|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V
Cytat:
A ja już drugi wieczór z rzędu czuję się tak jakby brzuch mi miał zaraz eksplodować,jakby napuchł tak strasznie,nie wiem jak to opisać A jak wstaję to mnie tak w dole ciągnie i ciąży.Martwie się co znowu jest grane...
|
|
|
|
|
#602 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V
Cytat:
Ja mam teraz takie samo uczucie odnośnie brzucha. Jest dużo większy niż rano i taki twardy.
|
|
#603 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() My skonczylismy malowac pokoj, jestem padnieta, ale zadowolona, a mala caly czasm kopala i kopie Moja szwyrgotka![]() Fotki z naszej sypialni ![]() Cytat:
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png Edytowane przez karolcia228 Czas edycji: 2010-04-30 o 21:57 |
|||
|
|
|
#604 |
|
Zakorzenienie
|
farminka
sliczny ten sweterek zaraz wkleje linkiniestety padlam bez sil i ciasto bedzie dopiero rano nie mam pojecia co na opuchniete nogi, jeszcze nie mam tego problemu
|
#605 |
|
Zadomowienie
|
xawmeli super, ze wszystko dobrze!
aniaa co sie znowu stalo z samochodem?? ![]() ![]() farminka jak lapie Cie cos takiego z brzuchem, to napij sie duzej szklanki wody, zmien pozycje (czyli jak np siedzialas, to pochodz) i zobacz, czy przejdzie zwierciadelko gratulacje!! My zaraz zbieramy sie do wyjazdu. Co prawda u nas nie ma dlugiego weekendu, ale sami sobie robimy Jedziemy odwiedzic rodzinke, ostatni raz przed porodem taka dluga podroz juz. Takze trzymajcie sie wszystkie zdrowo i milego weekendu! |
|
|
|
#606 |
|
Zadomowienie
|
Będę musiała coś kupić na te moje nogi... bo mam uczucie jakby ważyły z tonę... albo zacznę się oszczędzać
najlepiej jedno i drugie...Przyciągam nieszczęścia jak magnez... du.pa ![]() Trzeba poważnie myśleć o mieszkanku.... chociaż perspektywa własnego M coraz bledsza
|
|
#607 |
|
Zakorzenienie
|
karolka
ladny kolorek poscieli
|
#608 |
|
Raczkowanie
|
Misiulka a ta emmaljunga taka kremowa skorka? Jezeli tak to przesliczny ten wozek! Moj pierwszy typ. A co do rozstepow.. to mi zawsze powstawaly jak chudlam ,a nie tylam.
vette a dobry ten krem na piersi? Lepszy od zwyklej Musteli? papeteria teraz jakbym przyjechala do Polski to bym pewnie nie wytrzymala tych upalow ![]() dzidziadziumdzia tez mi sie bardzo podobal Tako jumper x ,i moj wybor byl wlasnie miedzy jumperem ,a marita. Linka ta 6 mi sie podoba zwierciadelko gratuluje synka! I witam bo chyba nie mialam okazji Cie przywitac! Mamuski zycze udanego weekendu ,odpoczywajcie sobie i korzystajcie ze slonka! U mnie niestety ostatni weekend z M. i wyrusza do Polski na 2 tyg.
Edytowane przez żabka19 Czas edycji: 2010-04-30 o 22:03 |
|
|
|
#609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#610 |
|
Zakorzenienie
|
To komplet z satyny bawlenianej, agripol czy jakos tak...mam kilka modeli
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
#611 |
|
Zakorzenienie
|
Alguien
bezpiecznej drogi Xawmeli bardzo dobre wiesci ![]() aniaa uda sie wam wrocic jakos? niezawsze ja tez jutro kielbaska i salatki ![]()
|
#612 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, ja Was podziwiam za Waszą energię i dobre samopoczucie... U mnie dzisiaj masakra... Plecy bolą, żebra i pod piersiami też. Zauważyłam, że jak się najem to ból staje się nie do wytrzymania. Sama siebie już nie mogę słuchać. Ciągle tylko stękam jak stara babcia i narzekam. Gdzie ten błogostan ciąży, się pytam?!
