|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV
Chyba już sobie idę od Was , wyłącza laptopa i położę się na boczek bo mi po prostu kręgosłup wyskoczy zaraz. Tak się narobiłam dziś w pracy, że ledwo żyję. Tż będzie za 20 minut bo mu autobus uciekł. Nie doczekam się go chyba dziś :P
|
|
|
|
#962 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV
Cytat:
I tylko mnie denerwuje jak sie przystawia xD Poza tym nasze życie seksualne nie nalezy do najatrakcyjniejszych
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
|
#963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mąż ma do mnie bardzo dużo cierpliwości i wie, że nic na siłę. Jestem mu za to bardzo, bardzo wdzięczna.
|
|
|
|
|
#964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najwazniejsze ze sie kochamy
|
|
|
|
|
#965 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
co do wrastających włosków to ja mam problem hmmm na wzgórku łonowym ;/ przez rok goliłam się u kosmetyczki woskiem więc było w miare ok ale teraz w ciąży jak się gole maszynką to robią mi się wieeelkie ropniaki wiem że to obrzydliwe i nie wiem nawet czy to wrastające włoski czy co ale normalnie ropa mi się gromadzi i wielkie rany potem nawet gin mówi ze jakiś stan zapalny i to cholerstwo ciągle sie robi na nowo i tak juz mam od paru miesięcy bo jak jakiś stary się zagoi to zaraz nowy ;/ gole się rzadko bo cięzko znosze maszynke ale no trzeba wiecie co z takim czymś zrobić ?![]() lazurowa nie smuć się wiem jacy potrafią być rodzice dlatego ja w wieku 19 lat jak tylko znalazłam prace wyprowadziłam się bo miałam takie acje ze głowa mała ;/ jedyne co teraz możesz to skupić sie na maleństwie i olać to wszystko a życie sobie jeszcze ułożysz super zobaczysz
|
||
|
|
|
#966 |
|
Zadomowienie
|
Dobranoc...
PS. Muminka tez nie widac! |
|
|
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
a moj tz bedzie dopiero za jakies 10dni do tego odwiozlam dzisiaj siostrzenice wiec bedzie to moja pierwsza samotna noc w nowym domku...
![]() a my przed ciaza oboje mielismy spory temperament generalnie mamy go nadal ale w ciazy wszystko jest grzeczniej ![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- tez uciekam spac dobranoc
|
#968 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A właśnie, właśnie. |
||
|
|
|
#969 |
|
Wtajemniczenie
|
a co Wy już spać idziecie?
|
|
|
|
#970 |
|
Zadomowienie
|
Sorki, to cos mi sie pomieszalo. Jakos wyraznie mi sie wydawalo, ze ktos mial isc w piatek na usg...ach ta ciaza
![]() To juz trzymam kciuki ![]() lazurowa nie masz latwej sytuacji, ale na pewno wszystko jakos sie ulozy. A takie gadanie i niemile slowa podczas klotni sie zdarzaja, wiec nie bierz ich sobie az tak do serca marta vette byla u nas kilka dni temu z tego co pamietam, ale hexa znowu nas opuscila, w ogole jest sporo dziewczyn na liscie, ktore gdzies poznikaly
Edytowane przez Alguien Czas edycji: 2010-04-09 o 23:20 |
|
|
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
To ja vette musiałam przeoczyć, bo też bywałam rzadko. Hexa już dawno zniknęła. Mam nadzieje, że to z powodu jakiś zajęć a nie zdrowia.
|
|
|
|
#972 |
|
Zakorzenienie
|
lazurowa :glasiu;
anoxa a z którego jesteś ? u mnie naokoło prawie same baranki ![]() marta śpie tak jak ty jak TŻ ma nocke ![]() i hexa dawno się nie odzywała ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- wszystkie o hexie pomyślały i ja lece spać Dobranoc |
|
|
|
#973 |
|
Rozeznanie
|
czesc dziewczyny! dziekuje za mile komentarze na temat sukni
bylam dzisiaj na zakupach bo mojemu mezusiowi zachcialo sie isc jutro na basen a na mnie stroj jest za maly, dol ok ale gora przynajmniej o 2 rozmiary za mala, no wiec musialam kupic nowy. zaryzykowalam i kupilam 2 czesciowy jeszcze nie mam przeogromnego brzuchola wiec moze jakos ujdzie hehe i do tego kupilam 3 bluzki, bluze na pozniej i komplecik dla synka zaraz porobie zdjecia i wkleje![]() co temperamentu my chyba oboje mamy taki sam, tylko teraz mniej wyglupow i sily mniej
|
|
|
|
#975 |
|
Zadomowienie
|
basia to czekamy na fotki
![]() Tez mam nadzieje, ze hexa jest zajeta i wszystko ok u niej ![]() A u nas nawet w ciazy z sexem nic sie nie zmienilo. No wiadomo, ze przez brzuszek to teraz mniej mozna od przodu pofiglowac, ale dla mnie dzien bez sexu, to dzien stracony
|
|
|
|
#976 |
|
Rozeznanie
|
juz wklejam
ten komplecik spodnie, bluza i kurtka jest na 18 miesiecy ale bylo takie fajne i takie tanie ze grzechem bylo nie wziasc
|
|
|
|
#977 |
|
Rozeznanie
|
alguien i kasandra82
tak sie kazda z nas zastanawia co my potrzebujemy do szpitala bo jak wiadomo u nas to inaczej wyglada. powiem wam co sie dowiedzialam. do szpitala potrzebujemy jedynie szczoteczke do zebow i paste bo tego o dziwo nie daja, jak sie chce mozna miec swoja koszule nocna itp ale i tak sie dostaje w szpitalu, nawet szlafroki na zmiane. musimy miec rzeczy na wyjscie ze szpitala to wiadomo i fotelik do samochodu. rzeczy do podmywania (jakies spraye, kremy itp) dostaje sie w szpitalu - zapas podobno starcza na 3 tygodnie a i tak czesc zostaje niezuzyta, podpaski i majtki jednorazowe tez. a oprocz tego wyprawka dla malucha typu pieluchy, mleko, chusteczki i takie tam. szampon, mydelko itp tez sa w szpitalu. i to by bylo chyba na tyle jakby co to dopisze pozniej nie wiem czy dla kasandry to bedzie pomocne ale my z alguien bylysmy zielone w tym temacie hehe
http://www.suwaczki.com/tickers/mhsvi09kbnpbgnps.png http://www.suwaczki.com/tickers/km5s8u69ykppadb7.png Edytowane przez Basia84 Czas edycji: 2010-04-10 o 00:46 |
|
|
|
#978 |
|
Zadomowienie
|
Oj tak, ja bylam kompletnie zielona w tym temacie, gdyz wiedzialam, ze tu u nas panuja nieco inne standardy. Ale wlasnie wczoraj w szkole rodzenia polozna poruszyla ten temat, wiec zgadza sie, ze dla dziecka potrzebujemy tylko: car seat i homecoming outfit (tez niekoniecznie, ale wiadomo, ze chcemy, zeby ladnie wygladalo). A dla siebie to tak: ubranie na przebranie(nadal ciazowe ciuszki
), szlafrok, kapcie, skarpetki, szczoteczka do zebow obowiazkowo dla siebie i tz, wlasna poduszka (ja nie cierpie spac na innej), kamera/aparat, chapstick, moga byc lizaki do dodatkowego nawilzania ust, gumki czy spinki do spiecia wlosow. Tyle pamietam
|
|
|
|
#979 |
|
Rozeznanie
|
alguien szlafrok, kapcie i skarpetki podobno daje ale jak ktos chce wlasne to oczywscie moze miec
ooo wiedzialam ze o czyms zapomnialam!! najwazniejsza rzecz to tak jak piszesz chapstick! podobno bardzo potrzebna!!! hmm moze razem skompletujemy cala liste ja jeszcze bede potrzebowala ladowarke do telefonu i karte do dzwonienia do polski bo pewnie rodzac obdzwonie wszystkich po kolei
|
|
|
|
#980 |
|
Wtajemniczenie
|
Basia, Alguien dzięki dziewczyny
![]() A ja dzisiaj zaczęłam pomagać dorywczo sąsiadce amerykance co prowadzi własny sklep internetowy, babka jest naprawdę świetna i praca łatwa więc jestem bardzo zadowolona Dostałam kupon z BabiesRUs na 20% zniżki w sklepie i w niedzielę jedziemy z mężem go wykorzystać, chcemy kupić wózek, chyba kupię taki jak ma Basia czyli Chicco Travel System bo wydaje mi się najlepszy i długo nam posłuży. Dobranocka
|
#981 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A co do Twojej sprawy włoskowej to mnie się zdarza ale baaaaardzo sporadycznie, może ze 4 razy takie coś mnie zaskoczyło w życiu. Fakt, niefajne bardzo ale ja wygniatam i się goi. Boli jak nie wiem co ale mnie wnerwia i muszę ![]() Cytat:
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|||
|
|
|
#982 |
|
Zadomowienie
|
kasandra zwroc uwage w sklepie na wage wozkow, bo jak bylam wlasnie teraz z mezem, to zauwazylismy duze roznice w wadze, a ceny i funkcje podobne lub te same. Ja wlasnie dostalam Chicco. Dokladnie ten: http://www.toysrus.com/product/index...ductId=3156651
Basia chyba ma Eddie Bauer, ale nie jestem pewna
|
|
|
|
#983 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry wszystkim!!!
Od 6 nie spie. Na 9:30 mam wizyte u gin. Trzymajcie mocno kciuki, bo dzis przy dobrym ulozeniu dzidzi dowiem sie cz bedzie chlopiec czy dziewczynka. Juz nie moge sie doczekac. Pozniej sie odezwe. Pa!!!
|
#984 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale wiadomo ze troszke sex sie rozni...ale milosc jest zawsze tak samo mocna ![]() Cytat:
![]() Ja tez nie moge juz spac...pije wlasnie kawusie....pogoda nawet, nawet....moze pojdziemy na spacerek jakies
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
||
|
|
|
#985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mojego kota to chyba zamorduję... ostatnio spac nie mogę, zasypiam ok 3, 4 nad ranem, wczoraj również.. a od 5:30 mój kotek urządzał takie harce że nie dało się pospać i koniec. No i wstałam, zjadłam śniadanie, tż poszedł do pracy a ja chyba wybiorę się na pocztę i do mamy bo co tu robić. Dzień Dobry Wam w ogóle ![]() świnia ze mnie, witam się na końcu :P
|
|
|
|
#986 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Mamuśki
Alutka zaciśniętelazurowa A ja dzisiaj trochę pracy mam taki konstrukcyjny dzień -prace z M domowe. Muszę wypatroszyć rybki bo wczoraj kupiłam świeżutkie pstrągi prosto ze stawów rybnych (naszczęście mi je zabili - ale wypatroszyć trzeba), w domu posprzątać, M jak wróci z pracy musi naprawić mi kran w kuchni bo cieknie górą i dołem i ma porządki w ogródku robić i pociąć trochę drzewa więc dziś taki konstrukcyjny dzionek jak jak to mówię.
http://www.suwaczki.com/tickers/ug37df9h12fl2n2e.png 29tc - 1230g 33tc - 1919g 37tc - 2538g 40t3d - 3440g, 54cm http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png Edytowane przez Misiulka1 Czas edycji: 2010-04-10 o 08:12 |
|
|
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Chciałam się tylko przywitać bo zaraz uciekamy na śniadanie ze znajomymi MIłego dnia dziewczyny
|
|
|
|
#989 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój ojciec się wstydzi tego, że jestem w ciąży. Nikt ze strony jego rodziny jeszcze nie wie, że jestem w ciąży, bo mu te słowa nie potrafią przejść przez gardło. Nie potrafi powiedzieć "moja córka jest w ciąży" ani "będę dziadkiem". Cytat:
Cytat:
A jeszcze bardziej mnie to wczoraj dobiło bo kilka godzin wcześniej rozmawiała z moim bratem, który lubi nadużywać alkoholu a czasem sobie nawet różne rzeczy zakazane podpala. Powiedziała mu, żeby znalazł sobie w końcu pracę, bo tak dłużej być nie może, że ona go z domu nigdy nie wyrzuci ale jest coraz trudniej i powinien iść do pracy. Cytat:
Cytat:
A gdybyście wiedziały w jaki sposób zostało poczęte moje dziecko to byście się uśmiały, że hohoho. Cytat:
Tak w ogóle to dzień dobry. Słyszałyście o katastrofie samolotu prezydenckiego? Podobno wszyscy zginęli ![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Cytat:
Ja myślę, że to nie był przypadek. Rosja to Rosja. Pewnie nie dowiemy się wszystkich szczegółów wypadku. Ciekawa jestem co w przypadku śmierci prezydenta mówi konstytucja.
|
|
#990 |
|
Konto usunięte
|
W przypadku śmierci prezydenta wybory muszą się odbyć w ciągu 60dni. A głową państwa jest teraz Komorowski-marszałek sejmu. Na pokładzie bylo 132 osoby. Nikt nie przeżył.
Wypadek był spowodowany tym,że lotnisko niedaleko Smoleńska jest lotniskiem wojskowym. Tam nie powinny lądować samoloty nie przystosowane do tego i nie w takich warunkach,jakie tam teraz panują-okropna mgła. A poza tym,nie oszukujmy się,Tupolew-to stary samolot,który już dawno powinien zostać wycofany z użytku. Edytowane przez b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 Czas edycji: 2010-04-10 o 10:28 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.

miało nie byc takich opowieści!
"

jeszcze nie mam przeogromnego brzuchola wiec moze jakos ujdzie hehe i do tego kupilam 3 bluzki, bluze na pozniej i komplecik dla synka
zaciśnięte