|
|
#871 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Majówkowa wymianka! Poczujmy wiosnę..
Dziewczyny, ależ wy marudzicie
Apeluję żeby nazwać ten wątek - "Wymianka majówkowa. Poczujmy wiosnę. Wpadnijmy w depresję". Dwa Słońca, zapewniam Cię, że każda z tu obecnych wizażanek będzie absolutnie szczęśliwa jeśli dostanie najmniejszą choćby parę kolczyków, bo będzie mieć świadomość, że ktoś się namęczył, napracował, nastresował i zrobił coś specjalnie DLA NIEJ. Ucieszy się że wreszcie ma SWÓJ WŁASNY KAWAŁEK BIŻU To nie chodzi o preferencje, życzenia itd, ale radość obdarowywania się, bezinteresowną twórczość, ekscytację odpakowywania paczuszki, oczekiwanie na to jak zostanie odebrana nasza praca Dziewczyny, czerpmy z tego wielką radochę, jak nie z tego to z czego mamy się w życiu cieszyć? WIĘCEJ ENTUZJAZMU, WIĘCEJ PEWNOŚCI SIEBIE!!! Dziewczyny, jesteście wspaniałymi artystkami i Wasza biżu na prawdę się podoba. Koniec marudzenia
|
#872 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#873 |
|
Zadomowienie
|
Rhogata - bajeczne
Amambada - boskie franio - cudowne lubomirka -zwariowane i szalone Edit: loquacee podpisuję się wszystkimi rekami, nogami, a nawet kopytkami i nosem
Edytowane przez ravenart Czas edycji: 2010-04-21 o 22:10 |
|
|
|
#874 |
|
Zakorzenienie
|
Zacznijmy ćwiczyć jogę...
Wdeeeeech.... wyyyyyyydech......
|
|
|
|
#875 |
|
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() Dziewczyny ja na swój prezencik to czekam z taką radochą w sercu, że jeszcze nie wiem jakim cudem nie dostałam zawału (choć w moim wieku, to ponoć już częste )A powiem wam, ze jestem dumna z tego co zrobiłam, a co! ![]() Boziu, boziu..., cała się trzęsę
|
#876 |
|
BAN stały
|
ja w sumie też jestem zadowolona, tylko mam stresa jeśli chodzi o kolory. mi się bardzo podobały, mama już chciała zabierać
![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- a oczekiwanie na przesyłkę jest okrrrrropne
|
|
|
|
#877 |
|
Zadomowienie
|
Matko, jak tak gadacie, to aż mi się coś w środku robi, bo się stresować zaczynam... I to żebym jeszcze miała czym... Mój prezencik już odebrany i odgadnięty, więc wygląda na to, że stresogenną atmosferę do wątku wprowadzacie
Normalnie teraz to już sama nie wiem, kto się w moim przypadku bardziej denerwuje - ja (tym, co dostanę), czy moja Darczyni (tym, co wysyła)... A miało być miło i przyjemnie |
|
|
|
#878 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety tu się nie zgodzę ;] Ogólnie czekam na przesyłki zawsze w miarę spokojnie. Najwięcej emocji i stresu dostarcza mi samo oczekiwanie na reakcję na prezent, który ja wykonałam.
Dopiero kiedy już trzymam niespodziewankową paczuszkę udzielają mi się emocje i radość z prezentu No chyba,że mój dochodzi pierwszy i już nic innego mi nie zostaje jak nerwowe wyczekiwanie na przesyłkę jest dłuższe ![]() Ale ogólnie cała zabawa przysparza mi ogromnie dużo radości I biżuterii, którą zaczynam namiętnie kolekcjonować Dzięki wymiankom mam same perełki w swojej kolekcji i wiem,że w tym tygodniu dojdzie kolejna ![]() Matko, ale ja okropnie piszę.... idę spać.. wstałam o 4:30 i padam na ryjek... czas na mnie chyba..... Edytowane przez M0N1K4 Czas edycji: 2010-04-21 o 22:31 |
|
|
|
#879 |
|
Zadomowienie
|
Ja też już powolutku opuszczam na dziś wątek wymiankowy bo trzeba by się chyba zacząć pakować w końcu...
