Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-22, 14:57   #541
noelia007
Raczkowanie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Cytat:
Napisane przez gigo2002 Pokaż wiadomość

oto pomocny link. Tu zobaczysz mnostwo zdjec przed i po. Musisz tylko wybrac od jakiej miseczki zaczynasz (twoja wyjsciowka ) a na jakim efekcie ci zalezy;

http://breastimplants411.com/dbii/ga...ter=D&PageNo=3

powodzenia
Dzięki i w ogóle to dziękuje wszystkim Kobietom.

Mam jeszcze pytanie : Kiedy powiedziałyście sobie"Piersi mi już więcej nie urosną, robię operację" Kiedy byłyście w gimnazjum czy liceum? A jak w Lo to w której klasie tak mniej więćej 1 2 czy 3?
Stary 2010-04-22, 15:09   #542
Duita
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez noelia007 Pokaż wiadomość

Mam jeszcze pytanie : Kiedy powiedziałyście sobie"Piersi mi już więcej nie urosną, robię operację" Kiedy byłyście w gimnazjum czy liceum? A jak w Lo to w której klasie tak mniej więćej 1 2 czy 3?
ja to miałam chyba z 15 lat jak doszłam do wniosku ze cycuchy nie chcą wspołpracowac... a wieku 18 lat wiedziałam juz na 100% ze sobie zrobie
Stary 2010-04-22, 15:54   #543
kejsiii
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Adrianakinga Pokaż wiadomość
Witam. Jestem tu nowa, ale troche poczytalam i juz niemoge doczekac sie zabiegu... Konsultacje mam na 29 czerwca a zabieg 30 czerwca- czyli w nastepny dzień. mam tylko nadzieje że implanty bede miala dobrane odpowiednie... Jestem po wykarmieniu 2 dzieci także skóra jest rosciagnieta teraz nosze 75B, ale o jędrności piersi moge pomarzyć... Mysle nad rozmiarem wkładek 400 lub 500 ale niewiem zbytnio czy okragłe czy anatomy? - myśle że na konsultacji lekarz sam mi doradzi. Efekt koncowy jaki chcialabym uzyskać to D . Najpierw chcialm C ale po obejrzeniu kilku fotek na forum zdecyduje sie chyba na D. Mam 170 wzrostu i 63 waga. Jeśli cos któraś z Was mogła by doradzic to bylabym wdzięczna.

Pozdrawiam wszystkie kobietki na forum
Witaj Pochwal się u kogo robisz operację??

noelia007 ja wiedziałam że mi już biust nie urośnie gdzieś ok 2 klasy szkoły średniej choć troszkę urósł w ciąży ale co z tego jak po ciąży wygląda jeszcze gorzej niż przed

kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 16:36   #544
Adrianakinga
Przyczajenie

Hei

bardzo Ci dziekuje "Happy_hour" i czekam na zaproszenie A zabieg mam miec u Sankowskiego. Tez się zastanawialam gdzie zrobic ale po rozmowie niejednokrotnej przez telefon zdecydowalam się na Niego. Mieszkam za granica a do Polski przylatuje do rodzicow - mieszkaja w Szczecinie wiec do Warszawy spory kawal - ale od czego ma sie mężą który zawiezie i przywiezie wiem ze po tygodniu po operacji jest konsultacja - troche mnie przeraza perspektywa tych podroży Szczecin-W-wa ale coż chyba warto !!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ----------

Do "kejsii..."Trzymam kciuki za 2 dni konsultacja u Ciebie!!!!!!!!!!!!, mam nadzieje ze wyjdziesz z gabinetu zadowolona i zdecydowana na 100% na rozmiar implantów

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

Dziewczyny jesli coś czasem napisze nie do Tej osoby co trzeba wybaczcie.... Nie moge jeszcze odnaleść się tu we wszystkim..........

Edytowane przez Adrianakinga
Czas edycji: 2010-04-22 o 16:34
Adrianakinga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 17:06   #545
Yoki123
Raczkowanie

Cześć dziewczynki, u mnie już trochę lepiej, chociaż szczerze zazdroszcze Adze i innym dziewczynkom, które tak szybko dochodzą do siebie. U mnie niby skóra sie nie świeci, więc wydaje mi się, że chyba nie jest mocno naciągnięta ale ból jest jeszcze mocno wyczuwalny. Faktem jest że od rana nie brałam jeszcze niczego przeciwbólowego, ale o swobodnym poruszaniu się mogę jeszcze zapomnieć! Piersi zrobiły się zdecydowanie miększe na górze, wczoraj przez chwilkę sobie je pooglądałam i nie mogłam oprzeć się pokusie przymierzenia nowej bielizny Póki co wydawały mi sie takie fajniutkie, oby nie zmalały, bo widzę, że opuchnięte jeszcze są, ale nie ma sinaków ani nic takiego

Magera, Kejsiii - powodzenia na konsultacjach będzie dobrze
Yoki123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 17:14   #546
Happy_hour
Rozeznanie

[QUOTE=Adrianakinga;187568 27]Hei

bardzo Ci dziekuje "Happy_hour" i czekam na zaproszenie A zabieg mam miec u Sankowskiego. Tez się zastanawialam gdzie zrobic ale po rozmowie niejednokrotnej przez telefon zdecydowalam się na Niego. Mieszkam za granica a do Polski przylatuje do rodzicow - mieszkaja w Szczecinie wiec do Warszawy spory kawal - ale od czego ma sie mężą który zawiezie i przywiezie wiem ze po tygodniu po operacji jest konsultacja - troche mnie przeraza perspektywa tych podroży Szczecin-W-wa ale coż chyba warto !!!!!!!!!!

[SIZE=5]Ja juz wyslalam zaproszenie ( zobacz u gory w "prywatne wiadomosci ")

Tekst byl...

Edytowane przez Happy_hour
Czas edycji: 2010-04-22 o 17:56
Happy_hour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 17:30   #547
kejsiii
Rozeznanie

Adrianakinga dzięki Ja już nie mogę się doczekac a to dopiero konsultacja ale wreszcie dowiem się jaki będę miała rozmiar
A kochana widziałaś zdjęcia mya-diva kurcze wiesz jakoś nie jestem przekonana do tego lekarza po tym co zobaczyłam A ze szcecina czemu koniecznie do Warszawy chcesz jechać przecież masz chyba bliżej albo do Poznania albo w samym szczecinie??

Happy_hour a może ty się orientujesz kto poprawiał cycuszki mya diva bo efekt końcowy jest świetny ale nigdzie nie doczytałam kogo to zasługa??

yoki z dnia na dzień pewnie będzie już coraz lepiej trzymamy kciuki za Ciebie ..
A pochwalisz się nowymi cycuszkami ??

Edytowane przez kejsiii
Czas edycji: 2010-04-22 o 17:32
Stary 2010-04-22, 17:34   #548
Adrianakinga
Przyczajenie

ok poczytam, z tego co sie domyslam to chyba mnie to nie podbuduje, ale patrzac optymistycznie to mój ginekolog ktorego mam od 16 lat jest dla mnie super a tez nieraz słysze o Nim negatywne opinie

Weszłam na PRYWATNE WIADOMOSCI i nic..... ale spróbuje za jakiś czas
Stary 2010-04-22, 18:01   #549
Happy_hour
Rozeznanie

Happy_hour a może ty się orientujesz kto poprawiał cycuszki mya diva bo efekt końcowy jest świetny ale nigdzie nie doczytałam kogo to zasługa??

Pani Doktor Skwiercz. Wspaniala,znana i lubiana. ( Warszawa )
Stary 2010-04-22, 18:11   #550
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Happy_hour Pokaż wiadomość

Pani Doktor Skwiercz. Wspaniala,znana i lubiana. ( Warszawa )
Nie Warszawa. Gdynia
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 18:13   #551
Adrianakinga
Przyczajenie

Kejsiii nie nie widziałam piersi Mya Diva ale weszłam na 'powiększanie piersi cz 4" tam gdzie pisała ale stron jest mnóstwo i niewiem gdzie mam szukac tych zdjęć.
Wybralam Sankowskiego bo kiedys po programie w telewizji i po tym jak robil kilku znanym osobom piersi stwierdziłam że zrobie u Niego. Potem rozmowa i nawet nie zastanawialm sie na innym Co prawda myslalam o Szczecinie ale w pewnej klinice bylam osobiscie i nie podobalo mi sie juz same podejscie więc zdecydowałam sie na Niego.
To forum znalazłam przypadkowo gdybym znalazla wcześniej to moze bylo by moje podejście inne a tak zaplacilam juz zaliczke... niedużo bo 1000zł ale zawsze coś. Zaczynam teraz watpic ale chcialabym zobaczyc zdjecia Mye Divy jeśli ktos wie w wątku 4 na ktorej to stronie to napiszcie proszę.
Stary 2010-04-22, 18:19   #552
Duita
Raczkowanie

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=393035&page=26
Stary 2010-04-22, 18:52   #553
kejsiii
Rozeznanie

Pamietaj że tu chodzi o twoje zdrowie życie i efekt końcowy więc lepiej obejrzyj dokładnie te zdjęcia ja często do nich powracam ale by popatrzeć na efekt końcowy bo jest cudny
Właśnie taki biust jak ma teraz mya diva chodzi mi po głowie widzę że jest podobnej budowy do mnie a jaki ma rozmiar końcowy wkładek dziewczyny wy pewnie sie orientujecie i to chyba ogrągłe są wkladki co??

A i nie sugruj sie tym że doktor był w tv to nic nie znaczy !! Zresztą poczytaj cały wątek chyba już ktos wcześniej tez to pisał ..
Trzymam kciuki za dobra decyzję

Stary 2010-04-22, 18:55   #554
seela
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość
Pamietaj że tu chodzi o twoje zdrowie życie i efekt końcowy więc lepiej obejrzyj dokładnie te zdjęcia ja często do nich powracam ale by popatrzeć na efekt końcowy bo jest cudny
Właśnie taki biust jak ma teraz mya diva chodzi mi po głowie widzę że jest podobnej budowy do mnie a jaki ma rozmiar końcowy wkładek dziewczyny wy pewnie sie orientujecie i to chyba ogrągłe są wkladki co??

A i nie sugruj sie tym że doktor był w tv to nic nie znaczy !! Zresztą poczytaj cały wątek chyba już ktos wcześniej tez to pisał ..
Trzymam kciuki za dobra decyzję
anatomy
boskie co???

seela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 18:55   #555
Adrianakinga
Przyczajenie

Masakra ogladałam te zdjęcia..... Mye Diva, ale czy znacie jeszcze inne przypadki? Wydaje mi sie że w każdej klinice są jakieś pomyłki. Tak jak w każdej specjalizacji... Nie załamujcie mnie ....
Stary 2010-04-22, 19:00   #556
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
ok poczytam, z tego co sie domyslam to chyba mnie to nie podbuduje, ale patrzac optymistycznie to mój ginekolog ktorego mam od 16 lat jest dla mnie super a tez nieraz słysze o Nim negatywne opinie

Weszłam na PRYWATNE WIADOMOSCI i nic..... ale spróbuje za jakiś czas
a dr jeszcze operuje? Obiło mi się o uszy, że juz osobiście nie..

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

Cytat:
Masakra ogladałam te zdjęcia..... Mye Diva, ale czy znacie jeszcze inne przypadki? Wydaje mi sie że w każdej klinice są jakieś pomyłki. Tak jak w każdej specjalizacji... Nie załamujcie mnie ....
Błedy zdarzają sie każdemu, najważniejsze jest jak po ich wystapieniu postepuje lekarz

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 19:12   #557
kejsiii
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez seela Pokaż wiadomość
anatomy
boskie co???
boskie !!???są przecudne Kurcze szkoda że Gdynia tak daleko ale mam nadzieje że mój doktorek wyczaruje mi podobne a jakie to wkładki bo biust wygląda na dość spory

Stary 2010-04-22, 19:18   #558
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
a dr jeszcze operuje? Obiło mi się o uszy, że juz osobiście nie..

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

Błedy zdarzają sie każdemu, najważniejsze jest jak po ich wystapieniu postepuje lekarz

No wlasnie.Nic dodac nic ujac. Poczytaj caly 4 watek. To wazne.

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

Cytat:
boskie !!???są przecudne Kurcze szkoda że Gdynia tak daleko ale mam nadzieje że mój doktorek wyczaruje mi podobne a jakie to wkładki bo biust wygląda na dość spory

Mentor anat. 485 cc
Stary 2010-04-22, 20:21   #559
kejsiii
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Happy_hour Pokaż wiadomość
No wlasnie.Nic dodac nic ujac. Poczytaj caly 4 watek. To wazne.

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

Mentor anat. 485 cc
o kurcze to sporo mi chyba tyle nie wejdzie Ale dzięki za info

Stary 2010-04-22, 20:43   #560
magera
Rozeznanie

Hej dziewczynki

Cytat:
Napisane przez aga3331 Pokaż wiadomość
Mysle ze po tygodniu juz bedziesz mogla życ normalnie;-)
Ja miałam bardzo mało bólu juz po 3 dniu było wszystko normalnie tylko w nocy troche bolało ale jeden ketanol i spałam,nie miałam problemów ze snem spałam cale nocki (moze z jednym przebudzeniem)
Tylko że moze kobity z duza zwisajaca wyjsciówa mają łatwiej bo jednak jest duzo skóry i nie wypycha az tak bardzo (niewiem tylko tak mysle)
Mój Dr na pytanie czy to normalne ze nie boli az tak powiedział ze osoby z małą wyjsciówka i duzym implantem boli bardziej ale ja nie wiem to tylko jego słowa.
Cycuchy mnie swędza i chyba cos na psychice mi siada bo mysle ze wyłapuje doła jakiegos.Moze dlatego ze nie mam co robic ,z małym za wiele nie robie starszy ma swoje sprawy i tak bez zajecia to mi na dekiel siada.
Pozdrawiam i nie martw sie niebawem i ty będziesz miała wspaniale cycorki,ja żałuje ze nie zrobiłam z 10 lat wczesniej.
Podziwiam Cię, że tak możliwie bezboleśnie przechodzisz to wszystko. Ja myślę sobie, że i tak zależy wszystko od progu bólu...
Nie mam pojęcia jak to u mnie będzie, bo uwierzcie mi, oprócz porodu (na którym musiałam się pojawić ),nigdy nie byłam pacjentką szpitala... Jakoś tak ślizgnęłam się.... tfu, tfu, tfu... niech tak zostanie... oprócz cycuchów oczywiście
Nie dołuj się kochana!!!! Uśmiech na twarzy, bo wiosna piękna i lato nadciąga...
To dobrze, że masz troszke czasu dla siebie!!! Nic bardziej nie cieszy jak spacerek po piękna nową bieliznę, bądź jakiś nowy ciuszek... vel buty (ja mam świra...)
Mnie pozostało wyposażać lodówkę i zająć się sobą, bo młodzian mój juz też chodzi swoimi ścieżkami.
Buziam Cię mocno i czekam na wieści, że humorek się polepszył

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
magera po.op dochodzi sie do siebie indywidualnie .
Ja juz na drugi dzien po op. jechalam 8 h do domu, po tygodniu wrocilam do pracy ,auto zaczelam praowadzich chyba po 10 dniach a po miesiacu prowadzilam zajecia z aerobox.
Jesli chodzi o moje piersi to nie mialam nadmiaru skory , wkladki 350 wiec mialo sie co naciagac , ale dalo sie przezyc.
8h następnego dnia w samochodzie??? Szalona...
Podziwiam, naprawdę Was wszystkie podziwiam i zazdraszczam ogromnie, że u was tak jakoś lekko
Zdaje sobie sprawę, że kto jak kto, ale my potrafimy wiele wycierpieć czasem, więc tymbardziej nie wymiękniemy poprawiając skąpą matkę naturę
Pocieszam się jeszcze tym, że rzadko łykam jakieś tabletki p/bólowe, więc jak zapodam ketonal, to bedzie działał i działał...
No, musimy sobie to jakos tłumaczyć i pocieszać...

Cytat:
Napisane przez olgawro Pokaż wiadomość
Magera, ja wczoraj byłam na ściąganiu szwów...gdyby nie rano zastane mięsnie to bym wcale nie myslala, że mialam operacje! Czuje sie juz świetnie, nie dzwigam oczywiscie bo mi nie wolno, ale wychodze juz normalnie do miasta, jezdze tramwajami, chodze po miescie...jest dobrze
Poczatkowo przez pierwszych 5 dni bylam oslabiona, ale potem juz z kazdym dniem jest lepiej. Nawet rano wstaje juz bez zadnych problemow, jedyne co doskiwera to lekkie ciagniecie w dolnej bocznej czesci prawej piersi ale to bylo od poczatku tak, zmniejsza sie to jednak z dnia na dzien wiec idzie ku lepszemu
Piersi sie ladnie ksztaltuja, sa bliziutko siebie, robia sie sliczne i okragle. Rozmiarek 450mplus, ale na mnie wyszedl to sredni biuścik, za to bardzo ksztaltny wiec jestem zadowolona!
Powiem tylko, i pewnie sie powtórze za innymi...nie zaluje tej decyzji, warto było i na pewno powtórzylabym ja jeszcze raz, tylko o wiele wczesniej fdybym mogla!
Nie ma co sie bac, bo uczucie po op, kiedy juz posiadasz biust rekompensuje wszystkie smutki i bole!!!

Pozdrawiam cieplutko i nie bój sie nic, bedzie dobrze
Gratulacje raz jeszcze moja droga
bardzo miło słyszeć, że jestes zadowolona z efektu i szczęśliwa z posiadania pięknych piersi.
Bardzo trzymam za Was wszystkie kciuki
Ja naprawdę się nie boję samej operacji, bo juz od tak dawna marzę o tym, że gdybym mogła, położyłabym się teraz, zaraz na stole
Kwestia oczywiście finansowa powstrzymywała mnie od tego zamiaru, ale teraz nie odpuszczę
Boję się jedynie jak długo będę dochodzic do siebie po, bo strasznie wkurza mnie jak cos tam mnie pobolewa (ja z tych niecierpliwych).
Bardzo Wam dziękuję za miłe słowa, bo to ogromnie dużo pomaga i motywuje

Cytat:
Napisane przez Yoki123 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki, u mnie już trochę lepiej, chociaż szczerze zazdroszcze Adze i innym dziewczynkom, które tak szybko dochodzą do siebie. U mnie niby skóra sie nie świeci, więc wydaje mi się, że chyba nie jest mocno naciągnięta ale ból jest jeszcze mocno wyczuwalny. Faktem jest że od rana nie brałam jeszcze niczego przeciwbólowego, ale o swobodnym poruszaniu się mogę jeszcze zapomnieć! Piersi zrobiły się zdecydowanie miększe na górze, wczoraj przez chwilkę sobie je pooglądałam i nie mogłam oprzeć się pokusie przymierzenia nowej bielizny Póki co wydawały mi sie takie fajniutkie, oby nie zmalały, bo widzę, że opuchnięte jeszcze są, ale nie ma sinaków ani nic takiego

Magera, Kejsiii - powodzenia na konsultacjach będzie dobrze
Nooo... kochana... buziam mocno i bardzo miło słyszeć, że juz jesteś zadowolona z cycuchów
Dzięki za miłe słowa, ja jak tylko zalicze konsultację, to bedę cała happy, bo jak narazie dotrzec nie mogę... ale co tam... damy radę
Myslę, że dziewczyny miały racje pisząc, aby profilaktycznie brac coś p/bólowego, bo lepiej zapobiegać niż leczyć może dzięki temu nie będziesz odczuwać takiego dyskomfortu... Spróbuj, bo zaszkodzic nie zaszkodzi, a pomóc może... Tymbardziej, że dziewczyny z własnego doświadczenia radzą, za co
Odzywaj się do nas i pisz jak z dnia na dzień to wyglada, bo to cenne wskazówki mogą być na przyszlość , a poza tym kibicujemy Ci bardzo i jak tylko możemy będziemy wspierać

.
magera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 20:44   #561
seela
Rozeznanie

Cytat:
o kurcze to sporo mi chyba tyle nie wejdzie Ale dzięki za info
wejść wejdzie bo innym wchodzi to i Tobie wejdzie ale tak 400 to obowiązkowo ładuj - mówię Ci szczerze! Bedziesz sobie pluć w brodę jak nie weźmiesz tyle.
Uwierz mi że po zejściu opuchlizny przy Twoje wyjściówce z żelkiem mniejszym niż 400 będiesz mocno załować.
Życzę trafnych decyzji!:roza :

Stary 2010-04-22, 20:54   #562
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331

Dziewczyny jak z kkąpielą w wannie kiedy można???
Stary 2010-04-22, 20:54   #563
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez seela Pokaż wiadomość
wejść wejdzie bo innym wchodzi to i Tobie wejdzie ale tak 400 to obowiązkowo ładuj - mówię Ci szczerze! Bedziesz sobie pluć w brodę jak nie weźmiesz tyle.
Uwierz mi że po zejściu opuchlizny przy Twoje wyjściówce z żelkiem mniejszym niż 400 będiesz mocno załować.
Życzę trafnych decyzji!:roza :

A ja Seelcie jak zwykle popieram, bo madra z niej dziolcha.
Stary 2010-04-22, 21:01   #564
seela
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez noelia007 Pokaż wiadomość

Noelia!
Ile Ty masz lat?
Nie zrozum mnie źle, ale w szkole średniej jeszcze organizm sie zmienia ( nie mam na myśliu powiększania biustu tylko ogół). To jest oczywiście Twoja decyzja, ale może zastanów się jeszcze.
Do około 20-22 roku życia organizm jest w fazie znacznego progresu i wiele zmian jeszcze zachodzi w Tobie.
Może jeszcze poczekaj chwilkę. Biust to biust! Są inne, ważniejsze walory kobiety.
Pozdrawiam

Stary 2010-04-22, 21:08   #565
magera
Rozeznanie

Dziewczyny, a jak wygląda konsultacja kiedy idziemy z jakims nastawieniem co do wkładek i przedstawiamy dr sprawę... ??
Oczywiście jest to nasza wizja... bo wcześniej wymyśliłyśmy , że ma to być implant okrągły bądź anatomiczny, a opinia okazuje się absolutnie inna niz założona przez nas?? Jak to jest??
Dziekuję z góry

.
Stary 2010-04-22, 21:09   #566
kejsiii
Rozeznanie

oki dziewczyny będę sie upierać przy swoim bo wiecie mój doktorek to ponoc z tych co trzeba z nim ostro co się chce
Więc powiedzcie mi jeszcze te 400 to przy anatomach czy przy okrągłych bo one inaczej wypadają prawda ?? Pewnie do konsultacji wszystko namieszam taka juz jestem podjarana tą wizytą
Mam zamiar obrać taką strategię że powiem mu czego oczekuję potem grzecznie wysłucham co proponuje i jak będzie chciał mi wcisnąć coś małego to wtedy go zaatakuje
Ale pewnie tak na poważnie to będę tak zestrachana że będę siedzieć grzecznie jak aniołek a wiecie najbardziej się boje tego macania po cyckach no chyba wybuchnę ze śmiechu

Magera witaj kochana

A boje sie że mi nie wejdzie te 400 bo ja mam dziwną budowę niby chuda ale brzuch gruby nogi chude i klatka piersiowa tez taka bardziej koścista ale wysoka jestem 175cm więc cyc powinien być duży przy takim wzroście jak na moje oko teraz to mi brzuch wyprzedza cycki

Edytowane przez kejsiii
Czas edycji: 2010-04-22 o 21:13
Stary 2010-04-22, 21:22   #567
magera
Rozeznanie

Buziak buziak witaj

Cytat:
oki dziewczyny będę sie upierać przy swoim bo wiecie mój doktorek to ponoc z tych co trzeba z nim ostro co się chce
Więc powiedzcie mi jeszcze te 400 to przy anatomach czy przy okrągłych bo one inaczej wypadają prawda ?? Pewnie do konsultacji wszystko namieszam taka juz jestem podjarana tą wizytą
Mam zamiar obrać taką strategię że powiem mu czego oczekuję potem grzecznie wysłucham co proponuje i jak będzie chciał mi wcisnąć coś małego to wtedy go zaatakuje
Ale pewnie tak na poważnie to będę tak zestrachana że będę siedzieć grzecznie jak aniołek a wiecie najbardziej się boje tego macania po cyckach no chyba wybuchnę ze śmiechu

Magera witaj kochana
Jakbym widziała siebie...
Podobno mój dr też nie jest zwolennikiem większych wkladek, ale ja nie mam nic przeciwko. Byc może będę później żałować, ale na chwile obecną jestem zdecydowana i naprawdę nie chcę większych wkładek niż max 300cc (ale to takie max). Pewnie na konsultacji wyjdzie jeszcze cos innego (bo tak zazwyczaj jest), ale na to będę musiała poczekać
Dziewczynki, mam nadzieje, że w sobotę będę juz w PL drugie podejście.... Oby niebo nie nawaliło...

.
Stary 2010-04-23, 09:43   #568
kbo
Raczkowanie

Magera samoloty już latają więc dolecisz
300 to nie jest dużo, jaki chcesz rozmiar po operacji?
kbo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-23, 10:50   #569
aldi090
Raczkowanie

GG do aldi090

Cytat:
Napisane przez aga3331 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak z kkąpielą w wannie kiedy można???
Aga
a Ty zadowolona z piersi?? z rozmiaru???
opuchlizna już zeszła???
Stary 2010-04-23, 11:30   #570
kejsiii
Rozeznanie

No właśnie aga jak cycuchy napisz coś więcej podobają ci się ?? Pewnie teraz większość dnia przed lustrem spędzasz

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości