|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V
hej! ja wczoraj zamówiłam wózek
![]() Jak dla mnie bardzo ładnie pachną te chusteczki, tak świeżo i od razu kojarzą się z małą dzidzią
|
|
|
|
#1112 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V
Przeciez każdy jest inny , nie ma złotego środka dla wszystkich
![]() ---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ---------- Cytat:
![]() tak traktuj to jaki koleżeńską pomoc a czas pokaze...... |
|
|
|
|
#1113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My tez dzis jedziemy po farby |
|
|
|
|
#1114 |
|
Zakorzenienie
|
misiulka tak ile ludzi tyle opinii
anuszka ile dałaś za wózek ? a chusteczki napewno ładnie pachną
|
|
|
|
#1115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oooo to idę po chałwę ja wczoraj wypiłam olej i NIC!!!!---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Dałam 1049 zł, bo braliśmy bez fotelika z racji tego, że dostaniemy od koleżanki. Na allegro były też te "moje" wózki używane za 500-600 zł i w super stanie ![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- pilotka, ciężka sprawa z praca, ale ja chyba jednak poszłabym na zwolnienie odpocząć sobie przed porodem i dzidzią bo, nie oszukujmy się, potem już sobie nie poleniuchujemy
|
|
|
|
|
#1116 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
We środe zacznę 27tc...Cytat:
Cytat:
![]() Tacy znawcy są najgorsi! Każdy ma swoje zdanie, swoje racje, swój rozum i wkurzają mnie tacy ludzie co chcą pouczać innych. Co innego kiedy dają rady. Cytat:
Lazurowa może jak już pomalujesz, to otwórz okno, żeby się wietrzylo, zamknij pokój i śpij tej nocy w innym łóżku... No i koniecznie się oszczędzaj, nie wysilaj, rób dużo przerw, nawet jakbyś miała dłużej malować, bo na pewno będziesz musiała malować z rękoma w górze chociaż część. A sufitu nie może Ci tata pomalować? |
||||
|
|
|
#1117 |
|
Wtajemniczenie
|
witam!!! wrzucam moje fotki brzuszkowe
![]() na zaparcia u mnie sprawdzily sie jogurty naturalne w duzych ilosciach. dziewczyny wiecie moze ile w majowkowo-czerwcowych juz rozpakowanych??? |
|
|
|
#1118 | |
|
Rozeznanie
|
pracuje przy komputerze, jako analityk finansowy..
wiem, tez bardzo lubie Come ![]() Cytat:
![]() no wlasnie wiem! i jestem na 90% pewna, ze wezme to zwolnienie dzis.. tylko jutro jeszcze musze przyjsc na bank do pracy i pewnie będzie gadanie i pytanie czy napewno musze iść na to zwolnienie ![]() oczy mi się zamykają.. wypiłam pare łyków kawy z mlekiem i mi jakos nie smakuje.. chyba zrobie sobie mała czarną, bo padnę.. |
|
|
|
|
#1119 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam wprawę więc szybko powinno pójść. Cytat:
![]() Może, może... z Nim to nigdy nie wiadomo. Cytat:
Cytat:
Koniecznie pochwal się fotkami po remoncie. Ja też się pochwalę. Jeszcze mi się przypomniało, że muszę jechać do Ikei po takie ozdobne kartony zamykane żeby je poustawiać na szafie i będzie więcej miejsca. Cytat:
|
|
#1120 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wow! Kobietko, ale Ty slicznie wyglądasz!! i brzuszek masz słodki maleńki ![]() ktory Ty masz tydzien? Bo myslalam, że mniej wiecej tak jak ja... ale moj brzucho przy Twoim to masakra
|
|
|
|
|
#1121 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynyyyy
![]() Zaczęłam się zastanawiać jak ozdobić kącik łóżeczkowy dzidzi. Miejsca nie mam dużo ale chciałabym żeby ten kącik był ładniusi ![]() No i mam dylemat pomyślałam, że poradzicie jak Wy robicie itd. Może coś ściągnę ![]() Takie były moje plany: 1. Na początku łóżeczko miało stać w innym miejscu w kąciku, więc mieliśmy zrobić taki róg ściany w trójkąt pomalowany na zielono, bo to nasz ulubiony kolor (nie wiem czy wiecie o co mi chodzi z tym trójkątem). 2. Teraz plan jest taki, że łóżeczko będzie stało na ścianie prostej, więc rożek odpada i wymyśliłam , że tą zieloną farbką nad łóżeczkiem namalujemy jakieś formy z szablonów (już nawet kupilam hipcia i konika). 3. Ale zaczęłam sobie myśleć, że to będzie głupio tak nad samym łóżeczkiem a przecież całej sypialni sobie w te hipcie nie pomalujemy No i zaczynam wątpić czy nie lepiej byłoby kupić jakiegoś aniołka na ścianę powiesić. Byłoby prościej ...Może macie jakieś pomysły? Jak Wy planujecie? |
|
|
|
#1122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest u mnie w mieście TEN ale mimo wszystko to dla mnie duża kwota(choc wiem, ze warto) poza tym TŻ jedzie dziś do opola po felgi wiec moze udało by się kupić od razu TEN no ale sama nie wiem...... ![]() agravka |
|
|
|
|
#1123 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Będę malować przy otwartym oknie- nie ma innej opcji, no i na noc wyprowadzam się do innego pokoju- o to się nie martw. A sufit pomaluje brat- zaoferował pomoc. Jednak on nie ma takiej wprawy i ściany, które będą w kolorze wolę sama pomalować. Uparta jestem pod tym względem ale cóż zrobić...
|
|
#1124 |
|
Zadomowienie
|
agravka super sesja!!! a jakaś Ty zgrabna!!!
|
|
|
|
#1125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1126 | ||
|
Zakorzenienie
|
A dziekuje już mu lepiej. Gorączka przeszła. Był rano u lekarza i ma L4 do końca tygodnia. Ja sie tam bardzo cieszę, że będzie w domku
Tak między Bogiem a prawdę to nie dokończył jeszcze remontu![]() Cytat:
Cytat:
Mój mały tak mnie wczoraj skopał jak sie położyłam, że masakra. Normalnie piłkarz. |
||
|
|
|
#1127 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko koniecznie na siebie uważaj, bo jak nie to
|
|
|
|
|
#1128 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
brzuszysko jest spory, przynajmniej tak mi sie wydaje ( ma 90 cm) na tych zdjeciach wyglada na wyjatkowo maly
|
|
|
|
|
#1129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1130 |
|
Wtajemniczenie
|
papeteria, ola_k11, marta dziekuje!!!!
---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- czyli moj jednak jest mały?
|
|
|
|
#1131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak widac ciezko cos wymyslic bo pierwotnie lozko mialo stac na tej scianie z tapeta a lozeczko przy tej scianie z polkami ale ciezko bedzie bo wtedy nie bede miala gdzie wstawic komody agravka sliczny malenki brzusio ![]() a ja malo z lozka ze smiechu nie spadlam. tak patrze na te swoje wypierdki mamuta aka piersi... patrze patrze a tu dwa tycie rozstepy
|
|
|
|
|
#1133 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#1134 |
|
Zakorzenienie
|
no wiem chudzino
ciebie tłumaczy fakt że tygodniami jesteś troche wcześniej ![]() ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- bajka śliczna ta ścianka |
|
|
|
#1135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja mam len mielony, całych ziarenek niestety nie mam. Jutro spróbuję, bo dziś na czczo to już za późno ![]() W pracy nie przejmuj się gadaniem, myśl tylko o sobie i dzidzi, ja się tego nauczyłam. |
|
|
|
|
#1138 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1139 |
|
Zakorzenienie
|
tez mi sie podobala hehe ale stwierdzilam ze nie pasuje do tego koloru
zreszta zaden kolor juz mi sie nie podoba w tym mieszkaniu najchetniej wszystko od nowa bym przemalowala.
|
|
|
|
#1140 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko kurde nie wiem na jaki kolor się zdecydować. Chciałam jakiś jasny, np. cytrynowy albo jasnozielony, bo wszędzie mam takie ostre kolory i już mi się znudziły. Sęk w tym, że tamten pokój jest pomalowany na taki ciemny pomarańcz i nie wiem czy pokryje![]() A co mi pomoże?? Wal śmiało ![]() No i jeszcze co do tych farb, to czytałam, że teraz są takie nietoksyczne i bardzo nie szkodzą, nie to co kiedyś. Ja też będę pomagać Markowi przy malowaniu, bo mojego brata mam w ![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
Widziałam tez, że można kupić takie literki na ścianę naklejane i napisać nimi imię dzidzi itp. (mój ulubiony kolor to też zielony )---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
![]() No faktycznie ten ostatni wygląda fajnie (jeśli ktos lubi skrętne koła, ja nie chciałam) i cena przystepna więc na Twoim miejscu chyba bym się zdecydowała A teraz tak patrzę, że koleś chce 100zł za kuriera, chyba go pogięło!! ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
Edytowane przez anuszka1401 Czas edycji: 2010-05-04 o 10:49 |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.

Może ktoś spróbuje mojego "na słodko" przypadkowo odkrytego sposobu na zaparcia
We środe zacznę 27tc...

za wizyte...
brzuszysko jest spory, przynajmniej tak mi sie wydaje ( ma 90 cm) na tych zdjeciach wyglada na wyjatkowo maly