Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-22, 11:41   #3481
vette
Zadomowienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
Aparat mamy teraz jak dla małpów Nic, tylko pstryknąć
Wcześniej mieliśmy jakieś wypasy z teleskopami itd. ale były bardzo niewygodne w podróży. Sporo zwiedzaliśmy i stwierdziliśmy, że potrzebujemy czegoś małego, poręcznego. Sprawdza się
To Wam sie udalo z tym pstrykaczem, bo zdjecia robi super ostre i ten tryb makro swietny
Ja mam takiego torebkowego kodaka ale zdjec zachwycajacych nie da sie nim zrobic, dlatego zakupilismy nikona coby malenstwu robic fajne fotki. Poki co uczymy sie nim obslugiwac
vette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 11:41   #3482
Carmena_
Raczkowanie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość

hd zostaniesz moją siostrą? chętnie Cię adoptuję i wtedy będziesz mi takie śliczne rzeczy musiała robić do końca życia!! :brzyda l:
eeeeeeeeeeej. ja też chcę sparing?

maleństwo
Carmena_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 11:44   #3483
martysek
Zadomowienie

Misiulka1, Carmena_, hd2005, vette dziękuję za ciepłe powitanie

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość
Witaj ja słyszałam, że na śnieg, piasek czy błoto najlepsze są te wózki które nia mają skrętnych kół ale nie wszystkim się takie wózki podobają (...)
Pytanie, czy nie będzie się nim ciężko manewrować...
Ta moja koleżanka mówi, że swoim 3-kołowym bez problemu jeździła po plaży czy po śniegu.
Aj, już sama nie wiem... A to jednak największy wydatek i szkoda by było kupić wózek, który okazałby się "niesterowny" i ciężki (szczególnie przy moim chorym kręgosłupie. )

hd2005 - "zazdraszczam" Ci talentu Jak oglądałam zdjęcie Twojego mieszkania, to nie mogłam z podziwu wyjść.
martysek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 11:44   #3484
vette
Zadomowienie

Cytat:
hd zostaniesz moją siostrą? chętnie Cię adoptuję i wtedy będziesz mi takie śliczne rzeczy musiała robić do końca życia!! :brzyda l:
Musze Was dziewczyny rozczarowac , z tego co mi wiadomo hd jest juz dorosla wiec adopcja odpada /sama nad tym dumalam/
Stary 2010-04-22, 11:48   #3485
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
To Wam sie udalo z tym pstrykaczem, bo zdjecia robi super ostre i ten tryb makro swietny
Ja mam takiego torebkowego kodaka ale zdjec zachwycajacych nie da sie nim zrobic, dlatego zakupilismy nikona coby malenstwu robic fajne fotki. Poki co uczymy sie nim obslugiwac
mamy LUMIX Panasonic DMC-TZ5
Kupiliśmy jak tylko ukazała się ta wersja i dobrze nam służy

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 11:49   #3486
Carmena_
Raczkowanie

Cytat:
Musze Was dziewczyny rozczarowac , z tego co mi wiadomo hd jest juz dorosla wiec adopcja odpada /sama nad tym dumalam/
to może romans? w końcu czego się nie robi dla kochanki

maleństwo
Stary 2010-04-22, 11:52   #3487
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Carmena_ Pokaż wiadomość
eeeeeeeeeeej. ja też chcę sparing?

Musze to pokazać mojemu M - nich wie jaki skarb ma w domu

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Cytat:
Napisane przez martysek Pokaż wiadomość
hd2005 - "zazdraszczam" Ci talentu Jak oglądałam zdjęcie Twojego mieszkania, to nie mogłam z podziwu wyjść.
dzięki martysek
Odzywaj się

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Cytat:
siedzę w domu i śmieję się w głos.Pies patrzy na mnie jak na wariatkę

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

Boże, u mnie pada deszcz ze śniegiem
w ciągu 5 minut zrobiło się ciemno

Stary 2010-04-22, 11:53   #3488
Carmena_
Raczkowanie

Cytat:

Musze to pokazać mojemu M - nich wie jaki skarb ma w domu

powiedz może od razu że kiedyś tam miałaś zapędy lesbijskie i się dogadamy jakoś na co Ci chłop, jemu obojętnie czy doniczka z rysunkiem czy bez, a ja to z pewnością docenię

maleństwo
Stary 2010-04-22, 11:55   #3489
hd2005
Zakorzenienie

Zrobiłam się głodna
Wstawiłam schab do piecyka tymczasem muszę coś przekąsić

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Cytat:
powiedz może od razu że kiedyś tam miałaś zapędy lesbijskie i się dogadamy jakoś na co Ci chłop, jemu obojętnie czy doniczka z rysunkiem czy bez, a ja to z pewnością docenię
po takim wpisie M dojdzie do wniosku, że wizaż sprowadzi mnie na złą drogę
ale się uśmiałam, nie mogę, dziewczyny ...

Stary 2010-04-22, 11:55   #3490
itakasia
Zakorzenienie

hd
slicznie
vette
dzis bylam na glukozie i na wszelki wypadek podjadlam slodyczy gdyby sie okazalo ze cukier za wysoki. dobra wymowka?
Stary 2010-04-22, 11:57   #3491
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
dokładnie moja spódniczka
Mam M. Muszę naciągać nad brzuch lub pod brzuch Reszta ładnie się rozciąga
super , ale ty jesteś drobniejsza ode mnie, jednak chyba zaryzykuje skoro jest elastyczna

Wziełam się za porządek w papierach...
TŻ wszystkie papiery gromadzi na biurku a potem ja się mecze z rozdzielaniem tego po segregatorach bo nienawidze tylu papierzysk na wierzchu.....mam jeden segregator opisany Asia czyli mój , drugi opisany Arek, trzeci Kredyt hipoteczny, czwarty samochód, piąty paragony i szósty rachunki i pękaja powoli w szwach....
Poza tym po raz pierwszy w programiku zrobiłam pity .Kilka minut i gotowe
od kilku lat TŻ robił w programie a jeszcze dawniej to ja recznie
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 11:57   #3492
hd2005
Zakorzenienie

Mój pies się poddał, poszedł spać do przedpokoju
Za głośno się śmiałam

Stary 2010-04-22, 11:58   #3493
Carmena_
Raczkowanie

Cytat:
po takim wpisie M dojdzie do wniosku, że wizaż sprowadzi mnie na złą drogę
ale się uśmiałam, nie mogę, dziewczyny ...
bo wizaż to ZŁO

maleństwo
Stary 2010-04-22, 11:59   #3494
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
ja dziś odpoczywam, bo wczoraj po tym odkurzaniu i myciu podłóg i wycieraniu kurzy miałam male plamienie - w kolorze brązowo-różowym!! wystraszyłam się strasznie potem już nic nie było, dzidzia się rusza ale jednak muszę uważać.
dziś tylko obiad i odpoczynek, potem może umyję tylko sanitariaty ale jeśli będę się dobrze czuła.
kochana chyba bym zeszła jak bym u siebie zobaczyła .....
OSZCZĘDZAJ SIĘ !!!
po tych moich poczatkowych przejsciach z plamieniem nadal obsesyjnie spogladam na papier po podtarciu...
Stary 2010-04-22, 12:02   #3495
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
26 tc

W siódmym miesiącu ciąży w dalszym ciągu rozwija się zmysł słuchu u dziecka. Słyszy ono odgłosy dnia codziennego, głosy ludzi, bicie Twojego serca oraz muzykę. Wszystkie te odgłosy są jednak w dalszym ciągu znacznie tłumione przez wody płodowe. Jest to dobre dla dziecka, ponieważ mogło by ono być zbyt niespokojne, jeśli za głośno słuchałabyś rocka czy techno. Możesz też zaobserwować, że dziecko zacznie kopać jeśli dochodzące do niego dźwięki nie będą się mu podobać. Badania naukowe udowodniły, że dzieci w łonie matki najchętniej słuchają muzyki klasycznej – Mozarta czy Vivaldiego.
Na tym etapie rozwoju dziecko jest już w stanie otworzyć oczy i patrzeć w określonym kierunku.

Czkawka: Czy Twoja pociecha miewa często czkawkę? Jeśli czasami czas masz wrażenie jakby cały Twój brzuch trząsł się przez ok 15-20 minut, to jest to oznaka, że dziecko ma czkawkę.

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

dzięki MIsiulka
hd normalnie masz przesliczny brzuszek, taka pileczke piekna! kurde chyba powoli zaczynam zazdroscic bo moj taki jakis maly mi sie wydaje...
pizamki ehhh nigdy nie spalam, a jak juz sobie zakupilam bo tak glupio u tesciow w samych gatkach biegac to juz mi dupsko tak uroslo ze spodnie uciskaja mnie do tego stopnia ze w nich nie usiade no i tak czy siak spie w koszulce męża i majtaskach - najwygodniej

nie wyspalam sie totalnie przez ta nocna akcje, a mialam isc do biblioteki prace pisac no a leze do gory brzuszkiem i takiego smaka mi narobilyscie tymi swoimi sniadaniami ze mam dylemat co zjesc

no i ogole kochane... musze kupic pralke i lodowke z lodowka jakos sobie poradze, ale pralka? jakie wy macie i czy jestescie zadowolone ?

fajno za tydzien zaczynam 7 miesiac ? bo bedzie skonczony 26 tydzien?
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 12:04   #3496
wiolek1
Zadomowienie

papeteria dzięki za mojtory śmiesznie one wyglądają

hd ogromniasty śliczny brzuchol i oczywiście twoje dzieła jak zawsze piękne
za ciastka z samego rana i co ja teraz zjem ?

co do czkawki ja jestem w 25 tyg i nie czułam ani razu jeszcze

Cytat:
Napisane przez monana27 Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny.
Wpadlam do Was z takim zapytaniem jako ze jestescie juz bardziej doswiadczone. Czy mialyscie robiony test obciazenia glukoza i czy ktorejs z was wykryto cukrzyce ciazowa? Ja jestem dopiero w 13 tc ale troche sie obawiam, bo mam diabetykow w rodzinie. Czy te badania w Polsce to sa obowiazkowe? Wiem ze robi sie je miedzy 24 a 28 tc. Czytalam troche o objawach i sie matrwie bo od kilku dni duzo czesciej chodze do toalaety i oddaje duze ilosci moczu, co jest jednym z objawow cukrzycy ciazowej, ale nie wiem czy ona moze sie rozwinac juz w tym okresie ciazy
Dziekuje z gory za dopowiedzi
tak jak dziewczyny mówiły częste sikanie to objaw ciąży
a co do cukrzycy nie martw się na zapas niekoniecznie będziesz mieć a po co sie stresowac, dowiesz się w swoim czasie a nawet jeśli by wyszła, to z tego co dziewczyny pisały stosuje się tylko odpowiednią diete i jest wszystko ok

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
hej! właśnie zamówiłam laktator. co sądzicie?http://www.allegro.pl/item992717491_...najtaniej.html
ja mam właśnie straszny dylemat czy ten TT czy aventu ;/ no niech ktoś podejmie za mnie tą decyzje
bo tak strasznie chwalą ten aventu ale to może dlatego że jakoś bardziej "rozpoznawlny" a nie moge znalezc nigdzie porównań tego i tego ;/

vette 3 razy w nocy na sikanie to u mnie norma chodz nie powiem ostatni tydzień tylko 2 razy ale za to wcześniej 4 razy heheh

martysek witam i gratuluje dziewczynki precelka co do wózka jednak każdy ma swoje typy i tu dziewczyny już nie raz pisały ale każdemu odpowiada coś innego wiec nawet ciężko coś doradzić

ja mimo, że nigdy nie próbowałam to jakoś z góry jestem uprzedzona do 3-kołowców. bo niby dziecko bardziej ściśnięte, bo niby można równowage stracić tym wózkiem ale pewnie nie w każdym modelu i to takie opinie co gdzies kiedyś wyczytałam no poprostu ja nie lubie 3 kołowych więc nie doradze

Carmena powodzenia w szukaniu mieskzania i za usg

no i co ja zjem teraz dobrego
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 12:05   #3497
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
bo wizaż to ZŁO

Stary 2010-04-22, 12:08   #3498
itakasia
Zakorzenienie

bajka
ja wlasnie mierzylam moj brzuch i nie urosl nic od miesiaca tzn nie powiekszyl obwodu w najszerszym miejscu. pocieszam sie ze moze sie bardziej rozszedl w rozne strony bo przeciez dzidzia wieksza. zobacze co gin powie we wtorek. a jesli chodzi o pralke to powiem ci co dla mnie wazne:
-klasa energetyczna
-obroty przy wirowaniu
-opozniony start
-funkcja polowy wsadu
-jesli chodzi o programy to mysle ze teraz sa bogate wersje ale korzysta sie z kilku
Stary 2010-04-22, 12:08   #3499
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
caprica yyy nie wiem jak to napisac ale zawsze co patrzę na Twój avatar to dostrzegam tam 2 koty co się ...no wiesz
nie zwróciłam uwagi na to carmena no że one no wiesz .....
Stary 2010-04-22, 12:10   #3500
Carmena_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość

Carmena powodzenia w szukaniu mieskzania i za usg
nie dziękuję

ja lecę do sklepu po coś dobrego, ale jeszcze nie wiem po co

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
nie zwróciłam uwagi na to carmena no że one no wiesz .....
a już myślałam że tylko ja mam,m takie zwidy

maleństwo
Stary 2010-04-22, 12:11   #3501
papeteria
Zakorzenienie

martysek kojarze cie... pisz częściej
hd pięęęękna skrzyneczka doniczka też
Stary 2010-04-22, 12:11   #3502
wiolek1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
hd normalnie masz przesliczny brzuszek, taka pileczke piekna! kurde chyba powoli zaczynam zazdroscic bo moj taki jakis maly mi sie wydaje...
pizamki ehhh nigdy nie spalam, a jak juz sobie zakupilam bo tak glupio u tesciow w samych gatkach biegac to juz mi dupsko tak uroslo ze spodnie uciskaja mnie do tego stopnia ze w nich nie usiade no i tak czy siak spie w koszulce męża i majtaskach - najwygodniej

nie wyspalam sie totalnie przez ta nocna akcje, a mialam isc do biblioteki prace pisac no a leze do gory brzuszkiem i takiego smaka mi narobilyscie tymi swoimi sniadaniami ze mam dylemat co zjesc

no i ogole kochane... musze kupic pralke i lodowke z lodowka jakos sobie poradze, ale pralka? jakie wy macie i czy jestescie zadowolone ?

fajno za tydzien zaczynam 7 miesiac ? bo bedzie skonczony 26 tydzien?
współczuje nocnych przeżyc mam nadzieje tylko że kosztami naprawy obciążą jakoś tych gnojków.

co do pralki to ja nie mam porównania do innych ale ja kupowałam w grudniu ELECTROLUX EWF 10470 W i jestem bardzo zadowolona i jeszcze w promocji bo 1200 za nią dałam chyba czy jakoś tak a normalnie 1500

ale to zalezy do jakiej ceny chcesz, mi zależało nie na jakiejś mega drogiej a ta dla mnie jest super naprawde
Stary 2010-04-22, 12:17   #3503
niezawsze
Zakorzenienie

Jaszczka, Hd super brzuszki ogromniaste
Bajka wspolczuje, nie cierpie wandalizmu, zniszczyc cos dla zabawy to ku...wo i chamstwo, ja sie tak kiedys wkurzylam jak mi tuje 2 wyrwali w ogrodku i wyrzucili jedna na pole a druga na balkon do sasiadki, ktorej nie bylo i nie moglismy jej juz odratowac. Juz wolalabym jakby chcieli ukrasc dla wlasnej korzysci a nie po prostu!

Itakasia oby dobry cukier wyszedl i wyniki

Cytat:
Napisane przez entertete Pokaż wiadomość
Mi koleżanka doradzała, żeby staniki do karmienia kupić jak najbliżej terminu, a nawet z 1 przed, a potem po porodzie, bo jej piersi się powiększyły jeszcze (moje to już chyba na taczce będą wozić
Wczoraj jak z bylym rozmawialam to tez powiedzial ten tekst o moich ;P

Cytat:
Dzisiaj u mnie od rana króluje
Załącznik 3051668
Przepiekne jak zawsze i ta doniczka

Bajka ja mam electroluxa pralke i zadowolona jest, bosha tez sa dobre pralki, ale mi sie ta moja podobala najbardziej

Hd jaki snieg i deszcz u mnie sloneczko sliczne i zaraz ide na spacerek z piesem.

Ja na sniadanko zjadlam salate lodowa bez niczego i hot doga sobie zrobilam z mielonymi pomidorkami i cebulka mozzarella i prazona cebulka z parowka cieleca mniam mniam

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 12:21   #3504
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość

Hd jaki snieg i deszcz u mnie sloneczko sliczne i zaraz ide na spacerek z piesem.
już po śniegu
A może dopiero do Ciebie dojdzie?

Stary 2010-04-22, 12:21   #3505
wiolek1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
bajka
ja wlasnie mierzylam moj brzuch i nie urosl nic od miesiaca tzn nie powiekszyl obwodu w najszerszym miejscu. pocieszam sie ze moze sie bardziej rozszedl w rozne strony bo przeciez dzidzia wieksza. zobacze co gin powie we wtorek. a jesli chodzi o pralke to powiem ci co dla mnie wazne:
-klasa energetyczna
-obroty przy wirowaniu
-opozniony start
-funkcja polowy wsadu
-jesli chodzi o programy to mysle ze teraz sa bogate wersje ale korzysta sie z kilku
no to odniose się do tego w mojej pralce
-klasa to ta A+
-obroty 1000, 900. 700 - ustawia automatycznie do każdego programu ale można oczywiście przestawić samemu ( tak samo jak z temp. 95 stopni , 60 , 40 , 30 i chyba pranie w zimnej wodzie ? )
-opózniony start to chyba że ustawiasz na czas? to w niej można ustawić pranie za 30 min 60, 90 a potem 2 h , 3 h, 4 h i tak do 20 h hehe
- nie wiem co to funkcja połowy wsadu ale w niej jest takie coś że niby dobiera wode do ilości ubrań ( że sobie je jakoś waży)
- programów ma z 15 ? nie wiem nawet bo korzystam na dobrą sprawe z 3
ale jest funkcja pranie ręczne czyli w 30 stopniach przy małym wirowaniu i jakies tam inne bajery w każdym razie dużo opcji i jeszcze że pranie nocne czyli że ci pierze a wirowanie zostawia na rano chyba na tej zasadzie (zeby nie hałasowało) nie wiem bo nie korzystałam nigdy

a i ona ma malutki wyświetlacz elektryczny dosłownie małe okienko co jest podobno ważne bo te całe z panelami elektrycznymi podobno szybko się psują ale nie wiem tak słyszałam

mam nadzieje że pomogłam cokolwiek hehe

a jeszcze sobie przypomniałam ze można też czas regulować np program na bawełne ustawia mi na 2.20 a ja sobie czasem przestawiam i mi pierze 1.40 a można na jeszcze mniej np na godzine ( ale to już pokazuje że przy bardzo małym zabrudzeniu )

Edytowane przez wiolek1
Czas edycji: 2010-04-22 o 12:31
Stary 2010-04-22, 12:21   #3506
justynacz80
Rozeznanie

Hej, witam Was znowu. Poczułam sie wezwana do tablicy, bo podczytuję Was codziennie, a nic nie piszę.
Ja też męczę się z bólami pleców, a raczej żeber po prawej stronie i pod piersią. Myślałam,że to od stanika, ale nie... I boli już od początku 4 msca.
Co do wózka, to spędziłam długie godziny na analizowaniu plusów i minusów. I po tych analizach wyszło mi, że na śnieg lepsze są 4 kółka nieskrętne lub z możliwością blokady skrętnych kół.
A tak wogóle to po jakim czasie można wychodzić z dzieckiem na spacer?
Pochwalę się Wam łóżeczkiem- koszem, jaki kupiłam Podoba mi się, bo jest dość duży w środku 85cm na 50 cm

Edytowane przez justynacz80
Czas edycji: 2010-04-22 o 12:23
justynacz80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 12:22   #3507
vette
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
musze kupic pralke i lodowke z lodowka jakos sobie poradze, ale pralka? jakie wy macie i czy jestescie zadowolone ?
To ja moge z PELNA odpowiedzialnoscia polecic SIEMENSA X 1046. Mogly wyjsc juz nowe z nowa nazwa ...
Mamy w rodzinie 3 takie pralki, 3letnia, 2 letnia i nowke - zadna nie byla serwisowana, z zadna nie ma problemu w eksploatacji.
Jest super zgrabna, cichutka i swietnie pierze, pluka, wiruje. Ma mase roznych opcji w tym -krotki 15 minutowy, -do prania ciuchow z membrana, biznesowych koszul /cokolwiek to znaczy/.
Kupilismy ja w sklepie internetowym, koszt ok 1800.
Brzmi jak reklama ale jestem z niej baaaardzo zadowolona wiec pisze jak jest.
Stary 2010-04-22, 12:26   #3508
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
już po śniegu
A może dopiero do Ciebie dojdzie?
Oby nie, ale w sumie kurcze cos mi niebo sszarzalo :/

Wiolek mam te same funkcje w swoim electroluxie, nie pamietam modelu, ale tez ma maly wyswietlacz po co mi komputer pokladowy caly

Justynacz przepiekna ta kolyska!!!

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 12:30   #3509
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
kochana chyba bym zeszła jak bym u siebie zobaczyła .....
OSZCZĘDZAJ SIĘ !!!
po tych moich poczatkowych przejsciach z plamieniem nadal obsesyjnie spogladam na papier po podtarciu...
tez mam tamanie z papierem... po akcjach z plamieniem na poczatku ciazy i pozniej szpital w 18 tygodniu.

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
współczuje nocnych przeżyc mam nadzieje tylko że kosztami naprawy obciążą jakoś tych gnojków.

co do pralki to ja nie mam porównania do innych ale ja kupowałam w grudniu ELECTROLUX EWF 10470 W i jestem bardzo zadowolona i jeszcze w promocji bo 1200 za nią dałam chyba czy jakoś tak a normalnie 1500

ale to zalezy do jakiej ceny chcesz, mi zależało nie na jakiejś mega drogiej a ta dla mnie jest super naprawde
wczoraj bylam w media markcie i tak sie z tż rozgladalismy, nie chce drogiej maksymalnie chyba do 1500 zeta tym bardziej ze pralke i lodowke sponsoruje mama - prezentu slubnego ciag dalszy. stwierdzila ze swoje pieniadze mamy wlozyc w koncowke remontu, zmiane samochodu a ona chociaz tak nas odciazy.

wiolek ta twoja pralka fajna, nie wydaje sie skomplikowana ja sie glownie zastanawiam nad firma, bo roznie sie slyszy. moja mamuska ostatnio kupowala bosha ale nie jest z niej zadowolona,a te bosha co wczoraj widzialam to mi sie nie podobaly bo te przyciski co ma na panelu sie nie wciskaja tylko chyba na sensorach sa... i to taki plastic fantastic. pomijam oczywiscie fakt parametrow bo to jest na pierwszym miejscu nei wiem... to moj pierwszy taki powazny zakup

dziekuje dziewczyny za odpowiedzi
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 12:31   #3510
itakasia
Zakorzenienie

wogole to witam wszystkie nowe kolezanki
niezawsze
dzieki, dam znac wieczorem, gin dal skierowanie tylko na glukoze ale ja sama dla siebie robie morfologie bo chce sprawdzic to moja hgb

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości