|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2821 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
Cytat:
![]() mała Domi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2822 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
Cytat:
Lzej, to znaczy jak go ubralas? I po czym poznalas, ze "strasznie zmarl"? Wiesz, teraz kiedy jest on przyzwyczajony do bycia tak przegrzanym to powoli musisz go przyzwyczajac do normalnego ubierania....no bo jak chcesz funkcjonowac w zimie na przyklad?? ![]() Sliczny jest twoj synek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Probujemy dzisiaj krzeselko w takim razie ![]() Cytat:
Mi sie podobaja wszystkie 3 wersje, ale ta nowa jakas taka "swieza" mi sie wydaje. Bardzo ci ladnie ![]() O ile.... ![]()
![]() |
#2823 |
Zakorzenienie
|
Pinky a co się działo, że tak Was nastraszyli lekarze?
Mnie najbardziej podoba sie nowa fryzurka ![]() Sto lat dla Ciebie Pinky no i la Oli ![]() Bylismy u ortopedy- wsio ok ale i tak kazał przyjść na kontrole jak skończy pół roku... óle znoeu robił na poczekalniu furore:P ale potem był niedobry, bo niewyspany ![]() Mega u nas gorąco... |
![]() ![]() |
![]() |
#2824 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
ale.... była taka dość "brzydka" pomarszczona, nos plaskaty i oczki takie jak mała żaba, mała główeczka, chuda jak patyczek a niby 3kg wyglądała jak pisklak. okazałao się,że miała wylew dokomorowy 2stopnia ale stwierdzili lekarze, że jest jakaś "dziwna" i dostaliśmy masę skierowań tam, siam i wszędzie gdzie się tylko da... i NIC, NIC NIC nigdzie nie wyszło jak narazie Cytat:
![]() sper,że Twój mały już taki silny, Milen to bardzo się domaga siedzenia, ale nie potrafi się sama utrzymać, to nic na siłę ja też uważam, że nie warto kruszyn przegrzewać, a one zwykle nie komunikują,że im za ciepło zbyt wyraźnie. chłodne rączki jeszcze nieświadczą, że zmarzły. łatwiej przegrzać niż przeziębić ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2825 |
Zadomowienie
|
Mój Tomek dzis w krótkim rekawku był na polu i nie zmarzł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2826 |
Zakorzenienie
|
Karenina super, że już sam siada
![]() Maluszki śliczne jak zawsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2827 |
Raczkowanie
|
miałam isć do sklepu bo lodówka nam piszczy pustką...
![]() a małe śpi i śpi w samum pamperolu. znowu nic na obiad nie mam ![]() ![]() Milenka też kołuski uskutecznia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2828 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co prawda to prawda ![]() ![]()
![]() |
#2829 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2830 |
Zakorzenienie
|
Tak tu kazda ma swojego partnera
![]() ![]()
#2831 |
Zakorzenienie
|
A tak moja niunia ostatnio spi
![]()
#2832 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() On tez sie stara, tez... ![]() Wiesz, teraz na topie jest myslenie o przyszlosci swoich dzieci....to myslimy... ja malemu nie tylko przedszkole, ale i narzeczona zorganizowalam....:cojest : I to jaka ![]() I jakie imie ma sliczne.... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ze spaniem toona od malego uczy sie spania we dwoje, robijuz miejsce dla Andre ![]() A tu Kamilka na hustawce szczesliwa jak nie wiem, ale jeszcze jej tak czesto nie wkladam ![]()
![]() |
#2834 |
Wtajemniczenie
|
kurcze dziewczyny wpadłam tylko na chwile
nie wiem jak ubrać małą dzisiaj bo niby tak ładnie słonecznie ale wiatrzystko jest u nas okropne, jak zawieje to u mnie w zlewie normalnie bulgoce ale jakoś musze wyjść
![]() |
#2835 |
Zakorzenienie
|
Ale tu dziś cisza
![]()
#2836 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja mam kapę wieczorną jak codzień - to się razem pisze? Kareninko Tż klasycznie sam zmontował obiad, ja postawiłam ziemniaki i wyruszyłam na spacer ![]() Pietrusia ależ Kamilka się w tej huśtawce wprawnie trzyma, wygląda całkiem dorośle ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2837 |
Zakorzenienie
|
Nie wierzę nie mam co nadrabiać
![]() Karenina nie mogę się doczekać, bo on się wkurza jak leży a nie będę go nosić ciągle... i w wózku też cyrkuje jak nie śpi, bo chce widzieć... Dzisiaj podnosił się jak Tż za rączki go trzymał i jak mu się udało nieco podnieść to się tak cieszył ![]() Pietrusia jaka radość ![]() ![]() Zmęczona jestem spacerem, bo gorąco dziś było... Wogóle mega się nudzę na tych spacerach... już chyba byłam wszędzie a nasz spacer to 2-3 godziny i naprawdę nie mam juz gdzie chodzić zeby się nie nudzić... |
![]() ![]() |
![]() |
