![]() |
#631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mam na wymianę
żyjesz?
![]() |
#632 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
Tak. Niestety ma tylko 2 przegrodki na karte...
![]() |
#633 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za
- DAX COSMETICS, Perfecta Slim, Serum koncentrat wyszczuplający do szybkiej redukcji rozstępów, nowy, nieużywany, opakowanie 200ml, data ważności 02/2012, - EVELINE, Aktywne serum modelujące brzuch i pośladki, 250ml, data ważności 10/2011, nowy, nieużywane - SORAYA, mleczko do ciała, intensywne ujędrnianie, opakowanie 400ml, pozostało 8mm poniżej napisu ‘mleczko do ciała’, data ważności 08/2011 - ZIAJA, Sopot, balsam brązujący relaksujący, opakowanie 200ml, zostało 2/3 opakowania, data ważności 01/2011 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#634 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Halo?!
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Teraz widzę,że już się zawiesiłaś ![]() No trudno,poczekam aż wrócisz i będę trzymać kciuki,żeby się wszystko udało ![]() Potem Cię pomęczę ![]() Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2010-02-21 o 12:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#635 |
Zakorzenienie
|
skusiłabym Ciebie odlewką euphorii za pól biga Linen? Chyba , że coś jeszcze sobie dobierzesz. Odlewka może być max 4ml , mogę jeszcze zrobić troche większe naomi campbell cat deluxe, united colors of beneton energy pop oraz gucci rush.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#636 | |
Ekspert GotowaniaNaGazie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#637 |
Zakorzenienie
|
Cześć! Wracam na Targowisko
![]()
![]() |
#638 |
Zakorzenienie
|
czesc, to ja poprosze
- ESTEE LAUDER, Perfectionist CP+, Wrinkle Lifting Serum, opakowanie 30ml, z kartonikiem, zużycie od góry 5mm, serum jest świetne - w tydzień pozbyłam się dwóch zmarszczek na czole, ale mnie potwornie zapchał, TŻ się pomylił, bo miał kupić ANR EL, zamienię najchętniej właśnie na Advanced Night Repair EL lub inne porządne serum, kod A38, kosztowało 255zł |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
Zadomowienie
|
hej, znajdziesz cos u mnie za - CLINIQUE, Youth Surge SPF 15 o odsypke pink fresh?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#641 |
Zadomowienie
|
- KOENZYM Q10, Gal, kapsułki twist off, połowa opakowania, czyli 24 kapsułki z 48, data ważności 12/2011
- MINERAL CARE, masło o zapachu grejpfruta, zużycie ok 1,5-2cm od góry, data ważności 09/2012, - ARTDECO, puder utrwalający Artdeco Fixing Powder, opak. 10g (tzw. solniczka), zużycie mniej niż 1 cm od brzega opakowania, kod z opakowania 48A - EDM, puder w formule Intensiv, Linen, big, użyty parę razy, bezpiecznie określam na 90-95%, nie były pchany pędzel do środka, ani na wieczko, - PUDER JEDWABNY, dr Hauschka, mogę odsypać wg uznania, puder zakupiony w Aptece Homeopatycznej na ul. Miłej, sama go nie zużyję, data ważności 12/2012 - LRP, podkład La Roche Posay Toleriane kolor 10 ivory, tubka 30ml, pozostało około 70-80% (nawet nie ma tych "dołków" co się na tubce robią od wyciskania) , data ważności 11/2010 EDM, korektory w woreczkach strunowych dorzucę do wymianek za jakieś próbki i pierdółki (nie ma Aussie Perk me up) znajdziesz cos za to/czesc tych rzeczy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#642 |
Zakorzenienie
|
- AVON, skrub do stóp z serii zielona herbata i mięta, data produkcji 05/05/09, zostało 60-70%
- AVON, balsam chłodzący do stóp i nóg Avon z serii zielona herbata i mięta, data produkcji 05/05/09, zostało około 60-70% - trudno ocenić EDM, róż Pink Ribbon, wersja błyszczący, z 1g zostało około 90% + to co na siteczku, do opakowania nie był pchany pędzel ani palce AVON, rozświetlająca różowa mozaika Avon, pokruszona, pięknie się błyszczy, można się nią miziac po policzkach i na powieki, http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...-do-twarzy.htm, kod LE2027, kupiona rok temu w sierpniu, potem się rozkruszyla w grudniu i siedzi sobie na poleczce od tego czasu znajdziesz coś u mnie? zależy mi na pogrubionym ![]()
![]() |
#643 |
Zadomowienie
|
znajdziesz cos u mnie? sporo wpadło mi w oko
![]() Edytowane przez RapCandy Czas edycji: 2010-05-03 o 21:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#644 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cos u mnie za:
NEUTROGENA, tonik Neutrogena Pore Refining Toner zwężający pory, opak. 250ml, zużycie do napisu ‘refining’, kod na opakowaniu LOT0037C - EVELINE, Aktywne serum modelujące brzuch i pośladki, 250ml, data ważności 10/2011, nowy, nieużywane - MINERAL CARE, masło o zapachu grejpfruta, zużycie ok 1,5-2cm od góry, data ważności 09/2012, -SENSIQUE, Strong Nails, utwardzacz do paznokci z odżywczą melatoniną, opakowanie 10ml, pozostało 2/3 opakowania, data ważności 02/2011 - ESSENCE, biała kredka do paznokci, użyta parę razy, jeszcze nietęperowana, opakowanie 1,9g - kuferek na kosmetyki, zdjęcia na stronie 20, post 594 SALLY HANSEN, odżywka do paznokci Sally Hansen HARD as NAILS, nie jest napisane ile ma w opakowaniu ml, ale zużycie jest do górnej granicy różowego paseczka, kawałeczek naklejeczki mi się oderwał , kod 12
![]() |
#646 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Hej, może coś u mnie? Najbardziej zależy mi na podkładzie LRP
- EASY STRAIGHT, Blow-Dry Straightening Spray, spray zakupiony w USA, który prostuje włosy i jednocześnie skraca czas suszenia, - EASY STRAIGHT, Flat-Iron Finish, żel w pompce do prostowania włosów bez prostownicy (!) - AA, krem nawilżający AA Therapy Witaminy, opak. 50ml, NOWY, bez kartonika, data ważności 01/2012, - GARNIER, maseczka odżywcza Garnier Odżywienie i Komfort, opak. 2x6ml, data ważności 11/12/2010 - MINERAL CARE, masło o zapachu grejpfruta, zużycie ok 1,5-2cm od góry, data ważności 09/2012, - ZIAJA, Sopot, balsam brązujący relaksujący, opakowanie 200ml, zostało 2/3 opakowania, data ważności 01/2011 - CLINIQUE, korektor pod oczy All about eyes Clinique kolor 01 light neutral kupiony w Sephora w USA, opak. 10ml, zużycie trudno ocenić- zostało więcej niż połowa (ok. 75-80%), kod z opakowania A97, - LRP, podkład La Roche Posay Toleriane kolor 10 ivory, tubka 30ml, pozostało około 70-80% (nawet nie ma tych "dołków" co się na tubce robią od wyciskania) , data ważności 11/2010 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#647 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
ESTEE LAUDER, Perfectionist CP+, Wrinkle Lifting Serum, opakowanie 30ml, z kartonikiem, zużycie od góry 5mm, serum jest świetne - - KANEBO, SENSAI, Sensai Silk, Aktywne Serum Nawilżające, opakowanie 40ml, NOWE, nieotwierane, GUERLAIN, Pastel White, Winter Radiance – odsypka do ustalenia - |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#648 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Mam sypkie pryzmy Soft White zostało 1/3 opakowania
![]() Chetnie przygarne w zamian odsypke mieszanki kulek meteorków w orginalnym opakowaniu po nich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#649 |
Zakorzenienie
|
- EDM, puder w formule Intensiv, Linen, big, użyty parę razy, bezpiecznie określam na 90-95%, nie były pchany pędzel do środka, ani na wieczko,
próbki, odsypki minerałów coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#650 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() Moze cos u mnie za: RADICAL, Farmona, całe opakowanie, czyli 15 ampułek, każda po 5ml, data ważności 11/2010, mam także sterylne pipetki, opakownie troszkę mi się naddarło, bo do niego były przyklejone suplementy diety - PPH. KOSMED, nafta kosmetyczna z mikroelementami, użyta kilka razy, widać zużycie na zdjęciu, niewiarygodnie wydajna!, data ważności 08/2011 ![]()
![]() |
#651 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za ( najbardziej mi się podoba ten clinique, mogę coś jeszcze dołożyć)
- CLINIQUE, krem Dramatically Different Moisturizing GEL Clinique, opak. 125ml, mniej niż połowa z 125ml, kod P68, kupiony w grudniu w Bloomie's - EASY STRAIGHT, Blow-Dry Straightening Spray, spray zakupiony w USA, który prostuje włosy i jednocześnie skraca czas suszenia, świetny - to już moje 3 opakowanie, ale już mi się znudziły proste włosy , nie obciąża, pozostało niewiele ponad połowa z 200ml, od otwarcia minęło 7 miesięcy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#652 | |
Zakorzenienie
|
viki, habibi, magda, mamamichalka odp u Was.
---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- migotka, rapcandy odp u Was. ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- mucia, odp u Ciebie.
![]() |
![]() |
#653 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie? za:
CLINIQUE, krem Superdefence spf 25 (wersja dry combination), bez kartonika, opak. 50ml, zużycie nieduże widoczne na zdjęciu, kod z opakowania R68 - GUERLAIN, Pastel White, Beige Chic, Pink Fresh, Winter Radiance – odsypka do ustalenia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#654 |
Zakorzenienie
|
a nie chcialabys tego serum avon reversalist? za cokolwiek innego? ja nie uzywam tego serum wiec tylko lezy....a moze tobie akurat sie przyda i bedzie ci odpowiadalo?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() link do KWC żelu pod oczy. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...-i-herbata.htm tonik - mogę Ci zrobić odlewkę nie ma problemu ile byś chciała?
![]() |
![]() |
#657 |
Wtajemniczenie
|
nigdy nie uzywałam kulek, i chciałabym spróbować , dlatego myśle ze taka ilość zebym mogła kulki przetestować, a jaka ilośc pudru ciebie interesuje? co do większej wymiany to moze jeszcze coś znajdziesz u mnie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=423518
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#658 |
Rozeznanie
|
Może coś u mnie za coś z kolorówki ? ; ))
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.