|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Tysiące chwil, marzeń, myśli i uczuć..Perypetie zazdrośnic, rozdział 17 ;)
Frezyjkonawet lekka zmiana stylu wiąże się właśnie z wydatkami. Mam nadzieję że kiedyś też się przełamię
|
|
|
|
#1742 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tysiące chwil, marzeń, myśli i uczuć..Perypetie zazdrośnic, rozdział 17 ;)
Cytat:
a ja chwilowo nie mam na to funduszu.... więc radzę sobiestarymi rzeczami ale licze ze kiedys się odmieni...
|
|
|
|
|
#1743 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rozumiem Twoje podejście,mądre ![]() Cytat:
chociaż nie wiedziałabym na co wydać chyba bym na biedne dzieci dała
|
|
|
#1744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję Carmi Bo w między czasie znalazłam w zamrażarce paluszki krabowe i zrobiłam makaron z paluszkami, szczypiorkiem i kukurydzą
|
|
#1745 |
|
Raczkowanie
|
Jak już kiedyś pisałam przy wzroście 0k 171 waże 45 kg czyli jakieś 10 kg niedowagi i strasznie chce przytyc, juz nawet odżywki dla sportowców jadłam i nic i dlatego ze taka chuda jestem wstydzę sie chodzić w sukienach, spódniczkach, ogólnie odkrytysz rzeczach
![]() ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Ja gdybym wygrała tyle pieniedzy to odłożyłabym na wesele, dołożyła Tż do nowego auta, dałabym troche rodzicom i dziadkom, a całą resztę oddałabym na biedne dzieci |
|
|
|
#1746 |
|
Zakorzenienie
|
nicol może pojdź do dietetyka?
|
|
#1747 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() Warto porobić badania, ale może się okazać, że jesteą całkowicie zdrowa, ale Twoja przemiana materii po prostu tak szybko pracuje. Mój TŻ przy wzroście 177cm całe życie waży 55kg w porywach do 60kg ![]() Ostatnio przytył do 63kg, ale znowu chudnie. Miał robione wszelkiej maści badania i cóż, zdrowy taka jego "uroda", prawdopodobnie zawsze będzie chudy Poza TŻtem znam jeszcze dwie takie osoby, w tym miałam taką koleżankę w klasie. Choćby nie wiem ile dziewczyna jadła - wszystko przez nią przelatywało i - co tu dużo mówić - skóra i kości z niej były, a też wysoka.
|
|
#1748 |
|
Zakorzenienie
|
nicole i madzia - jesteście bardzo kochane i macie duże serduszka
ale jak już mówimy, co kto by zrobił z takimi pieniędzmi to owszem tez oddałabym jakąś część na cele charytatywne (choć niestety często to poprostu jakaś część idzie na biednych a na reszcie zarabia sama instytucja - w niektórcyh przypadkach (nie generalizuję)) ale nie byłaby to duża część lub większa reszta..... bo tą większa resztę odłożyłabym ,aby zapewnić przyszłość swoich dzieci - być może egoistycznie, ale rzeczywistość zmusza do myślenia w taki właśnie sposób.... |
|
|
|
#1749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dostałam dzisiaj firmowy spam: Tak Polacy widzą Europę! |
|
|
|
|
#1750 |
|
Zakorzenienie
|
Frezyjko uważam, że myślisz prawidłowo.