#2838 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja wsiadam nieraz w autobus i jeżdżę do parków wrocławskich, ale kurd wszędzie mam teraz daleko... buziole, ide roztopić się na sofie mmmm |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2839 | ||
Zakorzenienie
|
Hej Laseczki
![]() ![]() Cytat:
![]() nie bede ukrywala, ze uwielbiam dlugie 9choc korci mnie ostatnio, ze sciac) ale w tych i tych ladnie ![]() Cytat:
![]() ale zarombiscie! ![]() ale zeby głowka o te szczebelki sie nie uderzyla...sama sie tak na boczek ulozyla? ![]() Dzieki Laseczki, wiecie za co (klik klik) ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2840 |
Zakorzenienie
|
Pinky to ja oglądam cudze domy i im zazdroszcze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2841 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2842 |
Zadomowienie
|
Ale mi mój Tz zrobił niespodziankę- wykupił dziś wczasy
![]() ![]() ![]() http://www.stellapalace.gr/en/gallery.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2843 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
my w tym roku siedzimy na tyłeczkach... kredyt ![]() za to w grecji byliśmy 2 lat temu, w agios nikolaos |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2844 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#2845 |
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Dużo zdrówka dzisiejszym solenizantom życzę ![]() ![]() ![]() Dominisia prześliczna a te spineczki ![]() Kamilka boska jak zawsze, a ta pozycja do spania mnie rozczuliła, mój tak nie kombinuje jeszcze ![]() Pinky jakie Ty masz piękne oczy ![]() Tobie nawet w garnku na głowie pewnie ładnie ![]() Kate co do główki, to ona nie jest całkiem okrągła, ale te różnice są bardzo zniwelowane, trzeba wiedzieć i się dobrze przyjrzeć ![]() Jeśli chodzi o siadanie, to mój się rwie, ale z pozycji na pleckach, chciałby siadać jak dorosły, a wiadomo że tak mu się jeszcze długo nie uda ![]() Rehabilitantka kazała nam ćwiczyć z nim, tak z pozycji bocznej, leży na boczku rączkę ma pod sobą i przytrzymuję mu biodro, wtedy on podnosi się jakby do siadu ale z boku. Powiedziała że dzieci siadają właśnie z pozycji bocznej bądź z takiej podpartej na kończynach jak do przemieszczania się. Malinko ale Ci zazdroszczę męża, nie chciałabyś się zamienić ![]() Kreta piękna jest, mam nadzieję że tam wrócę w przyszłym roku ![]() A hotel super ![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- A i mój brat "latający holender" wpadł na majówkę ![]() Jutro ma nas odwiedzić, ciekawe co tym razem nazwozi Małemu, ostatnio kupił mu kilka bluz na 92 i 98, Filuś to je chyba dopiero do przedszkola będzie zakładał ![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Byłabym zapomniała Pinky sto lat ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I oczywiście rzuciłam się na lody, chociaż na diecie jestem ![]()
#2846 |
Zadomowienie
|
malinka, z jakiego biura jedziecie - bo hotel rewelacyjny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2848 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No pewnie tak tylko ja z Kamilka siedzialaysmy w domku. Ale chociaz sobie plan miesieczny do pracy napisalam bo nie mialam u was co czytac ![]() Cytat:
![]() |
#2849 |
Zadomowienie
|
Brombri niespodzianka super ale jakbym przedstawiła ci wszystkie "walory" mojego męza jedynaka to niewiem czy nadal byłabyś chętna na zamaiane
![]() xpressjawczasy mamy z Triady |
![]() ![]() |
![]() |
#2850 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Malina super niespodzianka ![]() ![]() mi mój tż taką zrobił 3lata temu jak pracowałam jeszcze w małym sklepiku jechaliśmy wtedy do grecji ale niestety autokarem i musiałam sie zwolnić z pracy bo miałam takie szefostwo że nie chcieli mi dac wolnego na czas wyjazdu i powiedziałam że jak nie chcą mi dać wolnego to ja sie zwalniam i niech se szukają kogoś nowego na moje miejsce a moglam se na to pozwolić bo i tak TZ nas praktycznie utrzymuje ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- ja niestety nie bardzo mam gdzie tutaj u nas chodzić żeby pooglądać coś ale jak sie udaje to podglądam tak samo firanki ogródki i domki żeby w razie czego coś zgapić jak mi sie spodoba ![]() mamuski a powiedzcie mi czy Waszym maluszkom też sie pocą mocno stópki? bo mojej dość często a mój tż sie śmieje bo mówi że to po mnie bo jak mi masuje stopy to moment i są mokre ![]() NO I MOJA NIUNIA SKOŃCZYŁA 4 MIESIĄC ![]()
Edytowane przez aniulka8204 Czas edycji: 2010-05-01 o 09:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:56.