Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-21, 14:49   #3301
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
ja na deser mam dziś brzoswinki z puszki
A za mną od niedzieli chodzą takie żywe brzoskwinie .
I nigdzie nie ma .

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Kurcze wygoncie mnie, zrobilam NIC dzis :/, nadal w pizamie leze a tz juz dzwonil abym odkurzyla
O. Ja też w piżamie :P.
A miałam dzisiaj sprzątać. Chyba każę Ł. zabrać jutro internet do pracy, bo nic przez to nie robię :P.

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 14:51   #3302
ola_k11
Zadomowienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV

Cytat:
chyba dzidzia...dobre to?
ja mam drewniane łóżeczko
ola moje ziemniaki tez sie gotuja na kluski a troche kopytek tez zrobie bo mi smaczora narobiłaś
mam nadzieje ze psu sie polepszy
hehe no moje już sie ugotowały a śląskie jadłam chyba 2 dni temu jakoś
psina ma na szczęście apetyt, przed minutą wciągnął całąmichę żarła
a poniżej jego zdjęcia (sprzed paru msc)

karolcia ja takie samo łóżeczko drewniane planuję kupić i takie samo turystyczne na działkę

Cytat:
Nie mialam na celu straszyc Ciebie, tylko bardzo dobrze, ze szybciutko piesa zaniesliscie do weta i zrobil badania. Bo widzisz sa ludzie, ktorzy lekcewaza zachowanie psa, wymioty itp i czekaja a pozniej jest za pozno czasem
Wiem, że nie chcialas mnie straszyć. Ja to się kleszczy bardzo boję, więc jak zobaczylam to od razu poszłam. Nauczyłam się na własnej glupocie, że nie wolno lekceważyć żadnych objawów psa. Kiedyś mialam też bokserka i jak mial ok. 9 lat zaczął wymiotować w domu - wściekałam się, że żre jak nachal i to dlatego. Potem zaczął sikać - znów się złościłam,że nie trzyma i robi to złośliwie bo powinien poprosić...
Okazało się, że miał raka wątroby (stąd wymioty) a potem przerzuty na nerki (stąd sikanie). Zorientowalam się, ze coś jest nie tak jak zaczął mdleć na klatce schodowej wchodząc na górę (mieszkam na 4 p). Było za późno i Benuś zdechł. Od tamtej pory latam ze wszystkim do weta. Nawet jeśli pies zdechnie, to chcę mu lekami ulżyć w cierpieniu, bo dopiero do mnie dotarło jak Beny zdechł, że musiał przecież cierpieć potwornie, że coś go bolało. A ja jeszcze na niego krzyczałam...

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
Przeglądam właśnie rzeczy na allegro i tutaj fajne sukieneczki nowe... po 19,99zł na okres ciąży
http://moda.allegro.pl/item100242096...7097_sale.html
super! mam taką podobną od tego sprzedawcy tylko na ramiączka

lazurowa bluzeczki super
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 14:52   #3303
bassienkaw
Zakorzenienie

Miłego dnia dziewczyny... ja uciekam do męża, a potem idziemy do tej kuzynki Pewnie bede dopiero jutro,albo wieczorem na chwile

Lazurowa jak robisz kotleciki z mortadelli? Pytam bo ja robię z serem pośrodku dwóch plastrów mortadelli, w panierce

Papeteria co do wieprzowiny... to prawdą jest, żeby była dobra po prostu musi długo się podusić... bo tak to wyjdzie twarda

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

Edytowane przez bassienkaw
Czas edycji: 2010-04-21 o 14:54
bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 14:54   #3304
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
lazurowa bluzeczki super

Cytat:
Miłego dnia dziewczyny... ja uciekam do męża, a potem idziemy do tej kuzynki Pewnie bede dopiero jutro,albo wieczorem na chwile
Miłego dnia.
Stary 2010-04-21, 14:55   #3305
Alguien
Zadomowienie

Widze powtarzajace sie osoby, ktore podczytuja nasz watek, a nie pisza nic. Dziewczyny, dolaczcie do nas!! Nie gryziemy
Alguien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 14:57   #3306
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Lazurowa jak robisz kotleciki z mortadelli? Pytam bo ja robię z serem pośrodku dwóch plastrów mortadelli, w panierce
A ja robię tak normalnie, kroję na plasterki gdzieś 5mm obtaczam w jajku i bułce tartej i smażę. A jak te dwa plasterki martadeli łączysz? Jakoś sobie tego nie umiem wyobrazić.
Stary 2010-04-21, 14:57   #3307
pilotka f16
Rozeznanie

kobiety oszaleje przez te roladki i kluchy!! ja jeszcze w pracy i głodna a w domu czeka na mnie pyszna zupa pieczarkowa i aż tu słyszę jak do mnie woła "zjeeeedz mnie" :P
wczesniej pisałyście o racuszkach... i kurcze takie pyszne z jabłuszkiem w środku... normalnie się zaślinię

Cytat:
hehe no moje już sie ugotowały a śląskie jadłam chyba 2 dni temu jakoś
psina ma na szczęście apetyt, przed minutą wciągnął całąmichę żarła
a poniżej jego zdjęcia (sprzed paru msc)

Wiem, że nie chcialas mnie straszyć. Ja to się kleszczy bardzo boję, więc jak zobaczylam to od razu poszłam. Nauczyłam się na własnej glupocie, że nie wolno lekceważyć żadnych objawów psa. Kiedyś mialam też bokserka i jak mial ok. 9 lat zaczął wymiotować w domu - wściekałam się, że żre jak nachal i to dlatego. Potem zaczął sikać - znów się złościłam,że nie trzyma i robi to złośliwie bo powinien poprosić...
Okazało się, że miał raka wątroby (stąd wymioty) a potem przerzuty na nerki (stąd sikanie). Zorientowalam się, ze coś jest nie tak jak zaczął mdleć na klatce schodowej wchodząc na górę (mieszkam na 4 p). Było za późno i Benuś zdechł. Od tamtej pory latam ze wszystkim do weta. Nawet jeśli pies zdechnie, to chcę mu lekami ulżyć w cierpieniu, bo dopiero do mnie dotarło jak Beny zdechł, że musiał przecież cierpieć potwornie, że coś go bolało. A ja jeszcze na niego krzyczałam...
rozumiem obawy co do kleszczy - też ich się boję i u zwierząt i u ludzi
w zeszłym roku kuzynka złapała boreliozę od kleszcza na poczatku lutego!! a ponoć zimą kleszcze śpią... taaaa
szkoda gadać

a co do Twojego psiaczka to na 99,9% nic mu nie jest skoro ma apetyt ale obserwuj go jeszcze..

Ps. a gdzie ta psia fotka o ktorej piszesz? chyba zapomniałaś dodać

Edytowane przez pilotka f16
Czas edycji: 2010-04-21 o 14:59
pilotka f16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 14:58   #3308
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
hd przygotuj się na kopniaki podczas seansu
mały kopie mnie cały dzień nie daje o sobie zapomnieć
Czuję, że w kinie da popis Tak samo było w kościele. Głośne organy i mały już skacze

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

Cytat:

Kurcze wygoncie mnie, zrobilam NIC dzis :/, nadal w pizamie leze a tz juz dzwonil abym odkurzyla
to rzeczywiście narzuca Ci tempo

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 15:00   #3309
bassienkaw
Zakorzenienie

Co do kotlecików z mortadelli, no to ja kroję dwa plastry mortadelli, nie za grube i plaster grubszy żółtego sera (salami)... mortadellę posypuje trochę albo pieprzem, albo ostrą papryką... robię z tego tak jakby kanapkę, czyli dwa plastry mortadelli na zewnątrz, ser w środku, i obtaczam całość najpierw w jajku, potem w bułce tartej i na patelnie...

