|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV
Cytat:
Ja mam takiego torebkowego kodaka ale zdjec zachwycajacych nie da sie nim zrobic, dlatego zakupilismy nikona coby malenstwu robic fajne fotki. Poki co uczymy sie nim obslugiwac |
|
|
|
|
#3482 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV
Cytat:
sparing?
|
|
#3483 | |
|
Zadomowienie
|
Misiulka1, Carmena_, hd2005, vette dziękuję za ciepłe powitanie
Cytat:
Ta moja koleżanka mówi, że swoim 3-kołowym bez problemu jeździła po plaży czy po śniegu. Aj, już sama nie wiem... A to jednak największy wydatek i szkoda by było kupić wózek, który okazałby się "niesterowny" i ciężki (szczególnie przy moim chorym kręgosłupie. ) hd2005 - "zazdraszczam" Ci talentu Jak oglądałam zdjęcie Twojego mieszkania, to nie mogłam z podziwu wyjść.
|
|
|
|
|
#3484 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiliśmy jak tylko ukazała się ta wersja i dobrze nam służy
|
|
|
|
|
#3486 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w końcu czego się nie robi dla kochanki
|
|
#3487 | ||
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
Odzywaj się ![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Boże, u mnie pada deszcz ze śniegiem w ciągu 5 minut zrobiło się ciemno
|
||
|
|
|
#3488 |
|
Raczkowanie
|
powiedz może od razu że kiedyś tam miałaś zapędy lesbijskie i się dogadamy jakoś
na co Ci chłop, jemu obojętnie czy doniczka z rysunkiem czy bez, a ja to z pewnością docenię
|
#3489 | |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam się głodna
Wstawiłam schab do piecyka tymczasem muszę coś przekąsić---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
ale się uśmiałam, nie mogę, dziewczyny ... |
|
|
|
|
#3490 |
|
Zakorzenienie
|
hd
slicznie vette dzis bylam na glukozie i na wszelki wypadek podjadlam slodyczy gdyby sie okazalo ze cukier za wysoki. dobra wymowka?
|
#3491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super , ale ty jesteś drobniejsza ode mnie, jednak chyba zaryzykuje skoro jest elastyczna ![]() Wziełam się za porządek w papierach... TŻ wszystkie papiery gromadzi na biurku a potem ja się mecze z rozdzielaniem tego po segregatorach bo nienawidze tylu papierzysk na wierzchu.....mam jeden segregator opisany Asia czyli mój , drugi opisany Arek, trzeci Kredyt hipoteczny, czwarty samochód, piąty paragony i szósty rachunki i pękaja powoli w szwach....Poza tym po raz pierwszy w programiku zrobiłam pity .Kilka minut i gotowe od kilku lat TŻ robił w programie a jeszcze dawniej to ja recznie
|
|
|
|
|
#3492 |
|
Zakorzenienie
|
Mój pies się poddał, poszedł spać do przedpokoju
Za głośno się śmiałam |
|
|
|
#3493 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana chyba bym zeszła jak bym u siebie zobaczyła .....OSZCZĘDZAJ SIĘ !!! po tych moich poczatkowych przejsciach z plamieniem nadal obsesyjnie spogladam na papier po podtarciu... |
|
|
|
|
#3495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pizamki ehhh nigdy nie spalam, a jak juz sobie zakupilam bo tak glupio u tesciow w samych gatkach biegac to juz mi dupsko tak uroslo ze spodnie uciskaja mnie do tego stopnia ze w nich nie usiade no i tak czy siak spie w koszulce męża i majtaskach - najwygodniej ![]() nie wyspalam sie totalnie przez ta nocna akcje, a mialam isc do biblioteki prace pisac ![]() no i ogole kochane... musze kupic pralke i lodowke z lodowka jakos sobie poradze, ale pralka? jakie wy macie i czy jestescie zadowolone ? ![]() fajno za tydzien zaczynam 7 miesiac ? bo bedzie skonczony 26 tydzien?
|
|
|
|
|
#3496 | ||
|
Zadomowienie
|
papeteria dzięki za mojtory śmiesznie one wyglądają
hd ogromniasty śliczny brzuchol i oczywiście twoje dzieła jak zawsze piękne za ciastka z samego rana i co ja teraz zjem ? co do czkawki ja jestem w 25 tyg i nie czułam ani razu jeszcze ![]() Cytat:
a co do cukrzycy nie martw się na zapas niekoniecznie będziesz mieć a po co sie stresowac, dowiesz się w swoim czasie a nawet jeśli by wyszła, to z tego co dziewczyny pisały stosuje się tylko odpowiednią diete i jest wszystko ok Cytat:
bo tak strasznie chwalą ten aventu ale to może dlatego że jakoś bardziej "rozpoznawlny" a nie moge znalezc nigdzie porównań tego i tego ;/ vette 3 razy w nocy na sikanie to u mnie norma chodz nie powiem ostatni tydzień tylko 2 razy ale za to wcześniej 4 razy heheh martysek witam i gratuluje dziewczynki precelka co do wózka jednak każdy ma swoje typy i tu dziewczyny już nie raz pisały ale każdemu odpowiada coś innego wiec nawet ciężko coś doradzić ![]() ja mimo, że nigdy nie próbowałam to jakoś z góry jestem uprzedzona do 3-kołowców. bo niby dziecko bardziej ściśnięte, bo niby można równowage stracić tym wózkiem ale pewnie nie w każdym modelu i to takie opinie co gdzies kiedyś wyczytałam no poprostu ja nie lubie 3 kołowych więc nie doradze Carmena powodzenia w szukaniu mieskzania i za usg ![]() no i co ja zjem teraz dobrego
|
||
|
|
|
#3497 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3498 |
|
Zakorzenienie
|
bajka
ja wlasnie mierzylam moj brzuch i nie urosl nic od miesiaca -klasa energetyczna -obroty przy wirowaniu -opozniony start -funkcja polowy wsadu -jesli chodzi o programy to mysle ze teraz sa bogate wersje ale korzysta sie z kilku
|
#3499 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3500 |
|
Raczkowanie
|
nie dziękuję
ja lecę do sklepu po coś dobrego, ale jeszcze nie wiem po co ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- a już myślałam że tylko ja mam,m takie zwidy
|
#3501 |
|
Zakorzenienie
|
martysek kojarze cie... pisz częściej
hd pięęęękna skrzyneczka doniczka też |
|
|
|
#3502 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
co do pralki to ja nie mam porównania do innych ale ja kupowałam w grudniu ELECTROLUX EWF 10470 W i jestem bardzo zadowolona i jeszcze w promocji bo 1200 za nią dałam chyba czy jakoś tak a normalnie 1500 ale to zalezy do jakiej ceny chcesz, mi zależało nie na jakiejś mega drogiej a ta dla mnie jest super naprawde
|
|
|
|
|
#3503 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jaszczka, Hd super brzuszki ogromniaste
Bajka wspolczuje, nie cierpie wandalizmu, zniszczyc cos dla zabawy to ku...wo i chamstwo, ja sie tak kiedys wkurzylam jak mi tuje 2 wyrwali w ogrodku i wyrzucili jedna na pole a druga na balkon do sasiadki, ktorej nie bylo i nie moglismy jej juz odratowac. Juz wolalabym jakby chcieli ukrasc dla wlasnej korzysci a nie po prostu! Itakasia oby dobry cukier wyszedl i wyniki ![]() Cytat:
Cytat:
Bajka ja mam electroluxa pralke i zadowolona jest, bosha tez sa dobre pralki, ale mi sie ta moja podobala najbardziej Hd jaki snieg i deszcz ![]() u mnie sloneczko sliczne i zaraz ide na spacerek z piesem.Ja na sniadanko zjadlam salate lodowa bez niczego i hot doga sobie zrobilam z mielonymi pomidorkami i cebulka mozzarella i prazona cebulka z parowka cieleca mniam mniam |
||
|
|
|
#3504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może dopiero do Ciebie dojdzie? |
|
|
|
|
#3505 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
-klasa to ta A+ -obroty 1000, 900. 700 - ustawia automatycznie do każdego programu ale można oczywiście przestawić samemu ( tak samo jak z temp. 95 stopni , 60 , 40 , 30 i chyba pranie w zimnej wodzie ? ) -opózniony start to chyba że ustawiasz na czas? to w niej można ustawić pranie za 30 min 60, 90 a potem 2 h , 3 h, 4 h i tak do 20 h hehe - nie wiem co to funkcja połowy wsadu ale w niej jest takie coś że niby dobiera wode do ilości ubrań ( że sobie je jakoś waży) - programów ma z 15 ? nie wiem nawet bo korzystam na dobrą sprawe z 3 ale jest funkcja pranie ręczne czyli w 30 stopniach przy małym wirowaniu i jakies tam inne bajery w każdym razie dużo opcji i jeszcze że pranie nocne czyli że ci pierze a wirowanie zostawia na rano chyba na tej zasadzie (zeby nie hałasowało) nie wiem bo nie korzystałam nigdy a i ona ma malutki wyświetlacz elektryczny dosłownie małe okienko co jest podobno ważne bo te całe z panelami elektrycznymi podobno szybko się psują ale nie wiem tak słyszałam mam nadzieje że pomogłam cokolwiek hehe a jeszcze sobie przypomniałam ze można też czas regulować np program na bawełne ustawia mi na 2.20 a ja sobie czasem przestawiam i mi pierze 1.40 a można na jeszcze mniej np na godzine ( ale to już pokazuje że przy bardzo małym zabrudzeniu )
Edytowane przez wiolek1 Czas edycji: 2010-04-22 o 12:31 |
|
|
|
|
#3506 |
|
Rozeznanie
|
Hej, witam Was znowu. Poczułam sie wezwana do tablicy, bo podczytuję Was codziennie, a nic nie piszę.
Ja też męczę się z bólami pleców, a raczej żeber po prawej stronie i pod piersią. Myślałam,że to od stanika, ale nie... I boli już od początku 4 msca. Co do wózka, to spędziłam długie godziny na analizowaniu plusów i minusów. I po tych analizach wyszło mi, że na śnieg lepsze są 4 kółka nieskrętne lub z możliwością blokady skrętnych kół. A tak wogóle to po jakim czasie można wychodzić z dzieckiem na spacer? Pochwalę się Wam łóżeczkiem- koszem, jaki kupiłam Podoba mi się, bo jest dość duży w środku 85cm na 50 cm
Edytowane przez justynacz80 Czas edycji: 2010-04-22 o 12:23 |
|
|
|
#3507 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mamy w rodzinie 3 takie pralki, 3letnia, 2 letnia i nowke - zadna nie byla serwisowana, z zadna nie ma problemu w eksploatacji. Jest super zgrabna, cichutka i swietnie pierze, pluka, wiruje. Ma mase roznych opcji w tym -krotki 15 minutowy, -do prania ciuchow z membrana, biznesowych koszul /cokolwiek to znaczy/. Kupilismy ja w sklepie internetowym, koszt ok 1800. Brzmi jak reklama ale jestem z niej baaaardzo zadowolona wiec pisze jak jest. |
|
|
|
|
#3508 |
|
Zakorzenienie
|
Oby nie, ale w sumie kurcze cos mi niebo sszarzalo :/
Wiolek mam te same funkcje w swoim electroluxie, nie pamietam modelu, ale tez ma maly wyswietlacz po co mi komputer pokladowy caly ![]() Justynacz przepiekna ta kolyska!!! |
|
|
|
#3509 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wiolek ta twoja pralka fajna, nie wydaje sie skomplikowana ja sie glownie zastanawiam nad firma, bo roznie sie slyszy. moja mamuska ostatnio kupowala bosha ale nie jest z niej zadowolona,a te bosha co wczoraj widzialam to mi sie nie podobaly bo te przyciski co ma na panelu sie nie wciskaja tylko chyba na sensorach sa... i to taki plastic fantastic. pomijam oczywiscie fakt parametrow bo to jest na pierwszym miejscu nei wiem... to moj pierwszy taki powazny zakup dziekuje dziewczyny za odpowiedzi |
||
|
|
|
#3510 |
|
Zakorzenienie
|
wogole to witam wszystkie nowe kolezanki
niezawsze dzieki
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:39.

Nic, tylko pstryknąć

A to jednak największy wydatek i szkoda by było kupić wózek, który okazałby się "niesterowny" i ciężki (szczególnie przy moim chorym kręgosłupie. )
w końcu czego się nie robi dla kochanki

, drugi opisany Arek, trzeci Kredyt hipoteczny, czwarty samochód, piąty paragony i szósty rachunki 

kochana chyba bym zeszła jak bym u siebie zobaczyła .....
i co ja teraz zjem ? 
za usg