|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV
Ania, Niezawsze,Eleo, madzorek dziękuję
![]() Alutka – dzięki. Najbardziej lubię 1 Madziorek – słodziak z tego Twojego psiaka ![]() Serduszko – nie wyglądasz na 26 lat Mi równiez nikt nie daje moich... hmmm czy się przyznać ????? Tak to jest z niskimi dziewczynami wyglądają na młodsze
Edytowane przez hd2005 Czas edycji: 2010-04-08 o 14:50 |
|
|
|
#662 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV
trzymam
![]() Cytat:
tez spadam na wizyte mam nadzieje ze po uda mi sie do was zajzec i sie pozegnac przed wyjazdemgdyby jednak nie to na wszelki wypadek: oby pogoda byla piekna w sobote
|
|
|
|
|
#663 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Ja też już chcę A jak na razie to mam 9kg na plusie i wyglądam jakbym się zapuściła ![]() ![]()
|
|
|
#664 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kciuki zacisniete karolcia!---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- o kurcze ... wlasnie weszlam na nasza liste-hd dalabym Ci najwiecej 26 |
|
|
|
|
#665 |
|
Zadomowienie
|
Witamy!!
U nas nadciągają spokojniejsze wiatry po burzy... mam nadzieję, że tak już zostanie ![]() Humor mam już lepszy... pogoda śliczna, ale ja już coraz bardziej zmęczona, trzeba coraz więcej odpoczywać. Byłam dziś na badaniach, mamy jakieś 4 kg na plusie a od jutra startujemy z 23 tygodniem
|
|
#666 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ogladlam blog extra te rzeczy , kolczyki mi sie podobaja niektore ale poki jestem tu to narazie nie ma jak , ale we wrzesniu bede w polandii na miesiac i ide na wesele i wlasnie mam dwie sukienki jedna bardziej aptymistyczna jesli waga mi spadnie a druga mniej optymistyczna, czy wtedy moznaby u ciebie zamowic kolorek i mniej wiecej kroj??? sorki za offa
|
|
#667 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jasne Daj znać jak będziesz planowała przyjazd i wybierzesz sukienkę---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
Miło dziękuję
|
||
|
|
|
#668 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
kciuki zacisniete ![]() A ja wczoraj pod udanej wizycie u lekarza i po super obiadku wybralam sie z mezem na zakupy Kilka drobiazgow dla dzidzi kupilismy (butelki, elektryczny aspirator do nosa, reczniczki z kapturkiem, pare zabawek). A potem sobie kupilam legginsy i sweter-tunike I jak kupowalam podklad, to dostalam gift set 7czesciowy od Lancome
|
||
|
|
|
#669 |
|
Zakorzenienie
|
no dobra, dobra
![]() Mam 32 lata........... i dzisiejsze zdjęcie Załącznik 3015476 Edytowane przez hd2005 Czas edycji: 2010-04-08 o 22:15 |
|
|
|
#670 |
|
Raczkowanie
|
serduszkoi dałąbym ci góra 23
hd też bym ci tyle nie dała ile masz i tak jak agravka mówi to tak z 26lat. ja już zjadłam krupnik, nawet mi wyszedł jak na pierwszy raz głowa mnie boli, dół brzucha mam napięty i nie wiem jak się ułożyć a tak to nudyyy. chyba sobie obejrzę coś na vod
|
#671 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Powodzenia i daj znać jak poszło! Cytat:
Ja idę do szkoły jutro na 2 zajęcia. Na 16 mam ćwiczenia a potem teorie. Idę sama bo P. w pracy. Ale były tez same dziewczyny ostatnio więc spoko. Przepiękna dzis pogoda, tak cieplutko. Zaraz wieszam pranie a mąż robi spaghetti. Oby takie słoneczko zostało. |
|||||
|
|
|
#672 |
|
Rozeznanie
|
No to ja tez pokażę znowu brzuchol
po duzym sniadaniu i jeszcze obfitszym obiedzie![]() Załącznik 3015497 Załącznik 3015498
Czekamy ![]() https://www.suwaczki.com/tickers/w4sqtqywd83r0zcb.png Już z nami ![]() Sebastian 2007 Sara 2010 Sylwia 2017 Kruszynka[*]29.11.2012 Maleństwo[*]18.12.2013 Edytowane przez eleonoremio Czas edycji: 2010-04-08 o 15:20 |
|
|
|
#673 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- eleonoremio maly masz brzuszek jak na 2 ciaze ![]()
|
|
|
|
|
#674 |
|
Zakorzenienie
|
niezawsze dzięki ale on na żywo naprawdę jest większy, te zdjęcia chyba z tej perspektywy sprawiaja ze mniejszy sie wydaje .Wczoraj przymierzajac sweter w sklepie, sprzedawca nie mógł uwierzyć że to dopiero 6 miesiac
Biust z 75c na 80 e no i wogóle wszystkie stare ubrania mam jak z młodszej siostry ![]() pszczolka mój kiedyś kołdre w poprzek do pościeli wsadził ![]() hd dziękuję ślicznie wyglądasz , brzusiu też i te spodenki już pisałam i naprawde nie powiedziałabym że przekroczyłaś już magiczną 3o ![]() kolczyki wszystkie bjuti a najbardziej podobają mi się pierwsze z drugiego rzutu. też jestem niska wyglądam na 28 ? powiedz, że nie ![]() alutka on naprawde chyba tylko taki się wydaje a jest większy caprica dzięki serduszkoiz nie pije kawy ale na inke to mi narobiłaś ochoty chyba sobie jutro kupie ![]() lilka dzięki ![]() misiulka serduszkoiz Masz egzotyczną urodę taką bollywódzką ładna z ciebie kobieta i brzuszek ładny.eleonoremio uroczy brzuś i ty zgrabna chyba że na leżąco.A nawet ostatnio usłyszałam, że ze mnie to dziecko wyleci bo mam szerokie biodra ![]() a mnie już brakuje troche sexu najpierw był zakaz a teraz TŻ coś zdziczał, mnie już gin ostatnio mówił że już możemy ale tylko z gumką mówilam TŻtowi, ale raczej nie kupił.karolcia ![]() madziorek słodko śpi ania ![]() alguien marta |
|
|
|
#675 |
|
Zadomowienie
|
Uwaga!! mortisha84biejo27 serduszkoiz bunia1234 itakasia aga2628 g85 madziorek026 SabinaLG lidka36 dilarka jesli znacie plec Waszych dzieciaczkow, to dajcie znac, zeby uzupelnic liste ![]() |
|
|
|
#676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdjęcie (z brzuszkiem) - uważam, że pięknie wyglądasz w ciąży. Kobieco, delikatnie ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------
|
|
|
|
|
#677 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo zgrabnie wygladasz a brzuch to brzuch Tż może się boi i nie wierzy gin, ja mam różnie z ochotą ale od kiedy M znalazł pracę ( bo od października nie miał tylko dorywczo w zimie) jakoś chyba bardzoej tęsknię i jak wraca o tej 22.40 teraz bo 2 zmiana to tylko na to czekam hehe
|
|
#678 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To i ja wkleje!!!
|
|
#679 |
|
Rozeznanie
|
hd i alutka śliczne kobietki z was
nie dała bym wam tyle
|
#680 |
|
Zakorzenienie
|
Cholera nie wiem czy nie mam krwi w stolcu. Chyba, że mi jakaś żyłka pękła. Muszę sie obserwować.
|
|
|
|
#681 |
|
Rozeznanie
|
Hd - jestesmy najstarsze na watku. Wlasnie to sprawdzilam.
|
#682 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A te swoje lata to chyba trzymasz w kieszeni ![]() Cytat:
![]() Zazdraszczam Wam dziewczyny, ja się czuję taka wielka rozlana baba, taki babiszon xD No i u mnie największy przyrost wagi jak widzę po waszych postach ![]() Po ciąży chyba już na zawsze będę chodziła w ciążówkach :/ Cytat:
![]() Wywalaj brzucha!
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
||||
|
|
|
#683 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#684 |
|
Zakorzenienie
|
hd potrafisz podbudować
eleonoremio nie wiem jak z moja proporcjonalnością ale dzięki ![]() co do TŻ to najpewniej się i boi i zdziczał od listopada nic to już 5 miesiecy ![]() może się przełamie bo ja napewno nie będę go molestować a jak nie to sobie jeszcze troche poczeka po porodzie , bo wtedy to mi się już totalnie odechce ![]() Dziewczyny jak się uczesać na ślub kuzynki ? Chce iść w rozpuszczonych może lekko upietych w jednym miejscu włosach, tylko teraz pytanie, grube loki, falowane, proste ? Moje włosy się troche faluja i żyją swoim życiem i nie mam pomysłu.Jutro ide podciąć troche bo juz mam prawie do pasa a sie rozdwajaja, jak się uda to na sobote zapisze sie do fryzjerki a jak nie to moze sama mi jutro cos doradzi... Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-04-08 o 15:49 |
|
|
|
#685 | |
|
Zadomowienie
|
Wiecej wiecej! Ja chce wiecej zdjec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AAle slodko wyglada brzus w stroju! Az mam ochote wyciagnac moj stroj i chocby tak na sucho foty zrobic... ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
A mówią cos o wlosach na twarzy? czy tez zejda? |
|
|
|
|
#686 |
|
Zakorzenienie
|
alutka ładna z ciebie babka i ładny makijażyk co masz na policzkach
![]() i też się trzymasz i nie wyglądasz na swój wiek siala ![]() marta to pewnie"tylko" hemoroidy czyli żyłka pękła raz na czas tak mam
|
|
|
|
#687 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko pozazdroscic a nie myslalas moze o tym by zmienic oprawki okularow? wydaje mi sie ze powinnas miec delikatniejsze, bo te sa chyba zbyt masywne i za ciemne. a w delikatnych wydobylabys oczy ![]() Cytat:
co do seksu... mam to samo. moj M. sie boi ze znowu cos bedzie nie tak, ze znow bede plamic .... i ma blokade. ale ostatnio go zmolestowalam i przyznam szczerze ze po tak dlugim czasie wcale nie bylo mi fajnie. no i jakos mnie nie ciagnie no i podpisuje sie pod reszte dziewczyn. piekny masz brzuszek, taka pileczke cudowna. nie widac po tobie tych 11 kg ja wlasnie wrocilam z zakupow i spacerku. objadlam sie lodow, polazilam troche i troszke pieniedzy sie pozbylam na rzeczy dla malej. 250 zl poszlo a nic nie kupilam
|
||
|
|
|
#688 |
|
Zakorzenienie
|
Mówisz? to mnie troszkę uspokoiłaś. Ale poobserwować trzeba.
|
|
|
|
#689 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
1 warto miec do porodu, taką ze ew mozna potem wyrzucic-bo roznie bywa. Choc ja widze ze moja wyszla bez szwanku z tego.. ale na wszelki wypadek lepiej nie brac najlepszej, najdrozdzej. A poporodzie przy pierwszym myciu, juz nastepną czystą sie zaklada.. wiec 3 jak dla mnie to mus! Wogole ja mam juz 3 ale jeszcze 1 kupie, wiec bede miala 4 Wiadomo ze potem to jak kto ma z dostepem. Mnie jak ktos odwiedzial to bral "zurzytą" dawal mojej mamie, ona prała suszyła i na nast dzien dostarczala swierzutką ![]() A do podmywania, naj naj najlepsze jest szare mydło.. Ja nawet w ciazy uzywam. Ladnie wszystko sie goi, jest bez zapachów i dodatkowych niepotrzebnych składnikow.. ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- A ja przez ten 1 tydzien 3 kg !!!!!!!!!!! ;( |
|
|
|
|
#690 |
|
Rozeznanie
|
Perelki brazujace z Oriflame.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.

A jak na razie to mam 9kg na plusie i wyglądam jakbym się zapuściła 

a tak to nudyyy. chyba sobie obejrzę coś na vod 

najpierw był zakaz a teraz TŻ coś zdziczał, mnie już gin ostatnio mówił że już możemy ale tylko z gumką mówilam TŻtowi, ale raczej nie kupił.