Stary 2010-04-21, 15:00   #3310
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Papeteria co do wieprzowiny... to prawdą jest, żeby była dobra po prostu musi długo się podusić... bo tak to wyjdzie twarda
pewnie wołowine miałaś na myśli ostatnio (jakieś dwa lata temu ) gdy robiłam pierwszy raz naprawde długo dusiłam ale chyba z jakiegoś starego woła miecho było

jak robisz te kotleciki z serem bo kotlety z mortadeli to jadłam kiedyś po prostu krojona mortadele na grubość około 1 cm i na patelnie ale z serem nie znam....
edit: doczytałam

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2010-04-21 o 15:13
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 15:01   #3311
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Co do kotlecików z mortadelli, no to ja kroję dwa plastry mortadelli, nie za grube i plaster grubszy żółtego sera (salami)... mortadellę posypuje trochę albo pieprzem, albo ostrą papryką... robię z tego tak jakby kanapkę, czyli dwa plastry mortadelli na zewnątrz, ser w środku, i obtaczam całość najpierw w jajku, potem w bułce tartej i na patelnie...
No ale to się nie rozdziela podczas obtaczania czy smażenia?
Stary 2010-04-21, 15:04   #3312
bassienkaw
Zakorzenienie

Lazurowa nie rozdziela się... Ja tak byłam nauczona z domu, moi rodzice tak robili... do tego kapucha biała albo kiszona na gorąco i ziemniaczki oczywiście...

Papeteria i wołowe mięso i wieprzowe trzeba dość długo dusić...

Co do mortadelli, to moja znajoma jeszcze robi trochę inaczej, kroi mortadelle na kawałeczki małe, dodaje do tego ser żółty, dodaje coś jeszcze, ale nie pamiętam co, jajko, trochę mąki, tak by się ładnie wszystko formowało i robi takie kotleciki i na patelnię... ale ja tak nie robiłam. Takie placuszki z mortadelli

Edytowane przez bassienkaw
Czas edycji: 2010-04-21 o 15:06
Stary 2010-04-21, 15:09   #3313
ola_k11
Zadomowienie

jeszcze raz wrzucam zdjęcia psiny, bo coś się nie załączyły
Stary 2010-04-21, 15:12   #3314
wiolek1
Zadomowienie

pilotka o podnoszeniu za nóżki wiedziałam o poradni nie

co do strony w materacu gzieś mi się rzuciło w oczy, że takie małe ma spać na stronie gryczanej ale to chyba się komuś pomyliło bo przynajmniej u mnie ta strona to są ziarenka pod materiałem i tak jak ty mówisz zamienie na kokosową

poduszke "klin" albo kupie albo poprostu pod materac powkładam książki żeby troszke wyżej było w główce jeszcze nie wiem

Cytat:
Napisane przez jusdan77 Pokaż wiadomość
Najlepiej poporcjować sobie na mniejsze ilości i wyjąć tylko tyle ile trzeba, bo w temp pokojowej ściągnięte mleko może stać ok 2 godzin, chyba że w lodówce to 24 godziny.Ja jak Martynka była malutka to porcjowałam do małych, wyparzonych słoiczków po przecierze pomidorowym i rzeczywiście nie wolno tego mleka gotować, tylko w temp. pokojowej musi "dochodzić" albo w kąpieli wodnej, szczerze zdarzało mi się czasem ( bardzo lekko!!!!) podgrzać na kuchence ale też w garnuszku z wodą, bardziej żeby ocieplic niż zagotować.
Wydaje mi się,że woreczki na mleko to zbędny wydatek ponieważ wątpię żeby ktoś robił tak duże zapasy w mleko.
Zamrożone w zamrażąrce może leżeć 6 miesięcy a w lodówce dobę albo nawet do dwóch więc spokojnie, nawet te dziewczyny,które studiują albo chcą wrócić do pracy mogą przechowywac mleko w lodówce w zwykłych butelkach do mleka albo w słoiczkach wyparzonych.Ja miałam trochę inną sytuację bo przy nawale mleka( juz pisałam) 5 razy wylądowałam z gorączką w szpitalu lekarze chcieli lekami zatrzymac mi laktację i mówili żebym zrezygnowała z karmienia piersią więc zrobiłam sobie większe zapasy w zamrażarce gdyby nie udało mi się tej sytuacji uniknąć to miała bym juz na dłużej dla małej swój pokarm.Na szczęscie do roku karmiłam ją z cycucha a problemy z czasem ustąpiły.Trzeba tylko pamiętać żeby sobie zapisywac na pojemniczku datę!!!
dziękuje bardzo i jeszcze jedno "głupie" pytanie to jak wyciągam z zamrażarki i zostawiam normalnie do rozmrożenia to od tego wyjęcia może stać 2 godziny czy już jak się rozmrozi ? zdąży w ciągu 2 godzin się rozmrozić ? nie mam pojęcia i takie jedzonko podaje się potem dzidzi w temp pokojowej ? znowu myślałam że troszke cieplejsze musi być. sorki za tyle głupich pytań

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Woreczki wpisz w allegro woreczki do mrożenia i Ci pokaże . W sklepach też są.
A rozmrażanie na świeżo wchodzi w grę. Żadnego przyspieszania.
Możesz zamrozić woreczek na cały dzień, bo potem rozmrożone może w lodówce chyba 12 godzin leżeć.
wiem, że są bo wczoraj nawet oglądąłam tylko ciekawa byłam jakiej firmy w usa się uzywa

papeteria co do pościeli to dzisiaj mi przyszła i chyba się troszke rozczarowałam. kolory nie są takie intensywne jak na zdj ale to jeszcze przejdzie. myślałam tylko że będzie bardziej "miękka" coś ala bawełna satynowa hehe a ona jest taka jakby no nie wiem, jak ścierki do naczyń ( tylko cieńsza) albo takie prześcieradła co się kiedyś używało nie wiem czy kojarzysz o co mi chodzi
napisane jest 100 % bawełny.
poprostu myślałam że będzie bardziej milusia
wrzuce zdj to sobie porównaj z tym na necie

dzidziadziumdzia aaaa dzięki za obrazek też właśnie tak jak siali najbardziej mi się ten podobał
i na pewno zrobie sobie koszulke z nim
tylko jeszcze jak usunąć napis wizaż ? bo ja głupia w tych sprawach eheh
i jeśli jeszcze któryś obrazek dla siebie przerabiasz to ja bym była wdzięczna to bym miała 2 koszulki

zabije za kluchy śląskie też będe musiała dzisiaj przez was zrobić :P

Edytowane przez wiolek1
Czas edycji: 2010-04-21 o 15:14
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 15:14   #3315
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
mały kopie mnie cały dzień nie daje o sobie zapomnieć
Czuję, że w kinie da popis Tak samo było w kościele. Głośne organy i mały już skacze
mój to samo
Stary 2010-04-21, 15:18   #3316
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
A za mną od niedzieli chodzą takie żywe brzoskwinie .
I nigdzie nie ma .
oooooooooooo brzoskwinie
Mam w puszce Chyba otworzę

Stary 2010-04-21, 15:21   #3317
papeteria
Zakorzenienie

wiolek tak chyba wiem o jaki gatunek chodzi a kołderka jak ?
czekam na fotkę

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
oooooooooooo brzoskwinie
Mam w puszce Chyba otworzę
ja już soczek pije bo nie wytrzymałam do pory deserkowej a jeszcze obiad przede mna , no ale brzoskwinki dopiero na deser
Stary 2010-04-21, 15:26   #3318
kashha
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
I tak muszę zrobić. Nie mam innego wyjścia.
Jedyne co mi pozostaje to wiara, nadzieja i miłość.

No w końcu dotarło jak do człowieka
Ale jak ciocia Kasia mówi tłumaczy i prosi to niee
Tak trzymać!! I nie popadać w wątpliwości a jak są to pisać pisać pisać

Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoła i klęka...:
kashha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 15:40   #3319
ola_k11
Zadomowienie

odkurzyłam, wywiesilam dywaniki na balkonie a teraz dojadam szczawiówkę z wczoraj jeszcze pomyję podłogi, panele nalakieruję i powycieram kurze i wsio

niezawsze powinnyśmy sie zamienić TŻami moj mi zabrania cokolwiek robić, dzis bde musiała skłamać że mama sprzątała, bo dla niego to powinnam leżeć i nic nie robić.
Jak pracowałam to bylo fajne, bo on w weekendy odkurzał i sprzątał, ja tylko obiad robiłam albo czasem kurze starłam ale teraz to bym się zanudziła a poza tym jak siedze w domu, to bardziej się brudzi, więcej kurzy i nie mogę tak... jak wracaliśmy oboje z pracy codziennie po 19, to wystarczyło raz w tyg odkurzyć.
no i ja też taka jestem, że pół kubka herbaty mu wynoszę, bo nie lubię jak coś stoi tam gdzie nie powinno :/

Edytowane przez ola_k11
Czas edycji: 2010-04-21 o 15:44
Stary 2010-04-21, 15:47   #3320
wiolek1
Zadomowienie

farminka super że już w domku

pilotka ja co do elektrycznej niani się nie wypowiem bo mam mieszkanie 50 m 2 pokoje

Alguien dzięki już znalazłam ich strone pl to sobie poczytam i kciuki za wizytę

Cytat:
Mogę Ci wysłać mailem albo po południu udostępnić z serwera ( jak Ł. wróci z pracy powiększymy, polepszymy jakość i udostępnimy). Może być?
Bo aż tak mądra na photoshopa już nie jestem, żeby podnieść jakość.
to ja też prosze mailem czy jakos wieczoroem będe to wyśle

ola_k11 psinek kochany i mam nadzieje że szybko wyzdrowieje

Cytat:
wiolek tak chyba wiem o jaki gatunek chodzi a kołderka jak ?
czekam na fotkę

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

ja już soczek pije bo nie wytrzymałam do pory deserkowej a jeszcze obiad przede mna , no ale brzoskwinki dopiero na deser
kołderka i poducha taka jakby "watowa" nie umiem inaczej określić bo moja pościel jest zupełnie inna a ta jest taka lekka. na pewno to nie jest jakaś super niesamowita jakość ale chyba może być na początek wiadomo to nie na całe życie

prosze zdj
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 15:49   #3321
kashha
Zadomowienie

Pochwalę się jeszcze moimi zakupami
Spodnie w h&m wymienili mi od razu na nowe, ale ponieważ mają już przeceny kupiłam sobie jeszcze ciążową spódniczkę, lniane szorty i biustonosz rozmiar 85D a w zara udało mi się dorwać baleriny

Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoła i klęka...:
kashha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 15:51   #3322
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashha Pokaż wiadomość
Spodnie w h&m wymienili mi od razu na nowe, ale ponieważ mają już przeceny kupiłam sobie jeszcze ciążową spódniczkę, lniane szorty i biustonosz rozmiar 85D a w zara udało mi się dorwać baleriny
świetne zakupy , chce wszystko jakie ceny ? a biustonosze 75 80 E były
i po co ci az 85 w obwodzie z tego co kojarze chudzina z ciebie....
Stary 2010-04-21, 15:52   #3323
agravka
Wtajemniczenie

ola u nas pies w "sezonie" (wszystkie miesiące oprócz zimowych) bardzo często choruje na chorobę kleszczową mimo zapuszczanych kropelek i opasek przeciwkleszczowych. Może to wina tego, że rodzice mieszkają blisko pól i każdy spacer tam właśnie się odbywa. Bardzo często wyjmujemy mu kleszcze- te wbite i nie. Nie chodzimy jednak za każdym razem do weterynarza. Dopiero jak pies nie zje posiłku ( to labrador, więc jedzenia NIGDY nie odmawia) to wtedy szybciutko do weta i on nawet nie robi żadnych badań, tylko od razu daje mu antybiotyk i pies jest jak nowy od razu mu przechodzi. Raz tylko tato zaniedbał-pies nie zjadl posilków chyba ze dwóch i był smutny i osowiały i zaczął sikać krwią. Wtedy dopiero pojechał z nim do weta i ledwo zdążył. Teraz już tego nie olewamy...
ale skoro Twój psiak je, to może sam pokonał tego kleszcza?
dzidzia, ja też chcę ten obrazek!!!koniecznie!!!eh m...to znaczy proszę
jadę za chwilkę do hurtowni gdzieś na pradze jednak-podobno najlepsza.Mam nadzieję się nieźle obkupić zamówię też na dniach wózek.
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 15:53   #3324
papeteria
Zakorzenienie

wiolek mimo wszystko ślicznie to wygląda
Stary 2010-04-21, 15:55   #3325
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
kołderka i poducha taka jakby "watowa" nie umiem inaczej określić bo moja pościel jest zupełnie inna a ta jest taka lekka. na pewno to nie jest jakaś super niesamowita jakość ale chyba może być na początek wiadomo to nie na całe życie

prosze zdj
na zdjęciach wygląda naprawdę nieźle!!!

Cytat:
świetna spódniczka jeansowa-ile kosztowała?
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 15:56   #3326
anoxa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
Cześć! A ja piszę z domu Nareszcie pozwolili mi wyjść. Szyjka ma się nieźle,skurcze na ktg nie wychodzily,więc na razie nie powinnam rodzić. Mimo to czuję się mocno zmotywowana do skończenia zakupów jak najszybciej i muszę to zrobić przez allegro. Zaraz biorę się za buszowanie W związku z tym mam pytanie: kupujecie rożki? Bo ja doszłam wcześniej do wniosku,że nie będzie potrzebny i zamierzałam nie kupować,a teraz widzę,że jest na liście rzeczy do wzięcia do szpitala i zgłupiałam... Tak w ogóle to u mnie obowiązuje taka lista (może komuś się przyda):
Rzeczy:
  1. szlafrok
  2. koszula 3 szt.
  3. pantofle lub klapki
  4. przybory toaletowe
  5. ręczniki 2 szt,
  6. majtki siatkowe
  7. pieluchy bella
  8. woda mineralna niegazowana
Rzeczy potrzebne dla dziecka:
  1. rożek, pieluchy tetrowe
  2. śpiochy, kaftaniki, koszulki, czapeczki po 3 szt.
  3. skarpetki rękawiczki
  4. paczka pampersów 3-6 kg.
  5. chusteczki nawilżone, maść typu linomag
super kochana ze jestescie w domku w dwupaku
a rozek tez chcialam nie kupowac ale siostra mi doradzila zebym kupila bo mowi ze nie jest drogi a naprawde bardzo praktyczny przy maluszku

Cytat:
hd przygotuj się na kopniaki podczas seansu
anuszka nie wiem co to za płatki ale musze je mieć a mnie odbiło i polubiłam chrupki kukurydziane na stare lata....
ja na deser mam dziś brzoswinki z puszki

no co... no co ...kto pyta nie błądzi dziewczyny już mnie doinformowały
ja tez wczoraj kupilam brzoskwinie w puszce i dzisiaj je zjem bo wczoraj mialam na nie ochote ale bylo juz pozno i nie chcialam sie po nocy opychac

Cytat:
No wlasnie i jeszcze raz sie spytam M za duzy to gdzie Ty pasztetowa jestes?

hehe ja juz generalne porzadki mialam o tej porze zrobione ugotowany obiadek dla tz i zrobiona salatke

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
Chyba jestem pasztetową "w głowie" a to chyba najgorsze.

Ja też jeszcze nic dziś nie zrobiłam. A muszę jeszcze obiad ugotować.
Szef kuchni serwuje dziś: ziemniaczki puree, kotleciki z martadeli i mizerię.
ooo te kotleciki z martadeli niegdy nie jadlam dobre??

Cytat:
jeszcze raz wrzucam zdjęcia psiny, bo coś się nie załączyły
piekny bardzo mi sie podobaja boksery

a ja jak wkoncu skonczylam sprzatanie i gotowanie poszla siusiu i co? wylaczyli prad bo grad zaczal walic uroki mieszkania na wiosce ale naszczescie juz wlaczyli tzn neta mialam bo mam bezprzewodowy i laptopika ale zanim nadrobilam wasze posty to troche minelo :P
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 15:58   #3327
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Mogę Ci wysłać mailem albo po południu udostępnić z serwera ( jak Ł. wróci z pracy powiększymy, polepszymy jakość i udostępnimy). Może być?
Bo aż tak mądra na photoshopa już nie jestem, żeby podnieść jakość.
Poczekam Super, muszę gdzieś z nim uderzyć i koszulkę kupić bo muszę ją mieć na pw podam maila

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 16:04   #3328
anoxa
Zakorzenienie

Cytat:

prosze zdj
sliczna jest i w dodatku w "moim" lozeczku

Cytat:
wszystko sliczne a spodniczka i balerinki poprostu rewelacja ile kosztowaly?
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 16:05   #3329
ola_k11
Zadomowienie

wiolek bardzo ładna pościel
Stary 2010-04-21, 16:17   #3330
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:

prosze zdj
super zestaw
w moim stylu

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości