![]() |
#2101 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
Madlen kliknięte
![]() ![]()
![]() |
#2102 |
Zakorzenienie
|
poemi: jeśli idzie o n-k to mój drogi Tżcik wrzuca te wszystkie linki
![]() Na laptopie mam zapamiętane hasło do konta, zresztą wszędzie mam takie samo więc Tż je zna (a ja jego , do ukrycia nic nie mamy) więc wykorzystał fakt, że ja mam konto a on nie..i sobie spamuje na śledziku i w podpisie... Gad jeden ![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Dziękuję ![]() Nazwa wymyślona przez Tżta. Miało być proste i z czymś się kojarzące. Klakier, wiadomo, a przy tym zawiera w sobie słowo lakiernik to też takie słowo kluczowe dla wyszukiwarek. A strona sklepu jest przejrzysta??? Logo na razie jest próbne, bo to właściwe "się robi", ale tak poza tym może być? Jak sobie pomyślę ile roboty z tym było, to omg. Wszystko jeśli chodzi o zawartość strony robiłam ja, także sporo.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja robię spaghetti z krewetkami w ramach tortu ![]() Ano tak działa że kryterium wyboru zwycięzcy sa: ilość wklejonych przepisów w danym miesiacu, oceny uzytkowników, udzial w życiu "smacznego" czyli również recenzje innych przepisów i ogólne wrazenie ![]()
![]() |
#2105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurcze pogoda beznadziejna i nie mam sumienia dziecia ciągnąć do sklepu - muszę coś wymyślić ze składników jakie mam w domu edit chyba jednak pójdę do sklepu Haniu pisałaś gdzieś ten przepis na spaghetti krewetkowe? mąż byłby zachwycony ![]()
![]() Edytowane przez zuzaneczka Czas edycji: 2010-04-07 o 10:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tak przelotnie rzuciłam okiem (bo raporty do pracy robię) i wydaje mi się całkiem przyzwoita. Chociaż wyżyny internetowego dizajnu to nie są ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2107 |
Zakorzenienie
|
Dizajn nie jest zrobiony
![]() Taki na razie zachowawczy, logo też. Zalezało nam na szybkim otwarciu i wrzucaniu produktów, wersja właściwa dopiero będzie ![]()
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłałam TŻ-owi żeby zagłosował... I jak to facet "co to?" ![]() ![]() ![]() A tak przy okazji... Zaraz wychodzę z TŻ-em bo mam akcje do zrobienia. I pytam się go czy mu się śpieszy czy mogę umyć głowę jeszcze? A on mi na to, że na moim miejscu by nie był bo się mogę przeziębić ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale chyba naprawdę troszczy się o moje zdrowie, bo np. rano teraz nie pozwala mi myć głowy a przecież i tak ja wstaję wcześniej i nie czeka na mnie, bo jeździmy osobno. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2111 |
Zadomowienie
|
Zuza czuję się całkiem nieźle choć od czasu do czasu męczy mnie niestrawność, ale jest dużo lepiej niż na początku. Za to teraz pobolewa mnie krzyż szczególnie jak przed świętami przeholowałam z przygotowaniami i od jakiegoś czasu dziwny ból w okolicach nerek choć mi się wydaje że na nerki to za nisko. Muszę przy najbliższej wizycie wspomnieć o tym ginowi, może po prostu źle śpię albo jakiś nerwoból, nie mam pojęcia.
A poza tym to brzuch rośnie z dnia na dzień. Nie byłam najszczuplejsza przed ciążą więc daleko mi do tego co pokazują w gazetach śliczne zgrabne laski i tylko wystający brzuszek, ja wyglądam na jakiś 5-6 miesiąc a dopiero 16 tydzień. No cóz geny ![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2113 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mąż kocha owoce morza więc odgapiłam od Hani i też zrobię wypasione spaghetti a niech ma! Tort sobie podarowałam bo dopiero skończyliśmy świąteczne ciasta, a w sobotę będą kolejne słodkości co za dużo to niezdrowo! Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No właśnie Niuniuniau dziewczynka czy chłopiec, czy jesteś za niespodzianką ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2115 |
Zakorzenienie
|
czesc
Butter zrobilam ten domek na ktory podawalas przepis ale niestety nie wyszedl .znaczy sie nie zastygl w lodowce (chociaz stal cala noc) i przy wyjmowaniu wyszla jedna breja. ale w smaku ok ![]()
![]() |
#2116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Następnym razem daj półtorej kostki masła. ![]() Poza tym teraz już wiem (jak mi wyszła za rzadka masa też), że lepiej je robić od razu w formie, a nie na płasko, a potem składać! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2118 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Bardziej mnie interesuje czy z noskiem i podniebieniem jest wszystko ok, ponieważ z racji mojej wady (rozszczepu podniebienia) jest w grupie ryzyka.
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2119 | ||||
Zakorzenienie
|
Cześć!
Mam sekundę oddechu, bo szef polazł w cholerę, na szczęście. Cytat:
Cytat:
On zachowywał się dziwnie, był złośliwy co chwilę, a ja się go z kolei czepiałam dosłownie o wszystko - i tak się to wzajemnie kręciło. Pogadaliśmy w poniedziałek o tym, T. stwierdził, że nie umiemy ze sobą szczerze rozmawiać - tzn., bardziej on nie umie, nie jest wylewny (ja przez blisko 10 lat naszego związku uważałam, że często gadamy - okazuje się, że przy codziennej gonitwie, mimo szczerych chęci i częstego okazywania sobie uczuć, można zatracić tę umiejętność). Wczoraj już było miło, dziś idziemy do kina. T. wie, że musi zmienić podejście, trochę jest ono spowodowane strachem o pracę. No i dieta też nieco nabruździła między nami ![]() Jakoś sobie musimy z tym poradzić. Wiem, że będzie dobrze, już bardzo dużo razem przeszliśmy. Cytat:
Cytat:
Dzięki. W pracy mam masakrę. Szef mnie gnoi na każdym kroku. Czekam, aż mu przejdzie, a jeśli nie, to sobie z nim niezbyt przyjemnie pogadam. Non stop mi wypomina, że nic nie robiłam przez tydzień - tylko że na jego gust powinnam była nie pracować, tylko zapier..., żeby był efekt. Trzymam gębę na kłódkę, czasem tylko coś mu odpowiem - jestem z tych osób, dla których honor znaczy więcej, niż inne rzeczy, więc na dłuższą metę prędzej pozwolę się zwolnić, niż słuchać gderania ![]() Obecnie jestem ewidentnie pod wozem. Mam nadzieję, że za niedługo się wygrzebię i będę na wozie ![]() ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Zapomniałam napisać, że wczoraj siedziałam w pracy do 18. Dziś od 6:30 (!), do ok. 18:30 - wtedy przyjedzie po mnie T. i skoczymy do kina ![]() |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2120 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Miskowa ja parę dni temu płaciłam mandat 200zł za prędkość ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do dodatków.Kupię czerwoną torebkę, bo mam jedną, ale dużą ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Asiuk dobrze, że pracujecie nad tym i Tż się stara ![]() ![]() ![]() Siedzisz codziennie w pracy po 12 godz? ![]() ![]()
razem Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2010-04-07 o 16:35 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2121 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez się już nie mogę doczekac az zaczne sie starać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2122 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry,
Dobrze, że to czwartek, chociaż perspektywy weekendowe mam takie sobie, jadę z tż na imieniny do jego mamy. To oznacza wielogodzinne męki przy stole w gronie znajomych jego rodziców i słuchanie po raz kolejny tych samych historii. Oby tylko pogoda była dobra, to może zacznę sezon rolkowy |
![]() ![]() |
![]() |
#2123 |
Zakorzenienie
|
cześć!
ja dziś z koncertem ![]() Haniu - gratuluję wygranej ![]() Asiuk - trzymam kciuki za Ciebie i Twojego TŻ Dorinko - TY już o urlopie myślisz a ja nawet nie wiem co będę robić w weekend majowy ![]() Butter - jak po pierwszych naukach ? jak dobrze ze jutro już piątek ![]()
![]() |
#2124 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Ja tam nie chcę weekendu! Czemu dzisiaj nie jest wtorek? |
![]() ![]() |
![]() |
#2125 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W każdym razie musicie rozmawiać ze sobą, czasem człowiekowi wydaje się że jest bliskość ale okazuje się, że pozorna, bo czasem nie mówi się wszystkiego co na sercu leży i tak się zbiera....aż się ulewa żółć ![]() Na pewno kryzys przegonicie ![]() Śmiać mi się chce, że dieta namieszała ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cześć Która dziewczynka skorzystała z mojego kodu rabatowego na etorebce ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Cytat:
![]() Ja wiem, że w weekend majowy nie będę robić nic ![]() ![]() Zaszalałam z wakacjami i teraz trzeba zbierać kaskę, boże jak to brzmi zaszalałam a to tylko wakacje nad Bałtykiem, moim zdaniem ceny są naprawdę szalone ![]() ![]() Moim zdaniem na Ibizę czy Majorkę zawsze warto lecieć ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale nie myślę o tym, bo po co się dołować? Ogólnie ostatnio jakiś ciężki okres mam chyba, nie mam motywacji na nic, nic mi się nie chce i jakoś problemy są bardziej przytłaczające i wyraźne. Mam nadzieję, że nie potrwa to za długo, bo mnie to męczy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja polskie morze kocham - niestety nie udał mi sie wyjazd w marcu - a miałam jodu powdychać ![]() ![]() a ibize lub majorkę wczoraj sobie z koleżanką wymyśliłyśmy i szukamy jakiejs wycieczki ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2128 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2129 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2130 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio naszła nas mysl z TZ, aby po powrocie do PL otworzyc coś swojego. Mojej mamy bratowa zajmuje się teraz tym programem dofinansowanie na własny biznes i w święta zaczeła mi o tym opowiadac, mówiła, ze jak wrócimy to nas zgarnia do siebie i dokłądnie nam to wytłumaczy. Co wy o tym sądzicie?? myslimy tylko co by to miało byc?? TZ mysli nad sklepem (firmy, których u nas nie ma jeszcze) ja myslałam o bufecie do hotelu rodziców (nie ma tam restauracji) . a moze jeszcze cos innego. a wy o czym byscie marzyły, jakbyscie otwierały własnu biznes??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.