|
|
#931 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Majówkowa wymianka! Poczujmy wiosnę..
W skrzynce znalazłam awizo
A ponieważ na paczuszki ze sklepów jeszcze za wcześnie, obstawiam, że mój prezent dotarł Czyli wygląda na to, że zdążę go jeszcze przed wyjazdem odebrać Niestety pokażę na forum pewnie dopiero po weekendzie... Także proszę o chwilę cierpliwości
|
|
|
|
#932 |
|
Rozeznanie
|
Hej.
Dzisiaj otrzymałam awizo, więc może jutro uda mi się odebrać prezent. Ja paczuszkę wysłałam dzisiaj, bo wczoraj nie zdążyłam. Numer nadania: 175167973 Bardzo dziękuję i muszę się uzbroić w cierpliwość do jutra ![]() |
|
|
|
#933 |
|
Rozeznanie
|
A ja się w końcu mogę pochwalić. Dopadłam TŻ i wykorzystałam ostatki dobrego światła.Pomóżcie zgadnąć, któż mnie tak uszczęśliwił
Kolczyki założę na komunię do córci Wybaczcie, że nie na uchu ale nikt oprócz mnie nie zrobiły dobrze zdjęcia a sama sobie nie dam radyWIELKIE DZIĘKUJĘ KOCHANA WIZAŻANKO!!!
Moja pasja-wątek wizażowy Nowy blog Preferencje Whitecoffe - zmagania z AC Targowisko - #24 Edytowane przez Whitecoffe Czas edycji: 2010-04-22 o 22:52 |
|
|
|
#934 |
|
Wtajemniczenie
|
Whitecoffe słodziutkie kolczyki dostałaś
hmmmm im więcej do zgadywania tym trudniej
|
#935 |
|
Rozeznanie
|
same piekności dostałyście !!!!
Ja na szczęście zdążyłam dorwać dzisiaj listonosza i mam juz swoj prezencik w domu ![]() Chciałam podziękować arizoonie za piekne kolczyki bardzo w moim stylu ![]()
|
#936 |
|
Zadomowienie
|
Przestaję nadążać z uzupełnianiem mojej magicznej tabelki
Whitecoffe, piękne te Twoje kolczyki - i Tobie darowane, i te ulepione przez Ciebie Jesteś bardzo utalentowaną kobitką A kto jest autorem prezenciku nie wiem niestety... Ale są słodziutkie ![]() Edit: Veaa, śliczne kolczyki dostałaś Ogniste
Mój wątek na forum Edytowane przez loquacee Czas edycji: 2010-04-22 o 19:47 |
|
|
|
#937 | |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję, dziękuję
Cytat:
![]() Przyznać się proszę...
Moja pasja-wątek wizażowy Nowy blog Preferencje Whitecoffe - zmagania z AC Targowisko - #24 |
|
|
|
|
#938 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super, że się podobają Mam nadzieję, że będą się dobrze nosić Dziewczyny takie cuda dostajecie, że nie moge się już doczekać swojego a tak w ogóle to dopiero dzisiaj sobie uświadomiłam, że ja też coś dostanę hihi...
|
|
#940 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#941 |
|
Zadomowienie
|
A ja się denerwuję jak moja wylosowanka zareaguje
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#942 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też mam swoje kolczyki i są przeprzeprześliczne . Będę dziś wieczorem szpiegować na forum i zgadywać. A może macie jakieś typy![]() W każdym bądź razie jestem niesamowicie zadowolona. Kocham ametysty a te mają piękny kształt Matko kochana ale zakręciłam... Przed chwilą wkleiłam zdjęcie tego co ja wysłałam zamiast mojego prezentu! Widział ktoś? Może nie?
moje artclayowce:https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post17085902 Edytowane przez frufelek Czas edycji: 2010-04-22 o 20:49 |
|
|
|
|
#943 |
|
Zadomowienie
|
Frufelku, jakie piękne
|
|
|
|
#944 |
|
Rozeznanie
|
Yaollinka, to może Ty popełniłaś te moje śliczne kolczyki, co? A teraz takie zmyły robisz?
Przyznać się proszę?
|
#945 |
|
Zadomowienie
|
Frufelku, chciałabym, ale to nie ja
|
|
|
|
#946 |
|
Rozeznanie
|
Kolejne piękne dzieła. Będzie niezła łamigłówka
Śliczne dostałyście prezenciki. Te wymiankowe mają jakiś taki niezwykły czar.A żeby nie było za prosto do zgadywanek dorzucę mój prezencik, który już wczoraj dotarł, ale niestety na pocztę nie zdążyłam pójść. A teraz kilka słów do autorki tych ślicznych kolczyków: Kochana Wizażowa Koleżanko- kolczyki są przecudne Bardzo, bardzo dziękuję Jak tylko je wyjęłam z pudełeczka to zaraz zagościły w moich uszkach Żeby było śmiesznie zauważyłam, że zajrzałaś na mój profil na NK, ale jakoś zupełnie nie skojarzyłam, że to ty możesz dla mnie prezencik robić ![]() Jeszcze raz bardzo dziękuję |
|
|
|
#947 |
|
Wtajemniczenie
|
cuda dziewczyny dostajecie nie nadążam nie nadążam
![]() monka dla ciebie strzelam że moqda zrobiła
|
#948 |
|
Zadomowienie
|
MAM, MAM!!! Ja też dostałam
![]() ![]() I w najśmielszych snach bym się nie spodziewała, że dostanę takie cudo Całe tylko i wyłącznie dla mnie ![]() ![]() Bransoletka jest bossska, cudna, jedyna, IDEALNA i z tego miejsca, jak tylko potrafię, serdecznie dziękuję mojej Darczyni KOCHANIE MOJE JEDYNE NAJWSPANIALSZE! Nawet pojęcia nie masz, jak mi się marzyło, żeby zostać posiadaczką jakiegoś Twojego biżuta Szczególnie, jak zobaczyłam pewne fioletowe kolczyki na 9 stronie Twojego wątku A potem moja miłość do Twojej biżu już się tylko potęgowała Jeszcze raz pięknie dziękuję i przepraszam, że bardziej prywatnie będę mogła podziękować dopiero po weekendzie, ale za 4 godziny mam pociąg i muszę się wreszcie zabrać za pakowanie, a nie latać na pocztę jak kot z pęcherzem I z tego miejsca najmocniej przepraszam również wszystkie Wymiankowiczki, ale fotkę prawdopodobnie będę mogła pokazać również dopiero po weekendzie, bo teraz już ciemno, a nie chcę wrzucać byle-jakiego foto takiej pięknej bransy... Chyba, że moja Darczyni sama się ujawni i wrzuci fotkę w moim imieniu
|
|
|
|
#949 |
|
Rozeznanie
|
Strzelaj Pinki dalej, bo to nie Maqda
|
|
|
|
#950 |
|
Rozeznanie
|
frufelek - stawiam, że to od Karmazynowego Kamyka ;p
|
#951 |
|
Raczkowanie
|
Melduję grzecznie, że otrzymałam dzisiaj bransoletkę, którą sobie wymarzyłam!! Agatko, dziękuję Ci ślicznie, jest piękna, od razu ją założyłam i dumnie nosiłam
Bardzo podobają mi się te słodkie kwiatuszki...
|
|
#952 |
|
Rozeznanie
|
Czy moja darczyni chce na wieki pozostać anonimowa?
Moja pasja-wątek wizażowy Nowy blog Preferencje Whitecoffe - zmagania z AC Targowisko - #24 |
|
|
|
#953 |
|
Raczkowanie
|
no dobrze przyznam sie to jak zrobiłam prezencik dla Whitecoffe ciesze sie że ci sie podoba prezencik dla ciebie niech ci sie dobrze noszą
nie jestem aniołem stróżem,ale zawsze jestem obok by Cię wysłuchać szukam-targowisko ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=434997 http://deccoria.pl/galeria,id,29950 i tu też jestem https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=304040 moj wątek
|
|
|
|
#954 |
|
Rozeznanie
|
![]() Dziękuję konza Leżą sobie grzecznie w pudełeczku i 500 razy na dzień je oglądam i przymierzam. Tak mam, że jak mi się coś podoba to nie potrafię nosić na codzień. Przekopałam szafę i wygrzebałam moje różowe fatałaszki-och, nic różowego (z biżuterii) jeszcze nie miałam...
Moja pasja-wątek wizażowy Nowy blog Preferencje Whitecoffe - zmagania z AC Targowisko - #24 Edytowane przez Whitecoffe Czas edycji: 2010-04-22 o 22:53 |
|
|
|
#955 |
|
Rozeznanie
|
Piękne prezenty!!!
|
|
|
|
#956 |
|
Rozeznanie
|
Nie wydaje mi się, że to Karmazynowy Kamyk
ale może się mylę![]() Kto no kto???
|
#957 |
|
Rozeznanie
|
A ja chyba mam niezłą łamigłówkę, żeby zgadnąć od kogo te kolczyki, które cały dzień noszę i chwalę się na prawo i lewo
|
#958 |
|
Osiołek z zakątka :)
|
Cudne prezenty dziewczyny dostajecie
Wszystkie, jeden w jeden Ja mam niestety poślizg z przyczyn niezależnych, musiałam pilnie wyjechać w poniedziałek wieczorem. Dzisiaj miała być już w domku, ale niestety wracam w sobotę. I dopiero wtedy mojej wybrance mogę wysłać prezent, oczywiście z rekompensatą za opóźnienie. Bardzo przepraszam, nie wiedziałam że będę tak długo poza domkiem |
|
|
|
#959 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam nadzieję,że się podobają
|
|
#960 |
|
Wtajemniczenie
|
No dobrze, przyznaję się do zrobienia kolczyków dla Agave
. Są może trochę surowe w formie ale oglądając Twój avatar swierdziłam że taka forma najbardziej do Ciebie pasuje. Cieszę się że chociaż troszkę się podobają . Jakby co to reklamacje również przyjmuję .
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:26.

A ponieważ na paczuszki ze sklepów jeszcze za wcześnie, obstawiam, że mój prezent dotarł
Niestety pokażę na forum pewnie dopiero po weekendzie... Także proszę o chwilę cierpliwości

a sama sobie nie dam rady

. Będę dziś wieczorem szpiegować na forum i zgadywać. A może macie jakieś typy
Chyba, że moja Darczyni sama się ujawni i wrzuci fotkę w moim imieniu