etorebka.pl - część VIII - torebkomaniaczki znów w natarciu! - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-17, 19:09   #1921
Kica.
Zakorzenienie

Dot.: etorebka.pl - część VIII - torebkomaniaczki znów w natarciu!

[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;18642998]Też tak twierdziłam. Aż do momentu, gdy zaczęłam robić kurs na prawko. A na to dopiero dałam się namówić po 1-wszym roku studiów. Nie jestem kierowcą idealnym (choć nienajgorszym, obiektywnie patrząc ), ale uwielbiam jeździć i kocham moje autko. Nie wyobrażam sobie powrotu do komunikacji miejskiej, aż mnie ciarki przechodzą na samą myśl. [/QUOTE]
ja jestem już na IV roku
jasne, na pewno posiadanie auta jest bardzo wygodne, no i teraz prawo jazdy czesto jest wymagane w pracy.
pewnie gdyby nie tak silny strach, to też bym zrobiła prawko, ale na razie mam bardzo silną blokadę psychiczna do bycia kierowcą. auta też zupełnie mnie nie kręcą, dla mnie jazda samochodem jest bardzo nudna (i jednocześnie stresująca )

inna sprawa, że jestem bardzo przyzwyczajona do tego, że jednak to meżczyźni siedza za kółkiem, a ja tylko towarzyszę i nie musze się skupiać na drodze, przepisach itd wygodnictwo

Edytowane przez Kica.
Czas edycji: 2010-04-17 o 19:11
Kica. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 19:19   #1922
losek78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kica. Pokaż wiadomość
ja jestem już na IV roku
jasne, na pewno posiadanie auta jest bardzo wygodne, no i teraz prawo jazdy czesto jest wymagane w pracy.
pewnie gdyby nie tak silny strach, to też bym zrobiła prawko, ale na razie mam bardzo silną blokadę psychiczna do bycia kierowcą. auta też zupełnie mnie nie kręcą, dla mnie jazda samochodem jest bardzo nudna (i jednocześnie stresująca )

inna sprawa, że jestem bardzo przyzwyczajona do tego, że jednak to meżczyźni siedza za kółkiem, a ja tylko towarzyszę i nie musze się skupiać na drodze, przepisach itd wygodnictwo

mam podobne podejscie do jazdy - tyle ze mam prawko od 8 lat ale maŁo jeżdze i przewąznie stresuje sie wtrakcie jazdy wiec wole byc pasażerem
Stary 2010-04-17, 19:20   #1923
sarong
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość

Tak piszecie o zdawaniu prawka, też bym chciała jeździć samochodem, ale kompletnie się do tego nie nadaję Nie wiem dlaczego, może gdybym więcej poćwiczyła to byłoby lepiej, ale teraz myślę, że lepiej dla mnie i dla innych ludzi, że nie mam prawka. Może kiedyś będę czuła, że chcę zrobić i się samej jazdy nie będę bała i wtedy je spróbuję zdać, ale teraz to byłoby za bardzo niebezpieczne
Mam takie samo zdanie, uważam, że nie nadaję się do kierowania samochodem i wolę sobie i innym oszczędzić kłopotów Chociaż mogę się mylić - mam jakieś tam zdolności techniczne.
Cytat:
Napisane przez a*a*a* Pokaż wiadomość
Łączą nas dwie rzeczy Pierwsza to podejście do prawa jazdy. Na razie nie mam prawka i nie planuję tego zmieniać. Wiem, że jest przydatne, że jak bym zrobiła to miałabym spokój, wszyscy dookoła mają i już wiele się nasłuchalam na ten temat. Ale ja po prostu muszę sama do tego dojrzeć. Jeśli sama nie będę chciała to nikt mnie do tego nie zmusi. Poza tym ja mam takie podejście, że nie zadowoliłoby mnie jakieś tam się poduczenie po łebkach i heja. Jak już to chciałabym poświęcić temu trochę czasu żeby się podszkolić (w teorii i praktyce) ale póki co, nie chce. Po prostu. Nie umiem tego wyjaśnić. Też uważam, że tak jest lepiej dla wszystkich. Choć mój ojciec który kiedyś dał mi poprowadzić auto stwierdził że poszło mi bardzo dobrze, nawet lepiej niż bratu, który prawko już ma
Popieram w pełni
Cytat:
Napisane przez synesthesia Pokaż wiadomość

Co do samochodu - ja siebie osobiście nie widzę za kółkiem i chyba nigdy nie zrobię prawa jazdy. Ja nawet znaków drogowych nie jestem w stanie zapamiętać
Skąd ja to znam
Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

Co do waszej dyskusji o prawie jazdy - ja też nie mam, nie wybieram się i wcale mnie nie ciągnie Poza tym uważam, że nie powinnam prowadzić samochodu - mam bardzo dużą wadę wzroku, szybko mi się oczy męczą, więc mogłabym być niebezpieczeństwem na drodze
Mam tak samo, nawet wadę wzroku, niestety.
Cytat:
Ja mam tak samo- raz , że czuję, że jazda autem jest dla mnie nie do opanowania, a dwa, że widzę, ilu wariatów jeździ i dla mnie wejscie w ruch drogowy byłoby zbyt stresujące.

Ostatnio taksówkarz powiedział mi, że prawdziwe kobiety nie prowadzą auta, tylko są wożone przez mężczyzn wcześniej juz tez sie spotykałam z takimi opiniami i tym się pocieszam

nienawidze komunikacji miejskiej (zwlaszcza zimą jak czekam 45 minut na tramwaj ) ale w chwili obecnej prawo jazdy zupełnie odpada u mnie.
Też się trzymam tej zasady, że kobietę powinno się wozić Ale jest jeden wielki plus w nieposiadaniu prawka: dużo i szybko przemieszczam się piechotą i dzięki temu jestem w formie Mam koleżankę, która wszędzie podjeżdża samochodem i wysiadają jej stawy kolanowe (i nie tylko) z braku ruchu.

sarong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 19:22   #1924
a*a*a*
Ania

Cytat:
Ja bym na pewno nie popatrzyła jak na nienormalną Już tu kiedyś pisałam o sukcesie Kubicy, ale mogłaś ominąć mój wpis- dzisiaj dopiero spojrzałam na Twój podpis i . Bardzo, bardzo lubię F1, moja mama twierdzi, że jestem psychiczna bo wstaję o pogańskich godzinach żeby obejrzeć ( tak samo mam z meczami siatkarskimi i piłkarskimi ). I tak niedyskretnie spytam- nie mieszkasz w Polsce prawda? Bo o 4:30 to ja dopiero drugi bok łapałam , a na F1 zwlokłam się przed ósmą i o ile mi dobrze wiadomo, transmisja była na żywo

Ja też czaję się na fioletową Mabel, ale na razie nie kupuje- zobaczę jak mi się fundusze rozłożą

Dziewczyny ślicznie proszę o korzystanie z mojego kodu wspomóżcie biedną Nebyę
Toż to ja przecie w Polsce mieszkam A i masz rację transmisja na żywo z kwalifik. o 8, tak to prawda. Ale co ja słyszę, że koleżanka treningów nie ogląda? Trening był o 5. Ale u mnie to jest tak, że ja muszę jeszcze przygotować moje małe centrum dowodzenia czyli: komputer z odpalonymi czasami na żywo (bo na komentatorów czasem nie można liczyć) + najczęściej jeszcze transmisja z bbc lub rtl + czat na pewnym portalu gdzie czasem bywa nasz kochany Mikołaj Sokół (pewnie kojarzysz). Więc trochę czasu mi zleci nad tym, no i jak widać ja też należę do tych psychicznych

Wracając jeszcze do prawka, to mnie bardzo dużo rzeczy rozkojarza dookoła, już nieraz się na tym złapałam. Ale co tam, na wszystko przyjdzie pora

Ja Mabel też na razie nie kupuję. Najwcześniej w maju coś chyba. Albo jak mi rabat urośnie
Stary 2010-04-17, 19:29   #1925
Czechomax
Raczkowanie

Gratuluję świeżo upieczonej Cioci Podziwiam poranna wstawanie i przy tym nie zaśnięcie przy wyścigach bo mi się kiedyś zdarzyło i w ciągu dnia

Dziś wieczór spędzę w domu oglądając filmy najpewniej, ale chętnie bym upiekła jakieś ciasto tylko nie mam pomysłu.

Ja też poproszę o korzystanie z kodu.

Czechomax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 19:42   #1926
a*a*a*
Ania

Cytat:
Napisane przez Czechomax Pokaż wiadomość
Gratuluję świeżo upieczonej Cioci Podziwiam poranna wstawanie i przy tym nie zaśnięcie przy wyścigach bo mi się kiedyś zdarzyło i w ciągu dnia

Dziś wieczór spędzę w domu oglądając filmy najpewniej, ale chętnie bym upiekła jakieś ciasto tylko nie mam pomysłu.

Ja też dziś w domciu bom chora jeszcze to się "uczę" do kolokwium. Ciężko idzie, a raczej w ogóle nie idzie ale wizaż najważniejszy

Z tym wstawaniem to ja jestem śpioch straszny, okropny gorszego świat nie widział, mnie z wyra tylko właśnie F1 jest w stanie wywlec. Choć ostatnio zrobiłam eksperyment i stwierdziłam, że nie ma sensu iść w ogóle spać (miałam wstać przed 4) bo potem będę bardziej zaspana i nie poszłam. Budząc się normalnie w czwartek poszłam spać dopiero w sobotę późnym wieczorem Byłam jak cień człowieka, nie polecam, potem znajoma moja stwierdziła, że byłam wyje*ana jak Łajka w kosmos

Czy ktoś kupował już Marellę? Jestem jej ciekawa
Stary 2010-04-17, 19:55   #1927
Anijka
Wtajemniczenie

olaboga, to juz VIII cz. etorebkowego watku

powiedzcie mi, od kiedy nie ma czarnej chanelki?? bo tak sie zastanawialam i zastanawialam nad nia a tu ni ma
Anijka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-17, 20:01   #1928
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Łączą nas dwie rzeczy Pierwsza to podejście do prawa jazdy. Na razie nie mam prawka i nie planuję tego zmieniać. Wiem, że jest przydatne, że jak bym zrobiła to miałabym spokój, wszyscy dookoła mają i już wiele się nasłuchalam na ten temat. Ale ja po prostu muszę sama do tego dojrzeć. Jeśli sama nie będę chciała to nikt mnie do tego nie zmusi. Poza tym ja mam takie podejście, że nie zadowoliłoby mnie jakieś tam się poduczenie po łebkach i heja. Jak już to chciałabym poświęcić temu trochę czasu żeby się podszkolić (w teorii i praktyce) ale póki co, nie chce. Po prostu. Nie umiem tego wyjaśnić. Też uważam, że tak jest lepiej dla wszystkich. Choć mój ojciec który kiedyś dał mi poprowadzić auto stwierdził że poszło mi bardzo dobrze, nawet lepiej niż bratu, który prawko już ma
Praktyki to się nauczysz tylko i wyłącznie jeżdżąc. Kurs przygotuje Cię do tego, żeby zdać egzamin. Jazdy nauczysz się już później. I tak naprawdę, to nie ma nigdy pewności, że się wie wszystko, bo nie da rady, żeby się na drodze spotkało dwa razy taką samą sytuację (ja mam małe doświadczenie, ale mam już za sobą i jazdę w pięknej pogodzie i w deszcz i w śnieżycę i nawet trąba powietrzna nie jest mi obca, bo kiedyś miałam tą wątpliwą przyjemność być w trasie, jak przechodziła przez moje okolice. Jeździłam po ruchliwym mieście, po wsiach, przez remonty. Przejechałam kilka tysięcy km i nadal twierdzę, że się uczę).

Cytat:
Ostatnio taksówkarz powiedział mi, że prawdziwe kobiety nie prowadzą auta, tylko są wożone przez mężczyzn wcześniej juz tez sie spotykałam z takimi opiniami i tym się pocieszam .
Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość

Ja tam wolę niezależność
Otóż to. Nie wyobrażam sobie tego, żeby musiała czekać i dostosowywać się do kogoś, bo muszę jakoś do domu wrócić. Tylko czemu benzyna stoi już prawie 5zł

Cytat:
ja jestem już na IV roku
Ja zrobiłam prawko na IV roku (teoretycznie na V, bo miałam rok w plecy, jeśli mam być dokładna z wiekiem ). Koleżanki mama po 50. I co to zmienia?

Cytat:
Wracając jeszcze do prawka, to mnie bardzo dużo rzeczy rozkojarza dookoła, już nieraz się na tym złapałam. Ale co tam, na wszystko przyjdzie pora
Każdy zanim zacznie jeździć tak mówi Potem mówi "jak ja to ogarnę". A potem robi już pewne rzeczy mechanicznie
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 20:12   #1929
Sparta
Wtajemniczenie

Oto moja eTorebkowa rodzinka

Sparta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 20:30   #1930
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anijka Pokaż wiadomość

powiedzcie mi, od kiedy nie ma czarnej chanelki?? bo tak sie zastanawialam i zastanawialam nad nia a tu ni ma
no nie ma nie ma .. była na chwilkę (pewnie jakaś ze zwrotów) ale też szybko poszła i już nie ma niestety
/A.H/
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 20:31   #1931
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up
Wink Dot.: etorebka.pl - część VIII - torebkomaniaczki znów w natarciu!

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
Ale macie śliczne stworzonka w domu!! Nic, tylko się tulić albo patrzeć i podziwiać

Cytat:
Właśnie, załóż działalność gospodarczą

Oj ze ślimakami to ja się się nie polubię. Ale ja to od dziecka mam wstręt to takich "rzeczy" i tym podobnych.
Podobno kiedyś jak byłam mała i siedziałam sobie w ogrodzie u babci na wsi, miałam żółtą bluzkę na sobie i obleciały mnie jakieś małe muszki, całe mnie obsiadły i tyle krzyku narobiłam jak by mi się co najmniej coś złego działo. Masakra. Hehe żebyście Wy widziały co ja wyczyniam jak koło mnie osa przelatuję albo co innego

Kupcie mi kotaaaaaaaaaaa Ti ti ti bobasku
Heheh

Cytat:
Super są
Biologia jest fajna, pewnie na studiach można dowiedzieć się jeszcze więcej ciekawych rzeczy niż w LO, może też w końcu polubiłabym roślinki chociaż byłoby ciężko

Superaśne są

Śliczna

Skoro wszystkie się chwalą, ja załączam zdjęcie mojej psiny i kota z czasów kiedy jeszcze z nami mieszkał
Na tych studiach(pomijąc wiele absurdów,masę nauki i beznadzuejną organizację)jest super
Cytat:
Hehe ja tak do mojego psa mówię Albo jeszcze mówię: "gdzie jest boobaaasss?" - takim głosem jak w epoce lodowcowej, bo stąd to wzięłam
Szkoda, że Cie użarł chomiczek. Ale nie rezygnuj ze zwierząt, one są cudowne.
Ja z moim psem mam tak, że wszyscy dookoła mówią, że on mnie sobie wychował. Wszystkich się słucha a mnie jak na złość nie chce, pieron jeden. A jak do niego podchodzę żeby mu zabrać np. z pyska coś co on wziął bez pozwolenia to na mnie nos marszczy i warczy, a że ja się boję to mu ulegam i tak w kółko. Ale i tak go love

Hehe z kotem w ręce to bym chyba musiała nowego domu poszukać dla nas obu

Special for you mój diabeł Jak był mały i teraz. Zresztą mam go w avku
Cudny.Strasznie chciałabym pieska.

U mnie w domu mówi się to Ptysia Misiu,syneczku malutki(mimo,że waży bydlaczek 7kg)

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
harajuku-fish,

Widzę, że dzisiaj dzień prezentacji pupili Oto mój Franek
Dżungar, tak jak Twój Nebya jest ryzykantem i się nie szanuje Kochany zwierzak..

Pisałam wcześniej, że mam doła przez brak pracy - a dziś dostałam

Zbieram na Cherry, w nagrodę za pracę Rozweselcie mój kodzik
Jaki kochaniutki!Gryzonie też oczywiście bardzo bym chciała mieć gdybym mogła

Cytat:
Ja mam tak samo- raz , że czuję, że jazda autem jest dla mnie nie do opanowania, a dwa, że widzę, ilu wariatów jeździ i dla mnie wejscie w ruch drogowy byłoby zbyt stresujące.

Ostatnio taksówkarz powiedział mi, że prawdziwe kobiety nie prowadzą auta, tylko są wożone przez mężczyzn wcześniej juz tez sie spotykałam z takimi opiniami i tym się pocieszam

nienawidze komunikacji miejskiej (zwlaszcza zimą jak czekam 45 minut na tramwaj ) ale w chwili obecnej prawo jazdy zupełnie odpada u mnie.
Ja również nie mam prawka i utrzymuję,że po prostu bedę miała kiedyś szofera

Cytat:
Napisane przez Sparta Pokaż wiadomość
Fajne zdjęcie rodzinne

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-17, 20:34   #1932
Kinga11099
Raczkowanie

Pomocy! Chce kupić sobie jakąś torebkę Mizensa, ale nie wiem jaką (podobają mi się takie modele jak np. Emily, Andi, Flavia, Saphire). Torebka musi być pojemna (mieścić format A4 i ogólnie dużo książek) i najlepiej by możnaby ją wygodnie mosić na ramieniu. Proszę, doradźcie mi coś
Kinga11099 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 20:38   #1933
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kinga11099 Pokaż wiadomość
Pomocy! Chce kupić sobie jakąś torebkę Mizensa, ale nie wiem jaką (podobają mi się takie modele jak np. Emily, Andi, Flavia, Saphire). Torebka musi być pojemna (mieścić format A4 i ogólnie dużo książek) i najlepiej by możnaby ją wygodnie mosić na ramieniu. Proszę, doradźcie mi coś
To Emily odpada, bo nie mieści A4 i na ramie wejdzie tylko na długim pasku. Andi już nie ma, Flavia tylko turkusowa. Może Ana? Jakie kolory Cię interesują?
Stary 2010-04-17, 20:43   #1934
sabbatha
Zakorzenienie

Tylko, ze Any sie nie da nosic na ramieniu, ale za to jest bardzo pojemna a jak wlozysz do niej dwa bochenki chleba to zmienia sie w magiczny kuferek

sabbatha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 20:48   #1935
Kinga11099
Raczkowanie

Koloru jeszcze nie wybrałam A macie jeszcze inne torebki, które można nosić na ramieniu. A co myślicie np. o Flavi? Będzie ok?
Stary 2010-04-17, 20:51   #1936
Madziulek_90
Zadomowienie

Ja polecam czarną Olive
Madziulek_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 20:51   #1937
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sabbatha Pokaż wiadomość
Tylko, ze Any sie nie da nosic na ramieniu, ale za to jest bardzo pojemna a jak wlozysz do niej dwa bochenki chleba to zmienia sie w magiczny kuferek
Hmmm http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1262812699

Może Elvie albo Anori?

Kinga a patrzyłaś katalog? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=364231 Sporo torebek wejdzie na ramię właściwie nieliczne nie wejdą
Stary 2010-04-17, 20:51   #1938
a*a*a*
Ania

Cytat:
A może Elvie? Pojemna, wchodzi na ramię, niepowtarzalny fason
Stary 2010-04-17, 20:56   #1939
201710160952
Konto usunięte

Pojemna jest Mari, ale jest też wadliwa. Ja bym wzięla Elvie, Anę lub Flavię, ale one nie wejdą raczej na ramię.

Na ramię wejdzie Alice. http://etorebka.pl/s03.php?f=0261

Edytowane przez 201710160952
Czas edycji: 2010-04-17 o 20:58
201710160952 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-17, 20:59   #1940
Kinga11099
Raczkowanie

Dzięki wielkie Czekam na dalsze propozycje
Stary 2010-04-17, 20:59   #1941
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez minka05 Pokaż wiadomość
Pojemna jest Mari, ale jest też wadliwa. Ja bym wzięla Elvie, Anę lub Flavię, ale one nie wejdą raczej na ramię.

Na ramię wejdzie Alice. http://etorebka.pl/s03.php?f=0261
Ale Alice nie zmieści A4.
Ja bym wzięła Anori Bo ją kocham
Stary 2010-04-17, 21:00   #1942
201710160952
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Ale Alice nie zmieści A4.
Ja bym wzięła Anori Bo ją kocham
Hmm, a na stronie etorebki piszą, że mieści. Wydaje mi się, że dziewczyny też tak pisały.
Stary 2010-04-17, 21:06   #1943
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm, a na stronie etorebki piszą, że mieści. Wydaje mi się, że dziewczyny też tak pisały.
O rzeczywiście!
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=399
To zmienia postać rzeczy, bo ją odrzuciłam dlatego, że sądziłam, że nie mieści. No nie, i co teraz
Stary 2010-04-17, 21:11   #1944
201710160952
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
O rzeczywiście!
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=399
To zmienia postać rzeczy, bo ją odrzuciłam dlatego, że sądziłam, że nie mieści. No nie, i co teraz
Jak to co? Kupować.
Stary 2010-04-17, 21:25   #1945
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Jak to co? Kupować.
To poproszę o zapomogę
Stary 2010-04-17, 21:42   #1946
Czechomax
Raczkowanie

Cytat:
Jeszcze co do Emily, moim zdaniem ona mieści A4 lepiej niż Flavia. Za to Emily faktycznie na ramieniu to tylko na długim pasku, który dla niektórych jest za długi. Moim zdaniem im więcej rzeczy w niej, tym ładniej wygląda. Flavia wchodzi na ramię, ale na styk. Jeśli musisz zmieścić dużo rzeczy to faktycznie się sprawdza, ale przy większym ciężarze dno wygląda nieładnie.

Upiekłam murzynka Czekam aż trochę ostygnie i się zabieram.

Czechomax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 21:44   #1947
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
Toż to ja przecie w Polsce mieszkam A i masz rację transmisja na żywo z kwalifik. o 8, tak to prawda. Ale co ja słyszę, że koleżanka treningów nie ogląda? Trening był o 5. Ale u mnie to jest tak, że ja muszę jeszcze przygotować moje małe centrum dowodzenia czyli: komputer z odpalonymi czasami na żywo (bo na komentatorów czasem nie można liczyć) + najczęściej jeszcze transmisja z bbc lub rtl + czat na pewnym portalu gdzie czasem bywa nasz kochany Mikołaj Sokół (pewnie kojarzysz). Więc trochę czasu mi zleci nad tym, no i jak widać ja też należę do tych psychicznych

Ja Mabel też na razie nie kupuję. Najwcześniej w maju coś chyba. Albo jak mi rabat urośnie
Aaaaa, rany- nie załapałam Myślałam, że Ty o kwalifikacjach i tak się zastanawiam gdzie Ty mieszkasz ( spałam niecałe 4 godziny więc tym się usprawiedliwiam, bo przecież nie napisałaś, że chodzi o kwalifikacje a ja sobie to wzięłam nie wiem skąd z kosmosu chyba ) Treningi oglądam przez net tylko i wyłącznie bo nie mam żadnej telewizji satelitarnej, ale przyznaję oglądam tylko wtedy kiedy nie uczę się w nocy i nie kładę się spać o 3-4 nad ranem Oczywiście mowa o GP z odległych wschodnich krajów. Oglądałam piątkowe, tzn. nie widziałam całego przejazdu Buttona, a jak się później okazało był najlepszy Ale najlepszą akcję dnia czyli odpadające koła widziałam Stwierdzam, że jesteś jeszcze bardziej pokręcona ode mnie To komplement oczywiście
Pana Mikołaja bardzo mi brakuje, głupio tak jakoś teraz
I Ty piszesz, że dużo rzeczy Cię rozkojarza, a oglądając F1 robisz tyle rzeczy na raz- tu oglądasz, tam czatujesz Nie no wierzę, jazda samochodem to zupełnie inna bajka
Cytat:

Dziękuję

Proszę o skorzystanie z kodu

nebya jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-17, 22:02   #1948
sarong
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Sparta Pokaż wiadomość
Bardzo fajna, ale aż się prosi o jakiś dodatkowy kolorek

sarong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 22:03   #1949
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
Bidulko szkoda, ale na pewno nie ma tego złego
Zdasz kolejnym razem a teraz kup sobie torebunie na pocieszenie
No właśnie się zastanawiam nad torebusią na pocieszenie....ale jeszcze nie wiem jaką ponieważ kasa bubu jak to mówię muszę no się pouśmiechać do Tż....bidulek....

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość

Harajuku - Za 3 razem zdasz ! Musisz zadać !
Muszę...dosłownie....więk szej dawki porażki nie przeżyję....grrrr

Cytat:

Ja też mam dzisiaj rewelacyjną wiadomość, o godz. 8:50 urodziła się moja bratanica:jup i: Jestem przeszczęśliwa Mam już dla niej super sukienki, bo na torebki jest jeszcze trochę za mała Ale w przyszłości ciocia kupi jej śliczne torebusie

Ślicznie proszę o skorzystanie z mojego kodu
Gratulacje !!!!!!!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez sarong Pokaż wiadomość
Mówi się trudno i próbuje dalej
Mój syn wczoraj zdał za 7 razem - dobrze jeździ, ale też właśnie się denerwował. Już mi go było żal, ale się zawziął. Zmienił też miejsce egzaminu z woj. śląskiego na Opole-ponoć trochę łatwiej. Trudno, teraz po prostu oblewają dużo, bo na tym zarabiają.
Myślę, że zdam za 3 razem...bo robię głupie błędy, które na jazdach nie mają miejsca.....dlatego jestem tak zła bo robię źle na egzaminie to co na jazdach dobrze......

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Na czym oblałaś?
na mieście....

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Postaw na tą ciotkę %% Gratulacje !!

Dzisiaj będę błagać TŻ o wsparcie materialne
Ja już dzisiaj wstępnie wybłagałam małe wsparcie pocieszycielskie...ale jutro muszę jeszcze troszkę bo jeszcze mu się przez noc zmieni i co??

Cytat:
Dziękuję
Mała też miała urodzić się wcześniej, a przyszła na świat tydzień po terminie Aż się lekarz zastanawiał czy cesarki nie robić, bo od jakiegoś czasu ostro przybierała na wadze, a jej mama jest malutka i drobniutka

Dziękuję Nie wiem czy malutka się cieszy, że jest z nami tak samo jak my z tego, że nareszcie się urodziła, na razie jest różowa i pomarszczona a jak się denerwuje jak się ją od mamusi weźmie to się nawet fioletowa robi i zaciska piąstki ze złości- taki mały nerwus
Również pozdrawiam

Powodzenia w błaganiach o dofinansowanie
Jak ja bym chciała już dzidziusia.......

Cytat:
Napisane przez Galilea Pokaż wiadomość
harajuku:
Zobaczysz, będzie dobrze!

Ciocia nebya: gratulacje!
Spoko....dam radę w końcu kiedyś zdam....tylko ostatnio podliczyłam ile kasy już dodatkowo poszło i mi ciepło się zrobiło

Cytat:
Napisane przez Anijka Pokaż wiadomość

NIE MA CZARNEJ CHANELKI??? nie zauważyłam...a miała być moją pocieszycielką po egzaminach

Dziewczyny-którą mam brać keirę?
niebieską czy białą....z myślą o lecie.....

harajuku-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 22:06   #1950
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Upiekłam murzynka Czekam aż trochę ostygnie i się zabieram.
Ojej, daj kawałek

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość

Dziewczyny-którą mam brać keirę?
niebieską czy białą....z myślą o lecie.....
Biała
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości