Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-27, 11:04   #1771
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Rybulko oo to czekamy na newsy po wizycie u gina.

Tak, wymiana bardzo mi opłacała teraz jest mi tak słodko, ze padam.

a z czego twój TZ robi doktorat?? wykłada tez na uczelni??

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 11:04   #1772
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Uwielbiam po prostu, jak ktoś coś robi dla pozorów! No po prostu nie jestem wstanie tego zrozumieć. My mieliśmy ślub cywilny, bo tak chcieliśmy i strasznie się cieszę, że nasi rodzice tak do tego podeszli, jak podeszli, że bez problemu. Jedna babcia tżeta zapytała, czy tak wypada ślub cywilny, że co ludzie powiedzą i teściowa bardzo szybko doprowadziła ją do pionu i całe szczęście!

A toksyczne związki, to kolejna rzecz, która mnie rozwala! I po co się męczyć? Za jakie grzechy?
zgadzam sie w 100%

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Na razie siedzi sobie spokojnie w brzuchu Ale już jestem tak przewrażliwiona na swoim punkcie, że za każdym razem jak się ciupinke inaczej poczuję, to staję się czujna i stresuję TŻa A on udaje, że zachowuje zimną krew
Termin na 10 maja, ale zdaniem lekarza małe szanse, żebyśmy dotrwali. Dziś kolejna wizyta, więc jestem żądna najnowszych informacji

To u nas by też wypadało za 4 lata, bo TŻowi zostały 3 lata doktoratu Nieeeee, nie mogło być inaczej
daj znac co i jak po wizycie.. wojtek dal ciala jego terminy sie nie sprawdzily.. i dobrze bo ja licze na majowe
aaaa co do dziecka.. hahah no to na bank bede robic awans i bedziemy razem za 4 lata z brzuchami
Stary 2010-04-27, 11:05   #1773
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
Corii ja nie wiem co on mu mowila.. i jak to wygladalo.. ale wiem co mowila mi... a dotyczylo wychowania ich dzieci i mi wlansie mowial ze bedzie inna dla swojego dziecka inna niz jej rodzice.. a czy ogolnie poglady bedzie miala inne to nie wiem... ona mi sie czasem wydaje taka 5 latka ktora musi sie sluchac rodzicow tesciow bo tak trzeba.. a sama nie podejmie decyzji.. a z ich slubem.. to nie wiem bo jak sie hajtali to ja bylam tylko "kolezanka" tz i nie wiem jak to wygladala bo ich nie znalam.. my z tz zaczelsimy byc razem we wrzesniu miesiac po ich slubie... wiec jak ich poznalam to byli juz po nim... ale dla mnie to niedorzeczne bylo patrzec ze on wogole nie spedza czasu z rodzina.. i mowilam o tym glosno tz i on mi wlansie poweidzial ze brat nie chcial byc sam.. bo jak to wyglada.. facet 27 lat i nie ma zony to tak zajerzdza dziwnie a ze on w kosciele sie udziela to tymbardziej (na tej calej ich oazie poznal swoja zone) no i sie zwiazali teraz ona ma 36 cos kolo a on 30 -31.. no nic.. bywa... ale dla mnie to niepojete.. a jak powiedzialam to glosno tz rodzicom ze ja bym na miejscu szwagireki zabila go za takie "bycie" mezem i ze wszytko dla niego wazniejsze ni zona dziecko idom to mi tesc powiedzial ON ZARABIA zreszta czego sie czepiam przeciez sa po slubie maja dziecko on przynosi pieniadze... ach niewdawalam sie w dyskusje...
co jeden brat tz to inna dziwniejsza historia.. ja nie wiem jak moj tz sie tam uchowal... bo ten mlodszy szwagier to tez niezly.. ale o tym juz wiele razy w klubie pisalam.. i co smiesze widze tu analogie siedzenia mlodszego w toksycznym zwiazku tylko dlatego zeby sam nie byc.,. wiec mysle ze to tak naprawde cos nie tak z chlopakami i ich wychowaniem przez rodzicoww...
jest jeszcze jeden brat najmlodszy konczy teraz giomnazjum ale juz go z tz wzielismy pod swoje skrzydla zeby sie w tamtych dwoch nie wdal...
To jest wszystko strasznie dziwnie - z tym się z Toba zgodze. Całe szczęście, ze Twój Wojtek taki nie jest i się jakoś uchował
Ale jak sobie pomyśle o tym, ze związac się z kims byle nie być smamu (bo przecież już się ma 27 lat!) to przecież nie o to w tym wszystkim chodzi! To dla ludzi sie pobiera i coś robi? Czy dla siebie? Nieeeeeeee

Zaraz mi sie przypomina historia mojej kumpeli z podwórka jeszcze .. jej matka ja ciągle naciskała, ze ma 20-pare lat i jest sama i co? I skutek był taki, ze spotkała jakiegoś pierwszego lepszego, który chciał wziać z nią ślub i wzięła i\mimo, że ja ja ostzregałam, ze gościu mi się nie podoba. No ale ona taka szczęśliwa, ze juz męzatka a nie panna będzie, wiec co tam słuchac obiektywnych opinii.. No to teraz ma. Mąż zaczął nią pomaitac dosć szybko, bo juz po urodzinach syna. Potem ja zostawił z dzieckiem i ma rozwód. Poznała innego, i co? i znowu dziecko nastęne a on ja zostawił, bo tak samo jak poprzedni przestał szybko szanować..a teraz sama mieszka z 2 chłopców (jeden chodzi do szkoły specjalnej) i popłakuję, ze jej źle, że tak ma.. To ja jej mówię "marzena, sama sobie takie życie ukręciłas, ja Ciebie ostrzegałam, to słuchac nie chciałaś"

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 11:05   #1774
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
dokładnie Aga zmykaj po test

a ja sobie siedze i wcinam czekolade. napisałam do brata na gg (bo nie chciała mi isc do jego pokoju ) co robi . napisał, ze sie uczy. wiec mówie, aby przyszedł i zjadł troche czekolady bo jak nie to bedzie miał grubą siostre. wiec przyszedł. wziął czekolade i... przyniósł mi krówki i teraz wcinam krówki

żeby nie zaczął mówić do Ciebie HIPCIA, mój tak do mnie mówi.
Jak ma dobry dzień to tak jak wczoraj wieczorem zrobił mi kisiel

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 11:05   #1775
Sysunia_d
Zakorzenienie

halooooo

U nas dzis cieplusio a tu trzeba do roboty a chce mi sie jak cholerka

Ja wczoraj sobie zrobiłam duszona marchewke , mielone z grzybami w srodku i moj mężus mnie tak chwalił ze az mi sie milusio zrobiło hehe.

Wczoraj zjadłam worek pistacji a dzis pojemnik śledzi

Jutro ide do połoznej i wiecie czego sier najbardziej boje - pobierania krwi (NIE CIERPIE TEGO)

Madzia i jak wracacie do Holandii czy zostajecie juz w PL??
Marta wygladasz tak pieknie w tej ciąży , że sie napatrzec nie moge a te włosy poprostu boskie
Domi kliknełam ile twoja Pola juz ma ??? Ile sie powinno dzidzie karmić piersia , jak najdłużej ??

Agata bardzo ładnie wyglądałaś w dniu slubu - tak sie zastanawiałam od dłuższego czasu jak wygladasz i sie udało

Myszka też mnie nęci Jak sie kochana czujesz ??

Aga ty kup test , jak możesz nas tak trzymać w niepewności :/

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 11:06   #1776
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Marta to super, że masz tyle możliwośc, zawsze gdzies sie wkręcisz, to najwazniejsze.

A ty tylko do przedszkola chcesz?? w szkole nie chcesz??

Stary 2010-04-27, 11:08   #1777
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
dokładnie Aga zmykaj po test

a ja sobie siedze i wcinam czekolade. napisałam do brata na gg (bo nie chciała mi isc do jego pokoju ) co robi . napisał, ze sie uczy. wiec mówie, aby przyszedł i zjadł troche czekolady bo jak nie to bedzie miał grubą siostre. wiec przyszedł. wziął czekolade i... przyniósł mi krówki i teraz wcinam krówki
to smacznego
Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Uwielbiam po prostu, jak ktoś coś robi dla pozorów! No po prostu nie jestem wstanie tego zrozumieć. My mieliśmy ślub cywilny, bo tak chcieliśmy i strasznie się cieszę, że nasi rodzice tak do tego podeszli, jak podeszli, że bez problemu. Jedna babcia tżeta zapytała, czy tak wypada ślub cywilny, że co ludzie powiedzą i teściowa bardzo szybko doprowadziła ją do pionu i całe szczęście!

A toksyczne związki, to kolejna rzecz, która mnie rozwala! I po co się męczyć? Za jakie grzechy?
sama się nigdy w jakieś popaprane relacje z facetamy nie pcham, więc nie mam pojęcuia jak tak można

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Zaraz mi sie przypomina historia mojej kumpeli z podwórka jeszcze .. jej matka ja ciągle naciskała, ze ma 20-pare lat i jest sama i co? I skutek był taki, ze spotkała jakiegoś pierwszego lepszego, który chciał wziać z nią ślub i wzięła i\mimo, że ja ja ostzregałam, ze gościu mi się nie podoba. No ale ona taka szczęśliwa, ze juz męzatka a nie panna będzie, wiec co tam słuchac obiektywnych opinii.. No to teraz ma. Mąż zaczął nią pomaitac dosć szybko, bo juz po urodzinach syna. Potem ja zostawił z dzieckiem i ma rozwód. Poznała innego, i co? i znowu dziecko nastęne a on ja zostawił, bo tak samo jak poprzedni przestał szybko szanować..a teraz sama mieszka z 2 chłopców (jeden chodzi do szkoły specjalnej) i popłakuję, ze jej źle, że tak ma.. To ja jej mówię "marzena, sama sobie takie życie ukręciłas, ja Ciebie ostrzegałam, to słuchac nie chciałaś"
czuję, ze moja koleżanka desperatka skończy tak samo kiedyś w sylwestra po pijaku wyznała mi, że chce już wyjść za mąż i jakby jej jakiś "fajny chłopak" zaproponował ślub, to by się zgodziła Zero o miłości, zaufaniu itp, aż się mało szampanem z wrażenia nie zakrztusiłam

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-04-27 o 11:11
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-27, 11:08   #1778
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
ale @ spóźnia ci sie tydzien... wiec tamten mógł nie mówic prawdy
Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
Ja jestem też za wykastrowaniem. W ku.. mnie,że tacy są faceci
Oby w życiu im sie to odwróciło

Agnieszka zasuwaj po test, bo trzymasz nas w niecierpliwości i zaraz dostaniesz na

spokoj!
zastanowie sie
tymczasem ide na łososia z grilla domowego
Stary 2010-04-27, 11:09   #1779
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość

żeby nie zaczął mówić do Ciebie HIPCIA, mój tak do mnie mówi.
Jak ma dobry dzień to tak jak wczoraj wieczorem zrobił mi kisiel
hehe
dawno nie miałam takiej fazy na słodkie,. Choc TZ mówie abymw cinała, bo musze przytyc.
Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Wczoraj zjadłam worek pistacji a dzis pojemnik śledzi

Jutro ide do połoznej i wiecie czego sier najbardziej boje - pobierania krwi (NIE CIERPIE TEGO)

Madzia i jak wracacie do Holandii czy zostajecie juz w PL??
nie wiem. Cholernie cięzka decyzja.
Ja nie chce jechac.

Czyli jutro się dowiemy, w którym jestes tygodniu??

Stary 2010-04-27, 11:10   #1780
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Aaaa dziewczyny, ja chciałam do klubu, napisałam maila do myszki i nic - lipa ....

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-04-27, 11:10   #1781
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
aaaa co do dziecka.. hahah no to na bank bede robic awans i bedziemy razem za 4 lata z brzuchami

Kurcze ja jak sie zdecyduje na drugie dziecko to bym chciała tak za dwa lata bo za 4 to ja juz bede stara rura i nie wiem czy mi sie bedzie chciało .

No a z drugiej strony to wypadałoby to odchowac i o roku w koncu jakas posadke złapać kierownicza

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-27, 11:10   #1782
martucha84
Zakorzenienie

Corii bardzo to dziwne.. i ja tez wyznaje zasade "to od ciebie zalezy jak twe zycie wyglada" po co sie meczyc byle by nie byc samemu glupota.. bo lepiej byc bitym pomiatanym byle by byc z mezem... albo non stop sie klocic byle by byc z nim.. bo jak wyglada panna.. albo nie daj Boze panna z dzieckiem.. a co najgorsze to takie zycie obok siebie wspolnie co robimy to ogoladamy seriale.. TRAGEDIA...
a najsmieszniejsze jest to ze facet sie odreci i pojdzie do inneja ty zostajesz sama z dzieckiem.. i co i walczysz o kazdy grosz i czujesz sie jakbys jałmuzne brala..
dlatego ja uwazam ze niewarto byc z facetem ktory zdradza bije zneca sie psychicznie.. czy nawet z takim z ktorym wspolnie nic nie potrafimy zrobic unikamy sie.. byle by nie byc samemu.. sorki ale to wole byc juz sama....
Stary 2010-04-27, 11:13   #1783
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
hehe
dawno nie miałam takiej fazy na słodkie,. Choc TZ mówie abymw cinała, bo musze przytyc.

nie wiem. Cholernie cięzka decyzja.
Ja nie chce jechac.

Czyli jutro się dowiemy, w którym jestes tygodniu??
Ja jestem w 10 tygodniu bo lekarz liczy od ostatniej miesiaczki tak wiec tak mi wychodzi a termin porodu to nie wiem tu sie moze wszystko zmienic o 2 tyg

Stary 2010-04-27, 11:15   #1784
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jestem w 10 tygodniu bo lekarz liczy od ostatniej miesiaczki tak wiec tak mi wychodzi a termin porodu to nie wiem tu sie moze wszystko zmienic o 2 tyg
czyli za 2 tyg zajmie sie Toba lekarz tak??

Stary 2010-04-27, 11:17   #1785
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:

Marta wygladasz tak pieknie w tej ciąży , że sie napatrzec nie moge a te włosy poprostu boskie
daj znac co i jak po wizycie...
i dziekuje

Cytat:
Marta to super, że masz tyle możliwośc, zawsze gdzies sie wkręcisz, to najwazniejsze.

A ty tylko do przedszkola chcesz?? w szkole nie chcesz??
nie chce do szkoly na bank nie... chocbym miala propozycje to nie pojde... mimo ze jest wiecej na moje oko wolnego i przywilejow.. (bo przedszkola to placowki nie feryjne a przygotowac sie do zajec trzeba tak samo jak w szkole) ale nie ide bo nie kreci mnie skzola a nie chce sie meczyc w pracy najwazniejsze jest robic co sie lubi a ja lubie przdszkolakow
a co smieszke w szkole tez mam propozycje.. i u szwagra i u 2 wychowawczyni wojtka, z ktroa sie mocno zaprzyjaznilismy bo ona byla jego wychowawczynia od klasy 6 zaraz swoich studiach wiec jest mloda

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
sama się nigdy w jakieś popaprane relacje z facetamy nie pcham, więc nie mam pojęcuia jak tak można

czuję, ze moja koleżanka desperatka skończy tak samo kiedyś w sylwestra po pijaku wyznała mi, że chce już wyjść za mąż i jakby jej jakiś "fajny chłopak" zaproponował ślub, to by się zgodziła Zero o miłości, zaufaniu itp, aż się mało szampanem z wrażenia nie zakrztusiłam
tragedia... takie baby to tez powinno sie do kamieniolow wysylac.. bo potem placza i sie zala... a same sie durne pakowaly...

Cytat:
Aaaa dziewczyny, ja chciałam do klubu, napisałam maila do myszki i nic - lipa ....
no tylko myszka moze przyjac zaproszenie...
ale dawno jej nie bylo.. pewno jak sie pojawi to cie zaprosi

Cytat:
Kurcze ja jak sie zdecyduje na drugie dziecko to bym chciała tak za dwa lata bo za 4 to ja juz bede stara rura i nie wiem czy mi sie bedzie chciało .
ja tez chcialam miec roznice 2 lata ale nie wiem co z tym awansem.. bo jak nie zorbie odrazu za ciosem.. to potem bede kontraktowa ciagle... no i musialabym zajsc w ciaze po roku pracy w nowym przedszklolu a nie ukrywam chcialbym sie tam troche zakrecic na dluzej zeby potem moc na legalu wrocic.. wiec odpowiada mi ta opcja z poczekaniem.. bede wtedy pelne 3 szkole lata pracowac a to juz duzo bo to jden caly cykl dziciakow od maluchow do szkoly

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2010-04-27 o 11:20
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 11:19   #1786
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
a i wrzucam wam zdjęcia włosków
ale kolor taki dziwny wyszedł niby rudy a rudy nie jest
nie umiem sama sobie zrobić zdjęcia
Anika miałaś zrobic pasemka blond

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Hej
Ja wczoraj byłam wreszcie w sądzie odebrać wyrok..i standardowo sie popłakałam jak go sobie czytałam .
Agatko na pocieszenie pomyśl, ze to koniec tego koszmaru teraz juz będzie tylko lepiej! musi być lepiej!

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
juz mi sie tydzien @ spoznia..
ostatnim razem jak odlozylam tabsy na 2 miesiace to dostalam regularnie po 28 dniach
a teraz, du.pa hmmmm
test! test! test!

U nas o.k. ale nie gadamy o tej sprawie co pisałam w klubie
za dwa dni idziemy do notariusza dzisiaj babeczka z biura nieruchomosci ma dostarczyć mu dokumenty i aż mnie skręca czy wszystko będzie w porządku. Czy dostarczy, czy zgodzi się na zapis że kupimy jeżeli dostaniemy kredyt itd. Wczoraj kupiłam Validol
Notariusz ma nam przesłać wzór umowy do przejrzenia a po weekendzie majowym byśmy załatwiali kredyt. Wczoraj jeszcze zapytałam się posredniczki czy mogłaby zdjąć baner z budynku i usunać ogłoszenia na portalach ale niestety nie przed umową czwartkową zapewniła mnie że nikomu już nie pokazuje tego mieszkania

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 11:20   #1787
Emilia211
Zakorzenienie

Smacznego Aguś

jak dużo zjesz to wszystko wiemy i Cię na listę wpiszemy

Stary 2010-04-27, 11:20   #1788
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Aniu, kolczyki doszły z samego rana! Boskieeeee!!! Aaaa i dzięki, wiesz za co
Zaraz ubieram jedne i lecę do sklepu
Cieszę sie i polecam sie na przyszłość

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/

Edytowane przez ania20m
Czas edycji: 2010-04-27 o 11:40
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 11:26   #1789
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Corii bardzo to dziwne.. i ja tez wyznaje zasade "to od ciebie zalezy jak twe zycie wyglada" po co sie meczyc byle by nie byc samemu glupota.. bo lepiej byc bitym pomiatanym byle by byc z mezem... albo non stop sie klocic byle by byc z nim.. bo jak wyglada panna..
a bardzo fajnie i normalnie wygląda
Już wole jako panna siwieć, niż z głupim mężem parszywieć
Cytat:
dlatego ja uwazam ze niewarto byc z facetem ktory zdradza bije zneca sie psychicznie.. czy nawet z takim z ktorym wspolnie nic nie potrafimy zrobic unikamy sie.. byle by nie byc samemu.. sorki ale to wole byc juz sama....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-27, 11:26   #1790
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Marta dobrze ci, z tymi znajomościami

Ja nie mam nikogo w przedszkolu ani w szkole

Stary 2010-04-27, 11:27   #1791
aniaaa84
Zadomowienie

cześc dziewczynki

u mnie słonko na szczęście swieci choc nie ukrywam, że chlodniej jest niz wczoraj.
wlasnie wczoraj od 13 do 15 siedziałam w parku na lawce i czytalam przed switem bo w domu zmarzłam
opaliły mi sie kosci obojczykowe i wygladam jakbym miala smycz zalozona

Kasiuher super, że odrabiacie zaległosci i ze Dominik rosnie jak na drozdzach wklej ciotkom jakąś fotkę

Rybulko maj gat 10 maja już tuz tuż kiedy to zleciało oby rozwiązanie poszło jak z płatka

Martuś fajnie, że masz takie możliwości wyboru miejsca pracy
oby udało się zaczepić tam gdzie chcesz

ja jutro muszę pita zawieźć i już widze te kilometrowe kolejki

Sysuniu za jutro, ja tez nigdy nie lubiałam pobierania krwi, ale odkąd leżałam w szpitalu jakoś do tego przywykłam i teraz jak muszę to rękę bez problemu wyciągam i nawet patrze na caly zabieg, a kiedys jak widzialam igłę to mnie kotki lizały

Agus a Ty jakoś ostanio chyba tabsy odstawialas prawda? wiec moze to spoznienie z tego powodu, chyba ze wiesz ze moze byc inaczej
Stary 2010-04-27, 11:27   #1792
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Corii bardzo to dziwne.. i ja tez wyznaje zasade "to od ciebie zalezy jak twe zycie wyglada" po co sie meczyc byle by nie byc samemu glupota.. bo lepiej byc bitym pomiatanym byle by byc z mezem... albo non stop sie klocic byle by byc z nim.. bo jak wyglada panna.. albo nie daj Boze panna z dzieckiem.. a co najgorsze to takie zycie obok siebie wspolnie co robimy to ogoladamy seriale.. TRAGEDIA...
a najsmieszniejsze jest to ze facet sie odreci i pojdzie do inneja ty zostajesz sama z dzieckiem.. i co i walczysz o kazdy grosz i czujesz sie jakbys jałmuzne brala..
No dokłądnie Marta, ale jak widać jest spora część ludzi, która pod publiczkę coś robi, albo - najgorsze - daje sobą pomiatać w imię - ja sama nie wiem w czego imię Kurde, może to jacyś masochiści.... albo coś..albo ludzie o bardzo zaniżonej włąsnej samoocenie

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-04-27, 11:32   #1793
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

a ja się boje odstawić tabsy przez te 5 lat było mi z nimi tak dobrze

Stary 2010-04-27, 11:34   #1794
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Ja biorę od 3 lat i ani myśle odstawiac

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-04-27, 11:36   #1795
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
ech . weszłam na wątek dziewczyn co odstawiły, jak tak czytam co sie u nich dzieje po tabsach, to ja nie wiem czy aj swoje odstawie masakra.

Stary 2010-04-27, 11:38   #1796
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
ech . weszłam na wątek dziewczyn co odstawiły, jak tak czytam co sie u nich dzieje po tabsach, to ja nie wiem czy aj swoje odstawie masakra.

Madzialenka niekoniecznie musi byc cos nie tak u Ciebie
lepiej wczesniej odstawic anizeli później...mniejsze spustoszenie w organizmie- tak mnie sie wydaje i z tego, co tez czytalam.

ja nigdy nie bralam tabletek, teraz sa takie dla kobiet karmiacych, ewentualnie je moglabym brac, ale moj tz nie da się tknąc nawet

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 11:38   #1797
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:

nie przesadzaj
ja odstawiłam i nic sie nie dzieje kompletnie nic...

a brałam 8 lat

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 11:38   #1798
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:

a ja brałam prawie pół roku i już odstawiłam i na razie nie będę brała
Fakt,że okres nie bolal tak bardzo i mało leciało. Milej było w łóżku, ale źle się czułam i mnie strasznie mdliło.
Dostałam jakieś dziwne wysypki i jestem pewna ,że to przez tabsy.
Teraz można ryzykować najwyżej będę mamusią

Stary 2010-04-27, 11:40   #1799
ania20m
Wtajemniczenie

Aa i dziewczyny w poście 14 dodałam te grona nie wiem narazie 3 pary, czy takie mogą być? czy większe zrobić?

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 11:43   #1800
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

dobra zaczynacie mówić jak mój mąż hehe abym nie panikowała i ze nie ma bata odstawiam bo sa dwa wazne ku temu powody. moje zdrowie i dzidzia. Co prawda dzidzia by mogła poczekać ale ze zdrowiem lepiej nie ryzykowac.

Choc ja juz widze te scenariusze: bolące @, mega obfite, nieregularne (czyli tak jak było zanim wzięłam tabsy), brzydka cera ech...

tak, ale ja tam zawsze się nakręce bp wolę się rozczarowac miło, niż negatywnie zaszkoczyc hehe

aaa i juz zaczełam TZ wkrecac, ze moze jednak jeszcze jedno opakowanie wezme (poza tymi dwoma co mi zostało) to nie bede miała @ na to wesele 31 lipca ale TZ na mnie nakrzyczał

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
nie przesadzaj
ja odstawiłam i nic sie nie dzieje kompletnie nic...

a brałam 8 lat
a przed braniem miałas jakies problemy??

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości