|
|||||||
| Notka |
|
| Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Skręt na zakręcie - czyli offtopowo o życiu (z falą i lokiem)
Cytat:
Z powodów problemów lotniczo-wulkanicznych na swiecie są stosy paczek...do tego dochodzą bieżące...my w firmie czekamy na 15 sztuk |
|
|
|
|
#4382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Na świecie może i tak. To co opisałam to w Polsce. Sama pocztówka z nad morza szła do mnie kiedyś 1,5 tygodnia...
|
|
#4383 |
|
Zakorzenienie
|
Pole- o pocztach nawet nie mówmy :/
Jak chciałam wysłac pierwszą przesyłkę z biura to musiałam 3 razy łazić i to do trzech różnych poczt :/ W tej ostatniej by mnie przyjęli, ale musiałam zrobić jeszcze jedną kopię ksiażki nadawczej...a oni nie mogli mi skserować, bo nie mają ksera :/ Jassssne... Mówię Wam jak się wtedy nalatałam...mój Szef był tak wpieniony, ze chciał dzwonić i opierniczac z góry na dół ;] Szkoda słów...Poczta Polska...w d**ę lepsza :/
|
#4384 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Drugi(robota jego mi się bardzo podobała,u kogoś) od poniedzialku się nie stawił...pije gdzieś podobno...a wtedy ma ciąg nawet do 2 miesięcy... Trzeciego robotę poszłam oglądać tylko(bez umawiania się jeszcze z nim)i wg mnie nie jest dobry...brzydko wykańcza i ma małe krzywizny... a ja potrzebuję nie dość,że dobrego to bardzo dobrego...co by poprawić coś po tym pierwszym. Mam doła budowlanego,a moj ojciec mowi,że się za bardzo czepiam |
|
|
|
|
#4385 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Cytat:
Ładni Ci się fachowcy trafiają.
|
|
#4386 |
|
Rozeznanie
|
Fallenko już wczoraj czytałam
Indios bidaku Ty to się masz z tymi menstruacjami i to na tabsach tak cierpisz? Agison- ale masz teraz orzech do zgryzienia, co gorsze włoski po migdałku czy blizna? ![]() Pole- nie jesteś wymagająca a rozsądna, kafle spartaczone będą Cię wierz mi baaaardzo długo wnerwiały, bo codziennie będziesz na nie patrzeć. Poszukaj może kogoś z polecenia, bo tacy z ogłoszenia to u mnie się najmniej sprawdzali Poisonek- jaka optymistyczna postawa z ranka ![]() trzepocz tymi rzęsiskami może konar się zaliści
|
|
|
|
#4387 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dla mnie jedyne rozsądne wyjście to granat wrzucić do tej instytucji... |
|
|
|
|
#4388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fallen, widzisz, problem w tym że ja tak naprawdę to już nie wiem czego właściwie chcę i do niczego nie jestem przekonana zwłaszcza jak się zaczęłam ostatnio nad wszystkim zastanawiac. Podobnie mam też z pracą, z doktoratem ... czy to jest tego wszystkiego warte? ![]() no tak jakby jestem na zakręcie tylko ze skrętem większy problem ![]() poison, skoro tak to ja mogę być przeciwko Interowi ![]() chociaż najpierw wolałabym pooglądać fotki chłopaków z drużyny pole, a to czego Ty wymagasz od tych kafelkarzy? wymien paręc ech to ocenimy czy ejsteś zbyt wymagająca. A więc mają być: wysocy/niscy, przystojni, opaleni, zielonoocy, zarośnięci/ogoleni ... co tam jeszcze
|
|
#4389 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4390 |
|
Zakorzenienie
|
Fallen- najpier, bo nie ta pieczątka, potem, ze nie w tym urzędzie pocztowym tylko w innym a potem właśnie ta kopia...
Najlepsze ejst to, ze jak w koncu oddałam to kopię wypełnioną od razu dostałam do ręki...za to następnym razem jak poszłam to już wróciłam bez potwierdzenia, bo babka powiedziała, ze sobie odbiore następnym razem... Szef to myślałam, że pójdzie tam i zabije tą starą prukwę, która tam siedzi i nic nie robi. Janiaw- oczywiscie, że na tabsach...bez było jeszcze gorzej :/
|
#4391 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tak wlaśnie mam,jeden nie tak położony u mnie w łazience...co siedzę w wannie to nic innego nie widzę tylko ten kafelek...jak psychopatka jakaś...
|
|
|
|
#4392 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale tego się nie da przemyśleć tak na hop siup. Więc daj sobie czas. A my się postaramy żebyś tego zakrętu nie odczuwała. Albo bardzo łagodnie. ![]() Indios co Ty mówisz. Przecież panie na poczcie są bardzo uczynne. ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Cytat:
Spicy orange... Edytowane przez fallen_apple Czas edycji: 2010-04-29 o 11:39 |
|||
|
|
|
#4393 |
|
BAN stały
|
A ja u Agison widze już zmianę myślenia.Zawsze "nie,nie "a teraz "czy warto?".Na wszystko przyjdzie czas.Ale faktycznie-im wcześniej,tym lepiej bo jak same wiecie Wasze choroby będą Wam stawiały małe utrudnienia.Do tego dojdzie wiek a organizm kobiecy w środku też sie starzeje.Komórki jajowe nie są pełnowartościowe,hormony robią swoje,do tego paskudne jedzenie i zanieczyszczone środowisko.Wszystko razem i może pojawić się problem.Z czasemBo bmożna czekać 3 miesiące,pół roku,rok a potem znów niestety do lekarza po pomoc.Takie są realia.
Lavendka-płacisz-wymagasz.Nawet gdzybyś ze złota kafelki chciała to płacisz za ich położenie.Także z Tobą wszystko ok,tylko fachowcy niech się doszkalają. |
|
|
|
#4394 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czas ... tylko że pewne decyzje powinnam podjąć na zasadzie im szybciej tym lepiej. Mam na myśli pracę ... jeśli chcę zrezygnować to im później to zrobię, tym gorsze konsekwencje poniosę. chociaż już teraz widzę jak mój szef reaguje na moje wymówienie ![]() ![]() Cytat:
|
|
#4395 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No lepiej żeby przed żadną wywłoką pączków nie wypuszczał
|
|
|
|
|
#4396 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jak potrzebujesz czasu przemyśl.Nic na siłę.To musi być z każdej strony przemyślana decyzja bo dotyczy całego życia.Będziesz odpowiedzialna nie tylko za siebie ale i za małego bezbronnego człowieczka.Jak Ty będziesz silna,to i dzidzia będzie silna.Ona potrzebuje silnej mamy.Także na razie się nie zadręczaj,.Nie wszystko na raz.najpierw się dowiedziałaś o japońcu,potem o jajnikach.Daj sobie czas.A teraz się relaksuj i dbaj o siebie. A ja mam wszędzie wszystko krzywe.Ściany,podłogi,kaf le i d**a z tym bo to na łapu capu remont całej chałupy w 14 dni bo inaczej nie mielibyśmy gdzie mieszkać bo umowa najmu innego mieszkania była skończona i inni najemcy czekali już pod drzwiami. A z pocztą to pierwszy raz taki numer.Raz mi tylko przesyłka zaginęła ale nie polecona. Myśłę,że to wina wulkanu Edytowane przez msk3 Czas edycji: 2010-04-29 o 11:53 |
|
|
|
|
#4397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no nic już nie wiem, mówię Wam ![]() ja w ogóle chyba jeszcze jestem niedojrzała
|
|
#4398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na szybko to nigdy dobrze nie wychodzi. Przynajmniej u mnie. No a z tą pracą to skłaniasz się bardziej w którą stronę? A skąd wiesz, że dupskiem siadła? Może machnęła tą swoją wielgachną łapą, tudzież kopnęła o ścianę. Może sobie też zrobiła turniej piłkarsko-grzybiarski z drugą. Nie przed wywłoką tylko przed Tobą Kochana. Agison w tym momencie mamy po tyle samo postów -1374.
Spicy orange... Edytowane przez fallen_apple Czas edycji: 2010-04-29 o 11:56 |
|
|
|
|
#4399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ten Twój konar olewa obowiązki czy co?
|
|
#4400 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Albo zamaluj farbą olejną...zupełnie się nie będzie rzucał w oczy... |
|
|
|
|
#4401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4402 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie jeszcze ten problem,ze to nie moje mieszkanie...więc muszę się dwa razy bardziej starać...żeby potem nie wysłuchiwać...
|
|
|
|
#4403 |
|
Wtajemniczenie
|
Cholera wie gdzie i z kim on się dziś szlaja
![]() Trzepoczę ![]() konar (nie mój
|
|
|
|
#4404 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A w ogóle czy tylko dla mnie on leci na ryjek ten babiszonek?Bo Pisonka mówi,że on na plecki
|
|
|
|
|
#4405 | |
|
Zakorzenienie
|
Ach jakie piękne rzęsy.
![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Cytat:
|
|
#4406 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja z uporem maniaka będę powtarzać że nie mam nic do spłaszczenia ![]() bo wiecie, z tym Z to przesadziłam trochę a z pracą to ![]() ja jestem mega niezdecydowaną osobą na dodatek jestem zmienna jak chorągiewka na wietrze i łatwo popadam w skrajności ![]() musiałabym dobrze przemyśleć decyzję o odejściu, bo wycpfać się z tego doktoratu byłoby koszmarnie trudno ![]() Cytat:
![]() słoik zmiażdżony w drobny mak, w jednej płaszczyźnie, płaski jak ![]() to co, zachowujemy ten bliźniaczy stan?
|
|
#4407 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No jasne, że tak. Siostro biliźniaczko.
|
|
#4408 | ||||
|
MatkaPrzełożonaCurlitanek
|
Poczytałam, ale musze znalezc, o co chodziło z łobuzeria wczesniej
Tylko nie mam obecnie cierpliwosci - pisze jedna łapa, druga w gipsie przeszkadza albo puchnie z upału w srodku. Cytat:
Cytat:
\Guardiola chyba sie zakopał pod murawe Camp No - nawet go nie pokazali. Kurdupel, ale ten boski profil... Ech... Własnie - musze znalezc, co napsociłas. Pamietam, ze abonament chciałas wprowadzac Musze Cie przeprosic w kwestii paczuszki - bedzie po majowym. Ludzie oszaleli na pocztach. Kolejki wija sie nieskończenie! Postanowilam rozprawic sie z tym po powrocie od tesciów i po zakończeniu goraczki pitowej. Cytat:
Szef w poprzedniej firmie TZa kazał skuc cała klatke schodowa (2 kondygnacje biurowca), bo fugi sie krzywo układały. Powiedział, ze on nawet nie bedzie do tej partaniny poziomicy przykładał. No i kładli ponownie. Poza tym nie ma, ze pije, idzie w cug. TZ niejednokrotnie wywalał takich z roboty. Na poczatek 1 dzien niepłatny na wytrzezwienie. Potem bez litosci. Alkomacik i bruk. Adieu! Na budowach obecnie bardzo tepi sie pijanstwo. Sporo firm zyje dzieki przetargom i nie chce miec kłopotów. Obracam sie wsród ludzi, którzy za innych odpowiadaja, stad mam sprawdzone informacje. Kumpel w budownictwie drogowym nawet sie nie zastanawia. Ponosi odpowiedzialnosc, to i wymaga od innych, od siebie. Sama moge stanac obok swini u Poison - powiedziałam prosto z mostu, ze ja u siebie nie zatrudnie wujka z problemem alkoholowym Wymagac trzeba. Wierze, ze sa ludzie, którzy potrafia zrobic dobrze. Byle im nie mówic od razu, ze nie bedzie wiecej roboty. Wowczas bardziej sie staraja Cytat:
|
|
#4409 |
|
Zakorzenienie
|
Poison- to zrób coś żeby tak często nie wyjeżdżał tlyko się abrdziej zakorzenił
|
#4410 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie dupsko nie poniosło żadnego uszczerbku bo msk owinęła sloik folią bąbelkową! wszystko byłoby dobrze gdyby nie zrobili z niego fotela, i to mnie złości, słoik i grzyb zniszczony, a dupsko całe!
ale tak zawsze jest ![]() na dodatek ta moja poczta na dzielni obsługuje jeszcze kilka okolicznych osiedli, więc zawsze trzeba tam odstać co najmniej godzinę, bo kolejka nie mieści się na poczcie i często ludzie jeszcze za drzwiami stoją. Koszmar. nie wiem co gorsze, poczta polska czy polskie koleje państwowe? chyba koleje zwsze marzyłam żeby mieć siostrę bliźniaczkę! aż się wzruszyłam normalnie
Nowe wątki na forum Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:22.

trzepocz tymi rzęsiskami może konar się zaliści

Miałam nadzieję do ostatniej sekundy
oczywiście ze względu na Was ...