|
|
#1321 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aktualna lista marzeń cz. II
Cytat:
A Dzongkha wykreślona Biorąc pod uwagę,to jak wolno sączę posiadany flakonik,myślę,że w zupełności wystarczyA do listy dopisuję : Etro Messe de Minuit Wątku działaj ![]()
|
|
|
#1322 |
|
Zakorzenienie
|
Rose Paul Smith
i koniecznie cos niszowego nowego, ale nie wiem co
|
|
|
|
|
#1323 |
|
Zona najukochanszego Meza
|
Emotions Laura Biagotti
|
|
#1324 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gaiac zrealizowany Nadal czekam aż nowa OI pojawi się na Allegro w rozsądnej cenie (kiedyś to będzie ) albo wynajdę duszyczkę ktora osobiście zanabędzie w Harrodsie Już byłam bliska, ale dopiero po powrocie koleżanki dowiedziałam się że była w Londynie u siostry i nawet była w Harrodsie
|
|
|
|
|
|
#1325 |
|
Rozeznanie
|
Tak myślę że kiedyś, kiedyś będę chcieć
Etro Etra albo Dianthus Stella McCartney Stella Nude Guerlain AA Tutti Kiwi Creed Acqua Fiorentina Keiko Mecheri Loukhoum
|
|
#1326 |
|
Zakorzenienie
|
na juz marze o
KENZO LE MONDE EST BEAU a potem Dolce Vita Angel klasyk |
|
|
|
|
#1327 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
* Kyoto CdG pożądam własnej flaszki! * Pi Givenchy wystarczyłaby używka * Les Belles zielone Nina Ricci * Byzantine Rochas - choć kropelka ![]() * Rush Gucci * Zen Shiseido z 2000r - na zapas * Premier Jour Nina Ricci * 212 CH * Le Feu Light Issey Miyake * Jaime la nuit La Perla odlewkę * Joop Femme linia kąpielowa *Poison edt mała pojemność lub używka * Alien edp j.w.
|
|
|
#1328 |
|
Zakorzenienie
|
- Cacharel Amor Amor Tentation - rozebrane
- Guess by Marciano rozebrałam ![]() - Joop Muse - Joop All about Eve - jest ze wspólnych zakupów - Jennifer Lopez Live Luxe - Chopard Happy Spirit - Escada Moon Sparkle dostałam mnóstwo próbek więc narazie wyszarzam - Dior Dolce Vita mam - V&R Flowerbomb edt mam próbki, więc narazie wyszarzam - Calvin Klein Euphoria - mam dużą odlewkę... - Lancome Magnifique - jest odlewka - Avril Lavigne Black Star - Naf Naf EDT - DKNY Delicious Night - muszę zadowolić się odlewką.. - Hugo Boss Pure Purple przybędzie duża odlewka - J.del Pozo Halloween Kiss Sexy - jednak nie mój.. i całe szczęście! - Jennifer Lopez Miami Glow narazie rezygnuję... - Gucci Rush 2 - już mi przeszedł zachwyt.. - Dior Addict - mam odlewkę, musi narazie mi starczyć.. - Chopard Casmir zdobyte - Nina Ricci Belle de Minuit mała używka z All. - Kenzo Tygrys mała używka z All. - Armani Code jest już - D&G Rose The One - narazie musi mi starczyć zapas próbek - Halle Berry Pure Orchid - jest już dostępne! Dorwałam! - Escada Marine Groove - Lancome Hypnose ![]() - Lancome Hypnose Elixir będzie od Jakkolwiek Chętnie też przygarnęłabym większe odlewki słodkich Britnejek Fantasy ![]() Wątku działaj szybciej
Nowy wątek perfumeryjny (wymienię perfumy Chopard Happy Spirit Bouquet D'Amour + Venezia Laura Biagiotti): https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1155971 Edytowane przez Princeska87 Czas edycji: 2010-04-23 o 11:12 |
|
|
|
|
#1329 |
|
Zakorzenienie
|
Alien edp
DKNY be delicious Scarlett i chyba na tyle póki co czary mary
|
|
|
|
|
#1330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wątek działa! Nie minęła chwila po aktualizacji, a tu Casmir zdobyte!!!
Nowy wątek perfumeryjny (wymienię perfumy Chopard Happy Spirit Bouquet D'Amour + Venezia Laura Biagiotti): https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1155971 Edytowane przez Princeska87 Czas edycji: 2010-04-22 o 09:13 |
|
|
|
|
|
#1331 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie nie działa..bo jednak lutki, które chcę są tylko w perfumeriach..a jednak 400zł to na chwilę obecną to dla mnie za dużo
|
|
#1332 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Na chwilę obecną tylko Hypnotc Poison edp.
|
|
#1333 |
|
Zadomowienie
|
przez dysputy wizażowe zachciało mi się Dzing!
![]() i pomyśleć, że całkiem niedawno miałam okazję kupić używkę w niezłej cenie.. zbliża się lato więc znowu pragnę - w dużych ilościach - najcudowniejszej z fig której wybaczam skandaliczną nietrwałość Fig Leaf Demeter |
|
|
|
|
#1334 |
|
Raczkowanie
|
Na dzień dzisiejszy najbardziej pragnę Kingdom edp.
|
|
#1335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1336 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1337 | |
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
![]() Musc Maori oraz Cinamon Bun również będą za jakieś dwa tygodnie w moich łapkach ![]() Reszta Wishlisty nadal aktualna , więc wątku działaj!!!!
|
|
|
|
|
|
#1338 |
|
Zakorzenienie
|
1. Pure Poison Elixir
2. Salvatore Ferragamo Incanto Dream 3.Salvatore Ferragamo Incanto Bloom-Mój 4.Salvatore Ferragamo Incanto 5. Hermes Elixir des Merveilles 6. Boss Essence de Femme 7. Euphoria EDT 8. Perły 9. D&G L'Eau The One 10. XX Woman Hugo Boss 11. 212 On Ice |
|
|
|
|
#1339 |
|
Przyczajenie
|
Witam!
![]() Mam taka dosc nietypowa sprawe, mianowicie poszukuje pewnych perfum nazwa zaczyna sie od MIR .. LER tak bylo na flakoniku niestety starly sie dwie literki w srodku i nie moge odgadnac, a zapach sliczny poprostu Flakonik jest wykonany jest z przezroczystego szkla w ksztalcie prostokata, korek srebrny, plastikowy, napis czerwony na srodku. Prosze o pomoc moze ktos zna
|
|
|
|
|
#1340 |
|
Zadomowienie
|
nisza, może chwilowo, przestała mnie bawić i zaskakiwać, dlatego marzę o :
Chanel 5 Poeme Shalimar
|
|
#1341 |
|
Rozeznanie
|
Aż trudno w to uwierzyć, ale wątek naprawdę działa
![]() Dlatego bardzo proszę drogi wątek o duże flachy: - L Lempickiej - Sensuous - Madame Rochas - OI - starą BC - pradę edp. - La Lune D&G - tu nie jestem pewna, ale muszę sobie kupić coś na lato ![]() - niewielką ilość T4T |
|
|
|
|
#1342 |
|
Zadomowienie
|
Givenchy L'Interdit
Elixir des Merveilles Lalique Perles Midnight Poison Elixir Dior Poison Prada Irysowa Sisley Soir de Lune Le Baiser du Dragon EDP Chanel No 19 EDP Coco EDP Chanel No 5 EDP Jean Patou Joy Sensuous Noir Rance Eau Duc de Berry Safran Troublant Hypnose YSL Cinema EDP Edytowane przez Lili99 Czas edycji: 2011-03-26 o 14:30 |
|
|
|
|
#1343 |
|
BAN stały
|
Rozbiórki zaplanowane jeszcze na ten rok :
Flowerbomb EDT Hypnose EDP Ginestet, Botrytis T.M. Angel Dior, Addict NR, Belle de Minuit Van Cleef & Arpels, Feerie EDP Edytowane przez kasiaa91 Czas edycji: 2010-05-22 o 13:20 |
|
|
|
|
#1344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślę, że tak naprawdę będzie przynajmniej 3 razy tyle .
|
|
|
|
|
|
#1345 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1346 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczę. Aż głupio, ale już od dłuższego czasu nie mam żadnych muszmieciów .... mam co chciałam, a nawet więcej i nic mnie już nie kusi.
Nie pogniewałabym się za Black Cashmere ( starą wersję - której się zresztą pozbyłam rok temu ) ale żeby tak dać się posielkać .. to nie, nic. |
|
|
|
|
#1347 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli ten wątek naprawdę działa, to ja marzę o:
Miss Dior Cherie edp Code elixir Cinema edt zapasiku Addicta
Szukam Prady, Gucci by Gucci, Addicta i MDC Oddam Aliena ok15ml, Crystal Noir ok18ml, Angela ok10ml i Escadę Magnetism ok15ml - w oryginalnych flaszkach EDM Medium Beige Neutral (big, intensive) wymienię: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2886 Edytowane przez rose2006 Czas edycji: 2010-05-14 o 17:26 |
|
|
|
|
#1348 |
|
Zadomowienie
|
CdG2
Cdg2 Man - w trakcie realizacji Fille en Aiguilles - chociaż 15ml z flakonem, wielka miłość! Ambre Narguille - nie jestem przekonana do tej ambry, szukam czegoś w klimacie Ambre Russe L'eau Trois ( Avignon, Ouarzazate - żeby doszły do mnie ![]() Palisander - niebawem będzie BC stara - niebawem będzie Dzing! - jeśli zbiorą się chętni do rozbiórki L'eau Rare Matale - szkoda, że znowu PG podniosło ceny... pozbyć się Note Vanille , UBV, Cinnamon Bun
Edytowane przez agusskaa2 Czas edycji: 2010-05-26 o 13:54 |
|
|
|
|
#1349 |
|
Raczkowanie
|
Byłoby tego trochę ale szczególnie nie mogę przestać myśleć o Calamus Leaves CdG....
edit : i jeszcze na lato dużą flaszeczkę Herba Fresca AA
Edytowane przez Halkatlah Czas edycji: 2010-04-26 o 11:07 |
|
|
|
|
#1350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż nie wierzę
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.

Już byłam bliska, ale dopiero po powrocie koleżanki dowiedziałam się że była w Londynie u siostry i nawet była w Harrodsie

będzie od Jakkolwiek