Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-28, 20:34   #2191
india83
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
oczywiście na 12 do 20 ale moje koleżaneczki już wcześniej się wycwaniły i mają wolne w ten dzień, 3x wolne

Ale jestem wkurzona poszłam się położyć po 16, i jak zasnęłam, tak nie miałam siły wstać o 19 i tak spałam do 20.30 wrrrr i jeszcze szwagier mnie obudził, że obiad a ja z pretensjami, że po co mnie budzi i nie jestem głodna i teraz się obudziłam to taka wkurzona na cały świat!!! jeszcze teść schował laptopa do szuflady bo się bał, że ktoś za oknem zobaczy a ja jak wróciłam, szukałam i mówię, tż wziął do pracy a oni se schowali no tak jestem wkurzona, że nie wiem, aż płakać mi się chce
oj Agatek wyluzuj, zlosc pieknosci szkodzi. a moze @ sie zbliza??
Stary 2010-04-28, 20:59   #2192
*Agatek*
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
oj Agatek wyluzuj, zlosc pieknosci szkodzi. a moze @ sie zbliza??
mi to już nie grozi
A co do @ to nie wiem zobaczymy za tydzień bo zawsze tyle przed spodziewaną miesiączką mam takie objawy

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Nieźle...

A na co tak się tak złościsz?
Może zrób sobie relaksujacą kąpiel w pianie mi pomaga
gdybym miała wannę to bym pewnie wzięła, ale mam niestety prysznic
W wannie to bym się godzinę relaksowała by się wściekali w domu i tak pod prysznicem siedzę 20 min

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Agatek, strasznie podminowana jestes
może to jakieś oznaki

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 21:07   #2193
aniaaa84
Zadomowienie

cześć mrówki

pit oddany, na szczęście bez kolejki się obyło w 3,5 min byłam w skarbówce
w drodze powrotnej odwiedziłam moją koleżankę, ma 2 miesięcznego synka, słodziak jest z małego, po powrocie okna z rozpędu umyłam i jestem

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
(...)
Też mam ten dylemat jak wybieram oprawki. Od jakiegoś czasu mam takie wyraźne, ciemne i też prostokątne, ale dobrze się w nich czuję.
Ktosiu ja też mam takie i jak mi się podobały jak je kupiłam tak teraz coraz mniej mam wrażenie, że mnie przytłaczają, a z kolei inni twierdza, że do charakteru pasują

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
aaa własnie. Jesli byłam juz zarejestrowana w PUP-ie, ale 5 miesiący temu napisałam podanie, ze dostałam prace i nie jestem juz bezrobotna, to znowu musze niesc wszystkie dokumenty, czy oni juz to gdzies mają??
Jeśli wtedy zaniosłaś już wszystkie dokumenty, czyli świadectwa ze szkół, dyplomy to teraz nie powinnaś mieć nic prócz dowodu chyba...przynajmniej u mnie tak jest, że jeśli się nic od ostatniej rejstracji nie zmieniło to nie trzeba taszczyć całej tej makulatury, ale Madzia na swoim przykładzie wiem, że przezorny ubezpieczony.
Niektóre z pań mają problemy ze zrozumieniem tego co czytają

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Monarika ja nie mam numeru nip i mi przyjęli ostatnio bez problemu tylko przegapiłam podpis (o jeden dzień) i mnie wyrejestrowali na 3 miesiące

Kupiliśmy nową kuchenkę z elektrycznym piekarnikiem i w końcu mogę zacząć piec bo do tej pory tutaj w domu nie piekłam, bo nie mieliśmy przerobionego piekarnika na gaz butlowy tylko górne palniki.
To jest dla mnie debilizm do kwadratu, serio nie pojmuje tego...też tak miałam i powiedziałam im wtedy, że powinny się zmienić przepisy bo średniowieczem zalatuje

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Witam po tygodniowej nieobecnosci

Domiks - zrobione
Martucha - super zdjecie na nk

u nas w porzadku, siedze juz w domciu i biore sie ostro za wszelkie zaleglosci
Maggie nadrabiaj zaległości w odpoczywaniu

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
(...)monarika, nasi znajomi po ślubie kupili mazdę (wiekszą, ale nie wiem jaki model) disla kilku letniego i okazało się, że muszą wszystkie wtryski wymienić, gdzie oryginalne kosztują 2tys jeden (a mają ich chyba 4,albo 6). Ten co im sprzedawał, doskonale wiedział, kiedy sprzedac.... Nic tylko się załamać.
Guciu z "madzią" mojego kuzyna było to samo poszły wtryski, a potem jeszcze zatarł się silnik a na koniec rozpadł.
Miał Mazde 6 kombika i ten model podobno ma taki mankamet jeśli chodzi o wtryski...

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
(...)dodaję zdjęcia nowe
Strippi Twoja Mała to wykapany tata, szczególnie na tym zdjęciu na którym się śmieje

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Cześć

No cóż, wiadomości "z frontu" są takie:

Jak było duże prawdopodobieństwo, że urodzę jeszcze w kwietniu, tak ono teraz zniknęło zupełnie... NIC się nie dzieje... Nie wygląda na to, żebym miała urodzić w najbliższych dniach. Jak się nic nie wydarzy do terminu porodu, to 11 maja mam przyjść z walizką do szpitala- mój lekarz mnie przepada i jak dalej nic się nie będzie działo, to odeśle mnie do domu. Zapowiedział mi, że nie chce mnie zamknąć na oddziale, żebym leżała bez sensu i patrzyła jak inne rodzą Także to jest po mojej myśli, bo też by mi się to nie uśmiechało Miłoszek, jak zawsze był 2, 3 tygodnie większy, tak teraz wyrównał się Waży jakieś 3-3,2 kg, także spoko Lekarz powiedział, że najwyżej będzie ważył z 3,5 kilo, ale to zależy kiedy urodzę. No i poza tym, nasz syneczek jest długi i chudy, co, według lekarza, oznacza, że powinien fajnie przejść Podobno ma bardzo długie nóżki po dziadku Tak lekarz powiedział- bo zna moich teściów
(...)
Rybulko to czekamy w takim na przybycie Miłoszka widać spodobało mu się u mamy i ani myśli wychodzić, swoją drogą się nie dziwie bo nie nudził się z Tobą przez te 9 miesięcy

czytam namiętnie "Przed świtem" raz płaczę, raz się śmieje innym razem zła jestem, jak byłam sceptycznie nastawiona początkowo do tej sagi tak teraz mnie wciągnęło

Cytat:
(...) Odkąd jesteśmy po ślubie, rzucam gdzieś komórkę i nie słyszę ani telefonów, ani smsów
Teraz tym wszystkich stresuję, bo się boją, że to oznaka, że się poród zaczął
ale z Ciebie agentka

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny.Ja tylko na chwile ,wiec nawet nie nadrabiam
Nasze poszukiwania mieszkan niestety bezowocne ,dzisiaj jedziemy obejrzec ostatnie z naszej listy.Jesli nie wybierzemy tego to mamy juz wstepna rezerwacje na mieszkanie z ogrodkiem z rynku pierwotnego.Niestety dopiero za rok bedzie mozna tam mieszkac,wiec nasz pobyt w Irlandii sie przedluzy raczej ech cos za cos
Pozdrawiam

india
a propos picia alkoholu w ciazy nawet w niewielkich ilosciach: niedawno ogladalam taki program na ten temat,dzieci ,ktorych matki pily nawet niewielkie ilosci czerwonego wina ,rodzily sie z zespolem(nazwy nie pamietam),ktory powodowal ze te dzieci gorzej sie rozwijaly intelektualnie ,mialy wiecej problemow w szkole ,czesto chorowaly na ADHD itp. Badania byly prowadzone w UK-gdzie matki pija regularnie w czasie ciazy.U dzieci tych zaobserwowano takze inny (specyficzny)wyglad twarzy niz u dzieci matek niepijacych.Byl tez przyklad polskiej matki ,ktora jedno dziecko urodzila w UK (podczas ciazu pila regularnie wino) a drugie dziecko urodzila w Polsce( w ogole nie pila w trakcie ciazy).To pierwsze dziecko wygladalo jak "typowy anglik" a to drugie mialo cechy "typowo polskie "
Atomufko

Cytat:
Rosi Wszystkiego Naj

ania20m
fajne te korale

A my prawie na 99.9% zdecydujemy sie na mieszkanie z rynku pierwotnego.Wiec bedziemy mieli wszystko nowiusienkie.Bylismy obejrzec to osiedle ,okazuje sie ze jest to okolo 8km od centrum Poznania wiec naprawde blisko.Osiedle piekne,wszystkie domki takie same ,wyglada troche jak z bajki pozniej wkleje link.Ale jestem podjaranahehe

kliwia witaj w kraju
Rzeczywiście wygląda to wszystko jak bajka na zdjęciach z linka
fajnie, że jesteście zdecydowani, po cichu można Wam już gratulować chyba??

Rosetko wszystkiego najlepszego

Edytowane przez aniaaa84
Czas edycji: 2010-04-28 o 21:09
aniaaa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 21:21   #2194
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
cześć mrówki

pit oddany, na szczęście bez kolejki się obyło w 3,5 min byłam w skarbówce
w drodze powrotnej odwiedziłam moją koleżankę, ma 2 miesięcznego synka, słodziak jest z małego, po powrocie okna z rozpędu umyłam i jestem

Ktosiu ja też mam takie i jak mi się podobały jak je kupiłam tak teraz coraz mniej mam wrażenie, że mnie przytłaczają, a z kolei inni twierdza, że do charakteru pasują

Jeśli wtedy zaniosłaś już wszystkie dokumenty, czyli świadectwa ze szkół, dyplomy to teraz nie powinnaś mieć nic prócz dowodu chyba...przynajmniej u mnie tak jest, że jeśli się nic od ostatniej rejstracji nie zmieniło to nie trzeba taszczyć całej tej makulatury, ale Madzia na swoim przykładzie wiem, że przezorny ubezpieczony.

To jest dla mnie debilizm do kwadratu, serio nie pojmuje tego...też tak miałam i powiedziałam im wtedy, że powinny się zmienić przepisy bo średniowieczem zalatuje

Maggie nadrabiaj zaległości w odpoczywaniu

Guciu z "madzią" mojego kuzyna było to samo poszły wtryski, a potem jeszcze zatarł się silnik a na koniec rozpadł.
Miał Mazde 6 kombika i ten model podobno ma taki mankamet jeśli chodzi o wtryski...

Strippi Twoja Mała to wykapany tata, szczególnie na tym zdjęciu na którym się śmieje

Rybulko to czekamy w takim na przybycie Miłoszka widać spodobało mu się u mamy i ani myśli wychodzić, swoją drogą się nie dziwie bo nie nudził się z Tobą przez te 9 miesięcy

czytam namiętnie "Przed świtem" raz płaczę, raz się śmieje innym razem zła jestem, jak byłam sceptycznie nastawiona początkowo do tej sagi tak teraz mnie wciągnęło

ale z Ciebie agentka

Atomufko

Rzeczywiście wygląda to wszystko jak bajka na zdjęciach z linka
fajnie, że jesteście zdecydowani, po cichu można Wam już gratulować chyba??

Rosetko wszystkiego najlepszego
No chyba tak mamy juz rezerwacje a za okolo 2 tygodni wplacimy zadatek i wtedy juz na 100% bedzie pewne.

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 21:27   #2195
iwka28
Wtajemniczenie

Cześć dziewczynki

Madzia wyjechałaś, a pogoda jest jak marzenie, okna mam pootwierane na oścież i się słońcem cieszę. Pojawiły się fruwające cholery, ale załatwiliśmy je mięsożerną roślinką - naprawdę działa!!!

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
Ja kiedyś kumpeli dałam wazon to się obraziła
Ponoć mówią,że życzy się aby obdarowana osoba łzy wylewała do wazonu

BZYYYYYYYYYYYKKKKKKKKKKKK KKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!
BZYK!!!
BZYK!!!!
BZYK !!!

hihi
Ja bym takiej kumpeli nic więcej nie kupiła.

Cytat:
Jestem byłam w kosciele, potem na cmentarzu
ja chcę przytyć, ale w bardziej "zdrowy" sposób

ja przytyłam juz kilogram
i teraz aktualnie przy 170cm waże 49kg
ale chciałam (i to sie liczy) tylko przez was to teraz juz nie mam motywacji zamiast mnie wesprzec to wy co??
A po co Ty chcesz słodycze rzucić? Masz tak niską wagę że bez słodyczy to chyba znikniesz.

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
ja sie jeszcze nie polozylam spac
ale domyslam sie ze ja sie nie licze
No Ty na innym czasie działasz

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Monarika ja nie mam numeru nip i mi przyjęli ostatnio bez problemu tylko przegapiłam podpis (o jeden dzień) i mnie wyrejestrowali na 3 miesiące
Kupiliśmy nową kuchenkę z elektrycznym piekarnikiem i w końcu mogę zacząć piec bo do tej pory tutaj w domu nie piekłam, bo nie mieliśmy przerobionego piekarnika na gaz butlowy tylko górne palniki.
Ale jak chcesz pracować to musisz mieć NIP - bo jak się będziesz rozliczać?

Cytat:
marze o rurkach. W holandnii za chiny nie mogłam kupic (pisała tez o tym Iwka) bo albo przez piety nie chciały nam przejsc albo z tyłka spadały ale w PL napewno cos upoluję
Dokładnie. a rurki z suwakami mi się nie podobaja - nie lubię dotyku metalu na gołej skórze. Poza tym tak obcisle spodnie hamują krążenie krwi, a ja za żylaki dziękuję.

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
no to tak myslalam... one mi sie kiedys podobaly ale zdecydowanie dla mnie odpadaja raz przez wage, dwa przez brak znienianej raczki, a trzy my chcemy zestaw 3 w1 a ich foteliki nie sa najbezpieczniejsze..
wiec zostajemy przy xlanderze lzejszy i bynajmniej fotelik ma mega bezpieczny..
Jak sobie pomyśle jakie my mieliśmy wózki a jakie teraz mają bajery - zastanawiam się ile w nich rzeczywistej potrzeby a ile wmawiania rodzicom, że ich dziecko tego potrzebuje.
A i teraz nie można wozić dziecka w samochodzie w gondolce z wózka.

Cytat:
Czesc dziewczyny.Ja tylko na chwile ,wiec nawet nie nadrabiam
Nasze poszukiwania mieszkan niestety bezowocne ,dzisiaj jedziemy obejrzec ostatnie z naszej listy.Jesli nie wybierzemy tego to mamy juz wstepna rezerwacje na mieszkanie z ogrodkiem z rynku pierwotnego.Niestety dopiero za rok bedzie mozna tam mieszkac,wiec nasz pobyt w Irlandii sie przedluzy raczej ech cos za cos
Pozdrawiam
Pomyśl sobie, że będziesz miała nowe mieszkanko i więcej pieniążków zarobionych na poczet mieszkania. I to blisko centrum.

Cytat:
Dziewczyny może ktoraś z Was bardziej sie zna na sprawach odliczania podatku. Chodzi mi o nasza budowe czy powinnam zbierac wszystkie faktury, bedzie szansa zeby to odliczyc.?Nie ukrywam, ze wiele rzeczy mam okazje kupic bez faktur taniej, ale nie wiem czy mi sie to oplaca.
\

a nie musisz faktur w banku przedstawiać do rozliczenia kredytu?

Cytat:
Czytam namiętnie "Przed świtem" raz płaczę, raz się śmieje innym razem zła jestem, jak byłam sceptycznie nastawiona początkowo do tej sagi tak teraz mnie wciągnęło
Dobra przyznam sie - nie znoszę tej sagi. Po prostu nie mogę.

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 21:28   #2196
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
a masz specjalne soczewki w których mozna pływac? czy śmigasz w zwykłych? bo ja od niedawna noszę i się zastanawiam co by się stało jakbym w nich pływała
A są jakieś do pływania???
Ja ostatnio kilka razy miałam Jonson Oasis i są bardzo fajne, wysoko nawilżone i przepuszczają dobrze powietrze. Potem miałam 2 razy kolorowe raz niebieskie i raz zielone ( miałam je na ślubie )
A potem jakoś tak przestałam w nich chodzić. A teraz chciałabym sobie kupić jednodniowe. U nas jest taki sklepik z soczewkami "Twoje soczewki" czy coś takiego i jest tam ogromny wybór , dużo firm i w ogóle...
Cytat:
Mieszkanie z ogrodkiem w szeregowcu.nie mam linku do tego akurat projektu(bo jeszcze nie zatwierdzony) ,ale tak wyglada to osiedle:
http://www.familyhouse.pl/osiedle-lesne-3.html
Nooo woooooow czaderskie zazdraszczam!!!
Cytat:
oczywiście na 12 do 20 ale moje koleżaneczki już wcześniej się wycwaniły i mają wolne w ten dzień, 3x wolne

Ale jestem wkurzona poszłam się położyć po 16, i jak zasnęłam, tak nie miałam siły wstać o 19 i tak spałam do 20.30 wrrrr i jeszcze szwagier mnie obudził, że obiad a ja z pretensjami, że po co mnie budzi i nie jestem głodna i teraz się obudziłam to taka wkurzona na cały świat!!! jeszcze teść schował laptopa do szuflady bo się bał, że ktoś za oknem zobaczy a ja jak wróciłam, szukałam i mówię, tż wziął do pracy a oni se schowali no tak jestem wkurzona, że nie wiem, aż płakać mi się chce
O jejku znam to ... nienawidzę jak mnie ktoś tak budzi jak jestem zmęczona i łapę chwilę snu... wtedy każdy ma dużo spraw , dzwoni telefon itd a ja potem mam taki sam humor jak Ty

Wróciłam z basenu, było fajnie. Popływałam na pleckach, chociaż próbowałam żabką ale nie da rady mimo , że czytałam że można.
Bolał mnie brzuch u góry to pod biustem, więc szybko to zaniechała,
potem trochę się po rozciągałam w wodzie i wyszłam 15 minut przed czasem bo już nie chciało mi się pływać. Nie bardzo lubię to pływanie na plecach bo mam całe uszy w wodzie a mnie to wkurza...
Miałam nadzieję, że dam radę żabką... nooo ale cóż.
Dzwoniłam za to do klubu fitness bo od maja chciała bym się zapisać na takie zajęcia "Aktywne 9 miesięcy" zgapiłam się bo nie wiedziałam , że takie są i dopiero koleżanka mi powiedziała ...
Myślałam wcześniej o jodzie... a na tych zajęciach jest wsio. Joga , pilates , callanetics, ćwiczenia oddechowe i mięśni kegla
Także brzmi dość zachęcająco... W dodatku cena bardzo przystępna
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 21:32   #2197
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
No chyba tak mamy juz rezerwacje a za okolo 2 tygodni wplacimy zadatek i wtedy juz na 100% bedzie pewne.
To gratuluję w takim razie
A można wiedzieć ile Was wyniesie takie nowe lokum i jaki metraż?

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki

Madzia wyjechałaś, a pogoda jest jak marzenie, okna mam pootwierane na oścież i się słońcem cieszę. Pojawiły się fruwające cholery, ale załatwiliśmy je mięsożerną roślinką - naprawdę działa!!!
(...)
Iwka u nas też wiosna się nieśmiało rozpycha

a co do sagi to wierz mi, że jeszcze w styczniu byłam poirytowana jak ktoś się jarał tym tematem, a teraz prosze

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-28, 21:40   #2198
Daysy85
Zakorzenienie

A zapomniałam dodać zdjęcia ...
Ja i mój brzunio.

I nie da się załadować zdjęcia.

Edytowane przez Daysy85
Czas edycji: 2010-04-28 o 21:44
Stary 2010-04-28, 21:41   #2199
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:

Pomyśl sobie, że będziesz miała nowe mieszkanko i więcej pieniążków zarobionych na poczet mieszkania. I to blisko centrum.

Wiem wiem.Tylko ze my juz tam tyle czasu siedzimy.Troche nam to komplikuje ,bo mielismy cos kupic gotowego i wynajac ,albo wrocic jesienia i juz zamieszkac ,bo teraz na studia bede musiala latac do Polski.Ciekawe co na to powie moja szefowa

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość

Nooo woooooow czaderskie zazdraszczam!!!

Wróciłam z basenu, było fajnie. Popływałam na pleckach, chociaż próbowałam żabką ale nie da rady mimo , że czytałam że można.

zrobilas mi ochote na basen

Cytat:
To gratuluję w takim razie
A można wiedzieć ile Was wyniesie takie nowe lokum i jaki metraż?

Dzieki to bedzie okolo 51 m2 z ogrodem (nie wiemy jeszcze jaki metraz),3 pokoje .Cena 232 000 za stan deweloperski,ale fajnie wykonczony ,bo nawet rolety zewnetrzne beda.Wiec cena jest bardzo korzystna.

daysy nie widac fotek

szafa

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2010-04-28 o 21:42
Stary 2010-04-28, 21:47   #2200
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Poszłam sobie z mamą na spacer wyszłysmy o 15 i wróciłysmy o 18 kupiłam sobie od razu opaskę na rekę. Mysle, ze jest dobra
Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
dobrze, że wróciliście i dalej nie nadwyrężasz tej ręki przy pracy, bo strach się bać jak to by się skończyło
Cytat:

Madzia, aleś się z tą ręką nabawiła problemów... Współczuję ogromnie! Mam nadzieję i życzę Ci, żeby zabiegi Ci pomogły!
Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
dbaj o siebie będzie dobrze
Cytat:

Madzialenka oszczędzaj się!! Obyś łapkę szybko wyleczyła
Dzieki dziewczyny
Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość

a ja zapomniałam sie wam pochwalić. dostałam wczoraj podwyżkę:jupi : na rękę wyjdzie ok 250 zł więc sporo. Ale pensję miałam naprawdę niską i w sumie dalej rewelacji nie będzie, ale zawsze to coś, na waciki będzie
gratulacje
Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Nie smuć się
Zabiegi naprawdę pomagają.Sama miałam te same co Ty tylko, że na kolana. A sterydy może się nic po nich nie wydarzyć... to nie jest zasada.
(
oby, oby
Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Prawie padłam - tż siadł chwile temu w kuchni obok mnie i pyta nagle "Robimy dzieciaka?"
ooo i co??
Cytat:

Madzialenka ale się porobiło z tą ręką. Ale nic się nie martw, dostaniesz leki, będziesz chodzić na zabiegi i przejdzie.

Cytat:
c

mam nadzieję, choc na wszelkie co biorę juz wszystkie dokumenty

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 21:51   #2201
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
(...)Dzieki to bedzie okolo 51 m2 z ogrodem (nie wiemy jeszcze jaki metraz),3 pokoje .Cena 232 000 za stan deweloperski,ale fajnie wykonczony ,bo nawet rolety zewnetrzne beda.Wiec cena jest bardzo korzystna.

daysy nie widac fotek
Brzmi super i do tego jeszcze urządzacie od podstaw jak chcecie

bardzo chciałabym wyjechać żeby za jakiś czas być na takim etapie jak Wy dziewczyny...

Daysy
ja też nie widzę fotek

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-28, 21:52   #2202
atomufka
Zakorzenienie

Madzialenka zostajecie w Polsce?

szafa

Stary 2010-04-28, 21:52   #2203
Daysy85
Zakorzenienie

Nie mogę dodać zdjęć.
Wyskakuje mi jakiś błąd logowania czy dodawania nie wiem...
Może jutro się uda. Na pewno nie chodzi o rozmiar zdj. bo mam dobry.
Pokłóciłam się teraz z Tż. Idę stąd... pa
Stary 2010-04-28, 22:08   #2204
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:

No cóż, wiadomości "z frontu" są takie:

Jak było duże prawdopodobieństwo, że urodzę jeszcze w kwietniu, tak ono teraz zniknęło zupełnie... NIC się nie dzieje... Nie wygląda na to, żebym miała urodzić w najbliższych dniach. Jak się nic nie wydarzy do terminu porodu, to 11 maja mam przyjść z walizką do szpitala- mój lekarz mnie przepada i jak dalej nic się nie będzie działo, to odeśle mnie do domu. Zapowiedział mi, że nie chce mnie zamknąć na oddziale, żebym leżała bez sensu i patrzyła jak inne rodzą Także to jest po mojej myśli, bo też by mi się to nie uśmiechało Miłoszek, jak zawsze był 2, 3 tygodnie większy, tak teraz wyrównał się Waży jakieś 3-3,2 kg, także spoko Lekarz powiedział, że najwyżej będzie ważył z 3,5 kilo, ale to zależy kiedy urodzę. No i poza tym, nasz syneczek jest długi i chudy, co, według lekarza, oznacza, że powinien fajnie przejść Podobno ma bardzo długie nóżki po dziadku Tak lekarz powiedział- bo zna moich teściów

Strippi, Domi, śliczne te Wasze dziewuszki Za niedługo swoim syneczkiem się będę chwalić
oj kochana obyś się nie przeterminowała z tydzień tak jak ja
czekamy na dzidziusia z niecierpliwością
oby Miłoszek był jak najszybciej z nami

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
jest wygodna i odciagasz co 1,5 h czy rzadziej ale wiecej?
odciągam co 4 godz po 400ml

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość

Strippi, Dimi piękne te Wasze dziewczynki.

