|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. IV
Cytat:
ale dzięki za przypomnienie, że przecież jeszcze koło Tesco mamy Biedronkę. Zupełnie o niej zapomniałam...
|
|
#3842 |
|
Rozeznanie
|
ja też zakupiłam zel do twarzy, jak dla mnie rewelacja
dobrze zmywa makijaż, nawilża buzię, ciekawe czy będą w stałej ofercie... dziś kupię sobie zapas
|
#3843 |
|
Konto usunięte
|
Też jestem bardzo zadowolona z żelu micelarnego
|
|
|
|
#3844 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wydaje mi się, że są takie podpaski, musisz poszukać. W ogóle te biedronkowe są duże
|
|
|
|
|
#3845 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wczoraj kupiłam jeden, od razu przetestowałam i dziś z rana poleciałam po 2 następne sztuki. Kupiłam też pastę, ten trój-pak. A te szczoteczki podwójne, co są w promocji 6,79 zł bodajże, to czy one są może w stałej ofercie czy tylko teraz?
|
|
#3846 | |
|
AGA :)
|
Cytat:
|
|
|
#3847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ma ktoras z was te chusteczki do demakijazu wersje zielone(do wszystkich rodzajów cery)? Ja polecam pumeks z Biedronki na tej rączce- bardzo wygodny w użyciu i naprawde ładne piety po nim sa. Kupilam tez suplementy-karoten i biotyne. Maszynki Lady,krem do depilacji z Joanny(chodz wiem ze ma rozne opinie) cienie Elveney. Balsam Dove(tanio jest..) Kusi mnie peeling ten Green ale ja mam pare peelingow ![]()
|
|
|
#3848 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3849 |
|
Zakorzenienie
|
Balsam dove to sama chetnie bym kupila, ale nie widzialam ostatnio.
|
|
|
|
#3850 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
![]() )A robione bylo z papryka i ryzem z przepisu na ryzu z Biedronki(smaczne ziarno ) i do tego przyprawy Kamisu z Biedronki..I polecam te kotlety schabowe z Biedronki za ok 7 zl 5 sztuk( co prawda male ale za ta cene..) ladnie sie rozbijaja i smaza i smaczne.
|
|
|
#3851 |
|
Rozeznanie
|
Pilyscie ta kawe mrozona? Wczoraj duzo nowosci widzialam-np ta kawe w takich kubeczkach plastkiowych jak jogurt, zsiadle mleko, kefir w duzej butelce plastikowej...
I najlepsze..woda nestle truskawkowa
|
|
#3852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po ile sa w b. Laysy Prosto z pieca? Jeszcze nie jadłam a widzę w Carrefourze są za 3.99 14gr. |
|
|
|
|
#3853 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny czy spotkała się któraś z Was z plastrami do depilacji??????
|
|
|
|
#3854 |
|
Wtajemniczenie
|
mam ten żel- całkiem miły
![]() Jadłam tez te chipsy w tubie o smaku pomidorów... dla takich smaków chce się życ-pycha!
|
#3855 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
a dziś nigdzie nie widziałam tych chipsów w tubie, więc nawet podotykać nie mogłam
|
||
|
|
|
#3856 |
|
Rozeznanie
|
Wczoraj psiknęłam się dwoma perfumikami z biedronki (tymi za 5,99 za 15 ml z gazetki) zapachy niezbyt mi się spodobały
ale muszę napisać, że są baaaardzo trwałe! myłam kilka razy nadgarstki żeby pozbyć się zapachów, a czułam je jeszcze późnym wieczorem. Dopiero po kąpieli się ulotniły więc męczyłam się z nimi pół dnia. Przy okazji również polecam żel micelarny |
|
|
|
#3857 |
|
Zadomowienie
|
ja dzisiaj zakupiłam dwie saszetki musli bananowe i tropikalne
herbatę zieloną z cytryną (czeka na wypróbowanie, choć wiele się nie spodziewam; w zasadzie liczę tylko na cytrynowe orzeźwieeenie )musujące tabsy magnez&b6 widziałam też kawę tchibo exclusive 500g za niecałe 9zł chciałam wziąć cały zapas, ale gotówki mi zabrakło i mam nadzieję, że jutro uda się nadrobić .
|
|
#3858 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Fajnie, że już się pojawiła mrożona kawa, bo jest pyszna. Ja jeszcze jednakwczoraj u siebie nie widziałam. |
|
|
|
|
#3859 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj chipsy solone na odstresowanie - pycha
stały się moimi ulubionymi. (mają dużo błonnika, co mnie bardzo zdziwiło
|
|
#3860 |
|
Wtajemniczenie
|
i ja zakupiłam ten żel micelarny i od razu go użyłam by spróbować. Jest na prawdę bardzo skuteczny, zmył mi cały makijaż i ogólnie uważam, ze jest bardzo dobry! na pewno bede o używać
![]() ale widze, ze chipsy top chips podrożały - bynajmniej w 'mojej' biedronce kosztowały dzisiaj 1,99. ;P |
|
|
|
#3861 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3862 |
|
Rozeznanie
|
Ktoś pytał wyżej o podpaski maxi (nie mogę znaleźć posta) -
są - firmy Bella, teraz pakowane po 15 sztuk. Co do płynów do higieny intymnej - to dyskusja powraca co jakis czas - ja już kiedys pisałam, że osobiście jestem BARDZO zadowolona z Intimea rumiankowego. Dziś poza zakupami "do jedzenia" kupiłam te żele micelarne - skoro tak polecacie wzięłam dwa . Kupiłam też sobie krem do rąk Be Beauty różowy z woskiem i wapniem, żel kremowy pod prysznic morski dla męża i maseczkę do włosów farbowanych Garniera.Mam pytanie - jakie są ryby po grecku w pudełkach po ok 700 g. Wyczytałam, że to są śledzie. Ryba po grecku jakoś mi się z dorszem kojarzy Czy jecie je tak na zimno, czy podgrzewacie? Dobre są?
|
|
|
|
#3863 |
|
Konto usunięte
|
Żel micelarny kupiony, "obadany" i stwierdzam, że jest świetny. Mój TŻ jedzie mi dzisiaj po kilka opakowań na zapas. Zmył mi cały tłuszcz ze strefy T, a nie wysuszył policzków, w dodatku dzisiaj twarz dużo mniej mi się przetłuszczała. Na całą twarz wystarczyła kropla wielkości ziarna grochu.
Wczoraj zakupiłam również okulary przeciwsłoneczne - dawno już mi się żadne nie podobały, a w Biedro kilka par od razu wpadło mi w oko. Niektóre bardzo wygodne. Do tego - po raz pierwszy - żel do higieny intymnej - ten zielony, pachnie wspaniale. Testowałyśmy z siostrą również biedronkowe "perfumy". Jeden bardzo mi podszedł (tylko już nie pamiętam, który kolor, ale chyba sobie je fundnę). Do stale kupowanych przeze mnie produktów weszła Cola Oryginal light - schłodzona nie ustępuje w niczym Coca Coli, a jest dużooo tańsza (i tak wiadomo, że to chemia razy dziesięć, ale co tam - ja chcę świecić w ciemności ![]() ).Szkoda tylko, że w Biedro nie ma żadnych odżywek do włosów. Ostatnio zaopatruję się w rossmannowskie, bo tanie i dobre. Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2010-04-13 o 18:35 |
|
|
|
#3864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3865 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Teraz są odżywki Garniera w Biedronce, z tej gazetki urodowej, tansze niz w innych sklepach. No i sa tez w tej gazetce odzywki Dove w zestawie z szamponem. Edytowane przez 201608080935 Czas edycji: 2010-04-13 o 18:50 |
||
|
|
|
#3866 |
|
Rozeznanie
|
Kurczę, tak chwalicie te żele, miałam w ręce ale zobaczyłam w składzie hydrogenated castor oil, i się przestraszyłam, że będzie zapychał, podrażniał, czy coś. A teraz na pewno już wykupione, mało ich było. No nic, trudno.
A u mnie oczywiście nie ma nowych jogurtów, ani chipsów a la chipsletten (jedyne, które lubię), ale może to i dobrze... Zostańmy przy wieśniaczkach, zdrowiej (u mnie nadal z piątnicy, chyba kiedyś pisałyście, że u Was z mlekowity?). Kupiłam sobie płatki just fit te w polewie jogurtowej, pycha, ale jakie to fit, jak są w polewie cukrowej... A dziś patrzyłam na te z owocami egzotycznymi i na drugim miejscu z składzie jest cukier. Super Zostanę przy musli
|
|
|
|
#3867 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
?nie polecam natomiast tych maszynek jednorazowych dla kobiet w rozowym opakowaniu za 3,99 - jak dla mnie tragedia , szkoda, moim zdaniem nawet tych 4 zl na nie bo nie nadaja sie do golenia kompletnie!Totalny bubel, wedlug mnie
|
|
|
|
|
#3868 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzia
To nie będę musiała ich kupić teraz, bo mam jeszcze parę szczoteczek, a zainteresowała mnie miękka szczoteczka i dodatkowo ma jeszcze to pudełeczko na główkę. Dwie szczoteczki z pudełeczkiem w cenie ok. 7 zł to aż żal nie wziąć
|
#3869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3870 |
|
Zadomowienie
|
po ile ta kawa mrożona??
![]() czy któraś z Was używała maseczki do twarzy oczysczającej? dobra jest?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:14.

ale dzięki za przypomnienie, że przecież jeszcze koło Tesco mamy Biedronkę. Zupełnie o niej zapomniałam... 

Wczoraj kupiłam jeden, od razu przetestowałam i dziś z rana poleciałam po 2 następne sztuki. Kupiłam też pastę, ten trój-pak. A te szczoteczki podwójne, co są w promocji 6,79 zł bodajże, to czy one są może w stałej ofercie czy tylko teraz?

chciałam wziąć cały zapas, ale gotówki mi zabrakło i mam nadzieję, że jutro uda się nadrobić
stały się moimi ulubionymi. (mają dużo błonnika, co mnie bardzo zdziwiło
, szkoda, moim zdaniem nawet tych 4 zl na nie bo nie nadaja sie do golenia kompletnie!Totalny bubel, wedlug mnie