![]() |
#121 |
Matka Smoka
|
Dot.: Kraków :) cz.II
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zadomowienie
|
Kiccia
![]()
![]() |
#124 |
Zadomowienie
|
Witam krakowianki
![]()
#125 |
Matka Smoka
|
Witam w imieniu swoim i Reszty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Copyraptor
|
Witamy
![]() Babyyy, jak mi się nie chce uczyć do kolokwium ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Matka Smoka
|
Mnie to się nic nie chce. Kilkudniowe obijanie podziałało na mnie destrukcyjnie
![]() Kiedy kolokwium? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 | |
Copyraptor
|
Cytat:
Jutro. Od lat już mi się nie zdarzyło uczyć czegoś wcześniej, niż na ostatnią chwilę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Zadomowienie
|
noo...
![]()
![]() |
#130 |
Matka Smoka
|
Chciałam Ci poradzić, żebyś się jutro pouczyła, no ale w takiej sytuacji to nie bardzo a innych rad nie mam
![]() Podziwiam, że próbujesz się uczyć z włączonym kompem. Obserwuję też od kilku dni jak na wątku zakupowym z butami dziewczyny uczą się tak do matury ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Copyraptor
|
U mnie to działa tak, że się "uczę" np. od 18, i do 23 robię może 1/5 materiału, bo wciąż mnie coś rozprasza. A jak wszyscy sobie pójdą, i z nikim nie rozmawiam/nie piszę na wizażu, to nagle do 2 w nocy robię całą resztę materiału
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Matka Smoka
|
Powiem Wam, że ja nigdy nie umiałam uczyć się w nocy. Może w całej studenckiej karierze z kilka zarwanych nocy się zdarzyło, ale tak to góra do północy. Po prostu jak robiłam się śpiąca to nawet wizja poprawki mnie nie ruszała kompletnie
![]() A w ogóle to ja się mało w życiu uczyłam. Jakiegoś farta miałam chyba i lekkie liceum i studia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Rozeznanie
|
Ja się kompletnie nie mogę zebrać do pisania pracy mgr. A właściwie to dwóch prac
![]() Natomiast druga praca jest nieruszona. Temat jest dość łatwy, ale trza sie za to w końcu wziąć. Zwłaszcza że mam czas do września. Pod warunkiem ze zdam egzamin, który powtarzam kolejny raz i to już jest chyba ostatni termin... wiec jak nie zdam to nie wiem co... Właściwie przez całe liceum i studia nawet też, mimo dwóch kierunków dziennych szło mi całkiem luźno, tak jak u Ineso. Dosyć łatwo mi wszystko przychodziło. Aż się w koncu nacięłam ![]() A cały weekend majowy przesiedziałam w domu. Miałam mozliwosć wyjazdu ze znajomymi za free do Bielska, ale kłopoty zdrowotne mnie uziemiły... Więc oni pojechali i sie dobrze bawili, a ja cóż.. Nienawidzę jak inni sie dobrze bawia, a ja z jakiegoś powodu nie mogę. Mam zawsze takie poczucie, ze coś mnie omija. |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Matka Smoka
|
sabbra, zawsze gdzieś coś się dzieje i tym samym nas omija - nie ma co się tym zadręczać
![]() Widzę, że generalnie pisanie prac w weekend sprzyja wizytom w naszym wątku ![]() Edytowane przez Ineso Czas edycji: 2010-05-03 o 19:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Copyraptor
|
Neciak, ding dong, jest maj. Mam robić kotki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Pani Buka
|
Uhhh ja też nie umiem się uczyć... za dnia kusi mnie pogoda więc gdzieś wychodzę, a jak przychodzi wieczór to niestety do jakiejś 22 muszę siedzieć przy włączonym radiu żeby zagłuszyć kretyńskiego właściciela domu/sąsiada zarazem, a potem to już mi się zaczyna chcieć spać albo wolę porobić coś fajniejszego od nauki
![]() A też mam kolokwia, prace i uhh. Cholerko, zresztą wiesz jak to wyglądało pod koniec semestru. A jeszcze z raportami są cyrki istne ![]()
#137 | |
Copyraptor
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
Ja to w sumie podobnie jak Ineso nie musiałam sie zbyt wiele uczyc, do matury uczyłam sie o ile mozna to tak nazwac 4 dni przed a studia to cała nauka odbywała sie w drodze na uczelnie. Ale czasem były takie trudne przedmioty to ja raczej w nocy moglam sie skoncentrowac w jakims większym stopniu i tak do 4 rano posiedziałam nad ksiązkami w dzien nigdy nie mogłam sie czegokolwiek nauczc.
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, geez, 5 stron? Myślałam, że nie przeczytam a do pracy się spieszę :p
Cholerko - tak, poproszę ![]() Ineso - toć pożegnałam się, nie czytasz mnie ![]() Mi też wyskakują takie piegi wzdłuż górnej wargi i wyglądają brzydko.. I ten sam problem mam pod jednym okiem.. Nie wiem czy komuś coś jeszcze miałam napisać, ale lecę do pracy i dopiero wieczorem zerknę. A i tak Was coś dziś tu nie ma :p
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
No proszę, a ja przegapiłam zamknięcie poprzedniego wątku i tak się dziwię czemu w subskrybowanych nie pojawia się krakowski topik.
Zdziwiona byłam bardzo, że nagle zrobiło się cicho ![]() Witam w drugiej części ![]() Nooo... i łączę się w bólu z tymi, które powinny się w tej chwili uczyć, a tego nie robią. Ja sobie bimbam w tym semestrze, co powoli uwidacznia się w ocenach ![]()
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2010-05-04 o 12:30 Powód: empatia hie hie |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
moje drogie zestarzałam się
![]() więc proponuję napic się czegoś mocniejszego ![]() a tak btw nowy konkurs jest i trzeba klikać w banerki ![]() ![]() nic nie sugeruję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
I już po weekendzie.
A w weekend cóż- rozwaliłam z młotkiem w ręku 4 szafy, remont u rodziców teraz w pełni. Wracam w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku wobec mojej rodziny więc mogę teraz poświęcić trochę czasu na rozrywki. Z barku rodziców przywiozłam jakieś wino ( no w końcu likwidujemy zbędne zapasy, a co ![]() No i poza tym ręka na pulsie w kwestii Juwenaliów. Co do spotkań filmowych- bardzo chętnie. Może być u mnie, możemy też gremialnie iść do kina. A 7 maja jakieś nocne zakupy w Galerii Krakowskiej mają być. Wybiera się ktoś? Jakieś konkursy jak zwykle będą więc choćby po to by wziąć w nich udział można by pójść. A nuż którejś dopisze szczęście? No i konkurs zapachowy tu na forum. Bierzecie udział? Jeśli tak to dajcie znać to se poklikamy, a co. Hasło robocze: Kraków klika-niech nas zobaczą! ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
No, dziewczyny dołączajcie. Bo są też nagrody dla poszczególnych klubów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
klikamy ![]() w kupie siła ![]() poza tym przy mojej manii perfumeryjnej to ten konkurs jest boski ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Zadomowienie
|
Ja tez mam klika
![]()
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
No to zaraz poprawimy.
Zainteresowane konkursem, warto zajrzeć do tego wątku i zapisać się na listę: https://wizaz.pl/forum/group.php?do=...cussionid=1078 |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
Jezeli chodzi o filmy to ja bym jakiegos horrora lub trillera obejrzała
![]()
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Plexi, już działa. Klikam w Twój, zapraszam do klubu i proszę o odkliknięcie. Klikajmy na zasadach wzajemności. Inne zachęcam. Więcej już o konkursie pisać nie będę żeby nie zaśmiecać wątku.
Przypominam- zachęcam do deklarowania kto i na jaki koncert Juwenaliowy się wybiera bo możemy razem wybrać się po bilety dla wszystkich no i w grupie raźniej. Dajcie znać kto i w jaki dzień tygodnia ma ochotę na wieczorne wyjście to się jakoś zorganizujemy. A i jeśli ktoś reflektuje na wieczór filmowy w moich skromnych 4 ścianach -zapraszam, czekam na sugestie co do filmów, które miałybyście ochotę obejrzeć. Oferuję HD z dźwiękiem przestrzennym, niestety 3D jeszcze u mnie nie ma. Może być seans nowości, coś z wątkiem tematycznym albo coś innego- filmy z ulubionym aktorem/aktorką czy ulubionego reżysera. Jednym słowem- nie dajmy się nudzie. Wszystkie chwyty dozwolone. Jeśli któraś robi biżuterię -polecam konkurs na silvex.pl Szczegóły podałam w wątku plotkowym na podforum biżuteryjnym Pokażcie co potraficie. A o ile mnie pamięć nie myli 2 z was wspomniały coś o samodzielnym robieniu biżuterii. Może warto spróbować swoich sił? A, sprzątam szafy z ciuchami i książkami Może sobie jakąś wymiankę zorganizujemy? strefawolnychksiazek.pl miała robić wymianę w mieście ale coś ucichło Może macie ochotę na coś takiego? Edytowane przez All_that_jazz Czas edycji: 2010-05-04 o 13:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Plexi klikniete
![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
ja się bawię w robienie biżuterii ![]() chociaż ostatnio trochę nie mam na to czasu ![]() ja jestem chętna na wymianę książkową ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
No to kto chętny na wymianę-zrobić spis albo zdjęcie rzeczy/książek do wymiany i wrzucać w profil. Potem się jakoś umówimy na mieście i zrobimy spotkanie wymiankowe, ok? Można w profilu zrobić wishlistę pod zdjęciem na co chcecie się wymienić.
Dajcie znać czy ten banner działa czy nie bo konkurs nowy, jeśli są problemy techniczne to może lepiej od razu lepiej to zgłosić moderatorkom forum. Podpis po edycji. Banner powinien działać. Jeśli nie działa, dajcie znać na priv. ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- testing, testing, czy nowy podpis i banner działa. Edytowane przez All_that_jazz Czas edycji: 2010-05-04 o 13:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zadomowienie
|
All_ no nie działa https://wizaz.pl/akcje/moj_styl_moja...p?id=111222333
u Huli jest oki a u Ciebie nie tzan banerek Ci nie klika ![]() a za 3 dni w rossmannie bedzie promocja rózu Bourjoisa za 33,99
Edytowane przez Plexi Czas edycji: 2010-05-04 o 14:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.