![]() Farminko, śliczny sweterek . ja też mam to uczucie jakbym miała eksplodować, mam silne bóle po bokach brzucha jak zmieniam pozycję, jakby cos się narywało w środku, albo jakbym miała silną kolkę. Linka, ja też wybrałabym nr 6. Zwierciadełko, gratuluję synka!!! No, to trochę się Wam wyżaliłam, bo Tż już pewnie nie może słuchać tych lamentów. Na szczęście niedługo idę spać i mam nadzieję, że jutro będzie lepiej
Edytowane przez justynacz80 Czas edycji: 2010-04-30 o 22:04 |
|
|
|
#613 |
|
Zakorzenienie
|
Justynko ja już swoje wycierpiałam w tej ciąży, a jeszcze przede mna poród... i też się pytałam gdzie ten stan błogosławiony, czułam się jak stara baba... ale ucisk minął i jest o niebo lepiej...
choc przyznaje, zmeczona juz jestem, czekam na tża aż wróci z pracy i czas siię kłaść! |
|
|
|
#614 |
|
Zadomowienie
|
karolcia228 gratuluję sypialni
![]() farminka kochana musisz na siebie uważać i to bardzo!!!! Alguien miłego weekendu żabka19 tak ja wybrałam wózek a M kolor i najbardziej spodobał mu się ten kremowy.
|
#615 |
|
Rozeznanie
|
Tak, tak, 04 fiolet jest śliczny
|
|
|
|
#616 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bardzo ładny wózeczek, ja stawiam na 5 ale to Twój wybór ![]() U Kowala kupiłaś? |
|
|
|
|
#617 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trochę mnie pociesza,że nie ja jedna miewam takie odczucia. |
|
|
|
|
#618 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje, brakuje jeszcze lozeczka, ale musze je zabrac od kolezanki, zabiore w czerwcu
Ide sie polozyc, bo jestem zmeczona Dobranoc ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
#619 |
|
Wtajemniczenie
|
wlasnie zamowilam 5 ale zobaczylam na alli 6 tez mi sie spodobała wiec nie wiem. Tak u Kowala zamówiłam
Pojechaliśmy tylko po pościel...Ale to mój mąż zdecydowal o wózku ja nie mialam go jeszcze w planach. Ale przynajmniej spokój
|
|
|
|
#620 |
|
Raczkowanie
|
Ja siedze czasami na gronie i znalazlam w ogloszeniach dziewczyne ,ktora sprzeda fajne rzeczy dla dziecka w super stanie i dobrych cenach. Jakby ktoras z was byla zainteresowala to moge podac dane na grono. Sama bym cos kupila jakbym byla w Polsce.
"Mam do sprzedania: >>-wózek quinny speedi gondola+spacerówka+stelaż (kolor >>morski) cena 700 zł >>-fotelik Maxi Cosi City cena 200 zł >>-lezaczek Fisher Price(różowy) cena 80 zł >>-karuzela Fisher Price z projektorem i pilotem cena 50 zł >>-mata Tiny Love zoo cena 40 zł >>-chicco zestaw gimnastyczny 2w1 cena 50 zł >> >>zdjecia mozna zobaczyc tutaj >> http://picasaweb.google.pl/joannaprz...a/DoSprzedania#
Edytowane przez żabka19 Czas edycji: 2010-04-30 o 22:15 |
|
|
|
#621 |
|
Wtajemniczenie
|
No uważam uważam.Leżę cały czas poza wstawaniem do łazienki i na jedzenie.Już więcej chyba zrobić nie mogę...
Jeszcze z 6 tygodni żeby mała posiedziała bym chciała ![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Linka a mnie się właśnie 5 bardziej podoba,bo lubię taki jasny szary kolorek I te w beżach i fioletach też mi się podobają.
|
|
|
|
#622 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeszcze tego nie próbowałam bo chyba by mi kręgosłup pękł ale może Tobie to pomoże?
|
|
#623 |
|
Zakorzenienie
|
Nic kochane, ja powoli uciekam... bo padam już na pyszczek
trzeba się wyspać. Będziemy spowrotem w domku dopiero w niedzielę, albo i w poniedziałek w zależności od pogody Dobranoc i udanego weekendu
|
|
|
|
#624 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To ja też zmykam potulić się do TŻta.Dobranoc dziewczyny |
|
|
|
|
#625 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Udanego weekendu, oby pogoda dopisała. ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Dobranoc.
|
|
#626 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#627 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A większośc i tak kupowalam nad eko lub w pepco, maja dośc przystepne ceny. EEE to daj znac kiedy będą te chusteczki, to się zrobi zapas skoro sprawdzone
|
|
|
|
|
#628 |
|
Wtajemniczenie
|
To ja też zmykam do łóżka.
Dobrej nocy.
|
#629 | |||
|
Zadomowienie
|
zwierciadelko gratuluję synka!! przykro z powodu teściowej, możesz po prostu wspierać TŻ...
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny czy w tym wózku http://www.allegro.pl/item1008857856..._pokrowie.html jest kubełkowa spacerowka? czy to tylko taka wkladka? Bo na niektórych aukcjach pisza o jakiś wkładkach dla niemowlęcia ... |
|||
|
|
|
#630 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
z tym ze ja mam zestawienie z szarym.
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:50.

A jak wstaję to mnie tak w dole ciągnie i ciąży.Martwie się co znowu jest grane...

Komplettnie nie wiem jakie...Dla corki mialam Letycja
zaraz wkleje linki