Ja tu nie wypisze, co bym zrobiła z pieniążkami (bo mam wiele pomysłów), ale przede wszystkim byłyby to inwestycję
|
#1751 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A teraz się żegnam i słonecznego weekendu Wam życzę
|
|
#1752 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki
))Ja po prośbie do obcykanych z anglika. Pomóżcie mi co znaczy "nipple-shape" w odniesieniu do owoców pomidorów? Wiem, że shape do kształt, a nipple słownik mi pokazuje, że sutek, to jak owoce o kształcie suta może jest jeszcze jakieś ukryte znaczenie, plis pomóżcie ![]() Co u mnie... stara bieda, na weekend majowy po uszy zgrzebuję się w mgr, jestem na maksa zmobilizowana, zeby napisać ile wlezie. Właśnie tłumaczę z angielskiego artykuły, bo przydałoby się kilka obcych pozycji w literaturze. Zreszta tż też będzie pracował np. jutro, więc nie ucierpi za bardzo na tym niewidzeniu się. W nd. chcemy rozwieźć zaproszenia po mojej rodzinie, mam nadzieje, że będą w domach i załatwimy to za jednym zamachem. Potem tylko jeszcze dla jednej koleżanki i znajomych rodziców i wsio. Kupiłam też dziś znaczki przy okazji odwiedzin poczty po odlewkę perfum, bo większość zaproszeń jednak wysyłam pocztą i co? po powrocie do domu uświadomiłam sobie, że na listy do Anglii kupiłam znaczki zwykłe jak do Polski, ale to trzeba być blondynką i mną Wczoraj tańczyliśmy po raz pierwszy salsę i dostałam pochwałę, że wygląda jakbym już kiedyś tańczyła ten taniec
|
|
|
|
#1753 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
wydaje mi się, że może chodzić np. o kształt gruszki
bo używa się też tego określenia w stosunku do kształtów kobiety. Ale mogę się mylić
|
#1754 |
|
Zakorzenienie
|
Frezyjka pokaż swoje nogi nogi nogi nogi
![]() nicool no no szykuje się niespodzianka lepiej żeby miał pierścionek w zanadrzu i czekał na okazję niż żeby okazje były a pierścionka nie ma ![]() rusałka a gdzie pracujesz? Mam wędliny, zaraz wyprawa do biedronki
|
|
|
|
#1755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma co pokazywać |
|
|
|
|
#1756 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiście napewno każda z Nas czesc takich pieniedzy przeznaczyła by na przyszłość jasna sprawa![]() Cytat:
![]() pomarzyć można![]() dobre ![]() Cześć i miłego weekendu![]() Claris w poprzednim wcieleniu tancerką chyba byłaś ![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- możesz pokazać ocenimy ![]()
|
|
|
#1757 |
|
Zakorzenienie
|
Maja użyj tłumacza google, jest bardzo ok.
|
|
|
|
#1758 |
|
Zakorzenienie
|
Claris tu znalazłam http://www.kdcomm.net/~tomato/Tomato/mutant.html jest napisane o sutkowatych końcówkach owoców
|
|
|
|
#1759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mutanty
|
|
#1760 | ||
|
Raczkowanie
|
też nad tym myślałam i chyba właśnie tak zrobie jak odłożę troche grosza
---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
wszystkie badania mam ok. Lekarz mówił że nerwy i stres też maja nzto duży wpływ ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- [QUOTE=skimos;18931851] nicool no no szykuje się niespodzianka lepiej żeby miał pierścionek w zanadrzu i czekał na okazję niż żeby okazje były a pierścionka nie ma ![]() masz rację |
||
|
|
|
#1761 |
|
Zakorzenienie
|
ja jakbym wygrała 25 baniek to pewnie byśmy chałupkę jakąś kupili i zainwestowali w mieszkanie pod wynajem, ew. jakąś działkę. Oprócz tego autko dla mnie, dla chrzestnego (w ogóle chciałabym jakoś rodzinę obdarować jak wiem czego potrzebują) no i misje bym dotowała (w ogóle chcielibyśmy z TŻtem wyjechać na misje).
Ok idę na wyprawę
|
|
|
|
#1762 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nie przejmuj się znaczkami tez tak mam i to chyba nie głupota tylko skleroza poprostu |
|
|
|
|
#1763 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze TŻ kurtki zapomniał do pracy i jednak wraca dopiero o 21:30 ale mam nadzieję że nie zmarznie w krótkim rękawku, wczoraj do 22 było ciepło. Bo nie za bardzo mi się chce mu zawieźć, tym bardziej że ponoć masakryczne korki są w mieście, a ja tu muszę jeszcze do biedrony lecieć, później coś zjeść bo mnie skręca już (wiem wiem nie robić zakupów na głodnego ale nie mam co chapnąć na szybko ale ale! powstrzymałam się od kupna drożdżówki/pączka
|
|
|
|
#1764 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1765 | |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciłam do domu .
uffff . Ale chce mi się spać ![]() W ogóle zawsze wychodziłam z założenia , że Panie w takich miejscach są bardzo niemiłe i w ogóle . A Tu Pani była bardzo miła . Powiedziałam , że chciałabym skierowanie na ten staż ponieważ potrzebowałam , a Pani mi się pytała czy umiem słonia rysować , ponieważ dziś u nich była pani wszystkie programy w małym paluszku miała i nie umiała słonia narysować . Byłam na rozmowie dziś w tej firmie tylko , że jeszcze była żona właściciela firmy i pokazywał Mi tego słonia co pani dziś rysowała W ogóle bardzo podoba mi się ta firma , bym czegoś się nauczyła i tak przytulnie tam jest , cisza spokój . Fakt faktem mówili , że ciężka praca jest , nie prowadzi się rozmów tylko pracuje od 8-16 i jak jest jakiś projekt to trzeba go skończyć i nawet jakby do nocy miało się siedzieć i w tym 15 minutowa przerwa . No ale mimo wszystko bardzo bym chciała pracować, we wtorek lub środę mają dać odpowiedz kogo zatrudnią ..... buuuu chce tam pracować ![]() Chcę bardzo chcę , dzięki pracy bym czegoś się nauczyła i mogła odkładać pieniążki na wesele . Wiadomo pół roczny staż więcej się nauczę niż zarobię , ale to nieważne .... Ciekawi mnie ta praca i bardzo bym chciała się nauczyć tych wszystkich rzeczy później w przyszłości sama bym mogła coś otworzyć lub nadal w tej firmie pracować ale bym coś umiała .... Nooooo niech mnie wybiorą proszę ![]() W ogóle taka rozmowa lajtowa było rozmawialiśmy o szkole i o firmie ale tak normalnie . Tylko , że to moja taka pierwsza rozmowa i nie wiedziałam co tam mówić ale nie wypadłam chyba źle .... Mam nadzieję , że TŻ też prezent się spodoba ![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
Poza tym dla mnie to głupota coś ukrywać , jestem ciekawa jak Ty byś się czuła gdyby Twój TŻ ukrywał takie spotkania .... Są różne pary i różne zachowania , każdy ,ma w związku inny "układ". U mnie np. Mój TŻ pewnie nie życzył sobie abym ja na takie spotkania chodziła i tak samo ja bym nie chciała aby on się widywał z jakimiś milościami z lat młodości .... Nie wierze w przyjaźń damsko męską ,..... Oraz nie mam żadnych tajemnic przed TŻ. A uwierz , że każda tajemnica zawsze wyjdzie .... Pamiętam jeszcze na początku związku jak TŻ pracował w wojsku był u lekarza z jednostki i nie powiedział mi o tym mimo , że był w innym mieście ,... Przypadkiem , znalazłam bilet i co ? i byłam zła za to , że mi nie powiedział . Nie widzę problemu jakby się szło np , z kilkoma osobami z uczelni czy coś , ponieważ TŻ jak studiował to jechał z 4 dziewczynami na zakupy na przerwie spoko , ja też w szkole chodziłam . Ale ukrywanie , dawnej miłości , wyjście gdzieś razem .... Dla mnie takie coś nie jest normalne .... |
|
|
|
|
#1766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uważasz że powinnam dla szczerości ryzykować że ze mną zerwie ?
|
|
|
|
|
#1767 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale każdy postępuje jak chce . Ja np. byłam ostatnio na imprezie bez TŻ , ponieważ była opcja , że tylko osoby z klasy mają być i postanowiłam , że wrócę do domu nie będę tam nocować , Tż powiedział , że jak chce to mogę nocować i pić ... Ale wiem , że nie miał nic przeciwko , lecz podświadomie się martwił o mnie . Moja opcja ? Wracałam w nocy coś koło 15km samochodem I opowiedziałam wszystko co było . Tak samo jak czekałam za TŻ i poszłam z kolegą na piwo , powiedziałam i TŻ po mnie przyjechał . W związku nie powinno być ŻADNYCH tajemnic ! na tym związek polega , ze powinno się mieć do siebie zaufanie . |
|
|
|
|
#1769 |
|
Zakorzenienie
|
Pytanie czemu miałby zrywać tylko dlatego, że spotykasz się z kumplem?
|
#1770 | |
|
Zakorzenienie
|
No mam taką cichą nadzieje .... bardzo bym chciała .
A w końcu zrobię szynkę z śliwkami i pieczonymi ziemniaczkami Oraz Torttttt! ![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Cytat:
Szybszy powód może być taki , że to ukrywasz przed nim .... Ponieważ nie ukrywa się takich spotkań z byle powodów chociaż ja bym tak pomyślała .... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:37.

chociaż nie wiedziałabym na co wydać

taka jego "uroda", prawdopodobnie zawsze będzie chudy 

lepiej żeby miał pierścionek w zanadrzu i czekał na okazję niż żeby okazje były a pierścionka nie ma
13.03.2008