Biedronka - produkty godne polecenia - cz. IV - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-13, 08:10   #3841
Mariah
Zakorzenienie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. IV

Cytat:
Napisane przez mavika Pokaż wiadomość
przyznac sie ktora kupowala wczoraj z TZ-em zel micelarny w biedronce kolo tesco na widzewie?

pomarancze rzeczywiscie pyszne!
To nie ja ale dzięki za przypomnienie, że przecież jeszcze koło Tesco mamy Biedronkę. Zupełnie o niej zapomniałam...
Stary 2010-04-13, 08:16   #3842
kavvka
Rozeznanie

ja też zakupiłam zel do twarzy, jak dla mnie rewelacjadobrze zmywa makijaż, nawilża buzię, ciekawe czy będą w stałej ofercie... dziś kupię sobie zapas
Stary 2010-04-13, 08:23   #3843
201608080935
Konto usunięte

Też jestem bardzo zadowolona z żelu micelarnego Dobrze zmywa, nawilża. Mam nadzieję że wejdzie na stałe do oferty!
201608080935 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 09:13   #3844
malwowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bleki00 Pokaż wiadomość
czy są w biedrze podpaski typu maxi, takie na noc

mam jeszcze pytanie co do szczotek do włosów z okrągłą główką, która jest lepsza do prostowania włosów przy suszeniu duża czy mniejsza? bo nie wiem na którą z gazetki się zdecydować

wydaje mi się, że są takie podpaski, musisz poszukać.
W ogóle te biedronkowe są duże
malwowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 10:47   #3845
aneczka240
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Beata_85 Pokaż wiadomość
Też jestem bardzo zadowolona z żelu micelarnego Dobrze zmywa, nawilża. Mam nadzieję że wejdzie na stałe do oferty!
Też jestem bardzo zadowolona z tego żelu Nie wysusza i nie ściąga skóry - jest delikatny, tylko ten zapach trochę mnie odrzuca, ale się przyzwyczaję - on ma działać, a nie ładnie pachnieć Wczoraj kupiłam jeden, od razu przetestowałam i dziś z rana poleciałam po 2 następne sztuki. Kupiłam też pastę, ten trój-pak. A te szczoteczki podwójne, co są w promocji 6,79 zł bodajże, to czy one są może w stałej ofercie czy tylko teraz?

15

aneczka240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 11:22   #3846
Ag4
AGA :)

Cytat:
Napisane przez aneczka240 Pokaż wiadomość
Też jestem bardzo zadowolona z tego żelu Nie wysusza i nie ściąga skóry - jest delikatny, tylko ten zapach trochę mnie odrzuca, ale się przyzwyczaję - on ma działać, a nie ładnie pachnieć Wczoraj kupiłam jeden, od razu przetestowałam i dziś z rana poleciałam po 2 następne sztuki. Kupiłam też pastę, ten trój-pak. A te szczoteczki podwójne, co są w promocji 6,79 zł bodajże, to czy one są może w stałej ofercie czy tylko teraz?
Szczoteczki sa w stałej ofercie

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 11:23   #3847
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneczka240 Pokaż wiadomość
Te szczoteczki byly w stalej ofercie bo je kupowalam i polecam.

Ma ktoras z was te chusteczki do demakijazu wersje zielone(do wszystkich rodzajów cery)?

Ja polecam pumeks z Biedronki na tej rączce- bardzo wygodny w użyciu i naprawde ładne piety po nim sa.
Kupilam tez suplementy-karoten i biotyne.
Maszynki Lady,krem do depilacji z Joanny(chodz wiem ze ma rozne opinie) cienie Elveney. Balsam Dove(tanio jest..)
Kusi mnie peeling ten Green ale ja mam pare peelingow

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 11:35   #3848
antunka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Ma ktoras z was te chusteczki do demakijazu wersje zielone(do wszystkich rodzajów cery)?
Chciałam przetestować ale były tylko różowe więc nie brałam. A też jestem ciekawa czy dobre
antunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 11:40   #3849
Rena
Zakorzenienie

Balsam dove to sama chetnie bym kupila, ale nie widzialam ostatnio.
Rena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 12:46   #3850
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez antunka Pokaż wiadomość
Chciałam przetestować ale były tylko różowe więc nie brałam. A też jestem ciekawa czy dobre
U mnie rozowe i 1 paczka niebieskich..moze dowioza jeszcze zielone

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Kapust Pokaż wiadomość
Ja bardzo sobie "chwale" kurze cycki z Biedronki, bo są czyste, okrojone, bez żadnych zbędnych farfocli, kości czy innych takich, więc płacę za samo mięsko, a nie za jakieś przyklejone do niego śmieci
Wypróbowane i także polecam.Za niecale 9 zl(700 gram) byla na patelni porcja na 2 osoby ( w sumie na 3 ale ten ktos jadl za 2 osoby)
A robione bylo z papryka i ryzem z przepisu na ryzu z Biedronki(smaczne ziarno) i do tego przyprawy Kamisu z Biedronki..
I polecam te kotlety schabowe z Biedronki za ok 7 zl 5 sztuk( co prawda male ale za ta cene..) ladnie sie rozbijaja i smaza i smaczne.

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 13:09   #3851
Tequilka_84
Rozeznanie

Pilyscie ta kawe mrozona? Wczoraj duzo nowosci widzialam-np ta kawe w takich kubeczkach plastkiowych jak jogurt, zsiadle mleko, kefir w duzej butelce plastikowej...

I najlepsze..woda nestle truskawkowa

Tequilka_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 13:41   #3852
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

Cytat:
Napisane przez Rena Pokaż wiadomość

Jeronimo to wlasciciel Biedronki. Wbrew pozorom to wcale nie jest polska firma tylko portugalska.
nie wiem jaka to firma, wiem że biedronkowa a nie Dax Cosmetics a o to mi chodziło.

Po ile sa w b. Laysy Prosto z pieca? Jeszcze nie jadłam a widzę w Carrefourze są za 3.99 14gr.
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 14:37   #3853
magda1513
Wtajemniczenie

Dziewczyny czy spotkała się któraś z Was z plastrami do depilacji??????

magda1513 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 14:50   #3854
paspartu
Wtajemniczenie

mam ten żel- całkiem miły
Jadłam tez te chipsy w tubie o smaku pomidorów... dla takich smaków chce się życ-pycha!
Stary 2010-04-13, 15:21   #3855
malwowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magda1513 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy spotkała się któraś z Was z plastrami do depilacji??????
Cytat:
Napisane przez paspartu Pokaż wiadomość
mam ten żel- całkiem miły
Jadłam tez te chipsy w tubie o smaku pomidorów... dla takich smaków chce się życ-pycha!
widziałam kiedyś w biedronce takie małe plastry do depilacji twarzy z joanny. Ostatnio nie, bo jest teraz ten krem do depilacji, też z joanny.

a dziś nigdzie nie widziałam tych chipsów w tubie, więc nawet podotykać nie mogłam
malwowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 15:27   #3856
bleki00
Rozeznanie

Wczoraj psiknęłam się dwoma perfumikami z biedronki (tymi za 5,99 za 15 ml z gazetki) zapachy niezbyt mi się spodobały
ale muszę napisać, że są baaaardzo trwałe! myłam kilka razy nadgarstki żeby pozbyć się zapachów, a czułam je jeszcze późnym wieczorem. Dopiero po kąpieli się ulotniły więc męczyłam się z nimi pół dnia.

Przy okazji również polecam żel micelarny zmył nawet tusz do rzęs z którym nie daje sobie rady micelar Ziaji
Stary 2010-04-13, 15:50   #3857
porannarosa89
Zadomowienie

ja dzisiaj zakupiłam dwie saszetki musli bananowe i tropikalne
herbatę zieloną z cytryną (czeka na wypróbowanie, choć wiele się nie spodziewam; w zasadzie liczę tylko na cytrynowe orzeźwieeenie )
musujące tabsy magnez&b6

widziałam też kawę tchibo exclusive 500g za niecałe 9zł chciałam wziąć cały zapas, ale gotówki mi zabrakło i mam nadzieję, że jutro uda się nadrobić .

once a day, every day, give yourself a present
-- special agent dale cooper .
porannarosa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 16:49   #3858
Ineczka86
Zadomowienie

Cytat:
Wczoraj psiknęłam się dwoma perfumikami z biedronki (tymi za 5,99 za 15 ml z gazetki) zapachy niezbyt mi się spodobały
ale muszę napisać, że są baaaardzo trwałe! myłam kilka razy nadgarstki żeby pozbyć się zapachów, a czułam je jeszcze późnym wieczorem. Dopiero po kąpieli się ulotniły więc męczyłam się z nimi pół dnia.

Przy okazji również polecam żel micelarny zmył nawet tusz do rzęs z którym nie daje sobie rady micelar Ziaji
Też kupiłam wczoraj ten żel, ale jeszcze nie używałam, bo używam teraz innego żelu do mycia i czasem mleczka do demakijażu z Biedronki, więc ten sobie poczeka jeszcze. Kupiłabym zapas, skro tak wszystkie zachawalacie, ale chyba nie dam rady tak szybko pozużywac tego wszystkiego przed końcem ważności

Fajnie, że już się pojawiła mrożona kawa, bo jest pyszna. Ja jeszcze jednakwczoraj u siebie nie widziałam.
Ineczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 16:53   #3859
smieszka250
Zakorzenienie

GG do smieszka250

Dzisiaj chipsy solone na odstresowanie - pycha stały się moimi ulubionymi. (mają dużo błonnika, co mnie bardzo zdziwiło )

P U L L
Y O U R S E L F
T O G E T H E R
smieszka250 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 17:48   #3860
asicuha
Wtajemniczenie

i ja zakupiłam ten żel micelarny i od razu go użyłam by spróbować. Jest na prawdę bardzo skuteczny, zmył mi cały makijaż i ogólnie uważam, ze jest bardzo dobry! na pewno bede o używać
ale widze, ze chipsy top chips podrożały - bynajmniej w 'mojej' biedronce kosztowały dzisiaj 1,99. ;P
asicuha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 17:57   #3861
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asicuha Pokaż wiadomość
ale widze, ze chipsy top chips podrożały - bynajmniej w 'mojej' biedronce kosztowały dzisiaj 1,99. ;P
a ile wcześniej kosztowały?? bo u mnie właśnie tyle, chyba że była jakaś promocja zdaje mi się, że wtedy były po 1,69zł
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 18:06   #3862
Galilea
Rozeznanie

Ktoś pytał wyżej o podpaski maxi (nie mogę znaleźć posta) -
są - firmy Bella, teraz pakowane po 15 sztuk.

Co do płynów do higieny intymnej - to dyskusja powraca co jakis czas - ja już kiedys pisałam, że osobiście jestem BARDZO zadowolona z Intimea rumiankowego.

Dziś poza zakupami "do jedzenia" kupiłam te żele micelarne - skoro tak polecacie wzięłam dwa . Kupiłam też sobie krem do rąk Be Beauty różowy z woskiem i wapniem, żel kremowy pod prysznic morski dla męża i maseczkę do włosów farbowanych Garniera.

Mam pytanie - jakie są ryby po grecku w pudełkach po ok 700 g. Wyczytałam, że to są śledzie. Ryba po grecku jakoś mi się z dorszem kojarzy Czy jecie je tak na zimno, czy podgrzewacie? Dobre są?
Galilea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 18:32   #3863
201803290936
Konto usunięte

Żel micelarny kupiony, "obadany" i stwierdzam, że jest świetny. Mój TŻ jedzie mi dzisiaj po kilka opakowań na zapas. Zmył mi cały tłuszcz ze strefy T, a nie wysuszył policzków, w dodatku dzisiaj twarz dużo mniej mi się przetłuszczała. Na całą twarz wystarczyła kropla wielkości ziarna grochu.

Wczoraj zakupiłam również okulary przeciwsłoneczne - dawno już mi się żadne nie podobały, a w Biedro kilka par od razu wpadło mi w oko. Niektóre bardzo wygodne. Do tego - po raz pierwszy - żel do higieny intymnej - ten zielony, pachnie wspaniale. Testowałyśmy z siostrą również biedronkowe "perfumy". Jeden bardzo mi podszedł (tylko już nie pamiętam, który kolor, ale chyba sobie je fundnę).

Do stale kupowanych przeze mnie produktów weszła Cola Oryginal light - schłodzona nie ustępuje w niczym Coca Coli, a jest dużooo tańsza (i tak wiadomo, że to chemia razy dziesięć, ale co tam - ja chcę świecić w ciemności ).

Szkoda tylko, że w Biedro nie ma żadnych odżywek do włosów. Ostatnio zaopatruję się w rossmannowskie, bo tanie i dobre.

Edytowane przez 201803290936
Czas edycji: 2010-04-13 o 18:35
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 18:36   #3864
znikajac
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tequilka_84 Pokaż wiadomość
Pilyscie ta kawe mrozona? Wczoraj duzo nowosci widzialam-np ta kawe w takich kubeczkach plastkiowych jak jogurt, zsiadle mleko, kefir w duzej butelce plastikowej...

I najlepsze..woda nestle truskawkowa
piłam już dawno. pycha

znikajac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 18:48   #3865
201608080935
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Tequilka_84 Pokaż wiadomość
To nie nowośc, tylko zawsze na jesien / zime wycofują a na wiosne / lato pojawiają się znowu. Pysznosci, polecam

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Szkoda tylko, że w Biedro nie ma żadnych odżywek do włosów. Ostatnio zaopatruję się w rossmannowskie, bo tanie i dobre.
Ja też ubolewam nad faktem ze nie ma, takich biedronkowych bo może bylyby tanie a dobre.
Teraz są odżywki Garniera w Biedronce, z tej gazetki urodowej, tansze niz w innych sklepach. No i sa tez w tej gazetce odzywki Dove w zestawie z szamponem.

Edytowane przez 201608080935
Czas edycji: 2010-04-13 o 18:50
201608080935 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 19:00   #3866
mroowa_
Rozeznanie

Kurczę, tak chwalicie te żele, miałam w ręce ale zobaczyłam w składzie hydrogenated castor oil, i się przestraszyłam, że będzie zapychał, podrażniał, czy coś. A teraz na pewno już wykupione, mało ich było. No nic, trudno.
A u mnie oczywiście nie ma nowych jogurtów, ani chipsów a la chipsletten (jedyne, które lubię), ale może to i dobrze... Zostańmy przy wieśniaczkach, zdrowiej (u mnie nadal z piątnicy, chyba kiedyś pisałyście, że u Was z mlekowity?).
Kupiłam sobie płatki just fit te w polewie jogurtowej, pycha, ale jakie to fit, jak są w polewie cukrowej... A dziś patrzyłam na te z owocami egzotycznymi i na drugim miejscu z składzie jest cukier. Super Zostanę przy musli
mroowa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 19:31   #3867
Elizabetti
Przyczajenie

Cytat:

blekioo, a pamietasz ktore to byly perfumki przez Ciebie testowane? Juz dawno czaje sie na ktores z tych Biedronkowych ale jak dotad nie moge sie zdecydowac a nie mam cierpliwosci testowac kazdego zapachu. Ktore sa bardziej warte uwagi ze wzgledu na zapach: te w wiekszych buteleczkach czy te malutkie?

nie polecam natomiast tych maszynek jednorazowych dla kobiet w rozowym opakowaniu za 3,99 - jak dla mnie tragedia, szkoda, moim zdaniem nawet tych 4 zl na nie bo nie nadaja sie do golenia kompletnie!Totalny bubel, wedlug mnie
Elizabetti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 19:41   #3868
aneczka240
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Te szczoteczki byly w stalej ofercie bo je kupowalam i polecam.
Dzia To nie będę musiała ich kupić teraz, bo mam jeszcze parę szczoteczek, a zainteresowała mnie miękka szczoteczka i dodatkowo ma jeszcze to pudełeczko na główkę. Dwie szczoteczki z pudełeczkiem w cenie ok. 7 zł to aż żal nie wziąć

15

aneczka240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 19:43   #3869
znikajac
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elizabetti Pokaż wiadomość

nie polecam natomiast tych maszynek jednorazowych dla kobiet w rozowym opakowaniu za 3,99 - jak dla mnie tragedia, szkoda, moim zdaniem nawet tych 4 zl na nie bo nie nadaja sie do golenia kompletnie!Totalny bubel, wedlug mnie
a jak dla mnie to one są niezastąpione, jeżeli chodzi o TANIE maszynki parę razy kupywałam droższe i wcale nie były takie dobre. Ciągle powracam do tych

znikajac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 19:52   #3870
maajjaa88
Zadomowienie

po ile ta kawa mrożona??
czy któraś z Was używała maseczki do twarzy oczysczającej? dobra jest?
maajjaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości