzie naokoło zaczęli szybciej chodzić.Gold – jeśli Tż się nie podoba mieszkanie, to może poszukajcie jeszcze? Jak ma się zgodzić na siłę I narzekać to może lepiej Wam będzie rozejrzeć się za jakimś w lepszym stanie? Kolanka – U mnie jak przyjaciółki rodziły, to Tż byli od początku, masowali, dawali pić, trzymali za rękę. Jeden wyszedł jak się na dobre zaczęło bo się bali że chłopaka cucić trzeba będzię. Reszta była cały czas. Mąż u nas może być przy cesarce, ale nie cały czas, a w ogóle jak jest to cesarka w znieczuleniu ogólnym. Najczęściej pozwalają przeciąć pępowinę. To jednak operacja i muszą utrzymywać sterylne środowisko. Kasiaher - on rośnie jak na drożdżach, a jakie ma śliczne włoski P.S. Bardzo podoba mi się Twoja puma, w stroju kąpielowym musi świetnie wyglądać.Sysunia – nie ma takiej siły, która by mnie zmusiła do depilacji depilatorem okolic bikini. Nóg nie daję rady, a co dopiero tam. Jak już coś, to plastrami – raz a większa powierzchnia ![]() Corii – Moży Wy się tak dłużej docieracie? I powoli wszystko się poukałada? Myślę, że nie można odpuszczać, jak się zaczyna psuć, bo potem może nie być czego ratować. Klion – jak Cię to pocieszy, to ja mam ciśnienie 0/0 wg elektronicznego. Nie wyczuwa mi pulsu. Kiedyś jak miałam przyjemność wylądować na pogotowiu to lekarz miał kłopot - powiedział, że gdyby nie to że ze mną gada to by sobie coś pomyślał o swojej głowie A jak mierzą takim starodawnym, to wychodzi mi też wysokie, ale ja tak reaguję na białe fartuchy. Zostaje mi mierzyć w domu na spokojnie i podawać wynik podczas wizyty.Rybulka to może niech Tż się przytula do Ciebie? Będzie Ci wygodniej jak się wykokosisz na łóżku Ale teraz to już do końca mało wygodnie czy tak czy tak.AgatkaL – też mam golarkę do bikini z Philipsa, bardzo sobie chwalę, krostki poznikały, I można poszleć z fryzurą ![]() Daysy, Martucha – ale ja Wam zazdroszczę, raz na parę miesięcy! Atomufka – wracaj do zdrowia. Mieszkanie – niby fajny ten rozkład, ale ja bym pokombinowałabym z rozkładem – ta łazienka jest zdecydowanie za mała, jest miejsce na większą. I to wejście z holu do holu mi się nie podoba, robią się z tego zakamarku w sumie na drzwi aż 5 par - zupełnie niepotrzebnie i koszmar z otwieraniem. Ale oferta kusząca, nie powiem, ogródek super i garaż I będą ciągnąć wodociągi? Bo szambo szambem, ale w domu z kilkoma mieszkaniami, gdzie jest sporo osób jak wyleje w weekend, to może być nie za ciekawie. A jak jest z woda? Miejska czy studnia?Kwiatuszek – może się Wam jakoś poukłada, szkoda, by było, żeby Tż musiał wyjeżdżać. A rodzenie przez szczupłe dziewczyny – to nie tak, że wszystkie kwalifikują się na cesarkę. Mam świetny przykład – 160 w kapeluszu, ze 45 kg wagi I 3 dzieci urodzona siłami natury. Wszystko zależy jak poród będzie przebiegał. A i my mamy tort z wesela zamrożony na 1 rocznicę. Niestety nie zapowiada się, żebyśmy go na nią zjedli, bo my tu a tort tam
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2010-04-07 o 19:59 |
|
|
|
#3581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety sporo już mi się pozapominało z biegiem lat ![]() A o tych torach był nawet dowcip, jak to w XIX wieku przyszli robotnicy do cara w Rosji i pytają, czy chce iec normalne tory, czy szersze. Na co car: - A na ch*j mi szersze? No i zrobili - na ch** szersze
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-04-07 o 20:12 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety to nie bedzie w samym Korniku tylko 3 km za ,ale ma tam byc przedszkole i sklepy wiec nie najgorzej widze ze Ty tez Wielkopolanka Skad dokladnie?Mnie boli jedynie to ze musze sie wyniesc z Poznania hmm w sumie juz dawno tam nie mieszkam ,ale sam fakt zycia poza miastem jakos mnie dobija cos za cos ,bo w miescie czegos takiego nie dostaniemy w takiej cenieiwka jeszcze nie wiem czy studnia czy wodociag,w sumie nic nie wiemy jeszcze ten pierwszy korytarz to wiatrołap,te domki beda dopiero budowane wiec wszystko da sie dogadac.A lazienka faktycznie jest mala
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2010-04-07 o 20:15 |
|
|
|
|
#3583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba mieliśmy zostać dłużej?![]() Ja miałam dwa razy pod pachą... a do tego włosków mam strasznie dużo i grubych... ale jaki to był spokój... ale nie powiem, że nie bolało...
|
|
|
|
|
#3585 | |
|
Zakorzenienie
|
ale ja je z miejsca wymyslam.. najczesciej jakies biszkopty na to galaretki bite smietany pianki itd..
albo cos w ten desen DCytat:
![]() laski jutro miedzy 11 a 12 przychodzi dziewczyna ogladac sukienke trzymajcie kciukiii
|
|
|
#3586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz mieszkamy na wiosce i nie narzekam,mysle ze jak juz bedziemy mieli swoje miejsce na ziemi to tez bedzie inaczej
|
|
|
|
|
#3588 |
|
Zakorzenienie
|
laski maż mnie z łóżka wygonił do was popisac a sam pije piwko i oglada mecz
byłam u lekarki ponad godzine mnie badała, mam stan zapalny bóle sa po odstawieniu tablet organizm sie "normuje" i do samego konca cyklu moze bolec az tak bardzo no i moze jeszcze długo boleć dostałam buscopan rozkurczowo i metronidazol na ten stan zapalny, od razu dała skierowanie na usg, jak by sie okres nie pojawił to mam sie zapisac i przyjsc na usg. spac mi sie chce
|
|
#3589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak mialam 17 to juz zaczelam chodzic z tz i on powiedzial, ze mi nie pozwala ale w koncu minelo kilka lat, bylimy w ergipcie poznalismy taka babeczke, ktora miala wlasnie to sloneczko na karku, tak sie w nim zakocalam, ze tez takie chce, kupilam sobie nawt taki naszyjnik, no i od wakacji czekalam zeby sie zapisac, ale co mialam odlozonme 200 zl to mowilam, ze worzyszlym miesiacu, no i rzucilam haslo siostrze i bratu, ze chce zrobic i oni sobie zrobili siostra koliberka na karku wzdluz kregoslupa ( 29 latka, matka 2 dzieci) a brat tribala na cale przedramie (31 lat, kawaler) no i o nich zapisalam sie i ja teraz juz czekalam od lutego no i jutro ma byc ten dzien i nie wiem co zrobic ![]() :pr osi:![]()
|
|
|
|
|
#3590 |
|
Zakorzenienie
|
agus skoro nie jestes pewna to odloz to
nie ucieknie przeciez a jesli bedziesz pewna na 100% to zrob i nie sluchaj rad innych ja zawsze tak robie ,slucham swojego wewnetrznego glosu
|
|
|
|
#3591 |
|
Zakorzenienie
|
było super ! wszystko się udało malutka ani razu przez cały dzień nie zapłakała ![]() do tego w kościele przespała całą mszę i nawet nie otworzyła oczu na polewanie wodą ![]() fotki
Edytowane przez strippi Czas edycji: 2010-04-07 o 21:39 |
|
|
|
#3592 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cześć Dziewczyny, mam urlop, ale nie siedziałam w domu, a teraz wchodzę tutaj i widzę, że pracowałyście ciężko, bo tyle do czytania, ze ciężko nadrobić zaległości
![]() Dzisiaj wypadała nasza 3 rocznica, odkąd się znamy i od małża dostałam torebkę i buty, a drugie buty od teściowej A jeszcze byłam u urologa i stwierdził, ze jest dobrze i kontrolny posiew za 2 miesiące. W sumie powinnam się cieszyć, ale zmęczona jestem z tego latania tu i tam, że nie mam już siły
|
#3593 |
|
Zakorzenienie
|
to mi sie wydaje, ze ja nigdy nie bede pewna na 100%
|
|
|
|
#3594 |
|
Zakorzenienie
|
Agus a nie mozesz sobie zrobic takiego ktory znika np za 2 lata?
ja bym sobie zrobila skoro od tak dawna Cie to meczy... maz sie przyzwyczai
|
|
|
|
#3595 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaka koncepcja?![]() Cytat:
ja też bym chciała pierwszą córkę...
|
||
|
|
|
#3596 |
|
Zakorzenienie
|
Strippi bardzo fajne zdjęcia.Julcia jest słodziutka
Corii fajnie, że nareszcie masz spokój. |
|
|
|
#3597 |
|
Zakorzenienie
|
agus87 Samba ma całkiem dobry pomysł z tym tatuażem znikającym, aczkolwiek jak chodziłam na kurs kosmetyczny to chodziła ze mną dziewczyna, która zajmuje się profesjonalnie tatuażem i mówiła, że tak naprawdę "tatuaż znikający" nigdy w 100% nie znika, tylko zostaje takie przebarwienie, które ludzie zazwyczaj i tak później uzupełniają, bo szpeci...
|
|
|
|
#3598 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#3599 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Idę jutro na USG połówkowe ![]() Niby się bardzo cieszę, że zobaczę maleństwo ale boje się , że coś będzie nie tak ![]() Lecę bo muszę się wykąpać bo jeszcze tego nie zrobiłam bo od razu jak wróciłam z pracy o 20:30 to wlazłam na wizaż i czytam zaległości. Idę sobie... trzymajcie i myślcie o mnie koło 15 bo wtedy będę na wizycie. |
|
|
|
#3600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzie ok |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:38.

Moja siora mowi ze po cesarce jest taki sam bol a do tego masz jeszcze dziecko u boku
wiec trzymajcie kciuki

Piękne włosy! 

ze sa miejca na nogach w ktorych mimo golenia maszynka przestaja rosnac mi wlosy. Robia sie takie male placki bez wlosow 

:pr osi:
Będzie ok