|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. IV, pt. Czekamy na dwupaki :D
gimiks dajesz czadu, głodnemu chleb na myśli, hormonki dają Ci w kość
Wiesz nie chciałam tak o tym głośno mówić czy pisać, ale to chyba oczywiste |
|
|
|
#3452 |
|
Rozeznanie
|
Oj dają dają...
|
#3454 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuje
|
#3456 |
|
Wtajemniczenie
|
ja nie byłam nigdy w takim miejscu, nawet na słowacji nie byłam czy chorwacji
więc tym bardziej się cieszę mieliśmy jechać do Barcelony, ale ja chciałam odpocząć, poleżakować, a w Barcy - ulubionym klubie piłkarskim mojego Tż nie można za bardzo. I została majorka. jedziemy do najbardziej imprezowej części, ale mam nadzieje, że przetrwamy, bo nie sprawdziliśmy tego wcześniej, dopiero po zabukowaniu wszystkiego ![]() Oliwka, widzę że jesteś |
|
|
|
#3457 |
|
Zakorzenienie
|
ewurka jestem, jestem , ale czytałam co napisałyście od rana
![]() sukienka skromna , ale jak dla mnie A z tą Majorką to fajnie masz Ja chciałabym Hiszpanię odwiedzić w podróży poślubnej , ale TŻ uważa ,że jak już tam będziemy to poznam jakiegoś Hiszpana i tam zostanę tak czy siak chce tam jechać
|
#3458 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) jedzonko pyszne i jest co pozwiedzać. lecimy od 2-8 maja Moja sukienka też była strasznie skromna, ale gościom się bardzo podobała i usłyszałam dużo komplementów. Myślę, że moda na wielkie suknie z wielkimi tiulami, koronkami przemija |
|
|
|
|
#3459 |
|
Zakorzenienie
|
Ech też bym do Hiszpanii sobie pojechała...
Mamy już zaproszenie od siostry Tz-a od dawna, w zasadzie mielibyśmy sobie tylko podróż opłacić ale jak dla nas to też duży koszt... No i teraz Niuniuś w drodze i potem z maluchem też ciężko gdzieś pojechać... Zostają nam Bieszczady i morze... Chociaż pewnie w tym roku to nawet nad jeziorko nie pojedziemy ![]() Także zazdraszczam ogromnie tych podróży. Ja za granicą to tylko w UK byłam
|
#3460 |
|
Wtajemniczenie
|
Lindslay na pewno pojedziecie
![]() Ja dziś już zajadam trzeciego tosta z dżemem, ej nie wiem co jest, smaki przed @ obiadek się gotuje i ładnie słoneczko świeci, humor dzisiaj lepszy
|
|
|
|
#3461 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie tez pogoda piekna, a ja chora w domu siedze
Do malej w masce podchodze zeby jej nie zarazic
|
|
|
|
#3462 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam do Hiszpanii taki sentyment bo... byłam już , ale jak mama była w 8 miesiącu ciąży ze mną
siedziała tam 3 tygodnie i w tym czasie nigdy tylu pomarańczy i czekolady nie zjadła co tam ewurka w maju idę do mojej fryzjerki, rozmawiałam z nią już jakiś czas temu i coś się dobierze na miejscu już.. wolałabym rozpuszczone włosy Kolczyki chcę kupić jakieś , ale to myśle też w maju się za to wezme.. naszyjnik nie jest mi potrzebny bo dekolt sukni będzie "naszyjnikiem" a bukiecik... coś delikatnego , białe róże lub frezje chce Cieszę się na ślub , ale wszystko robię na spokojnie , nie zamawiałam sali 2 lata wcześniej , czy sukni rok wcześniej , dla mnie to przesada dlatego nie "podniecam" się aż tak bardzo tymi dodatkami
|
#3463 |
|
Wtajemniczenie
|
moja suknia była szyta w tempie ekspresowym jedna przymiarka w kwietniu, czyli ściągnięcie miary a druga w poniedziałek przed ślubem
mieliśmy ślub w sierpniu więc upał, a mam dość grube i gęste włosy więc upiełam, kok był fajny ze świeżymy kwiatami i welonem. biżuterie robiła mi dziewczyna z anglii, a bukiecik miałam skromny, wkleje Ci zdjęcie Tż mój bukiet mi złamał, nie wiem co on z nim zrobił a zamawiałam w kwietniu tzn wybrałam wszystko i poszłam do pani kwaiaciarki, odezwałam się do niej kilka dni przed slubem i zrobiła wszystko na czas
Edytowane przez ewurka Czas edycji: 2010-04-08 o 14:35 |
|
|
|
#3466 |
|
Zakorzenienie
|
ewurka pięknie wyglądałaś
ja nie mam cienkich , nie mam też bardzo gęstych , po prostu mam takie normalne jak określiła fryzjerka ![]() tylko obawiam się o stan swojej cery bo niestety nadmiar stresu źle wpływa na nią no , ale to już pisałam o tym dawniej
|
#3467 |
|
Rozeznanie
|
Ewurka Suknia piękna
Ślicznie wyglądałaś
|
#3468 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A pijesz więcej wody a mniej kawy, tak jak nam tutaj obiecałaś??? myślałaś o oleju z wiesiołka? ja mam po nim lepszą cere, jedna tabletka dziennie, a działa lepiej niż np. skrzyp itp. gimikis, dziekuje Virginia widzę Cie Edytowane przez ewurka Czas edycji: 2010-04-08 o 14:33 |
|
|
|
|
#3469 |
|
Zakorzenienie
|
ewurka staram się pić więcej wody , a kawę zbożową pijam ostatnio więc nie jest źle
mam wiesiołek oeparol , łykam , ale nie codziennie stres na pewno nie przeminie mi tak szybko bo teraz najgorętszy okres mam.
|
#3470 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tż mnie zdrapał na około ust a plecki masz odkryte w sukni? jeśli masz welon to się nie martw, poza tym do czerwca masz troszke czasu, pewnie po zimie ciałko jest bledziutkie, bez słońca, więc odsłonisz ciałko i słońce wysuszy Ci wszystkie niespodzianki, zobaczysz.
|
|
|
|
|
#3471 |
|
Zakorzenienie
|
ewurka mam welon , ale do oczepin tylko jak wiadomo
karnację mam bardzo bardzo jasną tak zastanawiam się czy do solarium nie iść , ale i tak mało mi to da zapewne bo ciężko się opalam a poza tym jakoś nie lubię. Jeśli chodzi o makijaż to będzie mnie malowała kobitka, którą wyszukałam tutaj u nas na forum przez gg z nią gadałam do tej pory , po świętach miałam się umówić na próbny , ale najpierw tak myślę ,że do kosmetyczki iść powinnam i dopiero makijaż , sama nie wiem
|
#3472 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny my bylismy w nocy na pogotowiu z malym pojechalismy o 7 i wrocilismy o 2 w nocy pposzlam w dzien do lekarza bo nie chcial wcale jesc plakal non stop i ti strasznie lekarz go zbadlam powiedzila ze ma goraczke i kazal jechac do szpitala zzbadali go pobrali krew z dloni maly tak strasznie palakal a ja razem z nim mocz mu sprawdzili i wyniki mial dobre i okazalo sie ze ma infekcjie przelyku dlatego placze jak je i nie chce jesc jestem padnieta bo w nocy patrzalam ciagle czy oddycha jakos nie moglam spac
__________________ |
|
|
|
#3473 |
|
Zakorzenienie
|
elcia biedny Szymek
, ale dostał pewnie jakieś lekarstwa ? i szybko wyzdrowieje ,no i Ty też miałaś ciężką nocke
|
#3474 |
|
Zakorzenienie
|
ewurka ślicznie wyglądałaś
![]() elciu pozdrowienia dla Szymcia. Niech szybko dochodzi do siebie. I co teraz jakiś antybiotyk będzie brać, czy co się robi w takiej sytuacji? |
|
|
|
#3475 |
|
Zakorzenienie
|
OLIWKA,TITY dostal w szpitalu kalpol taki syrop i mam mu podawac w razie jak bedzie plakal jak na razie jest dobrze temperatura mu spadla pilnuje i mierze mu co godzine
|
|
|
|
#3476 |
|
Zakorzenienie
|
Elcia,
Ewurka, jesteś piękna! A ja jakoś przeżyłam dzień Przed chwilą pozmywałam po obiedzie, zaraz jeszcze pomalutku poodkurzam podłogi i koniec na dziś - odpoczywam Na szczęście ogólnie dziś czuję się nieźle - kłucia w dole brzucha trochę mniej dokuczają, mdłości też znośne
|
#3477 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a tak jeszcze raz wyjść za mążCytat:
Oby szybko znalazła się dla niego jakaś praca
|
|
#3478 |
|
Wtajemniczenie
|
Kretencja - dobrze, że Ci się tak wszystko ułożyło
![]() elcia - biedna byłaś tej nocy, mam nadzieję, że teraz synek szybko wróci do zdrowia!
|
#3479 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Witaj Uściskaj maluszka ode mnie Cytat:
zakupy ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja też bym tak chciała ![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Cytat:
Pozazdrościc tylko takiego szefostwa
|
|
#3480 |
|
Zakorzenienie
|
O tak, Weronia, moja szefowa jest świetna. Wymagająca, ale nie jakaś piła, przy tym bardzo wyrozumiała i życzliwa. Do tego jest piękną i bardzo zadbaną kobietą
A ja zrobiłam już dziś wszystko co miałam w planach, pojadam właśnie surówkę z czerwonej kapusty z ogórkiem kiszonym. Uwielbiam ja, mój Tata robił taką, jak jeszcze byłam dzieckiem Tylko troszkę przepieprzyłam, ale taki juz mam defekt
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.

Wiesz nie chciałam tak o tym głośno mówić czy pisać, ale to chyba oczywiste 
pięknie wyglądaliście 

Ślicznie wyglądałaś
stres na pewno nie przeminie mi tak szybko bo teraz najgorętszy okres mam.
a plecki masz odkryte w sukni? jeśli masz welon to się nie martw, poza tym do czerwca masz troszke czasu, pewnie po zimie ciałko jest bledziutkie, bez słońca, więc odsłonisz ciałko i słońce wysuszy Ci wszystkie niespodzianki, zobaczysz.

a tak jeszcze raz wyjść za mąż