|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2761 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
Cytat:
W imieniu Dominisi dziękuję wszystkim Wizażowym Ciociom za pamięć ![]() A oto i pięciomiesięczna jubilatka ![]()
![]() |
#2762 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2763 |
Zakorzenienie
|
Xpressja kochana znam ten ból... u nas tak zaczęły sie schody... od nadgorliwości... Trafiłam na okulistke, która dopatrzyła się wybroczyn w oczkach Piotrusia i przedstawiła mi to w taki sposób, że jak wyszłam to się popłakałm przy ludziach... tlyko w gabinecie dałam radę się jeszcze powstrzymać chociaż czułam, że odpływam. Dostałam skierowanie do neurologa, na badania i do szpitala okulistycznego... to sobnie możesz wyobraźić jak to odebrałam...
I co? wybroczyny ma wiele dzieci po ciężkich porodach a piotruś taki miał choćby ze względu na to, że urodził się za wcześnie. Neurolog eykluczył wylewy w główce... Ale badania... no własnie... wtedy wyszły te niby tragiczne wyniki krwi.... i Prpokocim podejrzenie uszkodzenia szpiku kostnego... Masakra istna i tylko dziękowac do dziś mi pozostaje, że to była pomyłka... Ja rozumiem coś sprawdzić, nie bagatelizować ale na wszelki wypadek, taka nadgorliwośc... przez ten cały stres mały ma przepukliny... Pępek mu się taki zaczął robić jak leżał w Prokocimiu i wiecie tu badania, karmienia o ich godzinach. Darł się pzrez tydzien przed karzdym... przy pobieraniu krwi przeżył traume- jak zkładali wenflon i go badali- toteż do samego końvca już była masakra nawet jak tylko z paluszka pobierali... Się wywnętrzyłam ![]() Brombi super, że Filuś taki równy chop ![]() ![]() gissh słodziuchna!! Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2010-04-29 o 19:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2764 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2765 | |
Zadomowienie
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa jaka ślicznotka!
![]() ![]() ![]() Cytat:
kuuurcze ja się strachu najadłam, spać nie mogłam, tak bardzo się bałam, że coś będzie nie tak. a lekarka zapewne zapomniała na drugi dzień że miała taką pacjentkę. Nie mogła tego wytłumaczyć spokojnie, nie siejąc paniki ?! wrrr |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2766 |
Zakorzenienie
|
Xpressja u nas było identycznie! Alez ja wtedy szybko schudłam... I wogóle tylko wyłam zamiast się cieszyć karzdym dniem z synkiem.... no i on czuł moje emocje i było tylko gorzej... Wszystko było by zupełnie inaczej gdyby właśnie nie zasianie tej paniki... Dopiero jak zobaczyła, że ja już jestem w innym świecie i bledne to coś chciała mnie pocieszyć ale było za późno. Wogóle w tym szpitalu okulistycznym dostal jakieś kapsułki do zrobienia i picia.... miałam z nim byc na kontroli po tym ale nie byłam...były przepukliny i zaś nowe stresy dla niego i nie chciaąłm znowu żeby to badanie musiał mordować
|
![]() ![]() |
![]() |
#2767 |
Zakorzenienie
|
Xpresja co za gluuuupia lekarka
![]() ![]() Ale tekstem pana doktora o macaniu to porawilas mi humor! ![]() ![]() gissh sliczna jubilatka! ![]()
![]() |
#2768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2769 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dolaczam sie do zyczen! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a Jubilatka- cudo- miod! ![]() ![]() ja tylko tak na chwile, bo znalazlam cosik takiego: http://www.edziecko.pl/aktywnerodzic..._Maluchem.html ![]()
![]() |
#2770 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Beznadziejna baba jak można tak szczelać a bo to głowa a bo to waga. Szok!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2771 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() xpresja dobrze ze wszystko z Lenka ok ![]() ![]() nasza pediatra jest dobra, minus ma taki ze sama ma alergie i wszystkim dzieciom odrazu stawia diagnoze alergia na ... i nubilizator to codzienosc ![]() ![]() ![]() moje dziecko nakarmione spi i ja tez zmierzam w kierunku lozka bo padam na pysk ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2772 |
Zadomowienie
|
ja do tej lekarki trafiłam pierwszy raz, i tylko na szczepienie bo mojej nie było a to byl jedyny wolny termin... a juz słyszałam o niej historie, tylko wiecie jak to jest, zasieje w człowieku ziarenko niepewności to i strach rośnie do ogromnych rozmiarów!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2773 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo zamknąć budowy to on nie moze - moze wstrzymać roboty budowlane wpisem do dziennika jezeli ma pdstawy np. w przypadku niezgodności z projektem lub przy zagrożeniach bo tak bezpodstawnie to mu nie wolno slicznosci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2774 | ||||
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
no i zgadzam się z dziewczynami, że ten zestaw to co najmniej jak na zimę a nie na wiosnę. Nic się nie martw - ja też dostałam baty za to, że w domu ubieram malucha zbyt ciepło ![]() ![]() Cytat:
![]() ale się musiałaś nadenerwować. dobrze, że wszystko w porządku ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ---------- a i na szczepieniu było duuuużo płaczu ale smutek szybko minął i nawet nie było potem marudzenia. Nila waży 6160 i pani pochwaliła, że ładnie sobie wygląda "na piersi" ![]() Edytowane przez tarasia Czas edycji: 2010-04-30 o 06:42 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2775 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Klikam i Cie dopinguje, zebysmy razem cos wygraly ![]() Moja lekarka tez pochwalila Polusie. Na poczatku myslalam, ze za malo, ale babka powiedziala, ze w sam raz (patrzac jeszcze na mnie ![]() ![]() a my wczoraj z Tz poszlismy spac o 2. Nawet winka sie dwa lyki napilam ![]() ![]() Gish sliczna mala Domi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2776 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Marcelina a powiedz mi FIlusiowi już się tak całkiem ta główka wyrównała, bo WIki ma jeszcze troszkę taką różnice no a pozatym to mu się spłaszczył tył i nie wiem dlaczego bo ja go ciągle w nocy na boku kładę ![]() Gish malutka jest śliczna ![]() Dziewczyny mam jeszcze jedną prośbę bo już niewiele ankiet mi brakuje czy mogłybyście teraz wypełnić ankiete w imieniu tżtów?? Chodzi o to że teraz mam większość badanych kobiet no a musiałabym mieć po równo. Będę bardzo wdzięczna ![]() ![]() http://www.ankietka.pl/ankieta/39779...erencyjny.html Edytowane przez katekatee Czas edycji: 2010-04-30 o 07:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2777 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Gish ale masz śliczności ![]() ---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2778 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja juz wypelnilam w imieniu mojej mamy, bo ona ma kredyt i moje dwie kolezanki tez wypelnily.... ![]() Dzien doberek ![]() nie wiem dlaczego, ale taka padnieta jestem ostatnio...w ogole nie do zycia...jakies przesienie czy co... ![]() Maly wlasnie jeczy w lozeczku, otworzylam mu okno, zeby mial chlodniej i lepiej zasnal i spal a tu nic.... ![]()
![]() |
#2779 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Filipkowi i Agusi złożę jutro ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Buziaki dla Nilutki od Madzi - my idziemy na szczepienie w przyszłym tygodniu - powinniśmy dzisiaj, ale chyba nie dam rady... Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2780 |
Zakorzenienie
|
![]() Wystawilam mlodego na balkon...wieje, ale jest ciepelko wiec MOZE laskawie zasnie... ![]() ....ale u nas pieknie wrzosami pachnie!! ![]()
#2781 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wrzosami - o tej porze roku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2782 |
Zakorzenienie
|
No bo rosna mi przed i pod oknem....piekne rozowe i fioletowe ![]() A ja znalazlam fajne przedszkole dla malego...tylko hmm...niby tylko do 13.30 zajmuja sie maluchami...troche krotko, nie? ![]()
#2783 |
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny ja też już zagłosowałam na Was w konkursach.
Malinko jeśli nie masz kredytu to opuszczasz pytania dotyczące szczegółów kredytu bo one nie są obowiązkowe. |
![]() ![]() |
![]() |
#2784 |
Raczkowanie
|
dzień dobry wszystkim,
z okazji moich wczorajszych urodzin zapraszam na kilka słodkości z rana ![]() wczoraj miałąm taka migrene cały dzień, że umierałam do dziś rano... |
![]() ![]() |
![]() |
#2785 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trochę krótko - a Ty już o przedszkolu myślisz? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Współczuję ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2786 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Zeberko i Xpressjo - ja nadla żyję w wiecznym strachu bo to co lekarze zrobili nam po porodzie to się nadaje do zaskarżenia. miałam cała liste specjalistów - łącznie z genetykiem..... ![]() wczoraj od rana jeżdziłam po wypis od genetola właśnie......... i kurna mać nadal musimy być pod opieka ich poradni aż do roku co najmniej ![]() ale teraz przyjmuje to wszystko z wiekszym luzem i dystansem, bo uważam że małą jest normalnie rozwinięta. a już takie zespoły nam wymyślali na samym początku, że właściewie ciągle z Tż płakaliśmy |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2787 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a jak sie tam ściana zawaliła to źle zrobili wykopy pod fundament - bo w takim przypadku to się robi odcinkami a nie całość |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2788 |
Raczkowanie
|
aa Dominiczka jaka śliczna, a jakie włosy o matko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2789 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wspolczuje migreny, dobrze, ze juz przeszla... ![]() Znow sie nabijaja ze mnie no.... ![]() A dlatego mysle, ze musze - zapisy sa TERAZ ns rok 2012 ![]() Wiec akurat jak maly bedzie musial isc...trzeba teraz myslec, bo jak nie, to zostana tylko jakies panstwowe przedszkola... ![]() A to jest przedszkole z inicjatywa rodzicielska - czyli rodzice tez ustalaja program, sa wspolne sniadania, wycieczki do lasu raz w miesiacu, odwiedziny u konikow, raz na dwa tyg. basen, gotowanie dla maluchow. Grupa jest jedna i liczy 25 dzieci. No i 5 minut drogi od nas na pieszo... ![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- O matkoooooooooo.....masz racje przeciez!! Pewnie, ze bzy..!! Ale sie popisalam.... ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2790 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wrzosy... - teraz się nabijam ![]() ![]() ![]() Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2010-04-30 o 09:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:08.