Cytat:

dziewczyny piekne macie coreczki
Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Stripii Domiks śliczne dzieciaczki
dziękujemy

Cytat:

hihi to fakt
Stary 2010-04-29, 02:54   #2205
*Agatek*
Zakorzenienie

Dzieńdoberek Musiałam wstać wcześniej bo dziś mam niestety promocję ale tak skończę o 13
ranki jeszcze mnie tak wykańczają, że szok, odeśpię jak wczoraj zapewne

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 03:29   #2206
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieńdoberek Musiałam wstać wcześniej bo dziś mam niestety promocję ale tak skończę o 13

podziwiam

kurde napisalam wiadomosc do was w ciagu dnia i widze ze jej nie ma

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 05:37   #2207
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

dzień dobry kobitki

atomufka - ale super te osiedle też bym chciała na takim pomieszkać

a w ogóle to miłego dnia wszystkim już jutro weekend

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 06:23   #2208
ania20m
Wtajemniczenie

czesc ja juz nie spie od 5;40 odprawilam męża do pracy i nie chcialo mi sie już spać i tak powstała tęczowa bransoletka na zdjęciu 10 w poście 11

Rosette- paczuszka będzie dzisiaj wysłana

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/

Edytowane przez ania20m
Czas edycji: 2010-04-29 o 06:29
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 07:13   #2209
india83
Zakorzenienie

Cytat:
super, a osiedle naprawde wygląda ładnie

Cytat:
Cześć dziewczynki

.
iwka bank nie wymaga faktur, po prostu przed wypłata kolejnej transzy ktos przyjezdza robi fotki w ten sposob kontrolujac czy pieniadze rzeczywiscie ida n a budowe domu.

Cytat:
patrze na godzine Twojej wiadomosci i padam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-29, 07:25   #2210
bzyczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczynki

Ja bym takiej kumpeli nic więcej nie kupiła.

A po co Ty chcesz słodycze rzucić? Masz tak niską wagę że bez słodyczy to chyba znikniesz.

No Ty na innym czasie działasz

Ale jak chcesz pracować to musisz mieć NIP - bo jak się będziesz rozliczać?

Dokładnie. a rurki z suwakami mi się nie podobaja - nie lubię dotyku metalu na gołej skórze. Poza tym tak obcisle spodnie hamują krążenie krwi, a ja za żylaki dziękuję.

Jak sobie pomyśle jakie my mieliśmy wózki a jakie teraz mają bajery - zastanawiam się ile w nich rzeczywistej potrzeby a ile wmawiania rodzicom, że ich dziecko tego potrzebuje.
A i teraz nie można wozić dziecka w samochodzie w gondolce z wózka.

\

Jak zacznę pracować to dostanę NIP. Byłam kiedyś w US to mi powiedzieli że oni ot tak NIPów nie rozdają, że albo muszę chcieć sprzedać auto, albo rozpocząć pracę. Wydanie NIP to raptem 2-3 dni więc myślę, że pracodawca problemów z tym robić nie będzie.

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 07:26   #2211
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 07:35   #2212
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Hej

oj ja już chce by był piątek po 14:00 mężuś z pracy przyjdzie i weekend we trójke 1 maja mamy 6 lat razem robimy grilla a 2 maja jedziemy do Wrocławia na Partynice na wyścigi konne

pochwalę się wam, że dziś podpisujemy papiery z bankiem, bo dostaiśmy kredyt na mieszkanie
niedługo się wprowadzamy
Stary 2010-04-29, 07:36   #2213
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
dzień dobry kobitki

atomufka - ale super te osiedle też bym chciała na takim pomieszkać

Cytat:
super, a osiedle naprawde wygląda ładnie

Na zywo wyglada jeszcze lepiej

strippi gratulacje kupujecie mieszkanie czy dom?

szafa

Stary 2010-04-29, 07:37   #2214
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 07:44   #2215
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:

strippi gratulacje kupujecie mieszkanie czy dom?
mieszkanie 3 pokoje 63,7 metra. plus korytarz 4metry plus piwnica plus balkon
całe po remoncie, ładnie urządzone, z meblami, z agd.

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
no my tez się cieszymy, bo tylko tułamy się po wynajętych, a tak Julcia będzie miała swój pokój.
Stary 2010-04-29, 07:44   #2216
Ana***
Zakorzenienie

Dzień dobry
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 07:50   #2217
Rybulka
Zakorzenienie

Ja już mam prawko do odbioru Za dwie godziny jadę z teściową je odebrać Chyba się zapowiada intensywny weekend za kierownicą

A teraz przeglądam nowości, jakie przyszły do mojej biblioteki od czasu, jak jestem na L4, co by być na bieżąco

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
(...)
a ja zapomniałam sie wam pochwalić. dostałam wczoraj podwyżkę:jupi : na rękę wyjdzie ok 250 zł więc sporo. Ale pensję miałam naprawdę niską i w sumie dalej rewelacji nie będzie, ale zawsze to coś, na waciki będzie
Gratuluje podwyżki Ja dostałam jedną we wrześniu - 80 zł.

Martucha, atomufko, kupiłam m.in. to:
http://allegro.pl/item981822226_nay_...8.html#gallery

http://allegro.pl/item1015506734_kor...ki_marmur.html

http://allegro.pl/item1003086736_fru...iej_bz392.html

http://allegro.pl/item984753302_drew...a_prezent.html

http://allegro.pl/item1013071081_nie...4_kolorow.html

http://allegro.pl/item987848151_kora...elone_264.html

kliwia, witaj na starych śmieciach
Daysy, a Ty zaś po owocnych zakupach

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
(...)
a i chcialam zakomunikowac ze prawdopodobnie w lipcu zaczniemy staranka Na razie jestem na "odwyku hormonalnym"... juz 3 tyg prawie Ciekawe czy @ dostane mniej wiecej w terminie...

Cytat:
No i Ci wykrakałam
Cieszę się, że z Miłoszkiem ok, no a do maja już coraz bliżej.
(...)
Dziewczyny a jak to jest z farbowaniem włosów w ciąży? Bo jest wiele opinii na ten temat - jedni mówią, że można, inni, że po 12 tygodniu, jeszcze inni, że wcale...
No dokładnie, wykrakałaś

Ja rozjaśniałam włosy w ciąży 2 razy

Cytat:
Mieszkanie z ogrodkiem w szeregowcu.nie mam linku do tego akurat projektu(bo jeszcze nie zatwierdzony) ,ale tak wyglada to osiedle:
http://www.familyhouse.pl/osiedle-lesne-3.html
Śliczne!

Cytat:
(...)

(...)
Tak, a ja nie wątpię, że mi nie będzie się nudzić przez kolejne 20 lat
Ja juz się nie mogę doczekać 3 części, ale muszę uzbroić się w cierpliwość Ja też byłam sceptycznie nastawiona- po przeczytaniu połowy "Zmierzchu", stwierdziłam, że chyba jestem na to za stara

Cytat:
oj kochana obyś się nie przeterminowała z tydzień tak jak ja
czekamy na dzidziusia z niecierpliwością
oby Miłoszek był jak najszybciej z nami
(...)

A ja ciągle się nie przyzwyczaiłam do myśli, że będę mamą
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 07:51   #2218
kliwia
Zakorzenienie

Czesc

Bedziecie ciociami
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 07:55   #2219
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

oj ja już chce by był piątek po 14:00 mężuś z pracy przyjdzie i weekend we trójke 1 maja mamy 6 lat razem robimy grilla a 2 maja jedziemy do Wrocławia na Partynice na wyścigi konne

pochwalę się wam, że dziś podpisujemy papiery z bankiem, bo dostaiśmy kredyt na mieszkanie
niedługo się wprowadzamy
super, gratulacje

Cytat:
Na zywo wyglada jeszcze lepiej
?
czyli tez juz jestescie coraz blizej wlasnego M a zkredytem nie ma problemów? na jaki bank sie zdecydowaliscie?

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Dzień dobry
dzien dobry

Cytat:
mieszkanie 3 pokoje 63,7 metra. plus korytarz 4metry plus piwnica plus balkon
całe po remoncie, ładnie urządzone, z meblami, z agd.

.
brzmi nieźle.... a masz jakies fotki?

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Czesc

Bedziecie ciociami
wow!!! gratulacje

---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

Rybulka ale duzo tego kupiłas fajne dodatki
Stary 2010-04-29, 07:57   #2220
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
(...)
Bedziecie ciociami
Gratuluję
Ale się Wam pięknie udało

Strippi, gratuluję kredytu i mieszkania

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ----------

India, nie mogłam się opanować Czekam z niecierpliwością na przesyłki
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości