|
|
#541 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
i w ogóle to dziękuje wszystkim Kobietom.Mam jeszcze pytanie : Kiedy powiedziałyście sobie"Piersi mi już więcej nie urosną, robię operację" Kiedy byłyście w gimnazjum czy liceum? A jak w Lo to w której klasie tak mniej więćej 1 2 czy 3?
|
|
|
#542 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#543 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
noelia007 ja wiedziałam że mi już biust nie urośnie gdzieś ok 2 klasy szkoły średniej choć troszkę urósł w ciąży ale co z tego jak po ciąży wygląda jeszcze gorzej niż przed
|
|
#544 |
|
Przyczajenie
|
Hei
bardzo Ci dziekuje "Happy_hour" i czekam na zaproszenie A zabieg mam miec u Sankowskiego. Tez się zastanawialam gdzie zrobic ale po rozmowie niejednokrotnej przez telefon zdecydowalam się na Niego. Mieszkam za granica a do Polski przylatuje do rodzicow - mieszkaja w Szczecinie wiec do Warszawy spory kawal - ale od czego ma sie mężą który zawiezie i przywiezie wiem ze po tygodniu po operacji jest konsultacja - troche mnie przeraza perspektywa tych podroży Szczecin-W-wa ale coż chyba warto !!!!!!!!!! ![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Do "kejsii..."Trzymam kciuki za 2 dni konsultacja u Ciebie!!!!!!!!!!!!, mam nadzieje ze wyjdziesz z gabinetu zadowolona i zdecydowana na 100% na rozmiar implantów ![]() ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Dziewczyny jesli coś czasem napisze nie do Tej osoby co trzeba wybaczcie.... Nie moge jeszcze odnaleść się tu we wszystkim.......... Edytowane przez Adrianakinga Czas edycji: 2010-04-22 o 16:34 |
|
|
|
#545 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki, u mnie już trochę lepiej, chociaż szczerze zazdroszcze Adze i innym dziewczynkom, które tak szybko dochodzą do siebie. U mnie niby skóra sie nie świeci, więc wydaje mi się, że chyba nie jest mocno naciągnięta ale ból jest jeszcze mocno wyczuwalny. Faktem jest że od rana nie brałam jeszcze niczego przeciwbólowego, ale o swobodnym poruszaniu się mogę jeszcze zapomnieć! Piersi zrobiły się zdecydowanie miększe na górze, wczoraj przez chwilkę sobie je pooglądałam i nie mogłam oprzeć się pokusie przymierzenia nowej bielizny
Póki co wydawały mi sie takie fajniutkie, oby nie zmalały, bo widzę, że opuchnięte jeszcze są, ale nie ma sinaków ani nic takiegoMagera, Kejsiii - powodzenia na konsultacjach będzie dobrze |
|
|
|
#546 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=Adrianakinga;187568 27]Hei
bardzo Ci dziekuje "Happy_hour" i czekam na zaproszenie A zabieg mam miec u Sankowskiego. Tez się zastanawialam gdzie zrobic ale po rozmowie niejednokrotnej przez telefon zdecydowalam się na Niego. Mieszkam za granica a do Polski przylatuje do rodzicow - mieszkaja w Szczecinie wiec do Warszawy spory kawal - ale od czego ma sie mężą który zawiezie i przywiezie wiem ze po tygodniu po operacji jest konsultacja - troche mnie przeraza perspektywa tych podroży Szczecin-W-wa ale coż chyba warto !!!!!!!!!! ![]() [SIZE=5]Ja juz wyslalam zaproszenie ( zobacz u gory w "prywatne wiadomosci ") Tekst byl... Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-04-22 o 17:56 |
|
|
|
#547 |
|
Rozeznanie
|
Adrianakinga dzięki
A kochana widziałaś zdjęcia mya-diva kurcze wiesz jakoś nie jestem przekonana do tego lekarza po tym co zobaczyłam Happy_hour a może ty się orientujesz kto poprawiał cycuszki mya diva bo efekt końcowy jest świetny ale nigdzie nie doczytałam kogo to zasługa?? yoki z dnia na dzień pewnie będzie już coraz lepiej trzymamy kciuki za Ciebie .. A pochwalisz się nowymi cycuszkami ??
15.12.2010 nowa ja ![]() Edytowane przez kejsiii Czas edycji: 2010-04-22 o 17:32 |
|
|
|
#548 |
|
Przyczajenie
|
ok poczytam, z tego co sie domyslam to chyba mnie to nie podbuduje, ale patrzac optymistycznie to mój ginekolog ktorego mam od 16 lat jest dla mnie super a tez nieraz słysze o Nim negatywne opinie
Weszłam na PRYWATNE WIADOMOSCI i nic..... ale spróbuje za jakiś czas |
|
|
|
#549 |
|
Rozeznanie
|
Happy_hour a może ty się orientujesz kto poprawiał cycuszki mya diva bo efekt końcowy jest świetny ale nigdzie nie doczytałam kogo to zasługa??
Pani Doktor Skwiercz. Wspaniala,znana i lubiana. ( Warszawa ) |
|
|
|
#550 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#551 |
|
Przyczajenie
|
Kejsiii nie nie widziałam piersi Mya Diva ale weszłam na 'powiększanie piersi cz 4" tam gdzie pisała ale stron jest mnóstwo i niewiem gdzie mam szukac tych zdjęć.
Wybralam Sankowskiego bo kiedys po programie w telewizji i po tym jak robil kilku znanym osobom piersi stwierdziłam że zrobie u Niego. Potem rozmowa i nawet nie zastanawialm sie na innym Co prawda myslalam o Szczecinie ale w pewnej klinice bylam osobiscie i nie podobalo mi sie juz same podejscie więc zdecydowałam sie na Niego. To forum znalazłam przypadkowo gdybym znalazla wcześniej to moze bylo by moje podejście inne a tak zaplacilam juz zaliczke... niedużo bo 1000zł ale zawsze coś. Zaczynam teraz watpic ale chcialabym zobaczyc zdjecia Mye Divy jeśli ktos wie w wątku 4 na ktorej to stronie to napiszcie proszę. |
|
|
|
#552 |
|
Raczkowanie
|
|
#553 |
|
Rozeznanie
|
Pamietaj że tu chodzi o twoje zdrowie życie i efekt końcowy więc lepiej obejrzyj dokładnie te zdjęcia ja często do nich powracam ale by popatrzeć na efekt końcowy bo jest cudny
Właśnie taki biust jak ma teraz mya diva chodzi mi po głowie widzę że jest podobnej budowy do mnie a jaki ma rozmiar końcowy wkładek dziewczyny wy pewnie sie orientujecie i to chyba ogrągłe są wkladki co?? A i nie sugruj sie tym że doktor był w tv to nic nie znaczy !! Zresztą poczytaj cały wątek chyba już ktos wcześniej tez to pisał .. Trzymam kciuki za dobra decyzję
|
#554 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
boskie co???
|
|
#555 |
|
Przyczajenie
|
Masakra ogladałam te zdjęcia..... Mye Diva, ale czy znacie jeszcze inne przypadki? Wydaje mi sie że w każdej klinice są jakieś pomyłki. Tak jak w każdej specjalizacji... Nie załamujcie mnie ....
|
|
|
|
#556 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Błedy zdarzają sie każdemu, najważniejsze jest jak po ich wystapieniu postepuje lekarz |
|
|
|
|
#557 |
|
Rozeznanie
|
boskie !!???są przecudne
|
#558 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No wlasnie.Nic dodac nic ujac. Poczytaj caly 4 watek. To wazne. ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Cytat:
Mentor anat. 485 cc |
||
|
|
|
#559 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#560 | ||||
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki
Cytat:
Nie mam pojęcia jak to u mnie będzie, bo uwierzcie mi, oprócz porodu (na którym musiałam się pojawić ![]() tfu, tfu, tfu... niech tak zostanie... oprócz cycuchów oczywiścieNie dołuj się kochana!!!! Uśmiech na twarzy, bo wiosna piękna i lato nadciąga... To dobrze, że masz troszke czasu dla siebie!!! Nic bardziej nie cieszy jak spacerek po piękna nową bieliznę, bądź jakiś nowy ciuszek... vel buty (ja mam świra... )Mnie pozostało wyposażać lodówkę i zająć się sobą, bo młodzian mój juz też chodzi swoimi ścieżkami. Buziam Cię mocno i czekam na wieści, że humorek się polepszył Cytat:
![]() Podziwiam, naprawdę Was wszystkie podziwiam i zazdraszczam ogromnie, że u was tak jakoś lekko Zdaje sobie sprawę, że kto jak kto, ale my potrafimy wiele wycierpieć czasem, więc tymbardziej nie wymiękniemy poprawiając skąpą matkę naturę ![]() Pocieszam się jeszcze tym, że rzadko łykam jakieś tabletki p/bólowe, więc jak zapodam ketonal, to bedzie działał i działał... ![]() No, musimy sobie to jakos tłumaczyć i pocieszać... ![]() Cytat:
bardzo miło słyszeć, że jestes zadowolona z efektu i szczęśliwa z posiadania pięknych piersi. Bardzo trzymam za Was wszystkie kciuki Ja naprawdę się nie boję samej operacji, bo juz od tak dawna marzę o tym, że gdybym mogła, położyłabym się teraz, zaraz na stole ![]() Kwestia oczywiście finansowa powstrzymywała mnie od tego zamiaru, ale teraz nie odpuszczę ![]() Boję się jedynie jak długo będę dochodzic do siebie po, bo strasznie wkurza mnie jak cos tam mnie pobolewa (ja z tych niecierpliwychBardzo Wam dziękuję za miłe słowa, bo to ogromnie dużo pomaga i motywuje Cytat:
Dzięki za miłe słowa, ja jak tylko zalicze konsultację, to bedę cała happy, bo jak narazie dotrzec nie mogę... ale co tam... damy radę Myslę, że dziewczyny miały racje pisząc, aby profilaktycznie brac coś p/bólowego, bo lepiej zapobiegać niż leczyć Odzywaj się do nas i pisz jak z dnia na dzień to wyglada, bo to cenne wskazówki mogą być na przyszlość
|
|
#561 |
|
Rozeznanie
|
wejść wejdzie bo innym wchodzi to i Tobie wejdzie ale tak 400 to obowiązkowo ładuj - mówię Ci szczerze! Bedziesz sobie pluć w brodę jak nie weźmiesz tyle.
Uwierz mi że po zejściu opuchlizny przy Twoje wyjściówce z żelkiem mniejszym niż 400 będiesz mocno załować. Życzę trafnych decyzji!
|
#562 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny jak z kkąpielą w wannie kiedy można???
|
#563 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A ja Seelcie jak zwykle popieram, bo madra z niej dziolcha. |
|
|
|
|
#564 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ile Ty masz lat? Nie zrozum mnie źle, ale w szkole średniej jeszcze organizm sie zmienia ( nie mam na myśliu powiększania biustu tylko ogół). To jest oczywiście Twoja decyzja, ale może zastanów się jeszcze. Do około 20-22 roku życia organizm jest w fazie znacznego progresu i wiele zmian jeszcze zachodzi w Tobie. Może jeszcze poczekaj chwilkę. Biust to biust! Są inne, ważniejsze walory kobiety. Pozdrawiam
|
|
#565 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, a jak wygląda konsultacja kiedy idziemy z jakims nastawieniem co do wkładek i przedstawiamy dr sprawę... ??
Oczywiście jest to nasza wizja... bo wcześniej wymyśliłyśmy , że ma to być implant okrągły bądź anatomiczny, a opinia okazuje się absolutnie inna niz założona przez nas?? Jak to jest?? Dziekuję z góry
|
#566 |
|
Rozeznanie
|
oki dziewczyny będę sie upierać przy swoim bo wiecie mój doktorek to ponoc z tych co trzeba z nim ostro co się chce
![]() Więc powiedzcie mi jeszcze te 400 to przy anatomach czy przy okrągłych bo one inaczej wypadają prawda ?? Pewnie do konsultacji wszystko namieszam taka juz jestem podjarana tą wizytą Mam zamiar obrać taką strategię że powiem mu czego oczekuję potem grzecznie wysłucham co proponuje i jak będzie chciał mi wcisnąć coś małego to wtedy go zaatakuje ![]() Ale pewnie tak na poważnie to będę tak zestrachana że będę siedzieć grzecznie jak aniołek a wiecie najbardziej się boje tego macania po cyckach no chyba wybuchnę ze śmiechu Magera witaj kochana A boje sie że mi nie wejdzie te 400 bo ja mam dziwną budowę niby chuda ale brzuch gruby nogi chude i klatka piersiowa tez taka bardziej koścista ale wysoka jestem 175cm więc cyc powinien być duży przy takim wzroście jak na moje oko teraz to mi brzuch wyprzedza cycki
15.12.2010 nowa ja ![]() Edytowane przez kejsiii Czas edycji: 2010-04-22 o 21:13 |
|
|
|
#567 | |
|
Rozeznanie
|
Buziak buziak
![]() Cytat:
![]() Podobno mój dr też nie jest zwolennikiem większych wkladek, ale ja nie mam nic przeciwko. Byc może będę później żałować, ale na chwile obecną jestem zdecydowana i naprawdę nie chcę większych wkładek niż max 300cc (ale to takie max). Pewnie na konsultacji wyjdzie jeszcze cos innego (bo tak zazwyczaj jest ), ale na to będę musiała poczekać Dziewczynki, mam nadzieje, że w sobotę będę juz w PL drugie podejście.... Oby niebo nie nawaliło...
|
|
#568 |
|
Raczkowanie
|
Magera samoloty już latają więc dolecisz
![]() 300 to nie jest dużo, jaki chcesz rozmiar po operacji?
|
#569 |
|
Raczkowanie
|
Aga
a Ty zadowolona z piersi?? z rozmiaru??? opuchlizna już zeszła???
|
#570 |
|
Rozeznanie
|
No właśnie aga jak cycuchy napisz coś więcej podobają ci się ?? Pewnie teraz większość dnia przed lustrem spędzasz
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.

i w ogóle to dziękuje wszystkim Kobietom.

Póki co wydawały mi sie takie fajniutkie, oby nie zmalały, bo widzę, że opuchnięte jeszcze są, ale nie ma sinaków ani nic takiego

ale co tam... damy radę