I od razu informuję publicznie, że wybywam na 3 dni (piątek, sobota, niedziela) i nie będę miała możliwości odebrania paczuszki, jeżeli przyjdzie w tym czasie, także gdyby moja Darczyni już przesyłkę wysłała i denerwowała się, że nie daję znać, to proszę o chwilę cierpliwości Paczusię najwcześniej będę mogła odebrać w poniedziałek No chyba, że zdąży dojść jutro ![]() Coś czuję, że przez ten weekend będę miała sporo do nadrobienia i oglądania w wątku wymiankowym
|
|
|
|
#880 |
|
Raczkowanie
|
Jest mi strasznie przykro i chciałam Was bardzo przeprosić, ale nie zdążyłam dziś wysłać prezentu
No bo siostra mojego TŻ miała urodziny i zaraz po powrocie z uczelni poszłam do nich i na pójści na pocztę czasu brakło. Przepraszam bardzo Was i moja wylosowankę, głupio się czuję. Czy jeden dzień poślizgu zostanie mi wybaczony? Wyślę jutro z samego rana, obiecuję.A prezenty wszystkie dostałyście śliczne
|
#881 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki kochane dziś troszkę wstałam i pomimo że bardzo słaba jeszcze jestem nie mogłam się oprzeć by nie usiąść chociaż na chwilkę i nie popatrzeć jak tam wymianka idzie. Takie piękne rzeczy dostajecie
Tak mi przykro że nie mogłam zrobić prezentu dla mojej wylosowanki, ale niestety tak już to w życiu bywa że człowiek padnie nie w tym czasie co trzeba . Jestem niezmiernie i wciąż wzruszona tym że ak_pinki z serduszka i sama zaproponowała mi pomoc w wymiance za to co zrobiłaś i pamietaj że jak tylko stane na nogi to obdaruję Cię wszystkim co najlepsze Pozdrawiam Was cieplutko i zmykam do łpozycji poziomej |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#882 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chwilę mnie nie było a tu taki wysyp piękności. Cudne kolczyki do tej pory wszystkie bez wyjątku. Same zdolniachy są tutaj ![]() Coraz bardziej się nie mogę doczekać reakcji mojej wylosowanki ale i swojego prezenciku
|
|
#883 |
|
Zadomowienie
|
Zdrowiej nemalko
|
#884 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to była sytuacja podbramkowa bo nie byłaś moją wylosowanką tylko nemali więc stres był podwójny i wiem że do poziomu nemali jeszcze mi dużo brakuje ale mam nadzieje że chociaż troszeczke ci się spodobały![]() Cytat:
nemala wracaj do nas cała i zdrowa
|
|
#885 | ||
|
Wtajemniczenie
|
- Amambada - nic więcej ![]() rewelka chętnie bym takie przygarnęła hiehiehie ![]() czekam teraz z niecierpliwością na paczuszkę ze słoneczkiem i ostrzę sobie ząbki na kolejne cudności ![]() franio - - no tak myślałam, że to Lubomirka ![]() konza - śliczne, pinki - świetna robota ![]() Lubomirko - - ollcia - jestem pod wrażeniemCytat:
Cytat:
Listen,smile,agree,and than do whatever the fuck you were gonna do anyway! Robert Downey Jr. Wymianka tanecznie wakacyjna - Zapraszam Edytowane przez Killa Ree Czas edycji: 2010-04-22 o 10:14 |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#886 |
|
Raczkowanie
|
nie potrzebnie sie stresowałaś
,będę z dumą nosić kolce od ciebie ponieważ zrobiłaś je z dobrego serca chcąc pomóc koleżance a tylko podnosi ich wartość ![]() ![]() pozatym są to moje pierwsze wrapki , bo sama nie posiadam cierpliwości i czasu by takkie cuda tworzyć, bardzo dziekuję za prezencik
nie jestem aniołem stróżem,ale zawsze jestem obok by Cię wysłuchać szukam-targowisko ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=434997 http://deccoria.pl/galeria,id,29950 i tu też jestem https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=304040 moj wątek
|
|
|
|
#887 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#888 |
|
Zadomowienie
|
A oto mój prezencik.
Chyba nie trudno zgadnąć kto mi wyczarował takie śliczne klipsy.
|
|
|
|
#889 |
|
Raczkowanie
|
Zdróweczka nemala
![]() Śliczności, cudowności i w ogóle A ja ciągle czekam na potrzebne do wykończenia elementy - kurczę, wczoraj powinno było przyjść W międzyczasie zrobiłam to dodatkowe "coś" mojej wylosowance na rekompensatę dłuższego oczekiwania. Mam nadzieję, że jak dziś z pracy wrócę to będzie - wtedy jutro wysyłka...
|
|
|
|
#890 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#891 |
|
Zadomowienie
|
Zgadłaś Pinki.
Przynajmniej tak myślę, bo tylko ona tak czaruje fimo |
|
|
|
#892 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#893 |
|
Zadomowienie
|
Yao - czy te cuda są z fimo czy mi się tylko wydaje? Jeśli tak, to chyba zmienię zdanie o tym materiale, bo przyznam szczerze, że jakoś do tej pory mi nie odpowiadał za bardzo... Ale swoje pojęcie o fimo opierałam jedynie na gratisach z Qnsztu, których do niczego nie mogłam wykorzystać... Ale jak widać moja wiedza na ten temat była i jest nadal mikra, więc biję pokłony
![]() EDIT - już mnie dziewczyny ubiegły A ja tak lubię kawę z mlekiem...
|
|
|
|
#894 |
|
Zadomowienie
|
Powiem Wam szczerze, ze mi też fimo kojarzyło się jak te z qnsztu, ale jak zobaczyłam na żywo, to co zrobiła Whitecoffe, to szok.
|
|
|
|
#895 |
|
Zadomowienie
|
Yaolinko cudne klipsy masz
brawa dla niej, jest naprawdę świetna .Hm, coś się moja wylosowanka nie odzywa... a ja w poniedziałek paczuszkę wysłałam już powinna dojść
|
|
|
|
#896 |
|
Raczkowanie
|
Prezent od Whitecoffe jest boski
Whitecoffe, zapisałaś się już do wymianki z okazji Dnia Dziecka? Może tym razem wylosujesz mnie i dla mnie zrobisz takie nieziemskie cudeńka
|
#897 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, trzymajcie mnie, bo oszaleję
Z radochy rzecz jasna Odwiedził mnie dziś listonosz i zostawił dla mnie w skrzynce arcypiękności Na razie ręce mi się trzęsą z ekscytacji więc choćbym chciała to aparatu nie utrzymam Dziękuję moja kochana Zdjęcia wrzucę jak się opanuję ![]() Edit: I chciałam jeszcze dodać że WIEM już kim jest moja darczyni ale pozwolę Wam zgadnąć
Mój wątek na forum Edytowane przez loquacee Czas edycji: 2010-04-22 o 12:32 |
|
|
|
#898 |
|
Wtajemniczenie
|
Wow! No cudeńka po prostu! A ostatnie klipsy po prostu odebrały mi mowę - jak można takie cudeńka wyczarować ze "zwykłej modeliny"
W takich klipsach nawet do opery i na bal można się wybrać!
|
|
|
|
#899 |
|
Wtajemniczenie
|
Yao - boskie te fimo-kwiaty Whitecoffe wymodelowała dla Ciebie
![]() i chyba też zmienię zdanie o fimo chociaż i tak uważałam ten materiał za wymagający i dużymi możliwościami, to jednak aż takich cudów to się nie spodziewałam ![]() No właśnie dziewczęta -
Wymianka Dnio Dzieckowa - zapisy trwają do jutra do 16:00 - decyduje data i godzina PW z adresem (lub info w wątku że ktoś przystępuje - pod warunkiem, że już u mnie brał udział) ![]()
|
#900 |
|
Rozeznanie
|
Oglądając śliczności jakie dostałyście, coraz bardziej obawiam się, czy mój tworek spodoba się mojej wylosowance. I przy okazji zazdroszczę takich cudnych prezencików
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:37.

Apeluję żeby nazwać ten wątek - "Wymianka majówkowa. Poczujmy wiosnę. Wpadnijmy w depresję". Dwa Słońca, zapewniam Cię, że każda z tu obecnych wizażanek będzie absolutnie szczęśliwa jeśli dostanie najmniejszą choćby parę kolczyków, bo będzie mieć świadomość, że ktoś się namęczył, napracował, nastresował i zrobił coś specjalnie DLA NIEJ. Ucieszy się że wreszcie ma SWÓJ WŁASNY KAWAŁEK BIŻU

Normalnie teraz to już sama nie wiem, kto się w moim przypadku bardziej denerwuje - ja (tym, co dostanę), czy moja Darczyni (tym, co wysyła)...
A miało być miło i przyjemnie 

No bo siostra mojego TŻ miała urodziny i zaraz po powrocie z uczelni poszłam do nich i na pójści na pocztę czasu brakło. Przepraszam bardzo Was i moja wylosowankę, głupio się czuję. Czy jeden dzień poślizgu zostanie mi wybaczony? Wyślę jutro z samego rana, obiecuję.
. Jestem niezmiernie i wciąż wzruszona tym że ak_pinki z serduszka i sama zaproponowała mi pomoc w wymiance
za to co zrobiłaś i pamietaj że jak tylko stane na nogi to obdaruję Cię wszystkim co najlepsze

- Amambada - nic więcej