|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V
Hej lasunie.
Noc ok. Ząb na szczescie nie bolał. Oby tak dalej... A mąż zrobil mi niespodzianke. O 21 wchodzi nagle do pokoju... Taki szooook! Heh. A mial byc gdzis ok 3 nad ranem.. Ale oczywiscie pokoj balagan, mala jeszcze nie spała, ja nie okąpana, wlosy nie umyte, ale za to przynajmniej bylam w miare przytomna na rozne fajne rzeczy ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Cytat:
Bedę musiala chyba sama zapytać... Ale to jak je umyje ![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
Bądź dzielna! ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
naprawde![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Ja wczoraj widzialam na miescie wozek (z dziewczynką, niedawno narodzoną-wiedzieli ze bedzie dziewczynka) czarno szary! (ten szary tez ciemny), i chyba mi sie nie podobal.. Moze gdyby mial chociaz jakies akcenty, kwiatki jasne czy cos.. ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Cytat:
A ja sama nie wiem gdzie mam nowe bo czasem zdawaja mi sie ze to stare widze, czasem ze nowe.. Najwiecej na cyckach i wokol pepka .. ale nie jestem pewna:/ dowiem sie po urodzniu -wtedy bedzie wszystko widac ile tak naprawde tego powstalo. |
||||
|
|
|
#692 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V
Cytat:
super!---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- tez marzyl mi sie grill ale jak zobaczylam pogode na te dni to nawet mieska nie kupilam :/ |
|
|
|
|
#693 |
|
Zakorzenienie
|
12 rozpakowanych mamusiek.....dziewczyny co raz blizej naszego szczescia
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
#694 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak to piszecie to ogarnia mnie lęk.
|
#695 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pisało że używany przez tydzień i w idealnym stanie, długo się zastanawiałam co zrobić czy nowy czy używany ale wyparze go porządnie i będzie. Niektóre używane obrzydliwie wygladają dlatego szukaj czegoś albo krótko używanego albo nowego.Idzie wyhaczyć za przystępną cenę ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- eleonoremio slicznie entertete dobrze wiedzieć lazurowa skarbie o niego się nie martw tylko zajmij się sobą i maleństwem ...jezeli ty jesteś powodem "sad "i nie będzie umiał bez Ciebie żyć to napewno się o tym dowiesz bo sam przyjdzie z podkulonym ogonem a narazie nie rozmyślaj za dużo i skorzystaj z jego rady ![]()
|
|||||
|
|
|
#696 | |
|
Wtajemniczenie
|
Niech ten weekend już się skończy...
---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
"Sad" to pewnie dlatego, że któraś koleżanka odmówiła mu pójścia z nim na wesele jego brata- tak się tylko domyślam. To na pewno nie z mojego powodu. O gliździe nie myślę. Choć on 3 maja ma urodziny i zastanawiam się czy napisać mu życzenia chociaż smsem czy nie. Nie mam pojęcia. Zadzwonić, na pewno nie zadzwonię.
|
|
#697 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#698 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak w ogóle to ja też bym chciała takie "fajne rzeczy"... ale mogę sobie tylko pomarzyć.
|
#699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wiem wiem co masz na myśli ![]() zobaczysz że jeszcze będziesz szczęśliwa kochana wiem, że ta moja wypowiedź wcześniejsza to tylko słowa ale ja naprawde tak myślę ![]() co do życzeń ...skoro składałaś życzenia co roku nie widze powodu aby nie napisać zwykłego smsa z życzeniami, ot tak z czystej grzeczności
|
|
|
|
|
#700 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, wszystko by było ok tylko cholernie sie po tym pieniłam jak suczka ze wścieklizną, dziwne uczucie ale powiedział że tylko to mogę ![]() Linka te chusteczki w Kauflandzie mają być od 30.04 do 7 maja lub do wyczerpania zapasów!!! Edytowane przez jusdan77 Czas edycji: 2010-05-01 o 15:25 |
|
|
|
|
#701 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.W poprzedniej ciazy caly czas bez bylo, a urodzilam 1,5 tyg po terminie, nawet jak chcialam to nic to nie dalo.. |
|
|
|
|
#702 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#703 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Cytat:
myślałam, że o M chodzi to w takim razie równie dobrze mogłaś zapomnieć jeszcze pomyśli że rozmyślasz o nim
|
|||
|
|
|
#704 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi sie podobaja ciemne z jasnymi dodatkami wlasnie jakies kwiatuszki, motylki czy cos. Ale i tak mam czerwony z odrobiną kremowego.A fajne rzeczy byly oj byly... Sadze ze bez słów ale "czynami" chciał mi pokazac jak bardzo mu sie nadal podobam.. Juz dawno nie bylo tak namiętnych i gorących pocałunków.. ![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Cytat:
marzyć trzeba! zeby marzenia mogły się ziścić ![]() |
||
|
|
|
#705 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
M. ma urodziny 6 lipca. 7 lipca byłaby nasza 8 rocznica... nie wiem jak ja ten dzień przeżyję.
|
|
#706 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#707 |
|
Zadomowienie
|
Poprawka co do moich rozstępów!!!!!!!!!!!!!!
Przed chwilą aż gały wybałuszyłam... Teraz to moge powiedziec ze napewno mam rozstepy nowe.. Nie wiem czy gdzies indziej tez, ale w okol pepka mam bardzo duzo czerwonych, w dodatku chyba sie porobily wewnątrz starych!!!!!! chyba tam skora musiala byc dopiero malo elastyczna .No to teraz i ja wiem ze bede jak zebra po urodzeniu ... Wtedy to bedzie dopiero widac.. bo skora nie bedzie napieta, tylko pomarszczona-zanim sie wciągnie (oby się wciągła!) to i rozstepy będą takie pomarszczone... ehhhhhh ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Ide na moją góre... myć szafki kuchenne, stół, drzwi pomyć... Juz to widze jak mi szybko pojdzie, a i pewnie kolezanka zgaga mnie odwiedzi przy schylaniu, naciskaniu na zołądek
|
|
|
|
#708 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
Cytat:
Cytat:
tez mialam kupic jakis krem na spuchniete nogi dla kobiet w ciazy ale co jestem w miescie to zapominam ogolnie przy tej opuchliznie to one bola tak jak bym biegala cala noc po boisku staraj sie wiecej lezec i trzymac je wyzej tzn np na poduszce Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() a ja odpoczywam siostra z rodzinka pojechali posprzatalam ale bylo zamieszanie poszlismy spac grubo po 1.00 w nocy ale milo bylo i smiesznie fajnie miec swoje podworko maz pojechal na ryby wiec mam luz moge poodpoczywac
|
|
#709 |
|
Wtajemniczenie
|
.
http://s2.suwaczek.com/20100123310123.png http://www.suwaczki.com/tickers/17u98u6997br40yh.png Edytowane przez Linka24 Czas edycji: 2010-05-01 o 16:04 |
|
|
|
#710 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczynki! U mnie chmury też gdzieś znikają, w każdym razie przestało padać. U mnie dziś dzień gospodarczy się sprząta, piecze, gotuje, pierze... zostało jeszcze prasowanie ale to już po obiedzie...
M. się odezwał, bo nie odpisałam mu na tego sms ostatniego w którym mnie pouczał... nie wiedziałam jak to ugryźć więc przemilczałam... znowu dziś suszył mi głowę o mieszkanie... nie wiem co on planuje... zobaczymy... Wczoraj na moje bolące nogi pomógł mi krem do stóp który znalazłam w domu, ma jakieś działanie chłodzące, łagodzące obrzęk itp. ale nie znalazłam na opakowaniu żadnej info apropo stosowania w czasie ciąży. W składzie ma triclosan, alantoinę, prawoślaz, z drugiej strony nie będę chyba popadać w paranoję, nie stosuję jakiś mega inwazyjnych kremów które mogą szkodzić w czasie ciąży
|
|
#711 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja normalnie zaraz jajo zniosę...
Coś mi się chce ale sama nie wiem co... Idę poszukać jakiegoś loda w zamrażalniku
|
#712 |
|
Zakorzenienie
|
ja jadlam big milka
|
#713 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja zapytam tak z innej beczki
![]() Piła któraś z Was siemię lniane? Bo na moje zatwardzenia jakos nie pomaga albo żądam zbyt wiele ![]() Piję raz dziennie - 3 łyżeczki mielonego zalewam wrzątkiem(350ml), słodzę, czekam az się zrobi glut i dolewam zimnego mleka ![]() Piję tak już chyba 4ty dzień i nic poza wiatrami ![]() No i zdaje mi się, że problem sie nie rozwiązał a wręcz bardziej nasilił ;] Próbowałam suszonych śliwek, niby pomagały ale już nie mogę na nie patrzeć
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
#714 | |
|
Wtajemniczenie
|
A ja najbardziej lubię cekuladowe
![]() ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Cytat:
Mi pomaga. Dwie godziny od wypicia wszystko jeździ mi w brzuchu i w jelitach a potem, tak jak w reklamie Heyah, no to sruuuu
|
|
#715 |
|
Wtajemniczenie
|
Siala ja ostatnio też zauważyłam,że mam lekki problem,ale mnie pomogło mleko z płatkami i jabłka.Trzeba się starać jak najwięcej błonnika. A siemie lniane też polecane,nie wiem czemu nie działa...
Co do antykoncepcji w trakcie karmienia to faktycznie tych popularnych tabletek anty ani plastrów nie można,tylko te jednoskładnikowe gestagenne,czyli tzw.minipigułki.W Polsce dostępne jest chyba tylko Cerazette.Niestety uczyłam się już o działaniach niepożądanych i będę musiała przemyśleć czy opłaca się ich używać... ![]() A i cieszę się,że sweterek się podoba Właśnie na taki polowałam od dłuższego czasu,ale w sklepie to bym dała pewnie z 50zł za niego.
|
|
|
|
#716 |
|
Rozeznanie
|
czesc dziewczyny! bylam dzisiaj na usg 3D/4D i niech ktoras jeszcze raz powie ze w 30 tygodniu nie wychodza ladne zdjecia!!!!!!!! maly jeszcze sie nie obrocil lezy sobie na pleckach zamiast glowa w dol i przytula sie do swojej stopy
|
|
|
|
#717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
|
#718 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiem dlaczego ale jakoś nie umiem patrzeć na te zdjęcia z usg 3/4d...
|
#719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się nadziwić nie mogę, że tak dzieciaczki potrafią się w brzuchach gimnastykować
|
|
|
|
#720 |
|
Zadomowienie
|
Basia o matko faktycznie !!!!! PIĘKNE
ja też takie chceeeeeeee no to musicie byc bardzo zadowoleni super pamiątka będzie i widać, że śliczny synek będzie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.

wszystkie cię pochwaliły więc niech coś tylko burknie 

naprawde
zdecydowaliśmy że będzie Oskarek. A mały waży 450g
super!
...jezeli ty jesteś powodem "sad "i nie będzie umiał bez Ciebie żyć to napewno się o tym dowiesz bo sam przyjdzie z podkulonym ogonem a narazie nie rozmyślaj za dużo i skorzystaj z jego rady 

myślałam, że o M chodzi
mnie odwiedzi przy schylaniu, naciskaniu na zołądek

ja też takie chceeeeeeee