|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ***Wyższa i średnia półka, pielęgnacja i kolorówka, zapachy, minerały...:)***
odpisane
|
|
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ***Wyższa i średnia półka, pielęgnacja i kolorówka, zapachy, minerały...:)***
haha tak
przejrzałaś mnie a najbardziej to ten rozświetlacz za mna chodzi.. ale to niekoniecznie na pewno duzo dla Ciebie zostanie, jedno jest pewne proszę o rezerwacje neostraty ;*
|
#243 |
|
Zadomowienie
|
Więc mi się podoba maska oczyszczająca z glinką
|
|
|
|
#244 |
|
Zadomowienie
|
To może puder bambusowy?
|
|
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, może innym razem, bo wolę większe zamianki
|
|
|
|
#246 |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Tompolciu,
kremik do biustu Avon mnie interesuje - cosik u mnie?
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
Przemiła Misianko Przejrzałam wszystko...i kurczę zawsze coś było co mi wpadało w oko, a dziś jakoś nic Niestetyps. a wydałas już puder pyłkowy z Oriflame..chyba miałaś kiedyś ? |
|
|
|
#248 | |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
|
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
Nooo szkoda.. Już raczej nic nie widzę..Pozdrówka!
|
|
|
|
#250 |
|
Zadomowienie
|
Myślę że wybrałabym coś z kosmetyków , w wątku książkowym jest jeszcze płyta z bajką z gazety, mam jakieś puzzle dla dzieci, ale musiałabym poszukać i nie wiem czy są kompletne
|
#251 |
|
BAN stały
|
=NEOSTRATA , Daytime Protection Cream SPF 15, pha 15%
Krem odmładza i poprawia wygląd skóry, zmniejsza pory, nawilża, reguluje pracę gruczołów łojowych, oraz spłyca zmarszczki i zapobiega ich powstawaniu. Waga 40g użyty 3x, ale mam obecnie otwarte 3 kremy, więc ew. wydaję Data 04.2010. Warto przetestować! Cena ok. 120zł, kartonik, ulotka.. DAM GRATIS DO FAJNEJ WYMIANKI!!!! rezerw. cos u mnie? |
|
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
więc na pewno mogę polecić kolejną część Grocholi czyli Serce na temblaku.poza tym Dziewczyny do wynajęcia,4 blondynki, książki Kinselli np Pamiętasz mnie albo Wyznania zakupoholiczki..te akurat posiadam u siebie..poza tym w podobnym stylu pisze Szwaja(też mam ją u siebie)..nie wiem czy Ci pomogłam
![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- a ty masz jakieś ksiażki na wymianę gdybyś któreś ode mnie chciała?
|
|
|
|
#254 |
|
Zadomowienie
|
Wiesz co nie znalazłam tych puzzli, żadnych kolorowanek też nie mam, znalazłam tylko kredki świecowe, (małe zużycie) z Kubusiem Puchatkiem, i mam jeszcze tamagotchi - takie jajko-zwierzątko-zabawkę dla dzieci, ale trzeba wymienić w nim baterie
|
#255 |
|
Zakorzenienie
|
hej, w wątku ciuszkowym mam zabawki-warzywa plastikowe, jesli córka lubi bawic sie ,,w sklep'', polecam, mam tez nowa biblie dla najmłodszych jesli byłabys zainteresowana-zapraszam
|
|
|
|
#256 |
|
Zadomowienie
|
u Ciebie interesuję mnie wszystkie te rzeczy:
=L'OREAL- pędzel do różu, skośny, użyty 3x i wyprany =WE-MA - duży pędzel, zaokrąglony, do pudru lub różu. Używany, ale wyczyszczony.(dł. ok 20 cm) puder bambusowy =Avon Glazewear Diamond, Bronze Shine-5 z 6 ml AVON- 2x gąbeczki do nakładnia podkładu, nowe, nieużywane! =MAYBELLINE - Lash Stiletto- wydłużający tusz do rzęs. Jest ok 70 % myślę,że nie mniej. Edytowane przez ewelinusia001 Czas edycji: 2010-04-29 o 19:40 |
|
|
|
#257 |
|
Raczkowanie
|
hej
![]() Coś u mnie za: =MAYBELLINE - Lash Stiletto- = REVLON- Age Defying SPF 20
|
#258 |
|
Zadomowienie
|
to by mi pasowało
ewentualnie jutro Ci jeszcze napiszę czy będę miała coś na wymiankę oprócz tych książeczek
|
|
|
|
#259 |
|
Wtajemniczenie
|
byłabym zainteresowana tym pudrem clinique, z Twojej wishlisty mam kuleczki roświetlające ruby rose, dwa opakowania, praktycznie jedynie wypróbowane oraz to co w wątkach
|
|
|
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
EVERYDAY MINERALS- Fairly Light Pressed- mineralny podkład w kompakcie z lusterkiem- 11g użyty 2x (gąbeczka nieużywana)
Fota post 2 (ostatnie zdjęcie). rezerw. coś u mnie, jeśli nie będzie wymieniony? |
|
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
więc tak za krem i korektor oddac mogę
Miniaturki Avene Antirougeurs krem 3 sztuki (wolisz riche czy legere, a moze to i to?) - Avene Ystheal+ kremik 1x 5ml - Bioderma Sensibo Light DS Atoderm Atoderm PO Zinc -La Roche Posay próbki :kremów Substiane 5 sztuk Hydraene 3 riche i 1 legere Toleriane - krem? Jesli tak to moge dać 6 sztuk próbki kremów pod oczy 5 różnych czy tak może być?
|
#264 |
|
Rozeznanie
|
widzialam na zachciankowym ze szukasz rzeczy dla dziecka zajrzyj do mnie do watku z ksiazkami
![]() podoba mi sie A.T.W. ACNE BLOCKER- ANTYBAKTERYJNY GŁĘBOKO OCZYSZCZAJĄCY ŻEL DO MYCIA TWARZY Z AKTYWNYM SREBREM 150 ml, data 10.11.2010, nieużywany! Przeznaczony do cery tłustej i mieszanej, skłonnej do trądziku młodzieńczego. Brak mojej fotki, tu recenzje: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-14...ym-srebrem.htm =PLANETE SYSTEM Aknorm Emulsion Oily Skin, ok 1/2 z 40 ml..może odrobinkę mniej.. Data 08.2010.Emulsja nawilżająco-kojąca. Cera tłusta i tradzikowa. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=17853 =TOŁPA HUMINEA Strefa T - matujący krem korygujący 40 ml. Uzyty 2x.Data 01.2011. http://torebka.kafeteria.pl/index.ph...=view&id=13338 =TOŁPA HUMINEA Strefa T Maska korygująca, ok. 3/4 z 50 ml. data 09.2010 =LA ROCHE POSAY- Effacar- Żel oczyszczający do twarzy ok 25/ 50 ml (może ciut więcej). Data 06.2011. znajdziesz cos za ktoras z tych rzeczy? (albo wszystko)
|
|
|
|
#265 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Jesli chodzi ci o torebke z Atmosphere to ja jej szukam a nie oddaje-jest wyraznie napisane w mojej wish nad zdjeciami
|
#266 |
|
Zadomowienie
|
witaj, przejrzałam cały watek ale niestety nic nie znalazłam. pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
Wymianka z Aljaka
![]() Ja : =GUERLAIN- 02 Rose Frais różo/rozświetlacz.. odrobina (ok. pół łyżeczki) . Ukruszyły mi się te prasowane meteorki w jednym miejscu i przesypałam do struny =PLANETE SYSTEM Aknorm Emulsion Oily Skin, ok 1/2 z 40 ml..może odrobinkę mniej.. Data 08.2010.Emulsja nawilżająco-kojąca. Cera tłusta i tradzikowa. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=17853 =LA ROCHE POSAY- Effacar- Żel oczyszczający do twarzy ok 25/ 50 ml (może ciut więcej). Data 06.2011. =AURIGA Cernor XO- Krem pod oczy, jakaś 1/2 z 10 ml może ciut mniej, z wit. K, na cienie i opuchnięci,klik > Auriga International, Cernor XO (Krem pod oczy) =GUERLAIN Super Aqua Day Comfort Day Ceram spf 10, próbka(tubka) 3ml, kartonik =LAURESS Radiant Neutral Elemental, nówka w folii za: magic pen owady ptaki do układania zgadywanki skarb malucha 6 arkuszy gra LHK, Prasowaniec EDM |
|
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
=EVERYDAY MINERALS- Pressed Powder Summer Bronze 3 in1. Prasowany puder brązujący, użyty 3x, 11g. Gąbeczka nieużywana.
=EVERYDAY MINERALS- Fairly Light Pressed- mineralny podkład w kompakcie z lusterkiem- 11g (gąbeczka nieużywana) Zużycie ok.5%. =Avon Solutions Body, Bust Contouring Cream (Modelująco-liftingujący krem do biustu)<< kilk świeży, użyty max 5x- 150 ml przynajmniej za prasowańce znajdziesz coś u mnie ![]() fajnie by było za oba ale jeden z nich też
|
#269 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj Kochana pytalas u mnie o Dermike
![]() Podoba mi sie Neonatura Souffle lub Mustela + peeling złuszczajacy Garnier |
|
|
|
#270 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana Dermika to ten:
http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...26tbs%3Disch:1 A powiedz masz cos p oza watkiem???? |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.

przejrzałaś mnie

Niestety

*