Offtopowe zapuszczanie, część XV- nasze włosy chcą błyszczeć w wiosennym słońcu! - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-29, 20:25   #3001
Soleilka
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XV- nasze włosy chcą błyszczeć w wiosennym słońcu

Dziewczyny używałyście tych szamponów? http://www.jaskinia-solna.tarnobrzeg...5&cat=6&id=714 Ostatnio w promocji je widziałam

Dużo z Was ma ten olej z łopianiu, pomaga na wypadanie? Kurde ciekawa jestem

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 20:25   #3002
dymka
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XV- nasze włosy chcą błyszczeć w wiosennym słońcu

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Królik i Zając - fajna nazwa sklepu
Fakt
najważniejsze, że blisko w miarę może nawet jutro uda mi się dopaść któregoś za uszy i zmusić do oddania zapasu joanny
Stary 2010-04-29, 20:30   #3003
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Dziewczyny używałyście tych szamponów? http://www.jaskinia-solna.tarnobrzeg...5&cat=6&id=714 Ostatnio w promocji je widziałam
Ostatnio widziałam je w swoim sklepie, ale nie kupowałam

Cytat:
Dużo z Was ma ten olej z łopianiu, pomaga na wypadanie? Kurde ciekawa jestem
Ja dopiero raz użyłam tego oleju, więc nie wypowiem się w tym temacie

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 20:31   #3004
asiulka123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
To prawda, ale z drugiej strony jeśli ktoś nie ma zainteresowań ścisłych, to i tak z takich studiów wyleci
A dziś nawet rozmawiałam z kwiaciarką na ten temat i uświadomiła mi coś: w Polsce wszyscy chcą iść na studia, bo myślą, że dostaną pracę. No bo fakt, bez wykształcenia nawet sprzątaczką teraz nie można być. A np. w Niemczech żeby mieć zapewnioną ciekawą, dobrze płatną pracę, idzie się po którejś szkole (oni tam zupełnie inny system mają, więc nie wiem) na przyuczenie do zawodu i nie trzeba iść na żadne studia. A w Polsce? Chyba nie muszę mówić A i jeszcze który kraj się szybciej rozwija?
ja nie rozumiem tego pędu na studia, oczywiście chodzi mi o wiadome kierunki, i nie mówię tego dlatego, że mi ze studiami nie wyszło bo na początku nie byłam pewna czy dobrze robię, teraz już nie mam żadnych wątpliwości
mam przynajmniej jakieś doświadczenie zawodowe, a tym nie może poszczycić się większość moich znajomych, która poszła na studia dzienne, a z tych którzy poszli na zaoczne to są i tacy, którzy dostają pieniądze od rodziców

jasne, że na niektóre stanowiska nie trzeba kończyć studiów, wystarczą kilkudniowe szkolenia, ale Polska to taki dziki kraj że nawet na kelnera trzeba mieć wyższe
ja mam nadzieję, że to się zmieni i że ważna będzie osobowość, predyspozycje i doświadczenie, które tak trudno dzisiaj zdobyć

asiulka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 20:47   #3005
n0emi
Zakorzenienie

Asiulka ja jestem na zaocznych i dostaje pieniadze od rodzicow I nie czuje sie gorsza. Taka jest prawda, ze u nas trzeba miec cos skonczone, zeby byc byle kims, nawet taka przyslowiowa sprzataczka. Nie mam cisnienia na skonczenie dobrych studiow, a idac na moje dowiaduje sie duzo przydatnych rzeczy i wiem, ze pomoze mi to w przyszlej pracy. Zrobi sie jeszcze jakies kursy i bedzie ok. Poza tym u mnie rodzice i tak placili by za szkole, nawet jakbym pracowala. I tak placa mniej jakby utrzymywali mnie na dziennych studiach w innym miescie. Oczywiscie chcialabym isc do pracy, ale nie czuje sie zawalidroga w domu, bo mama z checia zatrzymalaby mnie w domu do konca zycia A sama wiesz, jak ciezko znalezc jakakolwiek prace Ale mam jeszcze z 3-4 lata na zdobycie doswiadczenia

A moze tez u nas jest taki ped na studia bo byle kto moze je skonczyc. Nie wiem jak to jest za granica, ale moze na studia ida tylko "madre" osoby, ktore nie kombinuja itd. A u nas to wiadomo, sciagi, pomoc kolezanki, kupienie pracy licencjackiej i byle dekiel konczy studia ( przynajmniej u mnie na kierunku jest wiele osob, ktore nie wiem skad sie wziely na studiach Jest nawet 1 kolega, ktory ledwo co skonczyl gim, a teraz studiuje )

Edytowane przez n0emi
Czas edycji: 2010-04-29 o 20:50
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 21:17   #3006
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Też pewnie będę dostawać pieniądze od rodziców, bo powiedzieli, że będą mnie finansować, dopóki będę się uczyć A ja zamierzam uczyć się długo, ale bynajmniej nie dlatego, żeby siedzieć na utrzymaniu rodziców

Kurczę, szukałam informacji, co biorą pod uwagę przy przyjmowaniu do studium aktorskiego i biorą pod uwagę sprawność fizyczną Gdybym coś takiego w ogóle posiadała, to na pewno nawet przez myśl by mi nie przeszło, żeby iść do takiego studium

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 21:35   #3007
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Mnie też nie uczyli wbijania się w klucz, ale pani od polskiego nam sprzedała sposób na maturę - wystarczy najpierw streścić przytoczony fragment swoimi słowami oraz trochę napisać trochę o tym, o czym jest w temacie wypracowania. Ja tak zrobiłam na swojej maturze, po wyjściu z sali nie byłam zachwycona, bo wydawało mi się, że moja praca była na niskim poziomie Niestety, jakoś mi nie pasowały te 2 tematy No i zrobiłam właśnie tak, jak nam powiedziała pani: 3/4 wypracowania to streszczenie fragmentu i trochę własnych wniosków. A co się okazało? Że to spokojnie wystarczyło na uzyskanie 87% z podstawy
świetny wynik!
Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
19agusia91 funkcje trygonometryczne miałam w 2gimn....
nieźle
Cytat:
To prawda, ale z drugiej strony jeśli ktoś nie ma zainteresowań ścisłych, to i tak z takich studiów wyleci
A dziś nawet rozmawiałam z kwiaciarką na ten temat i uświadomiła mi coś: w Polsce wszyscy chcą iść na studia, bo myślą, że dostaną pracę. No bo fakt, bez wykształcenia nawet sprzątaczką teraz nie można być. A np. w Niemczech żeby mieć zapewnioną ciekawą, dobrze płatną pracę, idzie się po którejś szkole (oni tam zupełnie inny system mają, więc nie wiem) na przyuczenie do zawodu i nie trzeba iść na żadne studia. A w Polsce? Chyba nie muszę mówić A i jeszcze który kraj się szybciej rozwija?
Kiedyś faktycznie studia dawały pewną pracę-było mało magistrów. Teraz co 2 osoba to magister.

Cytat:
Napisane przez szmyrk Pokaż wiadomość

Moze chce zaciesnic wiezy, zanim sie rozejdziecie Idzcie, poznacie moze jje porawdziwsza, przyjemniejsza twarz
mamy zamiar iść, mam nadzieję

Cytat:
Napisane przez asiulka123 Pokaż wiadomość
ja nie rozumiem tego pędu na studia, oczywiście chodzi mi o wiadome kierunki, i nie mówię tego dlatego, że mi ze studiami nie wyszło bo na początku nie byłam pewna czy dobrze robię, teraz już nie mam żadnych wątpliwości
mam przynajmniej jakieś doświadczenie zawodowe, a tym nie może poszczycić się większość moich znajomych, która poszła na studia dzienne, a z tych którzy poszli na zaoczne to są i tacy, którzy dostają pieniądze od rodziców

jasne, że na niektóre stanowiska nie trzeba kończyć studiów, wystarczą kilkudniowe szkolenia, ale Polska to taki dziki kraj że nawet na kelnera trzeba mieć wyższe
ja mam nadzieję, że to się zmieni i że ważna będzie osobowość, predyspozycje i doświadczenie, które tak trudno dzisiaj zdobyć
Wiesz, ja znam takie osoby, które z osobami, które nie poszły na studia bo coś tam w ogóle nie rozmawiają, bo to "gorsi ludzie" Albo dziś czytałam na jakimś forum, dotyczące testu gimnazjalnego "Jak ktoś miał 60 punktów z testu to mówi wszystko" Coż, miałam 63 jakoś nie czuję się głupia
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 21:43   #3008
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Kiedyś faktycznie studia dawały pewną pracę-było mało magistrów. Teraz co 2 osoba to magister.

Wiesz, ja znam takie osoby, które z osobami, które nie poszły na studia bo coś tam w ogóle nie rozmawiają, bo to "gorsi ludzie" Albo dziś czytałam na jakimś forum, dotyczące testu gimnazjalnego "Jak ktoś miał 60 punktów z testu to mówi wszystko" Coż, miałam 63 jakoś nie czuję się głupia
Ale myślę, że to nie wina wykształcenia ludzi, ale kraju, w jakim żyjemy Kojarzycie "ochładzanie gospodarki"? Bo "za szybko się rozwijamy"
Mamy duży potencjał, ale drugą Japonią nigdy się nie staniemy

Ja miałam 80-cośtam, ale się nie czuję ani mądra ani głupia, tylko miałam szczęście I nie rozumiem dzielenia ludzi na lepszych i gorszych ze względu na wykształcenie. Co innego dzielenie na lepszych i gorszych ze względu na podejście do zwierząt

Stary 2010-04-29, 21:44   #3009
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość

Aha, Miki, zapomniałam Ci pogratulować. Widzisz, niepotrzebnie się tak wczoraj denerwowałaś

Cytat:

To chyba fajnie
Jakichś strasznych badań nie było ale bluzkę musiałam zdjąć więc dobrze, że pachy zostały ogolone

Cytat:

Gratulacje

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
Miki wow super ! Gratulacje Tak cos czulam, ze dostaniesz ten staz
Moj TŻ ost zalozyl sobie konto internetowe w mBanku i chwali sobie

Pomyślę jeszcze gdzie założyć Koleżanka mówi, że jak była na stażu w UP miała konto w BGŻ bo UP ma podpisaną z nimi umowę i jest darmowe prowadzenie konta dla stażystów wiec może tam założę

Madzia
dzięki za PW

Kurczę przed 23.00 przydałoby się położyć spać, bo nie wstanę rano

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 21:49   #3010
19agusia91
Zakorzenienie

Jakaś dzisiaj zmęczona jestem, zaraz idę spać, juz się nie będę uczyć. i podirytowana, chyba na czas matur powinnam mieszkać sama

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

http://www.usoms.poznan.pl/pol/files...e_pr_na_pp.pdf nie rozumiem tej tabelki

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Ale zrobili lipę, biorą na farmacji w Poznaniu pod uwagę średnią,
Cytat:
Dodatkowym kryterium przyjęć będzie średnia z ocen z obowiązkowych przedmiotów zapisanych na świadectwie ukończenia szkoły średniej
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2010-04-29, 21:56   #3011
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość

Pomyślę jeszcze gdzie założyć Koleżanka mówi, że jak była na stażu w UP miała konto w BGŻ bo UP ma podpisaną z nimi umowę i jest darmowe prowadzenie konta dla stażystów wiec może tam założę

Moim zdaniem to nie jest dobry pomysl. Przeciez staz bedziesz miala co najwyzej pare miesiecy, a konto zaklada sie na dluzszy okres

Nawet jak dzis sie nie wyspisz, to jutro polozysz sie wczesniej i organizm sie przyzwyczai do wczesniejszego zasypiania;D
Ja nie moge isc niespiaca spac, bo wierce sie wtedy cala noc
Stary 2010-04-29, 22:07   #3012
szmyrk
Zakorzenienie

Wreszcze w domu Po pracy skoczylismy jeszcze z TZ na male zakupy i nakupilismy mnostwo zieleniny i owocow
TZ juz pichci pizze

Cytat:
Dziewczyny, nie narzekajcie, że za niski poziom nauczania. Matma przynajmniej jest w szkole. A już takiej muzyki nie ma w ogóle i to jest dopiero tragedia. Potem ludzie słuchają Paulli i Ewy Farny i to jest tragedia narodowa, a jak ktoś nie zna funkcji trygonometrycznych to nic się nikomu nie stanie.
Nie odbierzcie mnie jakoś źle, ale mam wrażenie, że trochę wypowiadacie się z perspektywy umysłu ścisłego A przecież są jeszcze osoby mniej lotne z każdej dziedziny w tym kraju i one też mają prawo, żeby mieć wykształcenie.
W sumie to sie z Toba zgadzam
Cytat:
tylko, że za dużo jest w tym kraju humanistów: socjologów, politologów, niektórych filologów itp. a to akurat nie jest za bardzo potrzebne. Niektórzy ida na studia tylko po to, żeby mieć papier, więc wybierają najłatwiejsze. A niedługo zacznie fachowców brakować Chociaż i tak nic ludzi nie zmusi do studiowania ścisłych kierunków.
Nie prawda, ze humanisci nie sa potrzebni. Moze nie zajmuja sie rzeczami, ktore byloby juz od razu widac (jak np. lekarze czy inzynierzy), ale moga bardzo duzo (zarowno dobrego jak i zlego) zrobic dla spoleczenstwa A chodzenie na studia tylko po papier to juz zupelnie inna, smutna kwestia (niepocieszona przyznaje, ze chyba jednak wiecej takich "elementow" sie na studiach humanistycznych pojawia, chociaz nie mam dostepu do zadnych badan na ten temat i sa to tylko takie sobie moje spostrzezenia ).
Cytat:
Mi smakuje Jadłam takie jak byłam mała
A ja pierwszy raz o czyms takim slysze Jak bylam mala jadlam jablka z cukerm, tzn. male kawalki "maczane" w cukrze, pamietam, ze mi smakowalo. Dzisiaj pewnie by mnie taka kombinacja rozczarowala, dlatego niech lepiej pozostanie we wspomnieniach jako jeden ze slodkich smakow dziecinstwa
Cytat:
A moze tez u nas jest taki ped na studia bo byle kto moze je skonczyc. Nie wiem jak to jest za granica, ale moze na studia ida tylko "madre" osoby, ktore nie kombinuja itd. A u nas to wiadomo, sciagi, pomoc kolezanki, kupienie pracy licencjackiej i byle dekiel konczy studia ( przynajmniej u mnie na kierunku jest wiele osob, ktore nie wiem skad sie wziely na studiach Jest nawet 1 kolega, ktory ledwo co skonczyl gim, a teraz studiuje )
Nie tylko u nas tak jest, poniekad jest jeszcze gorzej (Kocurzyca pare razy pisala o tym, jak to ejst w Anglii ). Ale fakt, ze w wielu innych krajach europejskich trwaja protesty i rozne inne akcje z tym zwiazane (czesto laczace studentow i wykladowcow) a u nas cisza
Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Jakichś strasznych badań nie było ale bluzkę musiałam zdjąć więc dobrze, że pachy zostały ogolone
Spoko Ja chyba jeszcze dzisiaj bede miala swoja paste cukrowa

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

Cytat:
Co innego dzielenie na lepszych i gorszych ze względu na podejście do zwierząt
Nie jestem przekonana... Bedac konsekwentna, jezeli chodzi o ocenianie ludzi ze wzgledu na stosunek do zwierzat musialabym chyba zaniechac kontaktow z osobami zajadajacami sie naszymi "bracmi mniejszymi"...
szmyrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 22:08   #3013
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:

Nie tylko u nas tak jest, poniekad jest jeszcze gorzej (Kocurzyca pare razy pisala o tym, jak to ejst w Anglii ). Ale fakt, ze w wielu innych krajach europejskich trwaja protesty i rozne inne akcje z tym zwiazane (czesto laczace studentow i wykladowcow) a u nas cisza
Mam jedynie obraz studiowania zagranicznego dzieki serialom. Nie wiem jak sie to ma do rzeczywistosci. Ale ogolem chodzi o to, ze wszystkie szkoly sa platne i najczesciej do lepszych uczelni dostaja sie osoby ze stypendiami, czyli osoby z wieksza wiedza.
Nic nie wiem o tych slabszych placowkach.
Stary 2010-04-29, 22:26   #3014
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Moim zdaniem to nie jest dobry pomysl. Przeciez staz bedziesz miala co najwyzej pare miesiecy, a konto zaklada sie na dluzszy okres

Nawet jak dzis sie nie wyspisz, to jutro polozysz sie wczesniej i organizm sie przyzwyczai do wczesniejszego zasypiania;D
Ja nie moge isc niespiaca spac, bo wierce sie wtedy cala noc
Ale chyba zawsze można zrezygnować Pogadam jeszcze z Tż zobaczymy co doradzi, bo trochę się zna na tym

W piątek nie ma szansy położyć się wcześniej bo Tż siedzi do późna Jestem zmęczona dzisiejszym dniem, tyle emocji więc myślę że bez problemu zasnę. Pewnie będę miała styki i będę budzić się co jakiś czas patrzeć na zegarek

Stary 2010-04-29, 22:26   #3015
szmyrk
Zakorzenienie

Cytat:
Mam jedynie obraz studiowania zagranicznego dzieki serialom. Nie wiem jak sie to ma do rzeczywistosci. Ale ogolem chodzi o to, ze wszystkie szkoly sa platne i najczesciej do lepszych uczelni dostaja sie osoby ze stypendiami, czyli osoby z wieksza wiedza.
Ale wiesz, jak to jest z tymi serialami To tak, jakby ktos np. w Austrii ogladal Na Wspolnej i na tej podstawie tworzyl sobie obraz polskiej mlodziezy
Poza tym, "zagranica" to dosc szerokie pojecie i odnosi sie do wlasciwie kazdego miejsca poza granicami Polski Jakie kraje konkretnie masz na mysli? Jezeli chodzi, jak mniemam, o tzw. zachod to tam ronie sie dzieje i nie wszedzie trzeba placic za studia. Ja w tym teraz troszeczke siedze, dlatego sie madrze - tutaj gdzie mieszkam tez sie zaczyna dziac, a podczas roznych spotkan ze studentami z roznych krajow (+wizyta w Wiedniu wlasnie na protestach, warszatatach i akcjach towarzyszacych) czegos tam sie dowiedzialam. No i mam przede wszystkim swoje osobiste porownanie - studiowalam w Polsce kilka lat a teraz studiuje zagranica
Stary 2010-04-29, 22:41   #3016
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
Ale wiesz, jak to jest z tymi serialami To tak, jakby ktos np. w Austrii ogladal Na Wspolnej i na tej podstawie tworzyl sobie obraz polskiej mlodziezy
Poza tym, "zagranica" to dosc szerokie pojecie i odnosi sie do wlasciwie kazdego miejsca poza granicami Polski Jakie kraje konkretnie masz na mysli? Jezeli chodzi, jak mniemam, o tzw. zachod to tam ronie sie dzieje i nie wszedzie trzeba placic za studia. Ja w tym teraz troszeczke siedze, dlatego sie madrze - tutaj gdzie mieszkam tez sie zaczyna dziac, a podczas roznych spotkan ze studentami z roznych krajow (+wizyta w Wiedniu wlasnie na protestach, warszatatach i akcjach towarzyszacych) czegos tam sie dowiedzialam. No i mam przede wszystkim swoje osobiste porownanie - studiowalam w Polsce kilka lat a teraz studiuje zagranica

No wlasnie bralam te seriale z przymrozeniem oka. Tak to juz jest "cudze chwalicie, swego nie znacie"', czesto sie wydaje, ze gdzies jest lepiej niz u nas. Oczywiscie chodzilo mi o Ameryke, bo o innych krajach to juz wgl nic nie wiem.
Ale ogolem uwazam, ze studia w Polsce nie sa takie zle. Studiowalam pol roku na politechnice i w koncu oprocz regulek uczylismy sie praktycznych rzeczy Hehe nauka, szkoly to zawsze temat na dluuugie rozmowy
Moze to zalezy od uczelni, kierunku, wlasnego nastawienia, a nie od kraju hmm

Miki oczywiscie, ze konto mozna usunac, ale dla mnie to bez sensu, zakladac konto na tak krotki okres. Ale zrobisz tak jak uwazasz, ze bedzie najlepiej

Edytowane przez n0emi
Czas edycji: 2010-04-29 o 22:47
Stary 2010-04-29, 23:19   #3017
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
No nie tak kolorowo. Poziom studiów i tak już niski, staje sie coraz nizszy. A badania pokazują że i tak dla większosci absolwentów nie ma pracy ( może to dlatego że tu sprzątaczka i babcia klozetowa nie muszą mieć magistra)
Cytat:
Ale ogolem chodzi o to, ze wszystkie szkoly sa platne i najczesciej do lepszych uczelni dostaja sie osoby ze stypendiami, czyli osoby z wieksza wiedza.
Ale przecież w Polsce na najlepsze uczelnie byle kto sie nie dostaje.
A tu już wszystko od zawartości portfela zależy. A co wioska to uniwersytet.

A jeśli ktoś zrobił papierek, w jakiejś najgorszej szkole, którą skończy każdy kto regularne płacił czesne i czuje się z tego powodu lepszy - to gratuluję samopoczucia.

Przypomina mi to też czasy kiedy byłam na stażu w pewnym urzędzie, gdzie połowa pracowników nie miała nawet matury.
Pani naczelnik zarządziła, że wszyscy mają mieć wyższe studia.
Wtedy zaczęła się pogoń w poszukiwaniu szkół, w których nie trzeba się uczyć, nie trzeba do nich chodzić i wszyscy zdają.

Studiowałąm w Polsce i w Anglii. W Polsce jest więcej nauki, a uczelnie nie zapewniają zbyt dobrych warunków.
Angielskie uniwerki i koledże są wyposażone jak marzenie, ale jest dużo mniej nauki.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 23:42   #3018
n0emi
Zakorzenienie

Kocurzyco dzieki Fajnie, ze na watku sa zagraniczne dziewczyny, ktore potrafia napisac obiektywne opinie

Ok lece sie myc i spac

Edytowane przez n0emi
Czas edycji: 2010-04-30 o 00:02
Stary 2010-04-30, 01:03   #3019
szmyrk
Zakorzenienie

Cytat:
Moze to zalezy od uczelni, kierunku, wlasnego nastawienia, a nie od kraju hmm
I tego sie trzymajmy

---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ----------

Cytat:
Kocurzyco dzieki Fajnie, ze na watku sa zagraniczne dziewczyny, ktore potrafia napisac obiektywne opinie
Zadna OPINIA nie jest nigdy obiektywna, moze byc ewnetualnie mniej lub bardziej subiektywna

---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:56 ----------

Wszystkie juz spia?
Stary 2010-04-30, 02:06   #3020
Chatul
ma zielone pojęcie

Wrociłam właśnie z nocnych wykładów z WOSu... Padam. A rano o 6.00 pobudka :P

Cytat:
Poza tym krótsze lepiej się kręcą.
Wcale nie. To zalezy od włosów. Ja do wysokości brwi mam proste włosy :P I im dłuższe tym lepiej się skręcają.

Cytat:
Co innego dzielenie na lepszych i gorszych ze względu na podejście do zwierząt

Cytat:
Wszystkie juz spia?
Ja właśnie idę spać...
Stary 2010-04-30, 02:25   #3021
szmyrk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Ja właśnie idę spać...
Dobranoc, ja dopiero za chwil kilka
Stary 2010-04-30, 05:50   #3022
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Dzień dobry Nie mogłam spać w nocy, nie wiem czy w ogóle zasnęłam ciągle zerkałam na zegarek. Tym sposobem wyglądam jak zombi. Popijam właśnie kawę może pomoże trochę dojść do ładu. Trzymajcie kciuki żebym przeżyła ten dzień

Miłego dnia

Stary 2010-04-30, 05:57   #3023
Chatul
ma zielone pojęcie

Witam i ja. Spałam krótko. Padnięta jestem, a zakończenie roku dzisiaj mam :P
Stary 2010-04-30, 06:17   #3024
19agusia91
Zakorzenienie

Miki

Chatul, Wasz nauczyciel organizuje takie wykłady ?

Zrobiłąm sobei na noc ślimaczki,żeby miec włosy skręcone. Ta, ino pianki szkoda było.
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2010-04-30, 06:42   #3025
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Chatul, Wasz nauczyciel organizuje takie wykłady ?
Nie no, coś Ty, haha xD Chodzę na wykłady organizowane przez Uniwersytet Warszawski
Stary 2010-04-30, 08:04   #3026
201607180946
Konto usunięte

Dzień Dobry, piję sobie mleko sojowe czekoladowe i zaraz zmykam pod prysznic, mam dziś masę rzeczy do załatwienia. Miłego dnia
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 08:06   #3027
Magdzia94
Zakorzenienie

Dzień Dobry

Miki powodzenia w pracy

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 08:17   #3028
dymka
Zakorzenienie

Też się witam
Obudziłam się o 7, wyspana, słonko świeci, brzuch nie boli - zapowiada się dobry dzień

Miki
Stary 2010-04-30, 08:22   #3029
blondyna789
Zakorzenienie

witam
ja wstałam o 6:30.. niewyspana
teraz się przejaśnia
piję kawę i odliczam czas do 15:30

wczoraj podcięłam włosy.. ze 2 cm.. gdzieniegdzie 3cm no i wróciłam do punktu wyjścia no mniejsza o to - najważniejsza regeneracja, więc trzeba podcinać te suchary na końcach

rety dziewczyny, jak mi się nie chce.

Ciekawe jak Miki pewnie stresik jest
Stary 2010-04-30, 08:48   #3030
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Na którą macie zakończenie, maturzystki? Chyba, że już Was wywiało
Ja mam na 12 i taaak się nie wyspałam

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości