|
|||||||
| Notka |
|
| Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty dla psychicznie chorych Sigmomaniaczek cz. IX
Coś Wam powiem na pocieszenie z tą maturą: byłam w liceum w mat-fizie, więc przez trzy lata konsekwentnie olewałam polski. Na maturze temat wypracowania dostałam o Lalce, której oczywiście nie przeczytałam (temat z analizą wiersza odpadał na starcie, więc został tylko ten). Napisałam co umiałam, pewnie sporo głupot i co? dostałam 79% z podstawy
Dacie radę, na pewno
|
#1202 |
|
Zakorzenienie
|
Co kolejne wklejone buty to ladniejsze ;/ naprawde resztkami woli trzeba sie powstrzymywac, zeby sie do kolejnych zamowien nie dopisywac ;/
|
|
|
|
#1203 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tak, tak - tylko na matmie nie moge lac wody ajjj, nawet jak nie zdam, to zdam w sierpniu... jak nie pojde na studia teraz, to pojde za rok... no coz, przy mojej obecnej sytuacji to i tak nie ma wiekszego znaczenia, doszlam do wniosku, ze nie bede sie tym stresowac |
|
|
|
|
#1204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętam, że później się okazało, że w ogole ten temat z lalką był z błędem
|
|
#1205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z polskiego jestem noga i nawet przy wielkim wysiłku dostawałam max 4 i to przy dobrych wiatrach bo normalnie to 3 była cudem. Uczyć zaczełam się 3 dni przed - dosłownie. Pamiętam jak rano czytałam jeszcze lalkę I zdałam na 60% - a jak na mnie to dużo , bo chciałam to po prostu zdać bo na ASP czy polibuddę polski miał małe znaczenie.Z ang. miałam 94% bez korków , a z czasów ze mnie noga że szkoda gadać. Dużo zależy od szczęścia , bo jedno czytanie jest banałem a 2 tragedią z samymi niewiadomymi ![]() A ustna to tylko formalność. Mi wysiadły filmy - najważniejsza część prezentacji , mówiłam w kółko to samo - bo zestresowałam się tragicznie tymi filmami i zawaliłam fest a zdałam
|
|
|
|
|
#1206 |
|
Zakorzenienie
|
Flea bardzo dobre podejście
uczyłam się duużo wosu, bo bardzo mi zależało, żeby dostać się na studia, a reszte w zasadzie olewałam, uczyłam się tyle co nic. i wos zdałam na 85 %, a wszystkie inne na ponad 70, a nawet w okolicach 80 (czyli geo, pl, ang). mi sie wydaje ze na maturze po prostu trzeba logicznie mysleć i się wybrnie ze wszystkiego.aczkolwiek ze zdawania rozsz mat zrezygnowałam, bo mnie strach obleciał po próbnej
|
|
|
|
#1207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie Cotynato trzymam kciukasy zebys dostała sie na ASP, ja zawsze marzyłam, ale talentu mam niestey zdecydowanie za mało :ryczy:
|
|
|
|
#1209 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem rocznik 1986, maturę zdawałam w 2005 (?)
Ja zdawałam:polski, angielski, wos i historię. Pamiętam, że się uczyłam z egzaminu na egzamin, bo mniej więcej między jednym a drogim egzaminem miałam tydzień przerwy. Najlepiej poszedł mi pisemny ang - 98%, najgorzej ustny ang ;] Z reszty miałam między 75 a 85%. Jak poszłam na studia, to stwierdziłam, że matura to pic na wodę ;] Bo na studiach taka "matura" jest na każdej sesji (2x w roku). Ustne egzaminy to był dla mnie koszmar, dlatego na studiach na 1 semestrze oblałam swój pierwszy egzamin - właśnie ustny. Z roku na rok, chodziłam na coraz mniej wykładów i (o ironio) miałam najlepsze średnie. Na 4 roku chodziłam tylko na 2 wykłady z 10 i dziś mam stypendium - siedzenie na wykładach to była strata czasu. Właśnie kończę magisterkę, co chyba widać niżej ;P
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul Edytowane przez DarkNoir Czas edycji: 2010-04-28 o 14:03 |
|
|
|
#1211 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
chyba... a może 3 masakra co się ze mną ostatnio dzieje. Ludzie o wiek mnie pytają a ja odowiedziec nie umiem bo się waham hehe.
|
||
|
|
|
#1212 | |
|
Organizatorka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1213 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tutaj tez chodzi o mojego tż, tez o guza. Wlasnie dostal wyniki i niby jest ok, guz sie nie rozrasta co nie zmienia faktu, ze to nowotwor. Nie wiem czy to dobra wiadomosc czy zla... Bylaby spokojniejsza gdyby to usuneli, a niby tego usuwac jemu nie maja. Nie wiem co o tym myslec.
|
|
#1214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja pamiętam ile mi nerwów przysporzył wypadek tż , wiedziałam że nic mu się nie stało tylko samochód skasował ale jak usłyszałam że miał wypadek to normalnie mało nie zwariowałam. Trzymaj się , będzie dobrze. Jak takie rzeczy szybko wykrywają to podobno lepiej i łatwiej wyleczyć. |
|
|
|
|
#1215 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny!
Ja to mam pecha.
|
#1216 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1217 |
|
Organizatorka
|
Melduję że buciki z mojego zamówienia 1 i 2 jadą do mnie
![]() Zaraz będę rozsyłać PW
|
|
|
|
#1218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1219 | |||
|
exmod na urlopie:)
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1220 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Chłopaki
ja się przyszłam pożalić ![]() ![]() bo zostałam ssama samiusieńka na cały tydzień buuuuuuuuuuuuuuuuua wszystko przez ten durny licencjat W ogóle to im więcej Waszych zdjęć oglądam tym bardziej popadam w kompleksy... ![]() ![]() a w ogóle... to przyszłam z uczelni masakrycznie głodna.. i miałam obiad zrobić.. a od godziny siedzę i WAs czytam i zapomniałam, że głodna jestem
|
|
#1221 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie idę gulasz robić ;]
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
|
|
|
#1222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a klapeczki na pewno kosztują 32 netto ?
|
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1225 | ||||
|
ćwir ćwir
|
Ale nawaliłyście postów
Widzę, że tu jakieś Koło Gospodyń Wizażowych się zawiązało, pozapraszałam kogo popadło Też chcę Was pooglądać, proszę mnie zaakceptować Jeśli kogoś pominęłam, a ma zdjęcia- pozapraszać ![]() Czytam Wasze opowieści o porodach i coraz bardziej się utwierdzam: ŻADNYCH DZIECI, never-ever. Co prawda mam wizję takiego słodziaka jak młodsze pacholę Svinecki, w spodeneczkach od D&G i bluzie adidasa Takiego małego lansa bym chodowała ![]() Jakbym miała rodzić to chyba bym umarła ze strachu. U mnie zwykłe pobieranie krwi jest okupione cierpieniem kilkudniowym. Jak wchodzę do znajomej przychodni ze skierowaniem to pielęgniarki się śmieją i udają, że uciekają. Mam głęboko schowane żyły i u mnie krew się pobiera z wierzchu dłoni. Boli jak skur!#%$^&@$, w dodatku trzeba wyciągać ze mnie krew, bo mam gęstą, więc czuje jak ta strzykawka mi zasysa na siłę i całą rękę, aż do szyi przechodzi mi takie uczucie ssania w środku To nie TŻ, to "przypadkowy wypadek". Na miano TŻta nie zasługiwał Cytat:
Cytat:
Daj od razu znać i mmsa wysyłaj jak się narodzi potomek. Jak będzie podobny do tatusia ( ) to będziesz mogła z dumą światu prezentować Cytat:
Zdacie wszystkie, spokojnie. Ja z perspektywy czasu (4lata) mogę podpisać się pod wypowiedziami, które tutaj padały na wątku: matura to bzdura. No i zawsze można poprawić, nie to co kiedyś Cytat:
![]() Chciałam się poza tym pochwalić, że byłam dzisiaj biegać po raz drugi Zrobiłam 5 serii: 2 minuty biegu + 4 minuty marszu. Było gorzej niż zapierwszym razem (1min biegu na 3 min marszu), myślałam, że płuca wypluję i się położę nad Wisłą i będę płakać A z bardziej przykrych rzeczy to Wam napiszę, że dobija mnie ta katastrofa pod Smoleńskiem. Wy już pewnie powoli zapominacie, ja niestety nie mogę, bo mieszkam 50 metrów od Katedry Wojska Polskiego, gdzie odbywa się ponad połowa pogrzebów ofiar. Co dziennie słyszę po dwie msze, co chwila gra jakieś smutasy orkiestra wojskowa i mi się ryczeć chce Przerażające to jest, tyle pogrzebów już było, a ciągle jeszcze trwają i dopiero będą ![]() Dzisiaj straszna pompa jest, wojska, że hoho (ale jakie ciacha ) Wracałam z biegania to wstyd mi było koło nich przechodzić, bo zbiórki zawsze mają pod moją bramą, jeden przystojniejszy od drugiego, a ja taka upocona, zgrzana i czerwona
|
|
#1227 |
|
xoxo
|
Hey
chciałam się dołączyć. Można ? ![]() ja swoją przygodę z Sigmą dopiero zaczynam ![]() złożyłam wczoraj zamówienie na swoje pierwsze buciki
|
#1230 | |
|
exmod na urlopie:)
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:18.

Dacie radę, na pewno

uczyłam się duużo wosu, bo bardzo mi zależało, żeby dostać się na studia, a reszte w zasadzie olewałam, uczyłam się tyle co nic. i wos zdałam na 85 %, a wszystkie inne na ponad 70, a nawet w okolicach 80 (czyli geo, pl, ang). mi sie wydaje ze na maturze po prostu trzeba logicznie mysleć i się wybrnie ze wszystkiego.

masakra co się ze mną ostatnio dzieje. Ludzie o wiek mnie pytają a ja odowiedziec nie umiem bo się waham hehe.

Wymiana
Ale ja dałam całą cytrynę, to może dlatego...
i się spalę ze wstydu, a co jeśli będzie biegunka