|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3781 |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D
Dziewczynki wreszcie mogę się pochwalić moją skromniutką sukienką. Jeszcze jest trochę szpilek i koronki do doszycia, ale prawie gotowa
![]() Ten adres to chyba jednak nie taki ![]()
W poszukiwaniu ciekawych miejsc: www.podroze-ep.blogspot.com ![]() Edytowane przez ewelinap5 Czas edycji: 2010-04-23 o 20:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#3782 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ewelinap5 - śliczna suknia!!!! (iślub mamy w ten sam dzień!) A propos majtuś to te które poleca czarna_kawa80 są superaśne. Sama mam takie 2 pary, pupcia wyglada fajnie a przy obcisłych sukienkach sprawdzaja się doskonale. Ja planuje kupić sobie takie do których podpina się pończochy, bo nie chce robić dodatkowego kłopotu z pasem do pończoch (nigdy nie nosiłam i się boję ![]() Edytowane przez kajcia82 Czas edycji: 2010-04-23 o 20:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3783 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3784 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3785 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mi by jakos nie przeszkadzalo, gdybym dostala takie zaproszenie, ale samej dziwnie byloby mi cos takiego napisac... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3786 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3787 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3788 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ewelinap - suknia może i skromna ale elegancka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3789 |
Raczkowanie
|
Dziękuję dziewczynki
![]()
#3790 | |
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3791 |
Raczkowanie
|
Suknię szyję w salonie Anna. Dziś wybrałam do niej również bolerko. Ramiączka mam odpinane i założę je gdyby coś się w trakcie wesela zsuwało tfu, tfu...
Panie w salonie są świetne, polecam każdemu.
W poszukiwaniu ciekawych miejsc: www.podroze-ep.blogspot.com ![]() Edytowane przez ewelinap5 Czas edycji: 2010-04-23 o 20:49 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3792 |
Raczkowanie
|
Nie wiem dokładnie jaka to jest ulica, ale może znajdzie jak wpisze się Karczówka.
Ja tez się wybieram na ten kurs,tak w ostatniej chwili się zdecydowaliśmy, więc potrzebuje pomocy : gdzie się tam parkuje za brama czy przed?? i o której to się zaczyna?no i ile się płaci od pary?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3793 |
Raczkowanie
|
A podoba Wam się coś takiego? To taki "przypierd" do włosów zamiast welonu bo do mojej sukni zaden nie pasował
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba sobie wyciągnę jutro moją sukienkę i poprzymierzam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3795 |
Raczkowanie
|
A jak to się zakłada? czy to taka czapeczka z fifroczkiem?
![]() |
#3796 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny już mam inną koncepcje dotyczącą koloru butów do sukienki. Tym razem pomarańczowy ![]() ![]() Aha i jeszcze jedno. Pamiętacie jak pisałam Wam o zaproszeniach które niby były za małe? TŻ przyjechał z delegacji, zobaczył je ,,na żywo" i stwierdził że są super i nie będziemy ich zamieniać nawet jak teściowej nie przypadną do gustu bo to w końcu nasze wesele ![]() ![]() Tak więc dzisiaj sukces na całej linii. No i jeszcze buteleczka winka wypita także jest uroczo ![]() Miłego wieczorku ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3797 |
Raczkowanie
|
Nie to jest mniejsze niż czapeczka. A mozna to róznie upiąć: na boku, na czubku, na koku jak się chce. Ja bedę mieć na boku bo tak z fryzury wychodzi
![]() ![]() A właśnie bo jeszcze mi się przypomniało!! Dziewczyny powiedzcie mi jaki prezent dajecie na podziękowania rodzicom? Ja myślałam o czymś innym niż kwiaty, np. o koszu z fajnymi kosmetykami (jakieś płyny do kapciania, sole, balsamy itd...). Edytowane przez kajcia82 Czas edycji: 2010-04-23 o 21:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#3798 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3800 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3801 |
Zadomowienie
|
beaciunia- to jest po prostu klasztor na Karczówce, szukałam w internecie, ale nie mogę znaleźć ulicy
![]() kaja-my tez chcemy żeby goście siedzieli dopiero w ławkach, a rodzice i rodzeństwo na krzesełkach, ale wydaje mi się, że jak dodasz krzesełka dla reszty świadków to zwęzisz przejście i to nie będzie ładnie wyglądało. My chcemy oczywiście pokrowce na krzesła dla nas i dla świadków, bo one faktycznie nie są zbyt ładne. Nie podoba mi się takie cosik zamiast welonu, ale to kwestia gustu i..grunt żeby Tobie się podobało. mysiaedysia-ja też nie widzę nic złego w takim wierszyku, to podobnie jak z wierszykiem odnośnie wina czy totka zamiast kwiatów..to tylko sugestia..co bardziej ucieszy MP, a goście niech robią co chcą( a tak na marginesie..my chcemy książki i ostatnio robiąc listę sprawdzałam z ciekawości ile kosztują..i większość-90% ok. 7 zł, najdroższa 18 zł-także nie można zakwalifikować tego pod naciąganie) . My niestety nie dajemy takiego wierszyka, bo moja rodzina jest nieco zacofana, a i tak będę na językach, bo będą winietki..straszne co ![]() ewelinap-suknia śliczna ![]() Ja planuję na ślub założyć stringi( nie mam zamiaru się poddać, albo ja albo @ ![]() ![]()
14.08.2010 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez srubka87 Czas edycji: 2010-04-23 o 21:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#3802 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=srubka87;18790277]
kaja-my tez chcemy żeby goście siedzieli dopiero w ławkach, a rodzice i rodzeństwo na krzesełkach, ale wydaje mi się, że jak dodasz krzesełka dla reszty świadków to zwęzisz przejście i to nie będzie ładnie wyglądało. My chcemy oczywiście pokrowce na krzesła dla nas i dla świadków, bo one faktycznie nie są zbyt ładne. Nie podoba mi się takie cosik zamiast welonu, ale to kwestia gustu i..grunt żeby Tobie się podobało.[QUOTE] Kurcze chyba masz rację ![]() ![]() srubka87 a o tych pokrowcach gadałas już z siostrami?? Zgodzą się? Bo ktoś mi mówił że marudzą okropnie. I ciekawe ile sobie za to zażyczą ![]() Edytowane przez kajcia82 Czas edycji: 2010-04-23 o 21:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#3803 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=srubka87;18790277]
Ja planuję na ślub założyć stringi( nie mam zamiaru się poddać, albo ja albo @ ![]() walcz kochana walcz ![]() co do gości to nie przejmuj się... ja u siebie też będe na językach wszystkich eh ale mam to gdzieś ![]() u nas też będą winietki--myśle,że to naprawdę dobry sposób aby nie wylądować np; między nieznanymi osobami |
![]() ![]() |
![]() |
#3804 |
Zadomowienie
|
To nie jest ten adres Klasztoru na Karczówce?? http://www.kkf.pl/na_mapie.php?id_firma=11472
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
![]() Edytowane przez margaret82 Czas edycji: 2010-04-23 o 22:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#3805 |
Zakorzenienie
|
Ewelina super suknia uwielbiam takie , ja miałam też bardzo skromną i każdemu się podobała...
![]() Też szyta w Annie Scio ja się w moją już nie zmieszczę ... no chyba że wcale jej nie zasunę :P |
![]() ![]() |
![]() |
#3806 |
Raczkowanie
|
srubka tak sobie oglądałam te zdjęcia które zamieściłaś i czy Ty przypadkiem nie chodziłaś do gimnazjum nr 6?? bo tak mi jakoś znajomo wyglądasz
![]() co do kursu na karczówce to ksiądz prosi żeby wjeżdżać na teren klasztoru zresztą później jak się zacznie kurs to i tak poprosi o przestawienie ewentualnych pozostawionych przed bramą samochodów ![]() co do kolorowych butów to ja też jestem na tak!!!! mam zamiar mieć złote, magolina też będę mieć pomarańczowy bukiet ![]() ![]()
Karolek 31.05.2013 ![]() Edytowane przez milam Czas edycji: 2010-04-23 o 22:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#3807 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ewelinap5 ślicznie na Tobie leży sukieneczka, skromna ale elegancka. Czarna Kawa, widziałam ostatnio ze na stronie Twojego TŻ są zdjęcia ze ślubu mojego TŻ siostry, fajne ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3809 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli mogę się wtrącić to u nas jest taki zwyczaj, że rodzicom daje się wspólne foto mlodej pary z dedykacją ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3810 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Meana1;18788620]Tak, ten biustonosz kosztuje 119 zł i wygląda może jak z bawełny bo jest gładki. Skład ma taki - 80% polyamid i 20% elastan.
No i dziewczyny jest bardzo wygodny, ma takie sylikonowe paski żeby się nie zsuwał. Cytat:
http://www.allegro.pl/item1010872379...lny_napis.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:18.