![]() |
#241 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Dot.: U S³onika: The Body Shop, To³pa, Oriflame i inne :)
mo¿e co¶ u mnie za od¿ywkê Volume Extreme?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=427143
![]() |
![]() |
#242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
++ Bioderma - Sensibio H2O 250 ml, micel, nowy
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...-wrazliwej.htm Premiere jour to miniaturka.
![]() |
#244 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() u ciebie podobaja mi siê Zmierz czê¶ci 1,3,4 za tubê Bioderma - Sensibio H2O 250 ml, micel, nowy za podklad i stanik podoba mi siê tez mleczko eucerin
![]() |
#245 |
Zadomowienie
|
Podoba mi siê:
++ Hershey’s – Buble Yum lib balm – original – raz ma¼niêty ++ Smackers - Red Raspberry - raz ma¼niêty ++ The Body Shop - Jagodowe mas³o do cia³a 200 ml, folia czy chcia³aby¶ to wymieniæ za bolerko czy raczej nie? ![]()
![]() |
#246 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
oriflame hydra energy - zwyk³y fluid, czy mo¿e serum?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i czy mineralny puder astora ma odcieñ bardziej dla ¶niadych karnacji, czy dla ja¶niejszych? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz co¶ za:
L'oreal True Match - roz¶wietlacz w p³ynie Bronze Glow - odcieñ light bronze Max Factor - Tusz Lash Extension, czarny, nowy L'oreal - Color appeal Platinum - 153 metal plum, niewielki ubytek? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Zadomowienie
|
Witaj, u Ciebie podoba mi siê:
++ L'oreal Professionnel - Volume extreme, serie expert - Od¿ywka w sprayu nadaj±ca gêsto¶æ, miêkko¶æ i po³ysk w³osom cienkim i delikatnym - ubytek minimalny, kod BE178 ++ Bioderma - Sensibio H2O 250 ml, micel, nowy http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...-wrazliwej.htm ODLEWKI: + Esprit - Celebration - jw. + Demeter - Sugar Cane - mogê zrobiæ wiêksz± próbkê ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- szkoda, bo g³ównie zale¿a³o mi w³a¶nie na biodermie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Zadomowienie
|
niestety nic wiêcej u Ciebie nie upatrzy³am
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
witaj
co¶ u mnie za Spotlight?
![]() |
![]() |
#258 | ||
Zakorzenienie
|
hej, niestety nic, stram siê ograniczaæ do wish
![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Zadomowienie
|
Niestety nie jestem z Poznania a bardzo podoba mi siê pianka Kadus i mas³o do cia³a The Body Shop jagodowe za Healthy Mix
![]() ![]()
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
Tokidoki to ciemny br±z i pastele: pomarañcz, ¿ó³æ i b³êkit. Spodoba³ mi siê micel Biodermy, ale wolê wiêksze wymianki , wiêc podziêkujê, chyba, ¿e masz co¶ poza w±tkiem, czym mog³aby¶ mnie skusiæ
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
kochana, przepraszam, ¿e nie odpisywa³am ale odsubskrybowa³am przez przypadek Twój w±tek i nie mog³am go znale¼æ
![]() podoba³ Ci siê u mnie ró¿ TBS, mozaika Avon i odlewka Escady (i nie wiem czy co¶ jeszcze?), mi siê u Ciebie podoba - mandarynkowy balsam TBS - próbka Escada - DKNY ju¿ chyba wymieniona? ![]() - od¿ywka L'Oreal - miniszampon Kerastase - mas³o jagodowe TBS - krem pod oczy TBS - olejek TBS - maska L'Biotica daj znaæ czy chcia³aby¶ oddaæ co¶ z tego za rzeczy, które chcia³a¶ u mnie? chwilowo nie bêdzie mnie w Poznaniu, ale od przysz³ego pi±tku ju¿ jestem i mogê siê spotkaæ na wymiankê ![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- poza w±tkiem mam jeszcze prawie nowy, jeszcze z foli± i mo¿e ze 2 razy u¿yty MF Creme Puff w odcieniu Translucent, którego chêtnie oddam, bo za du¿o pudrów mi siê nazbiera³o, mo¿e te¿ by³aby¶ chêtna?
![]() |
#262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mo¿e wymieniê, co by wchodzi³o w rachubê, a Ty mi napisz, jak widzia³aby¶ wymianê ![]() - mandarynkowy balsam TBS - próbka Escada - od¿ywka L'Oreal - miniszampon Kerastase - maska L'Biotica co do MF kurcze - normal;nie by³abym chêtna bo Mamcia u¿ywa, ale ma jeszcze jeden w zapasie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
cos za:
++ Beckham - Intimately Night 30 ml nowe, folia ++ Oriflame - FIRE 30 ml nowa https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-11...e-Fire-EDT.htm ??
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
Witaj s³oniku.
![]() Wpad³o mi w oko kilka rzeczy. Znajdziesz co¶ w moich w±tkach?
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
szkoda, bo mi najja¶niejszy kolor okaza³ siê za ciemny i le¿y
![]() co do TBS, to jest balsam a nie mas³o, prawda? ja mam poza w±tkiem jeszcze bananowy balsam, mo¿e te¿ by¶ go chcia³o? bo nie mia³am jeszcze nigdy mas³a i chêtnie bym jakie¶ wypróbowa³a... powiedz mi jeszcze jakiej pojemno¶ci jest od¿ywka L'Oreal? najbardziej zale¿a³oby mi na niej, miniszamponie i tym balsamie mandarynkowym. Mozaiki jest jakie¶ 70-80%, zastanów siê, któr± z tych rzeczy mog³aby¶ za to oddaæ ![]()
![]() |
#266 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() od¿ywka l'oreala ma pojemno¶æ 125 ml (jest psikana) a w tej mozaice widaæ ju¿ 'dno'? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
Spodoba³y mi siê te rzeczy:
L'oreal - Nutrilift - Mleczko przeciw wysuszaniu skóry - Ujêdrnianie i modelowanie - nowe Eveline - Slim extreme 3d - serum do biustu total push-up, nowe- Avon - Planet Spa - Hawajski balsam do masa¿u cia³a - nowy Yves Rocher - 2 je¿ynowe kostki do k±pieli Próbeczka - Escada - Margaretha Ley - nowa Lalique - Amethyst - odlewka 5 ml Marc Jacobs - Cotton - odlewka 5 ml Avon – Trilaser na cellulit – u¿y³am raz na oba uda, tak wiêc na pewno jest go ponad 90% z 150 ml Oriflame - Swedish spa - ¯el wyszczuplaj±cy - nowy Oriflame - Royal Velvet - Krem na noc, nowy odsypka soli do stóp (100g) Nie bêdê ukrywaæ, ¿e chodzi mi raczej o zrobienie zapasów ![]() ![]() ![]() ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- O, podaj mi proszê linka do tego kalkulatora produktów. ![]() Mia³am go kiedy¶, ale pad³ mi twardy dysk i straci³am ca³± zawarto¶æ w³±cznie z zak³adkami. ![]() Z pudrem wszystko w porz±dku - oddajê go, bo przerzuci³am siê na minera³y. ![]() Z tego samego powodu wymieniam fluidy. Niestety nie widzê na buteleczce ¿adnego kodu (kupi³am go za granic±), ale to nowy zakup, jest ¶wie¿utki ( wiêkszo¶æ czasu przele¿a³ w lodówce). Kolor s±dzê, ¿e mo¿e byæ dla minimalnie ciemniejszej buzi, bo on leciutko ciemnieje (jak ka¿dy p³ynny fluid) jaki¶ czas po na³o¿eniu i dla mnie nawet móg³by byæ ja¶niejszy (ale niestety ju¿ takiego nie ma w ofercie). Zapach te¿ ma bardzo ³adny - nie chemiczny, ale i nie mocno perfumowany. I bardzo ³adnie siê rozprowadza - wolê go ni¿ poprzedni p³ynny Lancome, który u¿ywa³am.
wszystkow±tek Edytowane przez protka Czas edycji: 2010-05-10 o 08:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
S³oniku, masz tu pe³no ¶wietnych rzeczy, ale nie wiem co bym mog³a chcieæ za ten podk³ad... na pewno podobaj± mi siê odsypki Mac zielona i fioletowa, ale chyba bym chcia³a co¶ innego za podk³ad... Nie masz jakiej¶ kredki mo¿e? Nawet ze znacznym zu¿yciem. kolorowej (zieleñ, turkus czy co¶) .
---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- 1Smackers - Red Raspberry - raz ma¼niêty 2kredka turkusowa 3kredka sephora lub odsypka maca? W sumie wola³abym kredkê sephory, bo kupi³am dzisiaj inglota podobnego kolorkiem do maca. Pasowa³oby Ci to za podk³ad? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
Za puder i 3 pigmenty MAC chcia³abym:
Marc Jacobs - Cotton - odlewka 5 ml Avon – Trilaser na cellulit – u¿y³am raz na oba uda, tak wiêc na pewno jest go ponad 90% z 150 ml A za podk³ad: Eveline - Slim extreme 3d - serum do biustu total push-up, nowe Avon - Planet Spa - Hawajski balsam do masa¿u cia³a - nowy Oriflame - Royal Velvet - Krem na noc, nowy Próbeczka - Escada - Margaretha Ley - nowa Widzia³am te¿, ¿e polujemy razem na Aqua Allegoriê ![]() Lalique - Amethyst - odlewka 5 ml za 5 ml odlewkê AA, któr± mog³abym Ci zrobiæ (tylko musia³aby¶ mi przes³aæ atomek). W razie gdyby¶ jeszcze przejrza³a oba moje w±tki i co¶ znalaz³a dla siebie to chêtnie przyjmê: Oriflame - Swedish spa - ¯el wyszczuplaj±cy - nowy odsypka soli do stóp (100g) i 2 kostki je¿ynowe Yves Rocher Ew. odsypka soli za odlewkê Benefitu do ciê¿kich nóg. ![]() Dziêkujê za linka. ![]() i
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 260
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Witaj S³oniku, nie mam wprawdzie kosmetyków ale mo¿e wyszpera³aby¶ cos w ciuszkach, jest tak kilka fajnych rzeczy w twoim rozmiarze
![]() Te rzeczy mnie interesuj±, pewnie nie uda nam sie wymiana za wszystko, ale mo¿e cokolwiek? ![]() ++ Gehwol - lawendowa sól do stóp - rewelacyjna! mogê srobiæ spor± odsypkê ++ Demeter - Sugar Cane - ciut mniej ni¿ 1/3 z 120 ml ++ Eveline - Slim extreme 3d - serum do biustu total push-up, nowe ++ Yves Rocher - 2 je¿ynowe kostki do k±pieli ++ The Body Shop - Satsuma body lotion - mandarynkowy balsam do cia³a - zosta³o oko³o 40-50 % ++ Max Factor - Tusz Lash Extension, czarny, nowy ++ Esprit Celebration - 50 ml, tester, nowy, bez paru psikniêæ ++ Oriflame - Milk&Honey Gold - ¯el pod prysznic ++ Naturalne myd³o miodowe z p³atkami owsianymi ++ The Body Shop - Vitamin E Eye Cream - Krem pod oczy z vit E, nowy Hmm, cienie tez masz fajne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.