|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV
Cytat:
i powodzenia w budowaniu
|
|
#3992 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV
zmykam, jadę do pracy
|
|
|
|
#3993 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3994 |
|
Zadomowienie
|
Pessar to inaczej krążek, który zakłada się przy rozwarciu żeby przedwcześnie nie urodzić , no to tak po mojemu a tu masz bardziej fachowo opisane
:http://www.twojlekarz.pl/ ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Ech siedze sobie sama w domku, mąż z małą poszedł na działkę ( jeśli można to tak nazwać) bo załatwił na ogródkach kawałek ziemi i dopiero chce zrobić z tego działkę, jak to powiedział " dla Ciebie bo zawsze chciałaś mieć ogródek ", więc kupił sobie sprzęt i przekopuje teren, nie poszłam z nimi bo jakoś nie najlepiej sie dziś czuję, bolał mnie brzuch, na szczęście jak poleżalam to przeszło i jakby tego było mało, mała kopała mnie dziś tak strasznie nisko, chyba całą szyjkę mi skopała aż taki kłujący ból był, ale ostatnio na wizycie mówiłam o tym gin i powiedziała że czasami tak jest że aż nieprzyjemne uczucie, zależy od położenia maleństwa.Teraz chyba sobie śpi to moje narządy odpoczywają od jej agresji
|
|
|
|
#3996 |
|
Zadomowienie
|
Jejku dziewczyny ale sobie poryczałam, nie macie pojęcia jak przed chwilką płakałam z radości, zadzwoniła do mnie siostra mojego M, od 3 lat starają się o dzidziusia i nic, robiła nawet kilkanaście testów owulacyjnych i nigdy nie mogła trafić,aż tu dziś zrobiła test ciążowy i wyszedł pozytywnie aż mnie zatkało i poryczałam się jak dziecko, tak sie cieszę bo wiem że ona tego bardzo chciała,jest w takim szoku że nadal nie dowierza, brała ostatnio jakieś leki na nerki i teraz się zastanawia czy przypadkiem to nie miało wpływu na wynik testu bo nie wierzy żeby to była prawda. @ miała mieć 19-ego chyba i do dziś nic , tylko pobolewanie brzucha.Tak bardzo jej życzę żeby to była prawda.To juz druga z bliskich mi osób , które w tym miesiącu oznajmiły mi że będą mamą, niedawno wam pisałam że moja przyjaciółka też będzie miała dzidzię no i obie mają terminy na grudzień, chyba im się ode mnie udzieliło
|
|
|
|
#3997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mamy teraz dobra energie Oby tak dalej Ale bym cos zjadla, ale nie wiem co???
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
|
#3998 |
|
Zakorzenienie
|
ja też poproszę o wszystkie listy jakie są możliwe
![]() Yoka1986@interia.pl wyprawki, zakupy, szpitale i co tam jeszcze tylko macie
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
#3999 |
|
Rozeznanie
|
aaaa wariatki,ale napisały fiufiu
![]() witam nowe dziewczyny....tym bywalczyniow, które złe chwile mają wytrwania życzę i nosków do góry bo jak mama smutna to i dzidzia smutna..... |
|
|
|
#4000 |
|
Zadomowienie
|
Jak się jutro będę czuła tak jak dziś to się sama na siebie obrażę...
|
|
#4001 |
|
Raczkowanie
|
a co się dzieje?
|
#4002 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny SMS od anuszka1401
"Niestety nie dotarlam do szkoly bo juz w pociagu rozbolal mnie brzuch. Mialam skurcze i plamienie, jestem w szpitalu i dostalam jakies leki rozkurczowe i cos na wstrzymanie plamien. teraz czekam na Marka az odbierze mnie stad i wracam do domu. Mam duzo lezec. jutro moze sie odezwe na forum." a to drugi sms "Lekarz mowil ze nic powaznego, po prostu przemeczenie chociaz nie wiem czym moglam sie przemeczyc widocznie mam tylko lezec. pozdrawiam" "pozdrowienia dla Ciebie i wszystkich dziewczyn" trzymaj sie kochana trzymamy za was mocno kciuki!!!!! zdaje sie ze ktos mowil ze mamy jeszcze czas z wyprawkami ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- eleono ciesze sie ze wszystko jest w normie tylko te stresy niepotrzebne ![]() jusdan to super bedzie mial sie z kim twoj dzidzius bawic
|
#4003 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jednak trzeba już pakować torbę- na wszelki wypadek.
|
|
#4004 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
całe szczęście że to nic poważnego!!!!!!!!!!! normalnie jak napisałaś tymi czerwonymi literami to spodziewałam się najgorszego!
|
|
#4005 |
|
Zadomowienie
|
no dobra - mam kawe i ciasto i zabieram się za nadrabianie tego, co dziś naprodukowałyście
|
#4006 |
|
Zakorzenienie
|
jaszczka masz szczescie ze jestem najedzona i nie mam ochoty na ta bita smietane :P
|
#4007 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() idę się kąpać... mieszkanko wysprzątane, więc jutro odpoczywam tylko jutro muszę jakieś warzywka kupić i wsio bo wszystko mam Edytowane przez ola_k11 Czas edycji: 2010-04-23 o 20:03 |
||
|
|
|
#4008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nio wlasnie mowilam TZ ze musimy sie przygotowac
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
|
#4009 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Na mnie podziałało - póki, co mam dziewczynkę
![]() Cytat:
Cytat:
A przytyć niestety przytyłam i to sporo Przed ciążą trzymałam wagę koło 50kg a 2 tyg temu u gin miałam już 60kg. A wszystko niestety zamiast w brzuszek to w nogi, boczki i ręce poszło ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Z trudem was nadrobiłam dzisiaj Na glukozie obyło się bez ekscesów - nie mdliło mnie - jedyne, co to myślałam, że im tam przysnę w pewnym momencie na fotelu. Krew miałam pobieraną tylko na czczo i po 2 godzinach (bez tego pośredniego po godzinie) ale babeczka chciała mi zrobić dobrze i żeby nie kłuć mnie 2razy w prawą rękę to próbowała w lewą. Krwi nie udało się pobrać z niej, ale siniaka zrobiła 1. klasa.Z dnia na dzień się coraz gorzej czuję, boli mnie głowa, ciężko mi się oddycha i stawy mam jak z waty... Zastanawiam się czy nie iść i nie zrobić prywatnie morfologii, bo boję się, że żelazo mi spadło (nie wiem czym innym sobie to samopoczucie tłumaczyć). Ostatnie wyniki krwi mam z początku marca i były dobre, ale dzisiaj się ledwo do domu przykulałam... Idę wziąć no-spe i się położyć - będę wieczorkiem.
|
|
|
#4010 |
|
Wtajemniczenie
|
Anuszka nieładnie,przecież mówiłam żeby po mnie nie ściągać
![]() A ja mam truskawki z bitą śmietaną.Ma któraś ochotę? ![]() ![]() Pozwoliłam sobie jednak ruszyć się z domu na chwilę do pobliskiego sklepu dziecięcego żeby uzupełnić brakujące rzeczy do wyprawki,których nie znalazłam na all.Teraz zostały mi w sumie tylko drobiazgi z apteki i czekanie aż dojdzie paczka.Załączam zdjęcia zakupków.Oprócz tego kupiłam jeszcze rajstopki,krem z filtrem na lato i maść Linoderm.
|
|
|
|
#4011 | |
|
Zakorzenienie
|
Hd sliczne misie
Nastepny chudzielec! Nie wierze, ze masz 97 ;P eleonoremio dobrze, ze wszystko ok i ze sie uspokoilas ![]() 170 :/ Przynajmniej mam czas do poniedzialku aby sie psychicznie nastawic ![]() No bo za duzo mi wyszlo itrzeba zrobic 75g po 2h aby wykluczyc cukrzyce ciazowa, natomiast jesli wyjdzie powyzej 140 te 75g to wtedy do szpitala mnie gin wysle aby porobili dokladne pomiary i aby diete mi ustawic czy cos takiego mi tlumaczyl. Cytat:
|
|
|
|
|
#4012 |
|
Raczkowanie
|
|
#4013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze co raz czesciej sie zdazaja jakies klopoty nam :/ Gin powiedzial, ze w takim stopniu zaawansowania ciazy juz nie mozna zadnych, ale to zadnych objawow lekcewazyc. |
|
|
|
|
#4014 |
|
Raczkowanie
|
EDIT
farminka AKUKU rządzi jak ja chcę już kupowac różoweeeee ![]() niezawsze teraz 96
|
#4015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ciuszki sliczne zwlaszcza rampersik w paski i spiochy z zyrawka ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- niezawsze trzymam kciuki zeby obylo sie bez tego szpitala no i z tymi numerami o tym samym pomyslalam
|
|
#4016 |
|
Wtajemniczenie
|
A właśnie,bo mnie nie było jak się pojawiały te telefony w razie "W"... Możecie mi podesłać numery żebym wiedziała do kogo pisać?
|
|
|
|
#4017 |
|
Zadomowienie
|
kolandra, scobs, zwierciadelko - witajcie!
zuziunia - trzymam mocno kciuki żeby wszystko było ok ![]() entertete - gratuluję chłopczyka fajnie że badania ok ![]() anuszka - całe szczęście że wszystko ok, teraz dużo odpoczywaj, żeby nie było powtórki... ![]() Byłam dziś w odwiedziny u koleżanki, ma 10 tygodniowego synka (boshe jaki słodziak!! Jak to super mieć kogoś, kto odpowie na wszystkie prawie moje głupie pytania ![]() Dała mi go potrzymać na chwilę, ale ja jestem straszna niezgraba i jakoś mi tak dziwnie było - wydawało mi się, że wszystko nie tak robię - no i mały się od razu rozryczał (hmmm chyba nie lubi nowej "cioci" heh chyba będę do niej teraz codziennie chodzić żeby się chociaż trochę oswoić bo sobie nie poradzę
|
#4018 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hd, czy Wasze łóżeczko stoi przy kaloryferze?
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Brać się za wyprawki i zaciskać nogiiiii!!!!!!!!!! My już w Bydgoszczy. Będę nadrabiać w poniedziałek. Miłego dnia!!!
|
|
#4019 |
|
Zakorzenienie
|
farminka wyslalam na pw
jaszczka spokojnie mysle że ze swoim dzidziolkiem bedzie ci o duzo lepiej szlo
|
#4020 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odebrałam wyniki badań i tak i w zasadzie wszystko ok :
hiv- ujemny toxo - ujemny coombs- przeciwciał nie stwierdzono mocz - w miare ok (nieliczne kr. szcz. wapia )hcv- ujemny morfologia ok wszystko w normie ...hemoglobina 13,3 czyli nie spadła eleonoremio super ze wszystko ok niezawsze a co zła glukoza wyszła ? doczytałam ...jakby nie mogli od razu 75g ![]() kolandra a gdzie twój brzuś jak to twoje gabaryty na dzień dzisiejszy ![]() fajnie wygladasz jusdan super z ta szwagierka u nas w maju zaszła żona brata Tżta w lipcu siostra Tżta a w październiku ja zaraźliweCytat:
![]() anuszka ![]() anoxa te telefony to w sama pore pospisywałyśmy.... Cytat:
Zrobiliśmy duże zakupy ....zjadłam kiełbaske smażoną bo mi ochoty narobiłyście.....basienka ![]() a teraz zajadam lentilki smarties ![]() farminka śliczne ciuszki Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-04-23 o 20:50 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.

i powodzenia w budowaniu

:

całe szczęście że to nic poważnego!!!!!!!!!!!
normalnie jak napisałaś tymi czerwonymi literami to spodziewałam się najgorszego!

A przytyć niestety przytyłam i to sporo
Przed ciążą trzymałam wagę koło 50kg a 2 tyg temu u gin miałam już 60kg. A wszystko niestety zamiast w brzuszek to w nogi, boczki i ręce poszło 

płakać mi się chce w sumie bez powodu... i sama nie wiem co ze sobą zrobić