Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-12, 22:24   #1261
Daysy85
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV

Ja też idę bo Tż przyszedł. to do jutra
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 22:42   #1262
Siala_Bala
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
pszczolka ślicznie
siala trzymam jednak zeby wszystko było dobrze.
A nie jadłaś nic przez 12h ?
Jaki duży synuś
anoxa co za sasiedzi jak z jakiejs polskiej komedii
fajne ciuszki
Nie, chyba nie było 12 godzin. Choć nie jestem pewna. Od teraz nic nie jem i piję jedynie wodę - chyba ze tez nie wolno a jutro jadę do lekarza tego starego - miałam już wizyte umowioną - może uda mi się go poprosić by wypisał skierowanie na badanie glukozy, morfologie i mocz bo ten co dziś byłam przyjmuje prywatnie i musiałabym płacić za wszystkie badanka.
Przyjmuje od 8:00, więc na badaniach bym była ok 9:00 - będzie 10 godzin przerwy od ostatniego posiłku.

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 22:49   #1263
pszczolka87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
moj mąz w tym roku skonczy 29 lat.

no wlasnie kochana, okazalo sie ze moj mezus wzial tydzien wolnego i chce isc ze mna na glukoze bo w ogole ze soba czasu nei spedzamy
hehe to ja też wracam do pierwotnej wersji i też pójdę z mężem

a tak w ogóle to kiedy robimy kolejne nasze spotkanie?? ten tydzień widzę że odpada ze względu na urlop Twojego męża
pszczolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 22:52   #1264
Siala_Bala
Zakorzenienie

Dziewczyny ile płaciłyście za badania:
- morfologia
- ogólne moczu
- glukoza (75g)
- HIV
- toksoplazmoza

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 23:10   #1265
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pszczolka87 Pokaż wiadomość
hehe to ja też wracam do pierwotnej wersji i też pójdę z mężem

a tak w ogóle to kiedy robimy kolejne nasze spotkanie?? ten tydzień widzę że odpada ze względu na urlop Twojego męża
no ten tydzien odpada faktycznie, bo juz mi kino obiecal chociaz to wolne to i tak w wiekszosci na remont poswieci. ja miedzy innymi musze w koncu isc do biblioteki juz sie umowilam z kolezankami ze pojdziemy w czwartek. mysle ze przyszly tydzien bedzie ok. bede miala multum czasu, pomijajac szkole

tez brykam spac bo rano nie wstane. dobrej nocki
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 23:23   #1266
pszczolka87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
no ten tydzien odpada faktycznie, bo juz mi kino obiecal chociaz to wolne to i tak w wiekszosci na remont poswieci. ja miedzy innymi musze w koncu isc do biblioteki juz sie umowilam z kolezankami ze pojdziemy w czwartek. mysle ze przyszly tydzien bedzie ok. bede miala multum czasu, pomijajac szkole

tez brykam spac bo rano nie wstane. dobrej nocki
no i pogoda ma być super w przyszłym tygodniu to możemy się umówić na lody do parku
Stary 2010-04-12, 23:27   #1267
serduszkoiz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Tez mnie wkurza takie gadanie, wiekszosc moich koleznek mowi ze one jeszcze nie sa gotowe na slub, dziecko, jak sie spotykamy to zawsze slysze ze zadna z nich nigdy nie marzyla o slubie i bialej sukni itd. No rozumiem ze mozna nie marzyc ale robi mi sie troche przykro bo odbieram to jakby chcialy specjalnie zaznaczyc zebym sobie przypadkiem nie pomyslala ze ktoras mi zazdrosci
wiesz ja uwazam ze to zazdrosc,
ja z moim mezem zareczylismy sie po pol roku, a zamieszkalismy po 2 miesiacach i tez nie zaluje, bylo i jest cudnownie

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
U mnie np. jedna skomentowala "to sie szybko postaraliscie" , reszta zawiedziona ze nie bedzie wieczoru panienskiego w klubie i w ogole czy ja sie nie boje brac slubu w ciazy, ze sie przeciez nie napije itd, itp.... pewnie ze mozna czekac do 30-stki ale jak juz z kims jestes, wiesz ze to to, jestes szczesliwa to czemu nie

Karolcia niezly brzuszek, jaki duzy
Zazdroszcze tych kg, ja sie zwaze za tydz u lekarza to bede miec pewnosc ale obawiam sie ze domowa waga pokazuje niestety prawde
to ile przytylas??? az tak zle??

Cytat:
ja juz od dawna mam takie strupki jakby, ale nie cisne piersi i nie zauwazylam aby wczesniej cos ciekło, no a w nocy poczułam mokra koszulke no i mam takie zolte plamki jakby.
Mówiłam TŻtowi a ten bohatersko zgłosił się na ochotnika że może spróbować jak smakuje zignorowalam jego chęci
mi sie zdaje ze mam kilka zoltych kropek ale nie wiem czy to to

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
Siala ale co wam sie nie układa???

Chciałam Wam przedstawic Damianka
milo Cie poznac Damianku

Cytat:
dziękuję reszta ciała też niczego sobie.. przytyło mi się ostatnio potwornie
to ile masz na plusie??

Wizazanka
Bloggerka
www.aajonaa.blogspot.com/
serduszkoiz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 23:30   #1268
pszczolka87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez serduszkoiz Pokaż wiadomość

to ile masz na plusie??
z 8-9 na plusie już jest nie wiem dokładnie bo nie mam wagi w domu na ostatniej wizycie było 7 na plus a od tamtej pory napewno coś jeszcze przybyło
Stary 2010-04-12, 23:38   #1269
serduszkoiz
Zadomowienie

ja mam 7,5

Wizazanka
Bloggerka
www.aajonaa.blogspot.com/
serduszkoiz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 00:07   #1270
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
wrzucam obiecane fotki rzeczy od koleżanki jednej tuniki nie robiłam zdjęcia bo brzunio mam na nią jeszcze trochę za mały i wisi na mnie... ta w centki jakoś trochę dziwnie wyszła... i w ogóle jak zobaczyłam te zdjęcia to się troszkę przestaszyłam bo nie wiedziałam że już taka wielka jestem
SLiczne
A brzusio

---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------

Ogladalam "Sommersby", a teraz chyba mykam do łoża, bo kusi mnie jedzenie.. wlasnie znalazlam czekolade z ryzem.. mmm.. Ehh trzeba szybko isc.. No ale pewnie i tak najpierw ja zjem.. A mam smaka tez ja jablko, takie fajne biedronkowe zolte.. mmm...

Mam dla was fotke brzuchola ze soboty, w stroju! ale to chyba jutro..

---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ----------

85 dni do porodu!
A niedawno pisałam ze 100!
idealnecialo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 01:31   #1271
kasandra82
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez serduszkoiz Pokaż wiadomość
ja mam 7,5
U mnie 7 kg w 25 tc
Dobranoc

kasandra82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 02:19   #1272
Alguien
Zadomowienie

dzidziadziumdzia gratulacje!! ale nie zaczynaj wiecej tak postu, bo chyba prawie kazda z nas sie przestraszyla, ze cos nie tak...

Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
Dzis cos sie gorzej czuje, a brzuch znowu mi twardnieje, jak dawniej bez nospy...czuje, ze to sa te choler... skurcze...
Jedna pocieszajaca rzecz, nie mam ich wiecej niz 10 dziennie wiec nigdzie nie dzwonie.
A pijesz duzo wody?? Jak zlapie Cie taki skurcz, to sprobuj wypic szklanke wody i zmienic pozycje - tzn np jak siedzialas, to pochodz przez chwile

kasandra i jak kupno wozka?
Alguien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 02:51   #1273
jaszczka
Zadomowienie

Anoxa - masz urodziny dzień przede mną ja jestem 5.04 jest nas tu więcej baranków??

Linka - śliczny dzidziolek

Cytat:
oj widzę że tu coś ucichło
Ja dziś mam dzień lenia... w domu burdel jak cholera... naczynia nie pozmywane jeszcze po sobotnim obiedzie (w niedziele bylismy u moich rodziców) aż wstyd się przyznać ale nic mi się nie chce:/ mąż poszedł po cycki na obiad, zaraz trzeba się będzie ruszyć do kuchni bo kiszki juz marsza grają
Kuchnia to jedyne miejsce którego się mój mąż nie dotyka (poza zmywaniem naczyń) To moje królestwo.. uwielbiam gotować! i nie lubię jak mi ktoś w tym pomaga bo potem się wkurzam że sama pewnie bym zrobiła lepiej Mój mąż nie ma zdolności kulinarnych więc wolę wszystko robić sama bo jemu żadko coś zjadalnego wychodzi
poza tym uwielbiam jak mu smakuje to co zrobię i jak chwali moje obiadki a jak mi mówi że gotuję lepiej od jego matki (chociaż ciężko jest gotować od niej gorzej) to już w ogóle jestem wniebowzięta- wiem to okropne z mojej strony, ale prawdziwe:P hehehe
mam tak samo, nikogo do kuchni nie wpuszczam, nawet ostatnio mamę wygoniłam... okropna jestem pod tym względem (ale mam to po tatusiu :P )
no i dobrze się pocieszyć, że nie tylko ja jestem leniuszkiem

Cytat:
Napisane przez Xawmeli Pokaż wiadomość
HEHE.........te nasze szczescińskie chłopaki to widzę bardzo podobne są do siebie ogólnie......i kochane takie,że ojejuuu
......mój też mówi, że lepiej od jego mamy gotuje-a mi to stwierdzenie baaaaaaardzo się podoba
też mam szczecińskiego męża i też tak mówi oni się wszyscy chyba zmówili co?

Cytat:
Napisane przez Xawmeli Pokaż wiadomość
o tak na wolnym mamy duuuużo czasu..a 4 pity w tym roku składałam taka zapracowana byłam
a mieszkam obok jeziora miedwie....jeździcie tam czasem?[COLOR="Silver"]
ooooo a gdzie dokładnie? my właśnie kończymy dom w Morzyczynie, może będziemy sąsiadkami??

tak wogóle to się przywituję znowu zaginęłam w akcji i mnie nie było przez czas jakiś, ale była u nas moja mamcia i chciałam z Nią spędzić jak najwięcej czasu troszkę nadrobiłam, może uda mi się nadrobić resztę jutro, ale nie obiecuję
mama wróciła do Polski, wczoraj rano odwiozłam ją na lotnisko do Dublina, oczywiście nie obyło się bez łez...

pozdrawiam Was wszystkie cieplutko!!
Stary 2010-04-13, 08:02   #1274
alutka78
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
My po wizycie. Twarz zapłakana jeszcze przez godzinę. Tak bardzo czekałam na tę wizytę...Nasze maleństwo wstydliwe, buźkę schowało w łożysko i pokazało prężnie kręgosłup. Poza tym nie za bardzo udało się zbadać serduszko, ale między nóżkami braki, więc RACZEJ dziewczynka . Waży 317 g, długości pani nie mierzyło- bo ponoć na tym etapie się nie mierzy. Mamy cudny filmik jak się pręży i pracuje nóżkami, jak wkłada rączkę do ucha... Ach... Jesteśmy zakochani po uszy . Nasza Niunia.
Gratuluje Corci. U mnie tez byla podobna sytuacja. Nic miedzy nozkami nie bylo widac.

Cytat:
wrzucam obiecane fotki rzeczy od koleżanki jednej tuniki nie robiłam zdjęcia bo brzunio mam na nią jeszcze trochę za mały i wisi na mnie... ta w centki jakoś trochę dziwnie wyszła... i w ogóle jak zobaczyłam te zdjęcia to się troszkę przestaszyłam bo nie wiedziałam że już taka wielka jestem
Slicznie wygladasz.
Cytat:
Napisane przez jaszczka Pokaż wiadomość
Anoxa - masz urodziny dzień przede mną ja jestem 5.04 jest nas tu więcej baranków??

Linka - śliczny dzidziolek

mam tak samo, nikogo do kuchni nie wpuszczam, nawet ostatnio mamę wygoniłam... okropna jestem pod tym względem (ale mam to po tatusiu :P )
no i dobrze się pocieszyć, że nie tylko ja jestem leniuszkiem

też mam szczecińskiego męża i też tak mówi oni się wszyscy chyba zmówili co?

ooooo a gdzie dokładnie? my właśnie kończymy dom w Morzyczynie, może będziemy sąsiadkami??

tak wogóle to się przywituję znowu zaginęłam w akcji i mnie nie było przez czas jakiś, ale była u nas moja mamcia i chciałam z Nią spędzić jak najwięcej czasu troszkę nadrobiłam, może uda mi się nadrobić resztę jutro, ale nie obiecuję
mama wróciła do Polski, wczoraj rano odwiozłam ją na lotnisko do Dublina, oczywiście nie obyło się bez łez...

pozdrawiam Was wszystkie cieplutko!!
Ja tez baranek z 3 kwietnia.
Stary 2010-04-13, 08:30   #1275
papeteria
Zakorzenienie

czesc dziewczyny
Spałam 10 godzin.
Jak na mnie to mega wyczyn.
siala
wode można tylko od ostatniego posiłku powinno być 12 godzin.
za glukoze mocz i morfologie coś koło 20 paru złotych
toxo chyba 40 ale nie pamietam a hiv nie wiem bo dopiero mam zrobic

---------- Dopisano o 06:27 ---------- Poprzedni post napisano o 06:23 ----------

Cytat:
z 8-9 na plusie już jest nie wiem dokładnie bo nie mam wagi w domu na ostatniej wizycie było 7 na plus a od tamtej pory napewno coś jeszcze przybyło
bo teraz jestes na takim etapie ze sie najbardziej tyje , nie przejmuj sie ja jak bylam w tym czasie co ty czyli kilka tygodni przed toba tez w krotkim czasie +4 bylam w szoku a teraz caly czas od 3 tygodni bez zmian + 11kg.
Tak mi sie wydaje

---------- Dopisano o 06:30 ---------- Poprzedni post napisano o 06:27 ----------

Dziewczyny no ja też baranek i chyba zaczynam bo 23.03
serduszkoiz
to pewnie to
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 08:34   #1276
itakasia
Zakorzenienie

witam
jakos nie mam weny na pisanie
melduje tylko ze u nas wszystko ok
milego dnia
Stary 2010-04-13, 08:39   #1277
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Witam laseczki
Ja dzis zaczynam 26 tc Mala kopie od rana
Jestem dzis w pracy, zginą beze mnie, mam polewke...mowie wam ta moja kolezanka jest nie powazna.........
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 08:44   #1278
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

Hej mamuśki ja już po śniadanku, zdecydowałam się iść do fryzjera i zrobić pasemka, oliwę do ognia dolała koleżanka, która jak zobaczyła mnie w ciemnych włosach to stwierdział, że starzej wyglądam, ach to już ten wiek, że trzeba się odmładzać.
siala to jaki miałaś wynik z glukozy???
papeteria ja na HIV nie dostałam badania a ono jest obowiązkowe w ciąży???
dzidzia bez takich początków proszę, najważniejsze że dzidzia zdrowa no i kolejna dziewczynka gratuluję
pszczólka fajne bluzki, i brzuszek już taki duży
Alguien dziękuję

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 08:48   #1279
papeteria
Zakorzenienie

misiulka któraś z dziewczyn pisała, że od grudnia jest taki wymóg o ile się nie mylę.
Koniecznie pochwal się fryzurką.
Stary 2010-04-13, 08:51   #1280
wiolek1
Zadomowienie

hej dziewczyny też tak jak itakasia jakoś nie mam weny na pisanie od paru dni ale was czytam cały czas
ide się kąpac i na wizyte do gina niestety wiem że nie będzie usg bo nie ma go w swoim gabinecie no ale może mnie umówi na usg a jak nie to pewnie gdzies dopiero po 30 tygodniu ?
miłego dnia u mnie słonecznie żeby jeszcze cieplutko było
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 09:32   #1281
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cześć dziewczyny.

Wczoraj byłam z mamą i jej koleżankami z pracy na kawie.
Wypiłam pyszną czekoladę na gorąco z bitą śmietaną.
Potem jadłyśmy pizzę. Z tej racji, że jestem w ciąży musiałam zjeść najwięcej zdaniem koleżanek mojej mamy. No i zjadłam. Całą noc czułam smak sosu czosnkowego w gardle- mimo, że umyłam zęby. Z resztą do tej pory go czuję.
Miałam jakieś okropne koszmary. Śniło mi się, że moja mama miała lecieć samolotem do Stanów z moją ciocią ale za żadne skarby świata nie chciała mnie zabrać, a potem ciocia wzięła ze sobą wujka, i mama chciała wziąć mnie ale było już za późno... obudziłam się zapłakana, cała mokra od łez i wołałam "mamusiu!". Teraz chyba od tego płaczu boli mnie głowa straszliwie.
Stary 2010-04-13, 09:43   #1282
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.

Potem jadłyśmy pizzę. Z tej racji, że jestem w ciąży musiałam zjeść najwięcej zdaniem koleżanek mojej mamy. No i zjadłam. Całą noc czułam smak sosu czosnkowego w gardle- mimo, że umyłam zęby. Z resztą do tej pory go czuję.
Miałam jakieś okropne koszmary. Śniło mi się, że moja mama miała lecieć samolotem do Stanów z moją ciocią ale za żadne skarby świata nie chciała mnie zabrać, a potem ciocia wzięła ze sobą wujka, i mama chciała wziąć mnie ale było już za późno... obudziłam się zapłakana, cała mokra od łez i wołałam "mamusiu!". Teraz chyba od tego płaczu boli mnie głowa straszliwie.
No to pyszności wczoraj jadłaś
Przypomniałaś mi że kupiłam wczoraj Inke.Kawy nie pijam ale na te mam smaka od dłuższego czasu lece do kuchni przyrzadzic sobie na mleku oczywiście.
Nie wiem co na obiad zrobić
Współczuje koszmaru.Mnie się śniło coś o hivie chyba od tego pisania na forum o tym
Stary 2010-04-13, 09:52   #1283
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
No to pyszności wczoraj jadłaś
Przypomniałaś mi że kupiłam wczoraj Inke.Kawy nie pijam ale na te mam smaka od dłuższego czasu lece do kuchni przyrzadzic sobie na mleku oczywiście.
Nie wiem co na obiad zrobić
Współczuje koszmaru.Mnie się śniło coś o hivie chyba od tego pisania na forum o tym
Tak, pizza sama w sobie była bardzo dobra. Gdyby nie ten sos co go czuję do teraz i chyba przez to nie mam ochoty na śniadanie.
U mnie czas na kawę to przeważnie o 12tej.
Sny i hivie też miałam ale jeszcze w liceum jak wystawialiśmy przedstawienie o tej tematyce... to była masakra.
Stary 2010-04-13, 10:04   #1284
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

Cześć mamuśki
anoxa, pszczółka super ciuszki
siala nie zamartwiaj się tą glukozą bo nerwy ci nie potrzebne. Moja koleżanka miała cukrzyce ciążową, dostała specjalną dietę, urodziła naturalnie bo jeśli nie ma innych przeciwwskazań to cc nie jest konieczne i ma teraz śliczną 7 miesięczną zdrową córkę. Więc nie płacz i głowa do góry, będzie dobrze, grunt to pozytywne myślenie

Wszystkie wasze historie poznania z mężami wyjątkowe
Co do szkoły rodzenia to wybieram się w maju, u mnie jest za darmo.
A jakby któraś z was chciała to mogę przesłać na maila dwie książki bo ściągnęłam "Język niemowląt" i Poradnik opieki i pielęgnacji małego dziecka" Jakby co to wyśłijcie maila na PW bo na razie zmykam do US zanieść PIT

http://www.suwaczki.com/tickers/3jgxdqk3dzfszqbi.png
Lilka___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 10:05   #1285
vette
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
A pijesz duzo wody?? Jak zlapie Cie taki skurcz, to sprobuj wypic szklanke wody i zmienic pozycje - tzn np jak siedzialas, to pochodz przez chwile
Tak zrobie, dziekuje

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
A może powinnaś brać potas???
Ja biorę teraz Aspargin to jest potas z magnezem bo zaczęłam mieć skurcze łydek i mi lekarz przepisał ten Aspargin żebym nie miała skurczów macicy.
Zapytam o to w poniedzialek.

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
- morfologia
- ogólne moczu
- glukoza (75g)
- HIV
- toksoplazmoza
7 zl za ogolne moczu.
Reszte robilam ze skierowania, a mocz prywatnie w innym labor...bo wczesniej wychodzily mi przeklamane.

Zalaczam obiecane foty z moich ostatnich zakupow.
Dwie ostatnie tuniki i legginsy z all.
Zaczynam 22 tydzien z 4 kg na plusie.
vette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 10:12   #1286
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość

Zalaczam obiecane foty z moich ostatnich zakupow.
Dwie ostatnie tuniki i legginsy z all.
Zaczynam 22 tydzien z 4 kg na plusie.
We wszystkim ci ładnie a najbardziej podoba mi się zestawienie z różową tuniczką i ty jaka laska
Stary 2010-04-13, 10:13   #1287
hd2005
Zakorzenienie

Dzień dobry
wpadłam się przywitać

vette
śliczne bluzeczki Najbardziej podoba mi sie ta z kwiatkami

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 10:14   #1288
papeteria
Zakorzenienie

Wymyśliłam już obiad .Robie spaghetti bolońskie .Dawno nie było TŻ nie przepada bo ma potem rewolucje w wc ale cóż ... nie bedziemy non stop miecha jeść
Stary 2010-04-13, 10:16   #1289
anoxa
Zakorzenienie

czesc dziewczyny

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
- morfologia
- ogólne moczu
- glukoza (75g)
- HIV
- toksoplazmoza
morfologia 5zl
mocz 5 zl
glukoza tez cos kolo 10 zl
hiv nie wiem
toksoplazmoza 60zl

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny też tak jak itakasia jakoś nie mam weny na pisanie od paru dni ale was czytam cały czas
ide się kąpac i na wizyte do gina niestety wiem że nie będzie usg bo nie ma go w swoim gabinecie no ale może mnie umówi na usg a jak nie to pewnie gdzies dopiero po 30 tygodniu ?
miłego dnia u mnie słonecznie żeby jeszcze cieplutko było
ja mialam usg w 25tc i kolejne bede miala w 32 juz sie umowilam z tym ze w 28 ide na 4d prywatnie

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.

ooo ale to oznacza ze z mama stosunki ulegly poprawie???

no to jest nas tu troche barankow
cos mnie moj pies dobija dzisiaj chodzi i piszczy mimo ze 20 min temu byl na spacerze
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 10:19   #1290
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
ooo ale to oznacza ze z mama stosunki ulegly poprawie???
Kłótnia była wieczorem, rano zdarzył się wypadek tego prezydenckiego samolotu i jakoś mama zapomniała chyba o kłótni, bez przeprosin, bez wyjaśniania. Ale takich słów się nie zapomina.

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości