Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 8 - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-18, 14:24   #2431
syb
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 8

dziewczyny czy Wy na początku też miałyście taki lekki wiatrak w głowie? Od jakiś 2 dni kołuje mi się w głowie. Niedobór cukru? Jakieś pomysły jak się tego pozbyć.

Ja jestem po 3 dniach uderzeniówki, teraz ide systemem 1/1. Dieta trawa od 12/04

syb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 14:27   #2432
(:tysia:)
Zadomowienie

GG do (:tysia:)

Cytat:
Napisane przez syb Pokaż wiadomość
dziewczyny czy Wy na początku też miałyście taki lekki wiatrak w głowie? Od jakiś 2 dni kołuje mi się w głowie. Niedobór cukru? Jakieś pomysły jak się tego pozbyć.

Ja jestem po 3 dniach uderzeniówki, teraz ide systemem 1/1. Dieta trawa od 12/04
hmm nie wiem co masz na myśli mówiąc "wiatrak" ja jestem np bardzo senna i nic mi się nie chce :/
(:tysia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 14:28   #2433
Marta 33
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez syb Pokaż wiadomość

to normalne, Dukan "ostrzegał" przed tym, kup sobie jakieś witaminy.
Powinno minąć z czasem jak się organizm przystosuje.

Marta 33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 14:29   #2434
syb
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez (:tysia:) Pokaż wiadomość
hmm nie wiem co masz na myśli mówiąc "wiatrak" ja jestem np bardzo senna i nic mi się nie chce :/
spać to mi się zawsze chce - nawet bez diety bo śpioch jestem wielki. Bardziej chodzi mi o lekkie zawroty głowy.

syb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 14:35   #2435
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Marta 33 Pokaż wiadomość
to normalne, Dukan "ostrzegał" przed tym, kup sobie jakieś witaminy.
Powinno minąć z czasem jak się organizm przystosuje.
ja łykam skrzyp z pokrzywą
Stary 2010-04-18, 14:40   #2436
adia82
Zadomowienie

GG do adia82

Cytat:
To był mój pierwszy raz...
Stary 2010-04-18, 14:40   #2437
mika164
Przyczajenie

Cześć Wszystkim
Jestem na diecie od poniedziałku niestety w piątek miałam dzień gości i pojadłam trochę tłusto, trochę ciasta. Schudłam ok 2 kg boję się że ten wieczór zburzy całe 5 dni które się pilnowałam. mimo wszystko jestem dalej na diecie na proteinkach do wtorku od wtorku + warzywa. co się dzieje jak czasem się zgrzeszy?
mika164 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-18, 14:50   #2438
adia82
Zadomowienie

GG do adia82

Cytat:
Mam to samo... + @ A taka ładna pogoda,że aż żal

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Pytanie: system 4/3 to P/PW czy odwrotnie? JUŻ w środę muszę sobie jakiś obrać
Stary 2010-04-18, 14:50   #2439
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mika164 Pokaż wiadomość
Cześć Wszystkim
Jestem na diecie od poniedziałku niestety w piątek miałam dzień gości i pojadłam trochę tłusto, trochę ciasta. Schudłam ok 2 kg boję się że ten wieczór zburzy całe 5 dni które się pilnowałam. mimo wszystko jestem dalej na diecie na proteinkach do wtorku od wtorku + warzywa. co się dzieje jak czasem się zgrzeszy?
już było o tym mówione, że w przyszłości mogą pojawić się zastoje
Stary 2010-04-18, 14:59   #2440
_dagusia_
Raczkowanie

dziewczyny
korniszon tzn. ogórek konserwowy, tak ?

a powiecie mi, z jakiej firmy są najlepsze w naszej diecie ?

"Pieniądze szczęścia nie dają, dopiero zakupy" M.M
_dagusia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 14:59   #2441
mara30
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mo_Nika Pokaż wiadomość
Uda Ci się, bądź cierpliwa

Obawiam się, że z produktów dukanowych to nic się nie nadaje... ich istotą jest to, że się łatwo nie trawią... Otręby się nadają
Trudno... może ten dzień przerwy aż tak bardzo mi nie zaszkodzi...
Czasem sobie myślę, że może nie dane jest mi schudnąć może moim przeznaczeniem jest być grubą i niezadowoloną z siebie
A Ty znowu jakieś głupoty gadasz

Cytat:
Napisane przez koteczek11 Pokaż wiadomość
witam kochaniutkie

Wczorajszy dzień próby (czyli weselicho) przeszedł bez większych problemów. Symbolicznie lampka szampana i ... ponad 2 litry mineralnej w siebie wlałam na szczęście na stole był łosoś w galarecie (na wszelkie wypadek galarete zdrapałam i zjadłam czyste mięsko) i jajeczka z łososiem (z cienką warstwa majonezu - rowniez zdrapana) no i .. pełno sałaty, cykorii i rzodkiewek do dekoracji (jak myslicie kto je wyjadał) .... waga nadal idzie w doł... choc wiadomo, ze juz nie tak spektakularnie jak na uderzeniowce... teraz gotuje sobie piers z indyka na obiadek .... a jutro zaczynam znowu moja piec dni proteinek
Gratuluję i podziwiam klask i:

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
oj chyba tak, bo niedawno jak dzwoniłam to znowu nadąsany był... ale nieee, on twierdzi, że się nigdy nie focha to ja mu to wmawiam
Typowe żaden facet nigdy nie ma focha, zawsze my im to wmawiamy spoko, przejdzie mu

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
Mam propozycję a właściwie to nawet prośbę Skoro wszyscy tak pragną Twoich piersi to może wrzuć swój super-przepis do przepisowni, co?

Cytat:
Właśnie nie mam nic innego niż dukanowe jak się mieszka samej to tak jest...
Jedynie ryż... i jem go po trochu...
Fajnie by było widzieć 45 ale to raczej utopia
Haha, ja sama mieszkam i mam w domu nawet cukier i czekoladę zdaje się, że jakieś salami się pałęta po lodówce (mam nadzieję, że długi termin ma i będzie na 3 fazę), do tego całe mnóstwo wina, likierków jakichś i nawet piwo w lodówce ktoś chce mnie odwiedzić? tego piwa chociaż bym się pozbyła, reszta mnie aż tak nie kusi

Cytat:
Cześć Wszystkim
Różnie. Może się nic nie dziać, a może się pojawić kilkutygodniowy zastój.

Edytowane przez mara30
Czas edycji: 2010-04-18 o 15:00
mara30 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-18, 15:00   #2442
23blaszka
Raczkowanie

GG do 23blaszka

Witam wszystkich
jakoś ostatnio nie odzywałam sie na forum, zaglądałam tu do was , ale raczej tak biernie czytając tylko wasze posty, bez większego udzielania się.
Tak tu dużo nowych dziewczyn ,że jakoś trudno mi sie na nowo tu odnaleźć.a widze że Berlinianka i Wiolqn juz całkiem o nas zapomniały.
Ja właśnie siedzę sobie popijając kawusie i zajadam ciacho troszkę własnego pomysłu-cappuccino
na obiadek była rybka z pary a na śniadanko kanapeczki z twarożkiem z rzodkiewka i szczypiorkiem z sałata,pomidorkiem i ogóreczkiem. na kolacje pewnie pierś z pary ( już sie marynuje w przyprawach i ziołach)

dzis jest 18 kwietnia czyli według kalendarza dziś mija dwa miesiące mojej przygody z Dukanem, tak wiec składam mały raport:

Waga-
-9kg
piersi-6cm
pod piersiami-5cm
talia-10cm
biodra-10cm
uda--5cm
łydki-2cm
wiem ,ze nie jest to rekordowy wymnik o dziewczyny tu chwaliły sie,ze w m-c zrzucały prawie10kg. Jednak ja bardzo sie cieszę, czuje sie fantastycznie. teraz kiedy nadeszła wiosna,człowiek zrzucił z siebie te grube kurtki i wiecej wychodzi do ludzi, to znajomi których nie widziałam prawie całą zimę nie mogą sie nadziwić i nachwalić jak bardzo schudłam. Ah jakie to przyjemne
do końca niby według dukana został mi jeszcze miesiac i 4,8 kg do zrzucenia. Nie wiem czy sie wyrobie z terminem,ale spokojnie czekam.Poza tym chciałam zrzucić jeszcze 5kg dodatkowych tylko nie wiem czy sie da , czekałby mnie pewnie jeszcze jeden dodatkowy miesiąc. Zobaczę co zrobić jak juz dojdę do wyniku z testu. zobaczę jak bee sie czuła i cze bede chciała wiecej

Cytat:
Napisane przez Mariolcia =P Pokaż wiadomość
widzialam juz ta wersje i chyba sie za nia wezme, tylko serek zolty sobie zostawie chyba chociaz plasterek, czyli polowe mozliwej dawki.
ja ise boje troche trzeciej fazy, chyba własnie bede wprowadzać ja stopniowo. Zauważyłam ,że nawet stosujac sie do zasad diety ,ale folgując sobie na PW z warzykami waga potrafi lekko skoczyc do góry, wiec nie wiem jak by było gdybym nagle zaczeła wprowadzac wszystkie produkty na raz.

Cytat:
Napisane przez Emila3000 Pokaż wiadomość
przygotowalam sie nawet na to zeby diete trzymac do "konca zycia" - tzn 3 faze - lekko zmodyfikowaną
i przytyc nie chce tak dlugo jak bedzie sie dalo
ja tez o tym myslałam. niestety ja juz chyba zawsze bede musiała uważac na to co jem ,jesli nie chce wrócić do wagi z przed diety.
Mój organizm jest taki ,że wykorzysta każda okazje,żeby sobie nabraci wody lub zgromarzc tłuszczyku tu i tam.
Niesty ,jak każda kobieta tuz przed i wtrakcie @ nabieram wody i czuje sie spuchnie ta jak balon. tak samo było podczas ciązy.Byłam trzy raz w ciazy z tym ,że pierwsza trwał tylko 8tyg, Niestety za kazdym razyem ,niemal natychmiast mój organizm nabierał wody, i czułam sie strasznie spuchnieta,.Kiedy normalnie ciaze widac dobiepro tak ok 4-5m-ca a nawet 6tego, to u mnie juz w trecim było widac po mnie zmiany. A pod koniec to juz w ogóle masakra . jak balon spuchnieta chodziłam.
eh no moze koniec tych moich wywodów. podsumowując to niestety chyba z dieta to juz na całe życie zostanę.
08,06 59,5kgczyli -14,3kg
cel 60kg osiągnięty
bedzie 55kg
dam rade??? napewno
23blaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 15:03   #2443
Mariolcia =P
Zakorzenienie

blaszka co to za ciacho? Pochwal sie

Mariolcia =P jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 15:22   #2444
Mo_Nika
szamanka

Cytat:
Napisane przez mara30 Pokaż wiadomość
A Ty znowu jakieś głupoty gadasz
To pewnie z braku cukru i w ogóle jakichkolwiek składników odżywczych w mózgu

Cytat:
Haha, ja sama mieszkam i mam w domu nawet cukier i czekoladę zdaje się, że jakieś salami się pałęta po lodówce (mam nadzieję, że długi termin ma i będzie na 3 fazę), do tego całe mnóstwo wina, likierków jakichś i nawet piwo w lodówce ktoś chce mnie odwiedzić? tego piwa chociaż bym się pozbyła, reszta mnie aż tak nie kusi
Cukier to i ja mam... jak goście przychodzą to się przydaje. Ale tak poza tym to wolę się nie kusić...
Niby mam taki chlebek z wazy... ale on już kilka miesięcy po terminie więc wolałam go nie jeść
Idą do mnie posiłki: Cola, bułka i smecta
Stary 2010-04-18, 15:25   #2445
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 23blaszka Pokaż wiadomość
Witam wszystkich
jakoś ostatnio nie odzywałam sie na forum, zaglądałam tu do was , ale raczej tak biernie czytając tylko wasze posty, bez większego udzielania się.
Tak tu dużo nowych dziewczyn ,że jakoś trudno mi sie na nowo tu odnaleźć.a widze że Berlinianka i Wiolqn juz całkiem o nas zapomniały.
Ja właśnie siedzę sobie popijając kawusie i zajadam ciacho troszkę własnego pomysłu-cappuccino
na obiadek była rybka z pary a na śniadanko kanapeczki z twarożkiem z rzodkiewka i szczypiorkiem z sałata,pomidorkiem i ogóreczkiem. na kolacje pewnie pierś z pary ( już sie marynuje w przyprawach i ziołach)

dzis jest 18 kwietnia czyli według kalendarza dziś mija dwa miesiące mojej przygody z Dukanem, tak wiec składam mały raport:

Waga-
-9kg
piersi-6cm
pod piersiami-5cm
talia-10cm
biodra-10cm
uda--5cm
łydki-2cm
wiem ,ze nie jest to rekordowy wymnik o dziewczyny tu chwaliły sie,ze w m-c zrzucały prawie10kg. Jednak ja bardzo sie cieszę, czuje sie fantastycznie. teraz kiedy nadeszła wiosna,człowiek zrzucił z siebie te grube kurtki i wiecej wychodzi do ludzi, to znajomi których nie widziałam prawie całą zimę nie mogą sie nadziwić i nachwalić jak bardzo schudłam. Ah jakie to przyjemne
do końca niby według dukana został mi jeszcze miesiac i 4,8 kg do zrzucenia. Nie wiem czy sie wyrobie z terminem,ale spokojnie czekam.Poza tym chciałam zrzucić jeszcze 5kg dodatkowych tylko nie wiem czy sie da , czekałby mnie pewnie jeszcze jeden dodatkowy miesiąc. Zobaczę co zrobić jak juz dojdę do wyniku z testu. zobaczę jak bee sie czuła i cze bede chciała wiecej

ja ise boje troche trzeciej fazy, chyba własnie bede wprowadzać ja stopniowo. Zauważyłam ,że nawet stosujac sie do zasad diety ,ale folgując sobie na PW z warzykami waga potrafi lekko skoczyc do góry, wiec nie wiem jak by było gdybym nagle zaczeła wprowadzac wszystkie produkty na raz.

ja tez o tym myslałam. niestety ja juz chyba zawsze bede musiała uważac na to co jem ,jesli nie chce wrócić do wagi z przed diety.
Mój organizm jest taki ,że wykorzysta każda okazje,żeby sobie nabraci wody lub zgromarzc tłuszczyku tu i tam.
Niesty ,jak każda kobieta tuz przed i wtrakcie @ nabieram wody i czuje sie spuchnie ta jak balon. tak samo było podczas ciązy.Byłam trzy raz w ciazy z tym ,że pierwsza trwał tylko 8tyg, Niestety za kazdym razyem ,niemal natychmiast mój organizm nabierał wody, i czułam sie strasznie spuchnieta,.Kiedy normalnie ciaze widac dobiepro tak ok 4-5m-ca a nawet 6tego, to u mnie juz w trecim było widac po mnie zmiany. A pod koniec to juz w ogóle masakra . jak balon spuchnieta chodziłam.
eh no moze koniec tych moich wywodów. podsumowując to niestety chyba z dieta to juz na całe życie zostanę.
slicznie

hehe ja bylam ta szczescirą ze ciąze bylo widac kolo 6-7 miesiaca
ale puchne bardzo - jak jest upal nogi mam jak slonica, jak okres tez - jak slonica w ciazy, brzuchal mi wywala strasznie

to blaszka ciagniemy razem do oporu dietę, moze nam sie uda

---------------

tak sobie obserwowalam moj wykres z daleka - to jest malutka tendecja spadkowa, wiec moze bedzie dobrze, ostanie kilka kilo bede musiala troche bardziej cisnać bialkiem
Emila3000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 15:30   #2446
kas77
Raczkowanie

GG do kas77

NO wiec chciałam was wszystkich powitac
jestem nowa w tej diecie, jestem na niej juz 4dzien (I faza) i widze -3kg, wiec nie jest zle, ale mimo wszystko boje sie ze moge nie przetrwac bo jak dla mnie to cięzko i dlatego mam kilka pytan
- jak moge przyprawic rybe zeby była smaczna, albo kurczaka zeby nie był tak bardzo suchy?
i mam pytanie drugie gdzie moge kupic serek homogenizowany odtłuszczony? albo przynajmniej taki który nadaje się do jedzenia w 1 fazie
dziekuje bardzo za odpowiedz z góry i 3mam kciuki za wszytskie dziewczyny ;*
kas77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 15:33   #2447
Ayu
Zadomowienie

GG do Ayu

Cytat:
Cześć Wszystkim
Po pierwsze, należy założyć, że się będzie trzymało dietę bez względu na pokusy. Grzechy wydłużają 2 fazę, psują metabolizm, można nawet przytyć, mieć zastój i długo, długo nie ruszyć z miejsca.

Jeśli wpadka miała miejsce w pierwszej fazie to tak, zmarnowałaś te 5 dni. I od razu mówię: nie wiem co w takim wypadku robić, bo wydaje mi się, że Dukan takiej opcji nie przewidział
Pierwsza faza od początku miała trwać 10 dni, czy przedłużasz ją ze względu na wpadkę? Robiłaś test Dukana (jest w pierwszym poście na pierwszej stronie)? Książka przeczytana? Lepiej zrobić 1 fazę za krótką niż za długą.

Jeśli wpadka w drugiej fazie, to w tym wypadku mniejsze zło. Po prostu robisz ściśle proteinowy dzień, a potem rozpoczynasz P+W w najwygodniejszym systemie
Stary 2010-04-18, 15:35   #2448
adia82
Zadomowienie

GG do adia82

Cytat:
Napisane przez kas77 Pokaż wiadomość
jestem nowa w tej diecie, jestem na niej juz 4dzien (I faza) i widze -3kg, wiec nie jest zle, ale mimo wszystko boje sie ze moge nie przetrwac bo jak dla mnie to cięzko i dlatego mam kilka pytan
- jak moge przyprawic rybe zeby była smaczna, albo kurczaka zeby nie był tak bardzo suchy?
i mam pytanie drugie gdzie moge kupic serek homogenizowany odtłuszczony? albo przynajmniej taki który nadaje się do jedzenia w 1 fazie
Czesc.Kurczaka proponuje zrobic w rekawie do pieczenia-podlewasz troche woda (na opakowaniu rekawow sa wskazowki) i jest miod malina.Mi caly maly piekl sie ok 40 min w wys temp,potem rozcielam i przypiekl sie ladnie,za to w srodku...mmmmm....malina, no malina,malina.Rybe tez mozna w rekawie,ale lepiej chyba w folie alu zawinac z przyprawami.Z serkiem-nie wiem,sama jade jtr na poszukiwania,dostalam namiar,wiec moze znajde wreszcie
Stary 2010-04-18, 15:38   #2449
Ayu
Zadomowienie

GG do Ayu

Cytat:
Napisane przez 23blaszka Pokaż wiadomość
Oczywiście rozumiem, że to capuccino to tylko chwytliwa nazwa ciasta i nie zawiera ono takiego capuccino z opakowania (jakieś Mokate czy inne)

A centymetry bardzo ładne

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Cytat:
tak sobie obserwowalam moj wykres z daleka - to jest malutka tendecja spadkowa, wiec moze bedzie dobrze, ostanie kilka kilo bede musiala troche bardziej cisnać bialkiem
Będzie dobrze zobaczysz

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-18, 15:39   #2450
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:

Cukier to i ja mam... jak goście przychodzą to się przydaje. Ale tak poza tym to wolę się nie kusić...
Niby mam taki chlebek z wazy... ale on już kilka miesięcy po terminie więc wolałam go nie jeść
ja na sama mysl o smekcie mam odroch wymiotny
Stary 2010-04-18, 15:41   #2451
Do celu Joasia
Raczkowanie

Cytat:
Dziwne, że macie takie dolegliwości
Ja jakoś nie zauważyłam żebym czuła się gorzej, wręcz przeciwnie, czuję się wyśmienicie i mam nadzieję, że w takim nastroju spokojnie dotrwam końca diety!

Co zauważyłam. Jeśli jestem w pracy i zbyt mocno zgłodnieję a nie mam co zjeść, nachodzą mnie różne pokusy zjedzenia czegokolwiek. Oczywiście dzielnie się trzymam

Dziś rano następny spadek od wczoraj -0,8 kg
Do celu Joasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 15:45   #2452
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ayu Pokaż wiadomość
Oczywiście rozumiem, że to capuccino to tylko chwytliwa nazwa ciasta i nie zawiera ono takiego capuccino z opakowania (jakieś Mokate czy inne)

A centymetry bardzo ładne

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Będzie dobrze zobaczysz
cisato ma pewnie jogurt/ serek i kawe rozpuszczalna

blaszka daj przepis, bo chyba wszystkim juz slina cieknie

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

Asia widzisz, waga sie sie wreszcie ruszyla

Edytowane przez Emila3000
Czas edycji: 2010-04-18 o 15:44
Stary 2010-04-18, 15:48   #2453
mara30
Zadomowienie

Cytat:
Na pewno

Cytat:
U mnie się czasem dziwne rzeczy pojawiają bez mojego wpływu (np. czekolada czy piwo - ktoś przywlecze i potem zabrać nie chce ). Cukru nie zauważam - zawsze kupowałam tylko dla gości a alkoholi u mnie zawsze było dużo, nigdy nie nadążałam z wypijaniem więc teraz nie kuszę już, ale na 3 fazie zapraszam na ucztę

Cytat:
Napisane przez kas77 Pokaż wiadomość
Witaj
Rybę to ja zazwyczaj przyprawiam odrobiną soli i pieprzu i mi smakuje A próbowałaś gotowe przyprawy do ryb? posyp przyprawą, zawiń w folię aluminiową i do piekarnika np. łosoś w ten sposób wychodzi pyszny, pstr ag też
Pierś kurczaka zamarynuj w sosie sojowym z octem winnym wprawdzie to dopiero na 2 fazie, ale już lada chwila na niej będziesz I przejrzyj parę stron wstecz - Adia82 pisała o pieczonych piersiach w musztardzie - wychodzą rewelacyjnie
A w ogóle to zajrzyj na 1 stronę wątku - tam jest link do przepisowni - na pewno znajdziesz tam coś dla siebie
Stary 2010-04-18, 15:51   #2454
adia82
Zadomowienie

GG do adia82

Cytat:
Na pewno
U mnie się czasem dziwne rzeczy pojawiają bez mojego wpływu (np. czekolada czy piwo - ktoś przywlecze i potem zabrać nie chce ). Cukru nie zauważam - zawsze kupowałam tylko dla gości a alkoholi u mnie zawsze było dużo, nigdy nie nadążałam z wypijaniem więc teraz nie kuszę już, ale na 3 fazie zapraszam na ucztę
Mówisz?To ja się piszę,będę jakoś w sierpniu

Btw.przepis dodałam,opatrzyłam nawet fotą
Stary 2010-04-18, 15:57   #2455
Do celu Joasia
Raczkowanie

Cytat:
Asia widzisz, waga sie sie wreszcie ruszyla
Jeśli to do mnie, to tak ruszyła z kopyta i co dzień ubywa. Oby Tak dalej

Tobie Emilka też się uda Głowa do góry i myśl pozytywnie.

A na porcelankę polecam mały kubek jogurtu z całym pęczkiem koperku. TO działa i to jak.
Stary 2010-04-18, 15:57   #2456
Mo_Nika
szamanka

Cytat:
ja na sama mysl o smekcie mam odroch wymiotny
Taaa... tynk rozpuszczony w wodzie

Cytat:
No widzisz, idzie zawsze ostatnie kilogramy najmocniej się trzymają

Cytat:
więc teraz nie kuszę już, ale na 3 fazie zapraszam na ucztę
Czuję się zaproszona Powiedzmy gdzieś w wakacje

Skleroza ze mnie...
Blaszka - ładne spadki w obwodach
Stary 2010-04-18, 15:58   #2457
Do celu Joasia
Raczkowanie

Apropos tego placka cappucino
Właśnie dziś zrobiłam jakiś torcik kawowo waniliowy. Polecam niebo w gębie i smakuje właśnie tak jak cappucino PYCHOTA
Stary 2010-04-18, 16:00   #2458
Mariolcia =P
Zakorzenienie

co tzn jakis torcik? przepis chcemy

Mariolcia =P jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 16:02   #2459
Do celu Joasia
Raczkowanie

Wiecie co jest najdziwniejsze? Że cała moja rodzinka nie zaprotestowała jak powiedziałam że dziś piekę sernik i robię ciasta wg diety, a wszyscy zachwalają. I siostra przyjedzie i choć nie musi się odchudzać pewnie też skosztuje

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Mariolcia =P Pokaż wiadomość
co tzn jakis torcik? przepis chcemy
A no torcik torcik
Stary 2010-04-18, 16:03   #2460
mara30
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez adia82 Pokaż wiadomość
Mówisz?To ja się piszę,będę jakoś w sierpniu
Może być w sierpniu

Cytat:
Czuję się zaproszona Powiedzmy gdzieś w wakacje
Czekam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości