etorebka.pl - część VIII - torebkomaniaczki znów w natarciu! - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-26, 16:53   #2761
Danula
Zakorzenienie

Dot.: etorebka.pl - część VIII - torebkomaniaczki znów w natarciu!

Biała vivien na all. Która chętna do licytowania?

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 16:54   #2762
aniolusiek_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Na prawdę?
widziałam, kiedyś sama się zastanawiałam po co to, ale później gdzieś poczytałam że na zmianę trzeba wąchać i wtedy już wiedziałam; chociaż ja nigdy nie widziałam, żeby ktoś tego słoiczka choćby podchodził mi się wydaje, że większość myśli że to dla ozdoby, bo wiadomo, ładnie wyglądają ziarenka kawy w przeźroczystym, szerokim wazonie

Edytowane przez aniolusiek_
Czas edycji: 2010-04-26 o 16:55
aniolusiek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 16:54   #2763
losek78
Zakorzenienie

[QUOTE=[B]Beata[/B]2906;18840961]Jak nie będziesz mogła uzbierać na oryginał (czego Ci nie życze, absolutnie!), spróbuj odpowiednik FM. Mademoiselle robią baaardzo podobne. I jest jeszcze takie mleczko w sprayu do ciała, zapach bardzo trwały, pojemność 150 ml, na lato -świetne, lepsze niz woda i dłużej pachną.

ja chyba do tylu jestem - znajoma mi oferowala te perfumu FM a ja ją zbylam bo myslaŁam ze to badziew jest

Stary 2010-04-26, 17:00   #2764
Nataliakazia
Raczkowanie

GG do Nataliakazia

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość

Na pewno coś ci się spodoba od drugiego wejrzenia, albo kolejnego
Ja tak miałam z Alice i teraz wzdycham do simon jasnej a nigdy mi się nie podobała
Mam nadzieję, że nie, bo aż strach pomyśleć A co do Simon to jutro może wstawie fotki ''na pokuszenie''

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

Cytat:
To może ja lepiej nie będę wymieniać co mnie kusi
Tak już naliczyli mi rabat. Jeszcze raz dziękuję i mam nadzieję że będziesz zadowolona z torebki i oczywiście klikniesz fotki

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

Na prawdę?
Cała przyjemność po mojej stronie Jeśli dorwę aparat to może coś pstryknę, choć pewnie znacie simon już z każdej strony
Nataliakazia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 17:06   #2765
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Cherry na all za 129zł i stara poczciwa Cześka za tyle samo
Masssakra

Moja Ana zebrała dzisiaj ochy i achy od znajomych

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 17:08   #2766
aako
Zakorzenienie

Dziewczyny czy jasna Keira jest bielutka czy ecru?

aako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 17:14   #2767
201608151053
Konto usunięte

[QUOTE=losek78;18841476]
Cytat:
Napisane przez [B
Beata[/B]2906;18840961]Jak nie będziesz mogła uzbierać na oryginał (czego Ci nie życze, absolutnie!), spróbuj odpowiednik FM. Mademoiselle robią baaardzo podobne. I jest jeszcze takie mleczko w sprayu do ciała, zapach bardzo trwały, pojemność 150 ml, na lato -świetne, lepsze niz woda i dłużej pachną.

ja chyba do tylu jestem - znajoma mi oferowala te perfumu FM a ja ją zbylam bo myslaŁam ze to badziew jest

Znam tylko odpowiednik Mademoiselle, moim zdaniem - niezłe, choć, oczywiście, lepszy oryginał. Oni chyba próbki też sprzedają, spytaj

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Cytat:

Ale jaka to kość słoniowa?!? Az swoją obejrzałam - jest BIAŁA! I śliczna
201608151053 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-26, 17:31   #2768
an.ka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mandarynkia Pokaż wiadomość
Witam Was
Otóż sprawa wygląda tak:P
Jakoś w październiku, zamówiłam sobie niebieską keirę(m.in. dzięki Waszej radzie) I muszę przyznać, że sprawowała się świetnie! Mimo, że teraz już rzadziej jej używam, nie zniszczyła się prawie w ogóle
Po pierwsze jest pojemna, mieści się w niej dosłownie wszystko (basen, biblioteka, uczelnia czy wypad na piknik to dla niej żaden problem). Po drugie wygodna, i wygląda "sportowo", świetnie komponowała się z moimi błękitnymi tenisówkami
W między czasie miałam już kilka podobnych "worków", ale żaden się tak świetnie nie sprawował jak keira.
I zauważyłam, że na etorebce dostępna jest biała.
Podpowiedzcie mi, być może jesteście posiadaczkami Czy są jakieś mankamenty tej torby? Chodzi mi o kolor, czy nic niepokojącego się z nim nie dzieje? Nigdy nie miałam białej torby, a że to keira to zastanawiam się czy nei zaryzykować (cena jest baaardzo kusząca)
Pozdrawiam i czekam na Wasze jak zawsze pomocne rady
Wkleiłabyś może zdjęcie niebieskiej Keiry? W katalogu niebieskiej nie ma, a intensywnie się nad nią zastanawiam (tylko właśnie nie wiem, czy nie lepsza biała). Cena zachęcająca, a potrzebuję jakiejś wygodnej torby na ramię.
an.ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 17:37   #2769
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniolusiek_ Pokaż wiadomość
widziałam, kiedyś sama się zastanawiałam po co to, ale później gdzieś poczytałam że na zmianę trzeba wąchać i wtedy już wiedziałam; chociaż ja nigdy nie widziałam, żeby ktoś tego słoiczka choćby podchodził mi się wydaje, że większość myśli że to dla ozdoby, bo wiadomo, ładnie wyglądają ziarenka kawy w przeźroczystym, szerokim wazonie
No popatrz a ja znowu o niczym nie wiedziałam

Kobietki mamy w tym roku jechać z TŻ w góry na weekend (4 noce) i za te 4 noce chcą 360zł (za dwie osoby) myślicie że to dużo? Dodam że bez wyżywienia, z łazienką
Stary 2010-04-26, 17:43   #2770
Danula
Zakorzenienie

[QUOTE=Beata2906;18841923]
Cytat:
Napisane przez losek78 Pokaż wiadomość

Znam tylko odpowiednik Mademoiselle, moim zdaniem - niezłe, choć, oczywiście, lepszy oryginał. Oni chyba próbki też sprzedają, spytaj

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Ale jaka to kość słoniowa?!? Az swoją obejrzałam - jest BIAŁA! I śliczna
Ja mam czarną, ale bardzo chętnie przygarnęłabym karmelową/miodową

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 17:48   #2771
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marie_sol Pokaż wiadomość
Zamówiłam kupiłam piękną bianeczkę
Kiedy przyjdzie? jak od razu zapłaciłam??
nie mogę się doczekać
i będą kolejne zdjęcia - czekam z niecierpliwością

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
To się nazywa zwodzenie z tą promocją tyg!!! wrrrrrr
No właśnie też myślałam, że zmienią dziś promocję ... może bym się na coś taniego skusiła nawet ?
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-26, 17:50   #2772
Anetuniaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Może tak być. Czasem wersje edp i edt nieznacznie różnią się kompozycją nut zapachowych. Tak jest w przypadku np. Insolence EDP i EDT. Czaję się na tę pierwszą wersję

Poza tym najczęściej edt jest mniej trwałe (z zasady tak jest, choć czasem zdarzają się edt wyjątkowo trwałe, a edp wyjątkowo ulotne). Trwałość zapachu też wpływa na odbiór nut.
czyli jednak mi się dobrze wydawało nie sfiksowałam
Cytat:
Napisane przez a*a*a* Pokaż wiadomość
Znowu mnie bijeeesz
ehh jakoś tak zawsze na Ciebie popada
Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Przecenili mi Cherry W końcu będzie trzeba się na coś zdecydować, tylko teraz co - buty czy torba Buty są jesienno zimowe, byłyby na przyszły sezon, ale za to są boski. Na torbę choruję i byłaby na teraz już.
bierz torebkę, bo już teraz będziesz mogła ją nosić a buty kupisz będą stać i jeszcze Ci się odpodobają
Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
Ja właśnie zbieram na moje wymarzone Coco Mademoiselle edp moja odlewka 10ml już świeci pustkami i potrzebuję 50ml.
ehh czyli nie jestem sama w moim marzeniu
Cytat:
Będę skazana na wejście do Sephory
Powąchasz jeden perfum w Sephorze i lecisz do Tesco czy tam Delimy (zależy od CH) wąchać kawę ... i czynność powtarzasz tyle razy ile będzie trzeba
wyobraziłam sobie wizażankę z etorebką która lata od sephory do delimy i wącha na przemian a obsługa obu sklepów patrzy na nią jak na wariatke
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
W Sephorach przewaznie mają słoik z kawą do wąchania
ooo tyle razy byłam i nie zwróciłam uwagi a zawsze mi się motały zapachy po powąchaniu trzeciego. Ehh muszę zacząć wąchać tą kawę pomiędzy kolejnymi zapachami, ale chyba będę czuła się jak wariat
Stary 2010-04-26, 17:50   #2773
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:

Kobietki mamy w tym roku jechać z TŻ w góry na weekend (4 noce) i za te 4 noce chcą 360zł (za dwie osoby) myślicie że to dużo? Dodam że bez wyżywienia, z łazienką
Wg mnie to bardzo tanio - choć to też zależy gdzie Wychodzi was 45 zł / noc od osoby. W tamtym roku byłam z ExEx na dlugi weekend w Sandomierzu i płaciliśmy 70 zł za osobę co i tak uznaliśmy za dobrą cenę

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 17:52   #2774
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Czekaj, czekaj, a to przypadkiem nie Ty ostatnio nie mogłaś żyć bez Alice

Przecenili mi Cherry W końcu będzie trzeba się na coś zdecydować, tylko teraz co - buty czy torba Buty są jesienno zimowe, byłyby na przyszły sezon, ale za to są boski. Na torbę choruję i byłaby na teraz już.

No i jeszcze czeka mnie 1 wyjazd na pewno, drugi nie wiem. Jak to ogarnąć
Ja bym brała torebkę Przynajmniej ją "wykorzystasz" a buciki w szafie będą leżeć ... Poza tym przed sezonem zimowym mogą Ci się odwidzieć i co wtedy ? ... Kiedyś kupowałam tak na zapas - na przyszły sezon, ale kilka razy mi się coś odwidziało po pół roku leżenia w szafie i wylądowało na allegro ... Teraz żyję chwilą czyli kupuję to co mi w danej chwili jest potrzebne
Stary 2010-04-26, 18:00   #2775
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:

Cena nie jest zła- 45 zł za noc na osobę. Ale też zależy gdzie jedziecie, bo na Zakopane to będzie taniocha ( jeszcze z łazienką), ale na jakąś małą miejscowość to już drogo moim zdaniem ( nie tak dawno nocowałam za 25 zł za noc). I jeśli to większe miasteczko to też zależy jak daleko do centrum, do szlaków i innych atrakcji i jaki dojazd, tzn. czy połączenie dobre- ważne jeśli nie jedziecie samochodem.

nebya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 18:03   #2776
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:

Niedrogo Wyżywienie to można samemu gdzieś załatwić - przynajmniej nie będziecie ograniczeni czasowo żeby wracać na obiad do hotelu / pensjonatu
Stary 2010-04-26, 18:16   #2777
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anetuniaa Pokaż wiadomość
wyobraziłam sobie wizażankę z etorebką która lata od sephory do delimy i wącha na przemian a obsługa obu sklepów patrzy na nią jak na wariatke

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Wg mnie to bardzo tanio - choć to też zależy gdzie Wychodzi was 45 zł / noc od osoby. W tamtym roku byłam z ExEx na dlugi weekend w Sandomierzu i płaciliśmy 70 zł za osobę co i tak uznaliśmy za dobrą cenę
Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość
Cena nie jest zła- 45 zł za noc na osobę. Ale też zależy gdzie jedziecie, bo na Zakopane to będzie taniocha ( jeszcze z łazienką), ale na jakąś małą miejscowość to już drogo moim zdaniem ( nie tak dawno nocowałam za 25 zł za noc). I jeśli to większe miasteczko to też zależy jak daleko do centrum, do szlaków i innych atrakcji i jaki dojazd, tzn. czy połączenie dobre- ważne jeśli nie jedziecie samochodem.
Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Niedrogo Wyżywienie to można samemu gdzieś załatwić - przynajmniej nie będziecie ograniczeni czasowo żeby wracać na obiad do hotelu / pensjonatu
Małe miasteczko - Brenna. W samym centrum, kilka kroków od rzeczki, centrum i różnych umilaczy czasu. Jedziemy autobusem i połączenie nie jest takie złe, jedna przesiadka . To nie jest ani hotel ani pensjonat tylko domek gościnny. Byliśmy tam dwa lata temu z moimi rodzicami i za Apartament !! płaciliśmy 30zł/doba od osoby. A teraz nie do apartamentu tylko do zwykłego pokoju i już 45zł ! to wolę nie wiedzieć ile teraz ten apartament kosztuje ...
Stary 2010-04-26, 18:42   #2778
Anetuniaa
Wtajemniczenie

Kiedyś obiecałam wam że jak przyjdzie to wstawię zdjęcie torebki z asosa z którą zdradziłam etorebkę O to ona, kocham ją jedno zdjęcie moje drugie ze strony

edit przepraszam że zdjęcie takie ciemne ale zawsze mam problemy po pracy ze złapaniem światła

edit2 próbowałam rozjaśnić zdjęcie i wstawiłam ponownie ale nie za dobrze to wygląda

Edytowane przez Anetuniaa
Czas edycji: 2010-04-26 o 18:46
Anetuniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 18:44   #2779
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
Małe miasteczko - Brenna. W samym centrum, kilka kroków od rzeczki, centrum i różnych umilaczy czasu. Jedziemy autobusem i połączenie nie jest takie złe, jedna przesiadka . To nie jest ani hotel ani pensjonat tylko domek gościnny. Byliśmy tam dwa lata temu z moimi rodzicami i za Apartament !! płaciliśmy 30zł/doba od osoby. A teraz nie do apartamentu tylko do zwykłego pokoju i już 45zł ! to wolę nie wiedzieć ile teraz ten apartament kosztuje ...
To bardzo dobra cena moim zdaniem Niestety ceny teraz są jakie są, jeśli ktoś nie chce spać w starym internacie na karimacie to trzeba troszkę zapłacić Plus, że to centrum i blisko wszędzie, to też się wlicza w cenę. Apartament za 30 zł/dobę od osoby to jakiś kosmos totalny, nierealne kompletnie się wydaje
Jeszcze nie tak dawno kiedy jeździłam w Bieszczady udawało mi się wynajmować pokój za 12-15 zł za noc nawet, ale to zazwyczaj w jakimś małym domku w lesie daleko od cywilizacji ( ale to akurat mi pasowało). W ostatnie wakacje było już 25 zł na osobę za dobę w tym samym domku i problem żeby w ogóle cokolwiek w rozsądnej cenie znaleźć. Nawet miejsca w najgorszych dziurach pozajmowane

nebya jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-26, 18:44   #2780
iwona200
Zakorzenienie

Cytat:
Kiedyś obiecałam wam że jak przyjdzie to wstawię zdjęcie torebki z asosa z którą zdradziłam etorebkę O to ona, kocham ją jedno zdjęcie moje drugie ze strony

edit przepraszam że zdjęcie takie ciemne ale zawsze mam problem ze złapaniem po pracy światła
cudna
iwona200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 18:51   #2781
Anetuniaa
Wtajemniczenie

Cytat:

edit przepraszam że zdjęcie takie ciemne ale zawsze mam problemy po pracy ze złapaniem światła

edit2 próbowałam rozjaśnić zdjęcie i wstawiłam ponownie ale nie za dobrze to wygląda
wstawiam zdjęcie jeszcze raz bez rozjaśnienia
Cytat:
Napisane przez iwona200 Pokaż wiadomość
cudna
wiem szczerze mówiąc już myślę nad zakupem drugiej tym razem pudrowo-różowej

Edytowane przez Anetuniaa
Czas edycji: 2010-04-26 o 18:53
Anetuniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 18:53   #2782
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Osz Ty małpo zazdroszczę

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość
To bardzo dobra cena moim zdaniem Niestety ceny teraz są jakie są, jeśli ktoś nie chce spać w starym internacie na karimacie to trzeba troszkę zapłacić Plus, że to centrum i blisko wszędzie, to też się wlicza w cenę. Apartament za 30 zł/dobę od osoby to jakiś kosmos totalny, nierealne kompletnie się wydaje
Jeszcze nie tak dawno kiedy jeździłam w Bieszczady udawało mi się wynajmować pokój za 12-15 zł za noc nawet, ale to zazwyczaj w jakimś małym domku w lesie daleko od cywilizacji ( ale to akurat mi pasowało). W ostatnie wakacje było już 25 zł na osobę za dobę w tym samym domku i problem żeby w ogóle cokolwiek w rozsądnej cenie znaleźć. Nawet miejsca w najgorszych dziurach pozajmowane
Niestety to prawda a co do tego apartamentu to na prawdę było 35zł/doba ale facet nam spuścił do 30zł . W takim domku w lesie daleko od cywilizacji to ja mieszkam i mam serdecznie dosyć .
A co do wolnych miejsc to jedni już dzwonią w styczniu i rezerwują. Mój TŻ dzwonił dzisiaj i babka mu powiedziała że jutro oddzwoni czy nasz termin jest wolny (wybraliśmy od 29lipca do 2sierpnia - oby było słonecznie) ...
A i ta babka powiedziała że z łazienką 35zł a bez 30zł - no a że ja wygodna du*a to chce z łazienką
12-15zł - prawdziwa okazja
Stary 2010-04-26, 18:54   #2783
eve_malutka
Zadomowienie

GG do eve_malutka

Piękna pudrową z za 39,90 wklejał dziś ktoś w zakupach kwietniowych ze sklepu Yups , chyba jutro będę musiała po nią pojechać ;]
eve_malutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 18:57   #2784
Anetuniaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Osz Ty małpo zazdroszczę
przepraszam nie oddam jak by co
Stary 2010-04-26, 18:57   #2785
201608151053
Konto usunięte

[QUOTE=Danula;18842645]
Cytat:
Napisane przez Beata2906 Pokaż wiadomość

Ja mam czarną, ale bardzo chętnie przygarnęłabym karmelową/miodową
Czarną Vivien kupiłam na allegro, ale jeszcze jej nie dostałam Miodową - bardzo chętnie, bo fason jest świetny
201608151053 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 19:05   #2786
nikki999
Zakorzenienie

Dziękuję za skorzystanie z mojego kodu

BLOG -
zdrowe odżywianie, ćwiczenia, motywacja
Jeżeli chcesz się ze mną szybko skontaktować napisz mail
nikki999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 19:11   #2787
dodeczka84
Zakorzenienie

Wracam właśnie wycieńczona i z drżącymi mięśniami z siłowni. Bukiet warzyw już się ugotował, zasiadam przed kompem z nadzieją i co? i nadal Laya na promocji!!!!!!!!!!!! to chyba kpina!

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

A za tą białą Vivien jeśli ktoś da 100zł to sprzedawca oddaje od ręki, bez licytacji - pytałam.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-26, 19:16   #2788
Fixi_Pixi
Zakorzenienie

Witam dziewczynki

Długo mnie tutaj nie było, miałam ciężki miesiąc.. byłam praktycznie odcięta od świata i wizażu

Dziś nadrabiam wszystkie wątki
W naszym dopiero skończyłam czytać VII część

Możecie mi w skrócie napisać czym teraz się zachwycacie?
I co się działo jak mnie tutaj nie było?
Jakieś większe afery?

Ps. miałam wam kiedyś wkleić zdjęcia mojej Flaviowej rodzinki ale niestety wyszło jak wyszło... zdjęcia mam w aparacie wiec jeśli dalej chcecie to moge zrzucic na laptopa i wam wkleić
Stary 2010-04-26, 19:34   #2789
anah
Zakorzenienie

Cytat:
Czekaj, czekaj, a to przypadkiem nie Ty ostatnio nie mogłaś żyć bez Alice

No i jeszcze czeka mnie 1 wyjazd na pewno, drugi nie wiem. Jak to ogarnąć
Oj biduloRozumiem, że gdybyś kupiła torbe albo buty to musiałąbys zrezygnować z któregoś z wyjazdów...ja stawiałabym na wyjazd no i wybralabym buty

Cytat:
Napisane przez Galilea Pokaż wiadomość
Ja też mam skopany tydzień, bo w sobotę synek mi się pochorował i teraz kombinuję jak pogodzić pracę i opiekę nad nim. A babcia wyjechała...
Współczuję.
Dużo zdrowia dla chorowitka

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
No właśnie też myślałam, że zmienią dziś promocję ... może bym się na coś taniego skusiła nawet ?
przeginaja sz tą promocją "tygodnia". Może zapomnieli zmienić na "promocje miesiąca"

Cytat:
Napisane przez Fixi_Pixi Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki

Długo mnie tutaj nie było, miałam ciężki miesiąc.. byłam praktycznie odcięta od świata i wizażu

Dziś nadrabiam wszystkie wątki
W naszym dopiero skończyłam czytać VII część

Możecie mi w skrócie napisać czym teraz się zachwycacie?
I co się działo jak mnie tutaj nie było?
Jakieś większe afery?

Ps. miałam wam kiedyś wkleić zdjęcia mojej Flaviowej rodzinki ale niestety wyszło jak wyszło... zdjęcia mam w aparacie wiec jeśli dalej chcecie to moge zrzucic na laptopa i wam wkleić
hej Dawaj foty
anah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 19:36   #2790
a*a*a*
Ania

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
Ale pyszności masz! a atmosfera jest tutaj bardzo przyjazna. Cieszę sie, ze jest taki wątek o przepięknych torebkach no i nie tylko.....można się doradzić w różnych sprawach i nikt na nikogo nie krzyczy

To w takim razie zapraszam! Za ile będziesz? I krótkie streszczenie - kupiłam Emilkę czarnulkę a Dominiique zamówiła Mabel w fiolecie cdn. Jak będę miałą chwilkę to Ci napiszę więcej, teraz jestem w pracy i nadrabiam zaległości póki mam wolny komputer.
Pyszności były ale się zmyły. Wróciłam właśnie z uczelni i jakoś dziwnym trafem prawie wszystko zniknęło, nic mi nie zostawili

[QUOTE=losek78;18841476]
Cytat:
Napisane przez [B
Beata[/B]2906;18840961]Jak nie będziesz mogła uzbierać na oryginał (czego Ci nie życze, absolutnie!), spróbuj odpowiednik FM. Mademoiselle robią baaardzo podobne. I jest jeszcze takie mleczko w sprayu do ciała, zapach bardzo trwały, pojemność 150 ml, na lato -świetne, lepsze niz woda i dłużej pachną.

Hehe sama sprzedaję te perfumy FM

Jak myślicie przecenią kiedyś Mabel? Ja bym chciała ale jeszcze nie teraz, tak za miesiąc Tak wszystko przeceniają to może i na Mabel przyjdzie pora
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości